View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 15
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
Infection
11-11-2010, 17:10
гадно... :(
XTREMEFREERIDE
11-11-2010, 18:10
йеййй, най-после утре се прибирам вкъщиии :smt026
ще видя нашите, любимото ми братче
и НЕГО! <3
той толкова много ми липсва, направо така като не се виждаме по две седмици (понякога и повече (и по-малко понякога де)) изкрейзвам, искам да ме гушка, искам си физическия контакт с него, който ме кара да летя в облаците от кеф, че го има :smt049
иии така, радвам се общо взето
пък днес т'ва контролно по Етика ми изпи цялата енергия
цял ден уча по Етика, без значение какво имаме
и в междучасията даже О.О
ужас, ужас ... ама пък написах (почти) всичко! ^^
SolemnityOfDeath
11-11-2010, 18:12
Цепи ме глава, лошо ми е, хейт настроен съм, не-точно-скучно-но-близо-ми-е и съм гневен.
А лошото е, че не мога да го вкарам в проза или нещо, за да отмине. Нямам реални сили и физически да го изкарам нейде.
kris4eto15
11-11-2010, 18:36
Пиесата беше убийственаааа :grin: Накефих се на макс :-D Днеска беше хубав ден с много малки изключения , но като цяло беше супер.Направих контролното , но доколко е вярно незнам ! А той :smt007
Paramour
11-11-2010, 18:44
кашлям.. убийствено, вече цял ден ;\
горе-долу съм.. ту се оправям, ту се влошавам
Добреее.. само утре да изкарам тая биология и тая физика и всичко ще е перфееектноо!!! Усещам, че в събота ще е мноого якооо!!! :grin: :grin: :grin:
NomNomNom
11-11-2010, 19:26
Главата не ме слуша изобщо.
aa ох даноо утре си направя добре косата :D и .. нямам думи просто,ако го е направила тя .. или който и да е простоо го е издал тва нещо хах .. :(
Seducti0n
11-11-2010, 21:15
:) влюбена, този път истински
щастлива
обичана
!!!
Днеска имаме контролно,но това не ми разваля настроението :)
Xriiskaa
11-11-2010, 21:21
Ужасно много влюбена!!! Плачеща постоянно... много нещастна :cry:
PullMeCloser
11-11-2010, 21:43
Всички са влюбени,значи!
Еми весело ми е,много як ден общо-взето! :)
mArMaLaDkA
11-12-2010, 08:48
Чаках цял час в поликлината, копеле, за една кирлива бележчица. И пак съм на антибиотици, деба и късмета, дееба.
ImSoInLove
11-12-2010, 13:18
Оффф утре си заминавам и хич не ми пука за никой :-x
RoSKo0o0
11-12-2010, 14:06
пропаднали чалгари и население 8-)
спи ми се много, нямам търпение да идва утре да се размотавам с приятели агейн ^^ (и с приятелки) :P :P :P
абе тая кво иска ? ... :x
TheBeliever
11-12-2010, 17:00
Мързи ме. Имам 3 дни да науча 10 теми с общ обем 200 страници, а вместо да си седна на трибуквието аз си губя времето в нет-а...
mrazqkindergarten
11-12-2010, 17:30
Имам 6 по биология :grin: Баси чудото, как ми я написа, добре че вдигах ръка 8-)
Иначе нещо не съм в много добро настроение, като изключим настрана горе написаното..
Paramour
11-12-2010, 18:12
Супер съм.. (:
само дето малко кашлям..
офффффф баща ми пак ми е пипал компа :-x писна ми вече!!! :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb:
nikchity
11-12-2010, 18:40
Дали да се усмихна, защото сме приятели? Или да заплача, защото никога няма да сме нещо повече.. :(
NomNomNom
11-12-2010, 18:47
Главата никак, ама никак не ме слуша.
Ебаси несериозната работа. Знаех си, че не трябва да се пренавивам. :?
LambOfGod
11-12-2010, 23:36
Раздяла => Ново начало... Има милиони момчета навсякъде.... :)
awesomesheepy
11-13-2010, 08:07
продължавам да съм сериозно влюбена,и не спирам :/
:smt007
но днес се сетих за бившия ми,гледах ни снимките .. и ми стана кофти.
NomNomNom
11-13-2010, 08:27
Главата никак, ама никак не ме слуша.
И пак не ме слуша.
Но не мога да спра. Никога не съм могла . И пак ще се забутам в трета глуха.
Добре, защо не мога да казвам "не" .. А, да , може би, защото не искам .
И нямам време , и нерви за игрички .
Тоя шибан скайп сичко по него става, ще го изтрия ако продължава тая простотия :-x
mArMaLaDkA
11-13-2010, 09:13
Умряло ми е. Супер много ми се излиза, пък не може. 'Щото съм болна, и то от грип, и да не заразя тоя и оня, затова си стоя в нас и си тъпея. Как да гледам филми или да чета книга, при положение, че навън времето е прекрасно и е само за излизане? Едно такова слънчевичко и вятърът едвам се усеща...
Исках да съм болна, ама да е нещо лекичко - хрема и кашлица, колкото да си имам причина да си взема бележка, а не да вися в нас, да пия цяла чантичка лекарства и да топля леглото. Основният замисъл, плюс това, беше, за да не ходя на училище, не за да си проспивам събота и неделя в нас. ;\
SolemnityOfDeath
11-13-2010, 09:20
Зззз
зз
баси заспалия ден, аре да идва вечерта. :>
nerealnasmart
11-13-2010, 10:04
тъпо скучно объркващо ....ехх една хубава песничка :smt007
и пак трябва да уча за контролно :cry: :-s не им ли омръзна на тия даскали
soul1199
11-13-2010, 10:10
супер съм,сега ще се обличам и отивам с маняците да купим алкохола за довечера :) :grin:
Сега ставам,а имах планове това да стане към 9ч. и до сега да съм се боядисала,изкъпала и да съм започнала с пресирането,а то к'во стана?! :?
И с Д. не знам к'во става?!Снощи се изявява като кавалер и ме изпрати до нас :D А преди това толкова яко шоу спретнахме пред един :-D К*пеле гадно нека се ядосва,че онзи път не е успял да ме има ... Да му имам самочувствието гадно :?
И с М. не знам к'во става?!Мислех,че е изгубил интерес,защото за цяла седмица се чухме само 2-3 пъти ... Той мислил,че съм му сърдита и за това не съм му звъняла да го чуя ... На края се оказа,че постоянно ходи до болницата в Русе заради братовчедка си и за това го нямаше никакъв :( Леле толкова кофти ми стана като разбрах диагнозата й :( Дано успее да се пребори :(
Оффф ... Общо взето от седмица-две ми се случват само странни неща и в главата ми е пълна каша :? :o Дано скоро всичко да се подреди,защото започвам да се ядосвам :? :o
Раздвоена съм ... :?
slun4ice_90
11-13-2010, 11:12
На моменти съм,но като цяло...добре. :) Не мога сама да се разбера,все се връщам към спомени,които са ми напълно ненужни.И се почва същата драма отново,и отново. :(
TheBeliever
11-13-2010, 11:16
Абсолютно никаква организация... ужасно безотговорно от моя страна. знам какво трябва да се направи, но нямам грам мотивация. После ще си нося последствията...
blondeVIP
11-13-2010, 11:43
Без никакво настроение. . Поредния скучен уикенд! Защо се оставям да ме разиграват и двамата. . лелеле направо ;хх Хем съм ядосана, хем тъжна и от всякъде мнго объркана. . Нямам настоение да излизам довечера, предпочитам едно кафенце сега, но май няма да имам избор. .УЖАС!!
kuklichka_bg
11-13-2010, 11:48
Смазана от снощи и събираща сили за довечера. 8-)
DaemonBoy
11-13-2010, 18:47
Леко уморен, а и ми е скучно. Кофти, че тази вечер не излязохме с барабите, щяхме да видим Дуцито и Анито ама както и да е.
Леко уморен, а и ми е скучно. Кофти, че тази вечер не излязохме с барабите, щяхме да видим Дуцито и Анито ама както и да е.
Еми , брат ми .. не може всяка вечер. xD
DaemonBoy
11-13-2010, 19:00
Еми , брат ми .. не може всяка вечер. xDПрава си, сестра ми! 8-)
DevilWish
11-13-2010, 19:13
Ужасно ама ужасно съм щастлива :******
Vilencety
11-13-2010, 19:18
Ужасно зле..! Нямам настроение за нищо, нямам сили дори да се усмихна........ :cry:
NomNomNom
11-13-2010, 20:29
Ама той наистина беше прав като каза, че ще си намеря майстора.
Не знам утре дали да отида, или не. Дали той ще е там, не знам. Мисля да отложа нещата.
А колко съм зле, пак му загубих номера . За бой съм :D
Охх, спинка ми се..! :smt010
sweet_sorcerer
11-13-2010, 20:57
Абсолютно никаква организация... ужасно безотговорно от моя страна. знам какво трябва да се направи, но нямам грам мотивация. После ще си нося последствията...
ММмм и аз съм така.....мн тегаво.... :(
Sisito941
11-14-2010, 06:05
Майка ми ме държи в напрежение и не ми казва какъв е подаръка на татко,който се очаква да пристигне след малко.. :lol:
Днес ще празнуваме!! :grin:
Добре съм,радвам се че вчера обърнах внимание на уроците,и днес поне няма да се тревожа,че не съм си научила по нещо.. :grin: :grin:
Чувствам се ужасно. Болна съм, непрекъснато кихам, кашлям, носът ми тече.. а не мога да си позволя да отсъствам от училище. Не и точно сега.. ](*,) Едвам се държа на краката си.. тооолкова съм изморена.
Sisito941
11-14-2010, 08:05
Хехх..имаме си нова мека мебелл :grin: :grin:
Невероятна е.. :P :grin: :grin:
bilqnavod
11-14-2010, 08:49
с теб наистина преживях най-истинските мигове през целия ми живот. Ти беше светлината на моето бъдеще. Но ти не ме приемаш, такава каквато съм. След снощи след суровите ти упреци към мен, наистина ми беше трудно да преживея нощта. Но тази сутрин си казах. " Искам да запазя всичко хубаво, което се случи между нас. Няма да те спирам, върви, животът е пред теб. Има толкова много неща да видиш, толкова много жени да срещнеш. Не искам само да приема, че съм била просто една бройка. Надявам се да не е било така!" Желая ти всичко най-добро...
Разбрах,че съм супер тъпа... страх ме е любовта или по-точно страх ме е да ме обичат,незнам защо... Правя само грешки :-x :-x :-x писна ми.Кога ще дойде следващия живот,че ми писна да бъда..... себе си!
уча в друг град и събота и неделя като се прибирам у нас ми е супер тъпотия ... майка ме изнервя само с присъствието си,а като и кажа,че ще си идвам на 2-3 седмици един път тя се сърди а и постоянно ми говори за училище и такива глупости,полудявам вече 90% от разговорите ни са за училище... ПИСНА МИ! :@
kuklichka_bg
11-14-2010, 10:08
смазана... 8-) а трябва да учаа...
ThePowerOfLove
11-14-2010, 10:22
Ще сядам да уча..как може да се чувствам. А времето е страхотно, желателно е да се разходя след това :)
Ейййй някои хора съвсем за тъпа ме взеха. Е,нищо нека си мислят, че им вярвам ... Макар, че устата ми е прекалено голяма за да си мълча и не знам кой е по-добрият вариант:
А. Да си замълча и да оставя нещата така, без повече караници. ИЛИ
Б. Да си кажа каквото имам и пак да се стигне до сръдни, цупенки, кофти думи ... :? Голямата ми уста и чувството ми за справедливост ми казват да си кажа всичко. 8-) Обаче интуицията ми казва да си замълча. Пък и се уморих от караници .. :? 8-) Кофти работа. 8-)
soul1199
11-14-2010, 10:45
Снощи беше супер просто,ядахме,пихме и се веселихме,почти навреме ги изгоних някой.. :lol: до ся чистих,че са такива мизерници тия :lol: Сега ще се изкъпя и ще видим после. :)
ImSoInLove
11-14-2010, 10:50
Никъде не ми се ходи,а времето е толкова хубаво :-o дори ме мързи да се облека :D
LovEsIckk
11-14-2010, 11:19
Искам и аз да съм щастлива....
Не мога да повярвам,че се разделяме
XheroineX
11-14-2010, 13:19
:smt014 Как можа да ме зареже заради такава глупост ... :? Чувствам се супер гадно ... ! :x :(
олелееее днеска си прекарахме супер :-) ее дори и за малко ..
адски скучо и ми се спи
в петък ще ми скъсат задника..
RoSKo0o0
11-14-2010, 14:15
АЗ СЪМ СТРАХОТЕН :grin: :grin: :grin:
Оф, тъпо ми ее.. Ядосвам сеее.. :X ..
awesomesheepy
11-14-2010, 15:26
ВИДЯХ ГО :---) :smt049 :smt055
Още по-влюбена съм,за богаааааа..
Не ми излиза от ума,това човеченцнецнце.
И няма да спра да си мисля за него.НЯМА ! :smt007
Деня ми мина Супер.
Особено към следобед .
XheroineX
11-14-2010, 17:04
малко тъжничку :( много тъп ден...
Много скучен ден беше днеска. Даскало пак започва. Ах, този ад. Поне в училище ще видя момчето, което харесвам...
kindergarden
11-14-2010, 18:35
Мамка му защо съм толкова добра и не мога да отказвам :D
Перфектен ден за работа по колата.
mArMaLaDkA
11-14-2010, 19:39
Горда съм от себе си - най-сетне си подредих гардероба! Може и едно рафтче да е, ама пък колко време го редих... ;д
soul1199
11-14-2010, 19:40
въй тоя е много готин,ама утре ще измисля варянт,как да му превлека вниманието и да се заинтересова,чудя се дали да си лягам,след снощи не съм спала хич :?
Чувствам се още по-болнаааа. Боли ме и главата и гърлото.
Успокоява ме мисълта, че утре ще го видя и той ще оправи настроението ми. Не изгарям от желание обаче за тази среща, защото може да го прехване от мен.. а на мен само това ми остава.. да заразя човека на когото държа най-много в момента. Какво да правя?! :x Най-добре е да си лягам..
DarkGirll
11-15-2010, 06:55
.. биваамм :-|
Болнаа и не ми се ходи на даскало изобщо, ама трябва да ида за тъпото контролно по биология.. Ъгххххх, винаги се разболявам в нааай-подходящия момент . :(
SummerSmile
11-15-2010, 07:18
Раздвоена..вече нз как трябва да постъпя.
dead_princess
11-15-2010, 07:20
Ужасно, пак съм си виновна само аз.
Поне малко ми помогнаха упражненията по Тае Бо.
WaterLilly
11-15-2010, 08:01
Мамка му, как ме мързи да ги правя пак тия упражнения... Ама няма как, страшно обездвижена съм в последните няколко месеца.
Тъпо. Ще е ибаси смотания ден. :? Дано поне да го мерна оня сладур. :lol: Ей така, само от далече да му се радвам. :lol: :D :-D
soul1199
11-15-2010, 08:53
няма,как да стане по-добре,ходих за края на часа и началото на другия и после си прибрахме,защото госпожата по практика я нямаше,иначе щяхме да стоим до 5 и 15 :grin: :grin:
XheroineX
11-15-2010, 11:28
Чувствам се супер...Нямам търпение да дойдеее :-)
Изморена, но въпреки това сияеща. :-)
Или просто... обичана.
SHEsaREBELxxx
11-15-2010, 12:58
Очаквах нещо по-...трагично ли, как да се изкажа...а всъщност всичко си беше наред...не говоря за деня, а за нещо наистина сериозно..на нея не й пукаше и чакаше само някой да я хване за циците..и разбира се, стана. Курва. Оп съжалявам, но на това ми прилича...Просто..ядосва ме...нищо чудно да са я оправили като остана там. Всъщност, всички ме ядосват...БЛЯ тъпи сте :P mdfkr
Един нормален ден нямам...все некой ще ме сдуха, все от нещо ще ми стане зле.
Да не си й помислям, че ще ме приемат там..о не.. im fucked
И за похлупак не мога да се отлепя от компа и да напраа неш` свястно...а ми се слушка музичка...ощще малко и ставамм...
Мързел, мързел. Днеска сериозно си започвам с изпра...ъъ с упражненийцата, да се стегна, така не мога...
mArMaLaDkA
11-15-2010, 13:18
Спи ми се, много при това. Нормално, де - изядох промишлено количество сладко, пих количка, 'що и да не подремна малко? 8-)
Ама няма как, защото трябва да уча, ПЪК! -_-
Психологията ще я прежаля, ще си отделя 15 минути от ценното време за урока, ама биологията... Че и химията... Досадно ми е.
slun4ice_90
11-15-2010, 16:53
Чувствам се,като разбит ангел... :(
kuklichka_bg
11-15-2010, 17:26
никак...
XTREMEFREERIDE
11-15-2010, 17:33
Не само съм най-щастливото човече на света, ами съм и най-обичаното. :smt054 Не мога да повярвам, че е толкова миличък с мен, въпреки, че хич не му е в характера да е такъв. Колко е студен с всички и как умее да ме стопля, че даже и да ме кара да се разтапям в ръцете му всеки път.. След всичките тези 910 дена с него се чувствам на седмото небе, света ми се вижда розов, зениците ми са на сърчица..тооолкова съм влюбено! <3
Объркана,раздвоена,ядосана на самата себе си,притеснена,тъжна,загриж на,нервна ... Абеее кълбо от емоции :?
Заради тия двамата от 2-3 вечери почти не съм спала :? Лягам си и почвам да мисля за случващото се,чудя се как да постъпя ... и то става 5-6 часа сутринта :? Заспивам и си проспивам деня :?
Ще се побъркам просто :? Те са две пълни противоположности!!!
Осъзнавам всички плюсове и минуси,които имат ... И все пак везните си стоят равни без поне малко да клонят на някоя страна :(
...
Като за капак и за изпита в събота не съм учила :? Абеее тъпа история :o
Sisito941
11-15-2010, 18:05
Ами добре съм..някакво акова странно ми е и аз не знам защо..искам да променя нещо в живота ми в момента.. :( :( :o :o
vikitolove
11-15-2010, 18:29
супер много се радвам за тях :grin: обаче гадното е че той живее в испания :? и все пак е хубаво :grin:
той с неговите изненади :-D защо не можах да го изнудя и сега да ми каже :-D :D
Няма друго такова човече , което да ми носи толкова много щастие ..
Радвам се , че си го намерихх .. <3
soul1199
11-15-2010, 19:30
чудя се дали да се запозная с тоя,изглежда готин,ама не се знае дали не е някъв идиот :lol: как ме мързи да уча по тая Биохимия знам,че ще ме изпита в Сряда,направо като видя учебника и ми става зле :?
зле съм ...искам я мннн мн . :cry: не издържам повече вече немога
зле ми е
XTREMEFREERIDE
11-16-2010, 07:47
той е най-хубавичкото
най-сладичкото
най-миличкото
най-прекрасното човече на СВЕТА!
:-)
NomNomNom
11-16-2010, 07:52
Главата пак не ме слуша.
Напоследък никак по нищо не чета/не уча.
А трябва за 2-3-4 седмици да изкарам 2 семестъра, да се науча да ги преподавам и да започна от Януари ..
soul1199
11-16-2010, 07:54
пак почнах да се разболявам,снощи беше ужасна нощ,защо никакво лекарство не ми помага бе ужас направо :booooomb: :booooomb:
Moderatorius
11-16-2010, 09:11
Добре, като изключим задаващото се училище :/
mArMaLaDkA
11-16-2010, 10:51
Пуснах прането, ходих до близкия супермаркет и похарчих известно количество пари за глупости, ДОРИ хвърлих боклука и се чух с Ели. <33
Някаква супер изпълнителна съм, дебим, направо се гордея със себе си. http://www.lookshy.dk/forum.bg/Smileys/default/3f63c5852d71d3e5d7847526c251384c.gifСега мисля да си сготвя нещо, след около час-два пък ще простра прането, ще си отделя час-два за уроците и после ще съм заета единствено и само с безценните си маникюри, които са в окаяно състояние. 8-)
bloodfrozen
11-16-2010, 14:02
В състояние съм да нанеса трайни телесни повреди на всеки, който има нещастието да ми се изпречи пред погледа. :smt066
soul1199
11-16-2010, 15:16
много ми е зле,ся сенатъпках се с лекарства,дано ми мине :?
RoSKo0o0
11-16-2010, 15:18
много ми е гадно... damn... не треа спя на обед :-x
Объркана,раздвоена,ядосана на самата себе си,притеснена,тъжна,загриж на,нервна ... Абеее кълбо от емоции :?
soul1199
11-16-2010, 17:28
ами лекувам се,така ме мързи да уча,а пък трябва...може да гледам някои филм
mArMaLaDkA
11-16-2010, 19:26
Не съм се излекувала, ама изобщо. За какво ги пих тия антибиотици? :?
Сега се друсам с тейлол хот и се надявам да се оправя, че ми писна да ме втрисва.
Иначе си написах отговорите на литературните въпроси, спретнах една супер шоколизирана бисквитена тортичка, е така, между другото и сега мисля да почвам да мъча едни уравнения по математика.
Искам всичко да се оправии :( искам да си е както трябваа .. :-k и да ни е хубавоо !
NomNomNom
11-16-2010, 21:23
Главата ме хапе.
Не искам да се чувствам така... :? :booooomb:
kuklichka_bg
11-17-2010, 03:51
болна май нещо не ми е добре... :o Днес ще бъде дълъг ден,искам просто да е 22 да съм си в нас вече и така...а сега е само 7 :o
Sisito941
11-17-2010, 05:34
Супер съм уж..компа вкъъщи нещо много забива..и не можах да седна вчера..в даскало съм дано да е хубав ден днес..По физкултура ще е яко..със сигурност.. :lol: :lol:
Имам РОЖДЕН ДЕН и ставам на 18 :lol: :lol: Ще се пръсна от щастие :smt043 8-) 8-)
ImSoInLove
11-17-2010, 11:31
студенко ми е :D
Sisito941
11-17-2010, 15:14
Имам РОЖДЕН ДЕН и ставам на 18 :lol: :lol: Ще се пръсна от щастие :smt043 8-) 8-)
ЧРД! Много щастие с приятеля ти,много успехи във всички начинания!!! :-) :P
пп:амии уж добре съм..засега компа е добре..ама ако забие пак,няма да си играя да го рестартирам..бахти гадното ми е..той е виновен..какво харесва в нея,което аз го нямам..тъпанар... :? :?
RoSKo0o0
11-17-2010, 15:29
:grin:
искам вече да е утре и после да е петък за да му кажа какво мисля по въпроса и че не можем да продължаваме така
или с мен или да си ебе капаците
точкас ;-)
болна съъъъъм ... неее дано се оправя скоро :smt085
soul1199
11-17-2010, 17:14
продалжавам да кашлям,сега се изкъпах,въй как го намразих :booooomb:
GossipGirl89
11-17-2010, 17:18
Ами не знам и аз как се чувствам.
Напоследък не се разбирам изобщо. Променила съм се страшно много и не мога да открия причината за това. Единственото, с което си обеснявам тая промяна е това, че доста познати и "приятели" се опитваха да ми се месят в живота и да ми казват каква съм и каква не съм. Попринцип съм човек, който не търпи подобни работи и ги отсвирих почти всичките. Сега си общувам само с 1-2 човека и от една страна ми е добре, но пък от друга... скъсах и с приятеля ми заради същото :( Критикуваше ме нон-стоп за нещо и ми писна и сложих чертата... Тъпо ми е, че страда, но просто не знам какво друго да направя... Объркано ми е и хем ми е едно такова сдухано, хем ми е добре като съм сама :?
kuklichka_bg
11-17-2010, 17:25
изморена и се ядосвам,че я няма в скайп да се разбелем пфф мн е несериозна :x 8-)
Paramour
11-17-2010, 19:13
Чувствам се отвратително..
тъпо..
гадно..
не знам какво да правя.. какво се очаква да направя?!
.. пф .. ;\
soul1199
11-17-2010, 20:35
оф тоя с неговите въпроси :? :lol: мисля след малко да си лягам,че утре съм цял ден на дск от 9 до 6 и 20 :( :( :(
mArMaLaDkA
11-17-2010, 21:23
"И лъвът се влюби в агнето..."
а как ми се пие майна....
Искам нанякъде. Не искам вече вкъщи - екскурзия, хижа, почивка, всичко се приема. Остава тез идиоти моите да се навият и да направим далаверата, после вече лесно.
И оня моят ако дойде... Чудничко. 8-) Няма ли най-накрая да се усети :? За к'во се прави на тъп, не ми е ясно. Май и той не знае к'во иска. :x
NomNomNom
11-17-2010, 21:58
Леле, ужас. След такова отвратително поведение от моя страна трябва съвсем да се мрази за да ми се обади :D
chemist9009
11-17-2010, 22:04
чувствам се екстра 8) 8) готов за партито тази вечер :smt001 :smt001 :| :| :| :smt034 :smt034 :smt035 :smt035 :smt035 :smt098 :smt098 :smt098 :smt098 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt120 :smt120 :smt120 :smt118 :smt118 :smt118 :smt118 :smt118 :smt110 :smt110 :smt110 :smt110
SolemnityOfDeath
11-17-2010, 22:05
...
я да си пусна аз дарк транкуилити, видяло се е.
добре съм . пия си бирата и лягам.. :grin:
щото ми се спи :D
NomNomNom
11-18-2010, 04:49
Защо, защо ставам толкова рано .
NomNomNom
11-18-2010, 08:21
2 контролни днес, трябва да се изкарат някак си .Дано .
Paramour
11-18-2010, 11:00
Объркана..
ами сега?
Ако си затворя очите, после може да се повтори.. може да се влоши всичко.
Всеки си има недостатъци.. но това.. това.. не мога да го приема. По дяволите, не искам да се разделяме.. не искам да слагам край.. но в същото време не мога да направя нищо друго.. и сега какво правя? Крия се. Мисля как да започна.. какво да му кажа.. и се чудя.. да преброя ли до 10 преди да започна или да бъда емоционална, както винаги .. уф.. по дяволите.. еми няма.. ще си мълча.. нека той да се мъчи..
пф.. защо нямам начин да си изключа чувствата и да спре да ми пука?! Защо ;\
zvezdichkaaa
11-18-2010, 11:29
Тъпо ми е,тъпо ми е,тъпо ми е.И имам да уча по История :o
DqVoLsKoJeLaNiE
11-18-2010, 11:43
Уфф, заспала :D Утре ш` изскочат отнякъде шашавите инспектори и ще прецакаме много яко даскалката, ако не сме си опрайли помагалата..А аз си я обичам тази.. :D
bilqnavod
11-18-2010, 12:02
Може ли да приключвам връзка в истинския смисъл на думата и в същото време да не ми пука. Най-лошото е, че ме зарязват и пак не ми пука. Той още мисли дали иска да сме заедно. Но с всеки изминал ден се убеждавам, че дори и да продължим, няма да излезе нищо... :o много е странно. Старнното е, че вече не вярвам в любовта и си мисля, че тя не съществува. След 2 връзки - неуспешни аз смятам, че няма любов... За пръв път през живота си искам да бъда сама, това пак ми е странно .... :o
охх дано не прави глупостии :( и .. дано се оправя бързо
Много почнах се чупя :D
О хел йеа... последните 3 седмици почти не съм влизал в зградата на училището, да не говорим за часовете. Събират ми се някъде към 20-25 часа, общо за тва време, в които съм влязъл.
Може ли да приключвам връзка в истинския смисъл на думата и в същото време да не ми пука. Най-лошото е, че ме зарязват и пак не ми пука. Той още мисли дали иска да сме заедно. Но с всеки изминал ден се убеждавам, че дори и да продължим, няма да излезе нищо... :o много е странно. Старнното е, че вече не вярвам в любовта и си мисля, че тя не съществува. След 2 връзки - неуспешни аз смятам, че няма любов... За пръв път през живота си искам да бъда сама, това пак ми е странно .... :o
Омг... след 8 неуспешни връзки и към 5 години страдания продължих да бъда оптимист и накрая намерих истинската любов.
mynichka
11-18-2010, 16:00
Супер, много съм доволна. На връщане от работа засякох в кафето В и Е и си поостанах. Реших го, напускам на 1-2 декември- работя ощр 1 месец и краййййййййй 8-)
RoSKo0o0
11-18-2010, 16:15
хааха.... вторник яко смях... вчера още по-яко смях... днес се очаква много по-яко смях от вчера - да видим!!! ДАноооо :Д:Д:Д
Like a . . believer .
What can i say ..
http://www.youtube.com/watch?v=0mYBSayCsH0
I`m inlove . . <3
SunshineGirl317
11-18-2010, 18:29
Зле се чувствам ...
soul1199
11-18-2010, 18:38
просто нямам думи,не стига,че са грозни ами са и тъпи,много злее
Той ми е като брат.. не мога да го гледам как страда. А днес болката, която видях в онези две очи просто ме смаза. Искам да му помогна, макар, че няма с какво.. Единственото, което мога да му дам сега е цялата любов и подкрепа, на която съм способна! Всички трябва да му даваме това!!
Иначе се чувствам по-добре. Оздравявам и нямам търпение от понеделник да отворя една нова глава в живота си. Започва една част, която я очаквах от много, много време.. Радвам се, че дойде време и за нея. Радвам се, и че покрай мен са хората, които искам и на които вярвам.
Paramour
11-18-2010, 18:54
Страхотно :grin:
нещата се подредиха много добре.. не мога да повярвам дори .. 8-)
kuklichka_bg
11-18-2010, 19:39
сад нещо хах... #-o
soul1199
11-18-2010, 19:41
ах,как ме подценява,а колко много бърка :lol: добре съм иначе :)
Супер разочарована... от всички :smt018 :neutral: :smt018
Изтощена беееее... направооо.. Как може утре да имам физика и биология двойни часовее ... в един деееен... Ооффффф веее. ](*,) ](*,) ](*,) Тая вещица не пропуска да изпитва... А тая контролна по физика не знам, не знам... Не мога да се мобилизирам. Ще го карам на пищови... няма начин... :?
GossipGirl89
11-18-2010, 20:31
Все така объркана съм. Още не съм решила какво да правя занапред :?
Мъничкият му жест днес ме направи тооооолкова щастлива. 8-) Просто си няма и на идея, че за момента ходя на даскало само с идеята да го видя. 8-) Всичко друго ме смазва, но не обръщам внимание на неприятните неща, и без т'ва не ми пука за тях, да става к'вото ще. Ще си живея живота така, че да ми харесва на мен. А на мен определено ми допадат безгрижието и непукизма. Докога ще го карам така - никаква идея. 8-)
Дано утре да дойде на училище, иначе ще трябва да си измислям други занимания за междучасията. :(
сама съм .. мисля за едно момиче постояно и немога да заспя :cry: късно е ще опитам да си легна :cry:
Vilencety
11-19-2010, 04:31
Чувствам се идеалноооооо :grin:
RoSKo0o0
11-19-2010, 06:12
ше кажа само едно... DANCE TO THE FUCKIN BEAT!!!!!
Paramour
11-19-2010, 11:00
Добре съм.. мина още една седмица (:
което означава, че съм една седмица по-близо до зимната ваканция.. :grin:
уф.. сега.. планове за уикенда. 8-)
XheroineX
11-19-2010, 11:22
Мм нещо ми е тъпо...След малко мисля изляза
kris4eto15
11-19-2010, 11:25
Офф писна ми да ме сравнява с нея бее !!! Всеки човек е различен. :x
Страхотно пред рождено настроение :grin: :-)
Paramour
11-19-2010, 11:35
.. aма те кецовете ми ставали :lol: мислих, че са ми малки.. ее супер вече станаха три чифта :lol: само сега се чудя откъде да намеря връзки, че тея розовите не ме радват вече :lol: 8-)
Ъмм... Щастлива съм, влюбена... :-D
kuklichka_bg
11-19-2010, 12:28
тъпо тъжна :)
:neutral: изобщоо не знам какво става :smt069 само искам всичко да се оправи !! и леле,ако ми купят телефона за Нова Годинаа :grin: оо супеер
soul1199
11-19-2010, 15:50
неска ми се правеше на лошо момче,иначе преписах и на двете контролни,за което много се кефя,наредих едно хубо оня идиот,погледнах Киро с оня моя поглед :oops:
December
11-19-2010, 16:09
поредната серия от бозавият сериал наречен Мой живот :?
Баси само как ме разиграва!
Знам,че е хлътнал по нея, защо въобще ми даде празни надежди. Сега ми е влязъл под кожата и не мога да си го избия от главата.
А той...защо отрича,че я харесва.толкова е очевАдно,от 10 км си личи че е хлътнал :-o Начинът по който говори за нея,начинът по който я гледа,винаги когато е около него се усмихва,постоянно споменава името й...
А ужастното е,че всички си мислят че с него сме гаджета о.О Господи те слепи ли сааа?
Бах ти много мразя като ме спрягат за нещо което не съм.А тъпото е,че бих искала да съм негово гадже,но просто...Предпочитам така,отколкото да сме заедно и да знам,че гаджето ми си пада по друга.
И мамка му защо продължава да ме зарибява като вече поне десетина пъти му казах да се разкара!!??? трудно ми е да изрека думите "беги ми се от главата" при положение,че искам да го прегърна.И той усложнява нещата още повече :/ Баси женкаря. Не може ли да се спре само на едно момиче и само нея да зарибява.Ами да се прави и дон жуан и пред друг 2-3-4 :?
bloodfrozen
11-19-2010, 17:28
Изобщо не съм в настроение, раздразнителна съм и постоянно мрънкам.
Чувствам се злеееее :booooomb: много съм ядосана НА СЕБЕ СИ...Глупава съм и се скарах с гаджето ми заради моето тъпо-лигаво държание :booooomb: Изнервена в същото време тъжна и очакваща ТОЙ да звънне,за което се съмнявам многооо защото дори да ми се обади не заслужавам.Ще си продължавам да си чакам докато не стане време за сън и да свърши този-скапан ден. Тва беше от мен хаха :shock:
Странно, неадекватно и ми се излиза но няма с кой и нямам настроение супер смесени работи ... :(
.. неудовлетворена от себе си.. :(
chemist9009
11-19-2010, 19:51
Щастлив и готов за поредното парти 8) :| :smt003 :smt119 :smt008 :smt001 :smt001 :smt001 :smt001 :smt002 :smt002 :smt002
Почти доволна.
Почти, защото моят човек днес не се появи.
Почти и защото онази пача много ме изнерви, супер глупавото и ограничено същество е, ама иначе със самочувствие до небето. Ей, много ги мразя няк'ви такива комплексари... особено като са възрастни. :?
Иначе денят можеше да бъде епичен. Ама не - нали все някой трябва да го развали. Ненавиждам я оназ', дано се разкара - и без т'ва за нищо не става, още по-малко пък за учител. Ще говоря аз с класната и ще видим докъде ще я докараме. :?
Както и да е, няма някакви си там с високо мнение за себе си и грам човечност да ми развалят петъчното настроение. 8-)
meriLinka
11-19-2010, 20:28
Чувствам се прекрасно. Наистина невероятно хубаво.
soul1199
11-19-2010, 21:33
колко бързо ми мина мерака,знам,че сега е на парти и че танцува най-вероятно с някоя курва,но не ми пука особенно,да се кефи там :) иначе съм супер :)
Като никога досега в петък вечер нямам настроение нещо за купон и се радвам на релааааакс...
не добре... тая вечер ме поканиха а аз не отидох :?
ама утре вече излизам..
пък и чаках събота и неделя :grin:
dani4ka97100
11-20-2010, 04:03
хах.хем ми е кеф че е събота и неделя хем нее.. :( :(
Като знам колко имам да уча за понеделникк.. :-s :-s :-s
Ама иначе днес ее перфектен ден..жалко че ме събудиха толкова раноо.. :smt010 :smt010 :smt010
DarkGirll
11-20-2010, 05:47
биваам :-| .. ще излизам дано да е яkо.. :)
Vilencety
11-20-2010, 06:39
Идеално все пак е съботаа :grin: , жалко че ме сабудиха толкова рано.. :booooomb:
NomNomNom
11-20-2010, 06:49
Главата си ме хапе, както по принцип . Само , че сега знам защо. Не трябвало да се мешат алкохоли онзи ден. А снощи не трябвало да се пие.
Отивам да умирам някъде :D
П.П : Поне хубав сън имах, точно преди да звънне алармата на човека в другото легло.
mim4ety_sara
11-20-2010, 08:05
многоо лудо влюбенаа :smt008
soul1199
11-20-2010, 09:27
нямам търпение вечее,иначе съм добре :)
Kattichka
11-20-2010, 09:42
Ами събота.. релакс,филми :smt041 обаче много си харесвам едно момченце и знам,че ще ми предложи,апък аз не съм по дългите връзки..може да обичам дълго,ама не и "официално" да е 8-)
RoSKo0o0
11-20-2010, 10:35
егати якото :D в Шумен е имало и мой тип клубове веееееее :D :grin: :grin: :grin: :grin:
NomNomNom
11-20-2010, 15:32
Мамка му , не трябваше да става така .. Нищо , дано плановете за седмицата не ми се прецакат.
Апе ме главата.
mArMaLaDkA
11-20-2010, 19:48
Щастлива съм. Досега пих "Пепси", от месеци не бях. 8-)
Цял ден обаче само мързелувам и подпирам диванчетата, и утре ще ми се вземе тока. Че и трябва да ходя до баба... И тя пак ми е приготвила разни неща, и аз, както не отказвам на храна... Пак че не съм на някакъв определен режим, че тогава животът щеше да ми се стори жесток. 8-)
soul1199
11-20-2010, 20:44
добре съм :)
Последните два-три дни такива разходки правя, че краката ми вече не ме държат. Днес мисля да си почивам в нас и въобще да не се показвам навън.
ImSoInLove
11-21-2010, 07:19
Днес е ден само за мен.Вчера изчистих,сготвих,сега остава да си науча и да изляза на разходка с приятели. :D
YourBlueEyes
11-21-2010, 07:19
Малко мързеливо,обаче имам доста да пиша и уговорка за излизане,така че няма да мързелувам :D
Kattichka
11-21-2010, 07:32
Чакаме гости ..Мързи ме да стана от дивана.. имам малко да уча..като цяло,май ще си почивам.. неделно мързелуване,така да се каже 8-)
oх,ами само да ми мине корема .. :(
mechtaq_za_teb
11-21-2010, 09:12
Супер ;) Настроението е на макс, имайки предвид хубавото слънчице, което е пекнало навън... Да му се радваш само! :grin:
Добре, добре, добре... Хайде пак лъжа.
Какво ми става?! Не е присъщо за мен. Не е!
Обаче ревнувам. Ето, признах си - ревнувам.
Намерих и аз от кого. :-o :-o
soul1199
11-21-2010, 09:21
супер съм :)
Vilencety
11-21-2010, 10:03
Добре съм, но при мисълта, че днес си заминава ми се убива желанието за всичко... :( :smt049
TheSunshine01
11-21-2010, 10:09
Не съм била по-зле.. Чуствам как всичко се проваля! :cry:
SolemnityOfDeath
11-21-2010, 10:26
щастлив.
Великолепно, слънцето грее силно, гълъбите чуруликат от съседния блок и времето е топло .... Разходка Time ...
soul1199
11-21-2010, 11:22
добре съм,обляках се и след малко ще ходя на кафе и до мола сигурно :)
kuklichka_bg
11-21-2010, 13:14
клед Петък и Събота--размазана и като добавя,че съм и болна мммм положението ми е просто... 8-) :(
Последните два-три дни такива разходки правя, че краката ми вече не ме държат. Днес мисля да си почивам в нас и въобще да не се показвам навън.
Е да, ама не! Не ме свърта на едно място 8-) Сега само чакам да ми се обадят и отлитам.
Добре съм иначе. Като изключим факта, че замръзвам, всичко ми е наред. Утре най-сетне ще се завърна към реалността.. А ако имам късмет и към нещо по-добро.
bitchwolf
11-21-2010, 13:23
щастлива и влюбена :---)
mArMaLaDkA
11-21-2010, 15:23
Нищо не е наред, дебим. Уж спокоен ден, почивен, пък още от сутринта ми е някакво каръшко. Все в някакви тъпи ситуации изпадам, все нещо имам за вършене, пък ме мързи като за двама...
Прането ми пък не ще да съхне вече трети ден. Тъпа мъгла, тъп дъжд, гадно време.
Плюс това ме боли всичко и едвам мърдам, но за да не е целият пост натоварен само и единствено с отрицателна енергия, ще кажа, че спирам да мрънкам, ще изпия един спазмалгон и като първия пич ще си направя упражненията, които си бях намислила. 8-)
soul1199
11-21-2010, 15:34
много готино си изкарахме,голям смях голямо нещо беше,сега ще хапна и ще гледам филм :)
XheroineX
11-21-2010, 15:48
"В едно бях сигурна - сигурна в дъното на стомахът си, в центърът на костите ми, знаех го от върха на главата си до края на пръстите ми, знаех го дълбоко в празните си гърди - беше как любовта можеше да даде силата на някой да те пречупи. Бях счупена, невъзможна за поправяне."
супер гаден ден...а утре понеделник ужассс :?
DqVoLsKoJeLaNiE
11-21-2010, 16:43
Изморена.. И типично в мой стил ще се разболея баш, когато не трябва и във вторник ще ни треснат тест и майка ми ш` са разбеснее като види невероятно сексапилния ми бележник.. Абе, общо взето-приказка. :grin:
blackfireXx
11-21-2010, 16:58
добре, докато не разбрах че момичето което харесвам ходи с друг ... :X
XTREMEFREERIDE
11-21-2010, 19:33
Тъпо.
sweet_sorcerer
11-21-2010, 19:40
Малко в застой...ианче добре общо взето. :-o
СКУКААААААААААААААААААААА АААААА :o
soul1199
11-21-2010, 20:13
бивам,не ми се ходи утре на дск.. :(
selgomez
11-21-2010, 21:36
Уникално зле :cry:
Хммм, добре съм некво надъхан съм и утре ше снимам клипче :lol: ,даже пък и ще ви покажа :lol:
chemist9009
11-21-2010, 22:34
емиии суперско0о 8) 8) лекооо0о заспиващо :lol:
SolemnityOfDeath
11-21-2010, 22:40
искам да хвана нещo, да го заперкам, да го заблъскам, да го строша, след което да легна да спя най-кротко.
странно.. Сякаш нещата са изцяло в мои ръце и трябва само да реша как да ги задвижа :) Дали най - после не се научих да съм кукловода.. вместо симпатичната кукличка :P
NomNomNom
11-22-2010, 04:48
Не знам , не знам . Глупава съм .
soul1199
11-22-2010, 07:19
сега станах,трябва да се облека и да заминавам за дск,а така ме мързи,не ми се карат часове :? :?
След малко трябва да се приготвям за училище.Едно такова мързеливо ми е,а днес имаме 2 контролни. :?
Не мога да повярвам :shock: Толкова много време стана вече..
Объркана съм :( Защо трябваше да ми казва тия неща :(
Като за капак се прибрах преди около 30 минути и супер много ми се спи :?
Май е най-добре да си легна,защото в противен случай може да ми се пръсне главата :?
Vilencety
11-22-2010, 11:51
уффф тая химияя :booooomb: всичките ми мисли са отпревени към него, кога най-после ще дойде петък да го видяя :( :smt007
Борис: Горе-долу харен
Свилен: Ич не ме бива 8-)
soul1199
11-22-2010, 14:51
прибрах се най-после,доста съм изморена,сега ше хапна и ще видим после :)
kuklichka_bg
11-22-2010, 15:37
Най-сетне се прибрах и съм доста изморена и тая болест....сега имам да върша един куп неща,но инъче биваммм. :-D
mynichka
11-22-2010, 16:50
много съм доволна, болничен съм и след него напускамммммм 8-)
mArMaLaDkA
11-22-2010, 16:51
Сънливо.
Денят иначе мина добре. Нямах първи два часа, останалите ми пък бяха супер леки и неангажиращи. Прокраднаха се няк'ви оферти снощи и днес за Нова година, което е добре от тая гледна точка, че ми оставят месец и кусур време за мислене. За това време поне 10 пъти ще се навия и ще се откажа. 8-)
Ауууу перфектноо !!! :grin: Тая шестица по история така хуу дойде. И факта ,че сме освободени от часовете. Е, малко задачи ще порешаваме, ама нищо. Ще се преживее. После петъка заминаваме... За сега и с него всичко е ОК ... Ииииииииииииииииииииии даааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааа !!! :grin: :grin: :grin:
Супер съм си! :grin: :grin: :grin:
XTREMEFREERIDE
11-22-2010, 17:10
Мина ми.
Днес ми беше супер нервното и направо имах чувството, че ще пречукам някой от тоя моя клас. Как може всички да са такива мухльовци изобщо не ми стана ясно за тези три години. Карай да върви.
И мама не беше доволна от това, което й казах, ама нямаше начин, не мога да не й кажа, нито пък да я лъжа. Пък като поговорим в събота дано ме разбере за какво иде реч, защото иначе ще се повтаря и ще се превърне в цикъл, а на мен един си ми стига. 8-)
DqVoLsKoJeLaNiE
11-22-2010, 18:08
Зле.. :? ..Отново. Не мога да повярвам как може да има толкова овце на тоя свят.. Никой не ме е дразнил повече от това същество. Егати самочувствието извади..за няколко дена, то не са промени, то не е чудо. Да се оправят вече..нямам намерение да се занимавам.
SunshineGirl317
11-22-2010, 18:08
Супер съм!!!
Paramour
11-22-2010, 18:23
Тъпо...
определено може да стане по-зле от това, но..
по дяволите, не искам да ми се прецаква ваканцията. Искам да го видя. :( :( :(
everythingisrelative
11-22-2010, 18:34
нещо ми е тъпо...сигурно щото не сам барал меча вече 4 ден 8)
awesomesheepy
11-22-2010, 18:58
абе добре ми е..
не се уплаквам
деня мина екстра
8-)
и сега ще си спинкам
йесйесйес
loveisshit
11-22-2010, 20:06
депресиран ... чуствам се като глупак заради 1 случка днес
soul1199
11-22-2010, 20:40
само,като видях снимките от партито дето той ходи и ми стана смешно..напил се,като свиня и си тряска главата в масата...цяло клипче има :lol: :lol: :lol: без коментар и после що не беше на дск днес,защото не може да изтризнее 2 дена,добре,че не се занимавам вече с глупостите му :lol: :lol:
everythingisrelative
11-22-2010, 21:05
депресиран ... чуствам се като глупак заради 1 случка днес
Сподели :o
Paramour
11-23-2010, 11:14
Изморена..
бягах 300 метра .. пак. Е, поне си подобрих времето ^^
Дано, дано, дано, дано да стане това за Нова Година!!
.. ще стане мн як шит ако не отидем :?
Уфф това контролно по история ;x не ми се мисли колко ще имам
.. аа и тоя .. къв е той, че да ми казва де ще сядам? Ако ща и на перваза на прозореца ще седна.. той не можел да преписва .. който може да преписва, го може независимо къде стои.
Пф..
Идиоти.
Гладна съм.. :lol: