View Full Version : Правилно ли постъпих?
Dessynka
09-13-2010, 06:56
Амм...на кратко до преди 4 дни бях с едно момче. Скоро щяхме да правим 3 месеца. Но през това време повече се чувствах кофти вместо щастлива,понеже сме прекалено различни по характер и сме свикнали с различни неща. Според мен той се държеше кофти,а според него аз само мрънках за глупости. След поредния скандал преди 4 дни някак решихме,че е по-добре да се разделим. Но мисля че го обичам и не съм сигурна какво да правя. Правилно ли беше да се разделим? :(
dimitar_ak
09-13-2010, 07:00
Времето ще покаже дали е правилно и дали решението ви е категорично. Дайте си почивка. Тя или ще засили чувствата ви или те ще изстинат напълно.
mynichka
09-13-2010, 07:19
^ винаги даваш добри съвети :)
dimitar_ak
09-13-2010, 07:26
Мъничка, често правим неща, които смятаме за правилни. Не рядко правилните неща са различни от тези, които чувстваме. Понякога близостта на любимия не ти дава реална преценка какво значи той за теб. Липсата му и неяснотата позволяват ситуацията да бъде преосмислена.
PyCoKoCkA93
09-13-2010, 13:24
Понякога се налага да се разделим,за да разберем дали се обичаме..Защото докато сме заедно с този човек не го ценим достатъчно и намираме кусури и в най-дребното..А когато го загубим осъзнаваме какво значи за нас и колко маловажни са тези,неща от които сме се дразнели преди :)
Не прочетох това което си написала, но мисля че трябва да го направиш! :)
BoBa4eWeR
09-13-2010, 13:52
добре сте се разделили съдбата вещае да си заедно с мен д;
Понякога се налага да се разделим,за да разберем дали се обичаме..Защото докато сме заедно с този човек не го ценим достатъчно и намираме кусури и в най-дребното..А когато го загубим осъзнаваме какво значи за нас и колко маловажни са тези,неща от които сме се дразнели преди :)
+1 Много добре казано, така е когато човек е до нас не го ценим това е цялата истина за съжаление....
Paramour
09-13-2010, 14:06
Не прочетох това което си написала, но мисля че трябва да го направиш! :)
Хах и като не си чел кви съвети даваш?! Тя дори не пита дали трява да го направи. Пф като ще пишеш мнения поне да са смислени, а не само за бройката. :? :?
по темата: Правилно сте направили като сте се разделили. Така ще прецените дали имате шанс за понататъшна връзка. :)
Времето ще покаже дали е правилно и дали решението ви е категорично. Дайте си почивка. Тя или ще засили чувствата ви или те ще изстинат напълно.Почивката ще засили чувствата,връзка с мозъка имаш ли бе . По-този начин се забравя всичко ,спомена избледнява . 3 месеца е крехка връзка ако и се даде почивка и е до там
mnogoznaikO
09-13-2010, 14:24
Обичта за вас момичетата , нищо не значи. Обедих се :grin:
Weroniikaaa
09-13-2010, 14:26
Изчакай малко .. с времето ще разбереш какво да правиш с него.Но ти сама каза,че сте с различни характери,което не е много добре,но ако и той има силни чувства към теб всичко ще се оправи.Успех! :)
Обичта за вас момичетата , нищо не значи. Обедих се :grin:А за вас дето искате да топнете чушката само ,много значи . Големи ангели се вадите
sasha_90
09-13-2010, 15:14
Е,щом сте има ли различни характери и не сте се спогодили,се предполага,че е било правилно.Но дали всъщност е така,само времето ще покаже.
YouDontKnowMe
09-13-2010, 15:19
Скандалите никога не вещаят добро. Щом не си пасвате, няма нужда да насилвате нещата.
Dessynka
09-13-2010, 21:32
Благодаря на всички за мненията. :)
beachy_bunny
09-13-2010, 21:42
Скандалите никога не вещаят добро. Щом не си пасвате, няма нужда да насилвате нещата.
Аз не знам да има връзка без скандали /спречквания както искаш ги наречи ...
по темата: Щом вече си започнала да се съмняваш дали е било правилно или не ... самата показваш,че имаш все още нещо към него ... а аз не мисля,че щом все още има чувства трябва да се прекратява връзката ... Живота е кратък ... изчерпвай всичко което ти предоставя до край ... Дай те си втори шанс .. нищо не губиш ... единственото което можеш да загубиш е още малко време докато проумееш,че в тази връзка няма смисъл,но по-добре 3-4-5 месеца изгубено време ,но категоричен отговор,че нищо не се получава .. Отколкото цял живот задаване на въпроси от сорта на " правилно ли беше ? " на които отговор няма да получиш ...
anonymous708973
09-13-2010, 21:45
dimitar_ak и PyCoKoCkA93 си го казаха най-точно. :wink:
RoSKo0o0
09-13-2010, 22:04
Обичта за вас момичетата , нищо не значи. Обедих се :grin:
+1 и от мен... това е самата истина ;)
Мите, много те уважам, фанта :)