View Full Version : Това нормално ли е ?
Това нормално ли е аз съм на 13 години и тежа 45 килограма ? :?
iiordanova
09-13-2010, 20:57
Не , не е нормално .. трябва да тежиш 30 килограма.
Как можем да ти отговорим като не знаем колко си висока ?
Зависи от височината ти, костната структура, мускулната маса. Няма фиксирани идеални килограми. Аз на 13г бях 1.55 г/д и бях 42 някъде и си ми седяха добре :)
Много безмислена тема... :? Ще допълня само, че килограмите зависят и от костите! Ако си с по тежка костна структура, това ще окаже влияние към теглото ти! :)
DarkKisss
09-14-2010, 05:27
Боже .. Айде сега малките деца се извратиха и ще се поубият и съсипят с тези 'диети' понеже е готино да си на диета. :?
nimfetka7
09-14-2010, 05:32
Ако си висока над 155 е малко. Плюс това си още малка да мислиш за диети!
Боже .. Айде сега малките деца се извратиха и ще се поубият и съсипят с тези 'диети' понеже е готино да си на диета. :?
+1! :? Междудругото, някъде бях прочела, че децата, които не получават достатъчно внимание от родителите си, започват да искат да са големи и искат да го покажат на себе си, освен, че започват ранен полов живот, и това с манията с диетите! Незнам доколко е вярно това с диетите, но има и друг начин човек да отслабне, освен с гладуване!! :?
нито ти знаем костната структура, нито височината, нито нищо. не може да се каже дали е "нормално" или не. :)
получавам внимание от родителите си и то голямо висока сам 1.55 и не мисля за диета а ходя на тренировки 8)
добре си моме, даже идеално :)
eminemfenka
09-14-2010, 10:02
:)