View Full Version : Въпрос към всички полове
Толкова ли е важен "скайп" за съвременната любов . В почти всяка тема присъства тази програма . Дали истинската любов деградира във виртуални измерения?
dimitar_ak
09-13-2010, 14:28
Аз винаги съм казвал какво е скайп. Това е нищо по-различно от стационарния или мобилния телефон. Няма как да замести реалния контакт. Иначе Васко кеца ще трябва да си промени текста на една популярна песен.
BarneyStinson
09-13-2010, 14:29
мда до 5години ще измислят и устройство за секс по скайп и нямаш никви ядове :)
мда до 5години ще измислят и устройство за секс по скайп и нямаш никви ядове :)Жалко за съвременните тийнове ,никога няма да усетят онези истинските тръпки ,всичко опира до модема и доставчика ,много жалко ..
ScarletBite
09-13-2010, 14:33
Всички полове :lol: :razz:
Не деградира истинската любов - деградираме ние.
mArMaLaDkA
09-13-2010, 14:34
Не знам за вас, обаче аз само като чуя "дай си скайпа", и се обривам. 8-)
RoSKo0o0
09-13-2010, 14:34
Да, доста любови има по скайп и преди в МИРК, дори аз се сещам колко много сме писали "еди кой си_love_ani" примерно... (хубави времена бяха всъщност), но аз предпочитам контакта на живо или по телефон, освен ако не се говори по скайп, но когато няма възможност и не сме заедно, бих държал връзка по скайп естествено :)
RoSKo0o0
09-13-2010, 14:35
Не знам за вас, обаче аз само като чуя "дай си скайпа", и се обривам. 8-)
Ами ти си живееш в Русе, а аз там ще уча, така че един ден мога и да ти го кажа :D
radeberger
09-13-2010, 14:37
мда до 5години ще измислят и устройство за секс по скайп и нямаш никви ядове :)Жалко за съвременните тийнове ,никога няма да усетят онези истинските тръпки ,всичко опира до модема и доставчика ,много жалко ..
Тук грешиш. По-скоро скайп се използва като средство за запознаване След това вече, нищо не пречи да се срещнем.
Разбира се, не е задължително запознанството да става по скайп.
^ Запознанство с личен контакт е доста по-добър вариант . Така е ставало ,и трябва да става. Аз не мога да си представя например ,да ми намери някой скайп и да искам да се видя с него . Трябва да съм го видяла повечко пъти ,да го преценя като човек ,да ме грабне и тогава
mArMaLaDkA
09-13-2010, 14:46
Ами ти си живееш в Русе, а аз там ще уча, така че един ден мога и да ти го кажа :D
Моля те, недей! 8-)
MsIrony, кое е по-лошото: някой да ти намери скайпа случайно и да иска да се видите след седмица примерно, или да си се запознала току-що с някой в дискотеката/в кафенето/някъде си, да имате реална възможност да излезете вечерта и да се опознаете на живо, обаче не - той да предпочита да си пишете и да си се опознавате по скайп? 8-)
RoSKo0o0
09-13-2010, 14:48
Хммм... аз съм се запознавал по МИРК и СКАЙП с момичета и следователно се виждаме по-често и тогава вече правим каквото правим :)
Weroniikaaa
09-13-2010, 14:53
Аз съм една от тези модерни тийнове и повярвай ми искам скайпа да се махне,защото има момчета,които се много отворени ,но когато се срещнем на среща се държат съвсем различно.Точно пради тази причина,когато си харесаш някое момче/момиче,то трябва да сте от едно училище,за да можете да си общувате през целия ден на ЖИВО!! :)
MsIrony, той да предпочита да си пишете и да си се опознавате по скайп? 8-)Няма пич който да предпочете контакт в скайп пред реалния . Всъщност цялата занимавка на скайп е убеждаване на момичето от страна на мъжкия пол ,за евентуална среща/кафенце/дискотека. Така минава цялата процедура ,4-5 смислени и добре подредени изречения ,и лекомисленото момиченце зад клавиатурата е готова да се види с него на момента
mArMaLaDkA
09-13-2010, 14:58
Има такива, вярвай. Смотани, задръстени, но ги има. Шах и мат бях, когато ми се случи. 8-)
Аз съм една от тези модерни тийнове и повярвай ми искам скайпа да се махне,защото има момчета,които се много отворени ,но когато се срещнем на среща се държат съвсем различно.Точно пради тази причина,когато си харесаш някое момче/момиче,то трябва да сте от едно училище,за да можете да си общувате през целия ден на ЖИВО!! :)Точно така ,с 2 момчета съм излизала от сайтове/интернет. Отворени словохотливи ,а в реалния живот си глътнаха езика и съкрушиха всичко хубаво в моите очи .
Наистина съгласна съм ,от едно и също даскало или подобни ,плюс това ще имате и обща тема на разговор ,което в началото е супер начален полет
sasha_90
09-13-2010, 15:04
До всички полове?Толкова ли много са те?Можеше просто да напишеш:"към двата пола" и готово.
Доста хора в днешно време са си втълпили,че всичко се върти около скайпа,но не означава,че е така.Напротив,точно обратното.Хубаво е,че съществуват такива програми,чрез които можеш да се свържеш с приятелите си,независимо къде са.Но чак скайпа да е най-важното нещо-не е.
Все пак всеки има различно мнение по въпроса.
YouDontKnowMe
09-13-2010, 15:24
Толкова ли е важен "скайп" за съвременната любов . В почти всяка тема присъства тази програма . Дали истинската любов деградира във виртуални измерения?
Света се изменя. Ценностите също. Не може да се каже дали е деградиране или развитие в положителна насока. Чрез технологиите хората по-лесно могат да намират по-подходящи пратньори, което е добре за възпроизвеждането ни, за продължаване на човешкият вид.
guinessgirl
09-13-2010, 20:57
всички полове,агахаххах
ако живееш в интернет,отдаваш някво значение,да
Интернет запознанствата в голяма степен улесняват уснановяването на по-стабилни връзки. В интернет хората са по словоохотливи и далеч по-лесно се завързва разговор. Едва ли ще се трогнеш на някой мъж който идва в бара и ти казва че кучето му е умряло преди 2 дена.
Аз с гаджетата по скайп се свързвам единствено с микрофончето, когато направя голяма сметка на телефона.... много двусмислици стават с писането....не ме кефи хич
dimitar_ak
09-13-2010, 21:39
Знаете ли всъщност къде се бърка? Скайпа си е още едно средство за комуникация. Просто не отлагайте живата среща, а я направете колкото се може по-скоро. Също е тъпо на смата среща да не обелвате дума и да бързате да се приберете за да си разкажете впечатленията в скайп. Говори се докато човека е срещу теб
leviafana
09-14-2010, 00:06
Скайп е добро средство за комуникация все пак е безплатно, достъпно и удобно. Но все пак да се върти любов по скайп? Някак си не ми се вижда много романтично. Да се запознаеш с някой и т.н. ок да разбереш че си влюбен във въпросния човек - ок да си споделиш чувствата по скайп малко ми е тъпичко. Все пак е хубаво да го кажеш лице в лице да видиш реакция да изпиташ емоция. Каква емоция може да има докато гледаш екран с някакви написани думи и така и да не видиш лицето и реакцията на човека на живо?
Скайп е добро средство за комуникация все пак е безплатно, достъпно и удобно. Но все пак да се върти любов по скайп? Някак си не ми се вижда много романтично. Да се запознаеш с някой и т.н. ок да разбереш че си влюбен във въпросния човек - ок да си споделиш чувствата по скайп малко ми е тъпичко. Все пак е хубаво да го кажеш лице в лице да видиш реакция да изпиташ емоция. Каква емоция може да има докато гледаш екран с някакви написани думи и така и да не видиш лицето и реакцията на човека на живо?
И как по скайп може да разбереш че си влюбен в някой? :shock:
Lexynnka
09-14-2010, 03:19
И как по скайп може да разбереш че си влюбен в някой? :shock: ++ :shock:
soul1199
09-14-2010, 05:13
абе скайпа е много важен :razz: :razz: :razz:
Аз не мога да си представя например ,да ми намери някой скайп и да искам да се видя с него
Така минава цялата процедура ,4-5 смислени и добре подредени изречения ,и лекомисленото момиченце зад клавиатурата е готова да се види с него на момента
Точно така ,с 2 момчета съм излизала от сайтове/интернет.
Не мога да те разбера наистина.Първо казваш,че си против тези запознанства,че не би го направила,пък после признаваш че си имала подобни срещи?Съвсем се оплете.
Това че си имала няколко разочарования не значи нищо.Аз също си признавам,срещал съм се с няколко хора,с които съм се запознал в този форум,само защото ми бяха направили силно впечатление.И наистина го потвърдиха в реалния живот.Има както свестни и стойностни хора,така и натегачи.Това че си попаднала на такъв и си се вързала,говори само колко наивна си.Аз лесно мога да си изградя мнение за даден човек,само като прочета част от това което пише,но както съм казвал много пъти по интернет не можеш да добиеш 100% представа за даден човек,независимо колко добре мислиш че го познаваш.Но е достатъчно да ти направи впечатление,че да искаш да го опознаеш в реалния живот.
^ Запознанство с личен контакт е доста по-добър вариант . Така е ставало ,и трябва да става. Аз не мога да си представя например ,да ми намери някой скайп и да искам да се видя с него . Трябва да съм го видяла повечко пъти ,да го преценя като човек ,да ме грабне и тогава
Ъмм... Има такава възможност!! 8-) В моя клас имам един съученик, който си намери гадже по скайп!! :P
...И като си говореха си пускаха камерите! :D :D :D А той какъв мухльо е, ама понеже се представя за човек с различен от неговия собствен характер и тя му се връзва!! :D
Каква скайп любов бе и да има след време се изпарява.По - хубаво от това да срещнеш някой навън а не тука по разни тъпи сайтове няма разберето го най- накрая и пораснете малко.;)
dimitar_ak
09-14-2010, 06:56
Аз си признавам за много мой запознанства започнали в интернет, но сценария е малко по-различен. Запознаваме се, разговаряме, но започвам да ухажвам в зависимост от това, как ще мине първа среща. До нея сме просто двама непознати дето чатят. Дори не става дума за чувства и други подобни.
Момичето в което съм влюбен зададе въпрос в автофорум за проблеми с колата си. Разменихме си телефони и скайп защото беше прекалено дълго да обяснявам във форума какво да направи. Уговорихме се да видя лично колата и след тази среща вече бях пленен от нея.
Elenichkaa
09-14-2010, 07:42
скайп любов...... :lol:
такова животно няма!!!
може да се нарече скайп задяване :razz:
иначе поредната тема за скайп,но тази поне ме разсмя малко!!
ПП:Скайп е средство за общуване,няма лошо в неговото използване,но "въртене на любов" :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
xCut0utMyTearsx
09-14-2010, 07:47
Еми.... има случеи в които това е единствения начин за връзка с даден човек .. [временно де] Ако човека когото обичаш е на 3 500 км от България, щяхте ли да не използвате скайп за да се чувате/виждате само защото това е деградирало? I don't think so.
Е при други това вече.. си е мания. О.о
Познавам момче на 18 години, хубавко, с яко тяло и етц. което до сега е имало само скайп връзки... и дори не са се виждали.. :shock: В този случей само едно ще кажа: OMFG WTF? :shock: :lol:
Та така, има различни гледни точки, не знам защо винаги се подставя всичко под общ знаменател... :)
За мен скайпът може да представлява само запознанство, но за любов вече може да се говорим чак когато се видя с даден човек .. :?
honeybabe
09-14-2010, 09:35
не знам само аз ли съм го забелязала това,но всичко си върви идеално излизания и т.н.,но иска ли ми скайпа и започнем да си пишем и нещо става-почват караниците и проблемите :o
mArMaLaDkA
09-14-2010, 10:07
^ проблемът си е в теб. :) Явно имате нещо недоизказано отпреди, или просто ти не умееш да общуваш. Казаха го вече - скайп си е просто една програма, едно средство за комуникация повече.
НАПЪЛНО СЪГЛАСНА СЪМ ТЕБ (!)
YourFavouriteDrug
09-14-2010, 11:53
За съжаление да ...
Например с последното момче, което харесвах всички ме питаха: "Пишете ли си по скайп?" и аз "Ами не" и тее.. -> О.о Всичко останало вървеше добре но неее щом не си пишете по скайп не важите :D Мисля че като си харесаш някой първо трябва да свикнеш да говориш наживо с него и после да почнете по скайпа, а не обратното, ноо... кой както сметне за правилно.
danchobg
09-14-2010, 12:24
Така накои хора са по-спокойни.... :?
DarkTemplar
09-14-2010, 15:03
За Скайпа не знам, но Фейсбука е една огромна клюкарница..
AsHbRoWnIE
09-14-2010, 16:59
Имаше вече такава тема ...що не четеш....
А иначе ...и там написах че скайп е по-лесен начин за тийновете да контактуват помежду си .По-лесно е да го напишеш отколкото да го кажеш
Така момичетата и момчетата могат да говорят с някой,който харесват (например) без да си гълтат граматиката и да ръсят глупости :? :?
XTREMEFREERIDE
09-14-2010, 18:35
Каквото и да говорим,удобство си е. Че има хора,които не го използват по предназначение,има,но проблема си е лично техен. Всеки,който не одобрява този начин на общуване може да вземе мерки за себе си.
leviafana
09-26-2010, 22:43
И как по скайп може да разбереш че си влюбен в някой? :shock: ++ :shock:
Ами хора има ги и такива. В крайна сметка не ти е нужно да гледаш постоянно човека срещу теб за да го разбереш. Като си говориш с него общуваш и опознаваш така се влюбваш. А не омг той е секси край обичам го! Нали не всичко е повърхност. Аз лично не съм привърженик на любов по скайпа, но не отричам че я има и че не е практична един вид. Ако ти си на другия край на света ще ти излезне много изгодно да общуваш с гаджето по скайп нали?
danchobg
09-27-2010, 15:01
Някои хора са по-спокойни по скупЕ-то :lol: