View Full Version : Настоящи осмокласници
Greennight
10-02-2010, 18:53
Ее морената си е класика 8-)
http://www.sofiausa.com/Merchant2/graphics/00000001/FSW014_.jpg
аа тези Ная нещо ми обягват :D
но за теб имам специални вафли ...http://store.picbg.net/pubpic/DD/4B/57dbc8a03b59dd4b.jpg :P 8-)
Хаха, мерси, уважавам избора ти :-) Кога ще си ги получа? 8-)
Иначе аз за тия говорех http://www.bfresh-shop.bstartb.com/images/snimki_artikuli/vafli_fokus.jpg А името почти го уцелих, не издребнявайте :D
аха фокус като по мялък хапвах редовно от тях :-D
ето бе http://www.vaninavanini.com/wp-content/uploads/2010/06/P200610_18.12.jpg имам и с лимон 8-) уточни се щот не знаех ква морена искаше greennight и обиковенна му стига :lol:
adelina1996
10-02-2010, 19:48
Ето ви вафли Ная, черпя, щото имам две шестици по АЕ! :grin: :grin: :grin:
http://prestige96.bg/images/prbgn_35.gif
Ето и нещичко за по-претенциозните: :oops:
http://www.international-chocolates.com/i/mercichocolate3.jpg
И айде и нещо трябва да се пие:
http://smeshen.com/userfiles/1240762206_12.jpg
(добре де, не пия алкохол, но Бейлисът наистина е страхотен!)
Окей, малко се поувлякох! :D Приятен апетит!
Поздрав - Мрън, мрън по .. някое радио :lol:
Айде без претенции, важното е вафли да има! 8-)
iiordanova
10-03-2010, 06:26
Тази седмица , която идва (тоест от утре) ще ми е адски напрегната. Входни , изпитвания , много учене .. ((;
Но ще се оправя все някак.
По математика започнахме вече да учим новия материал. Не е трудно , но се иска доста решаване на задачи. 8-)
Вие по Музика правихте ли входно , ако да какво представляваше ? Ние ще правим , ама си нямам идея какво да уча. :-s
И аз в събота нищо не уча - пълен релакс. :smt001 Ама днес ще трябва да уча по доста неща , но чак следобед. :smt020
По математика и ние почнахме новия раздел направо.. няма преговор, тестове..
По музика правим преговор, след няколко часа май ще правим входно, ама то май ще стане време за изходно..
iiordanova - като беше пълен релакс, къде се загуби 8-) Поне неска се надявам да не пиша сама в темата 8-)
iiordanova
10-03-2010, 09:44
Вчера бях на шопинг терапия. :lol:
Вие колко думи сте взели до сега ? Ние до момента около 500.. 8-)
Не повече от 50.. :?
Утре ще правим контролно по АЕ, първото, евала! :D
iiordanova
10-03-2010, 09:57
Ние правихме. Имам 6.00 , без никакви грешки! :grin:
questions
10-03-2010, 10:29
По кой учебник сте по английски?
Оня, дето е на 3 части и първата е червена.. Не му помня името .. ама вече го преполовихме :D
questions
10-03-2010, 10:44
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:AeMm0RhumWanOM:http://img440.imageshack.us/img440/8256/89356172.jpg&t=1
Ние сме с този. Адски забутан е :D :D :D
http://www.longman-bulgaria.com/Admin/News_Files/Covers-web.jpg
adelina1996
10-03-2010, 12:01
^ И ние сме по този учебник, много е як! :D
Greennight
10-03-2010, 12:33
http://www.longman-bulgaria.com/Admin/News_Files/Covers-web.jpg По много хубав учебник сте смятай,че ги минете и 3те части ще знаеш английски на доста добро ниво :)
bloodysunrise
10-03-2010, 12:41
http://www.longman-bulgaria.com/Admin/News_Files/Covers-web.jpg
и аз съм на този
SunshineGirl317
10-03-2010, 20:19
Мерси много!
Хора какви са тея контролни по музика :shock:
Ние по английски правихме контролно още на 16-ти септември. За сега сме взели някъде между 300-400 думи, може да са и повече и ... имаме да ги пишем по 5 реда всяка ужас ... :-o
Иначе за учебниците ние сме на Express Publishing. 3 части са, на 1-вата част граматиката и е отзад в учебника, на другите е отделно, имат и учебни тетрадки. Първия учебник е син, другите не ги помня 8-) Ама май няма снимки в нета ..
Greennight
10-04-2010, 06:40
Никой да не ми се оплаква!!! Вече направихме входните по всичко,а змея по математика ни обясни за корен квадратен точно за 5 минути и вече дава някви домашни Корен квадратен от 256000 например :shock: :lol:
SmilezZz
10-04-2010, 08:24
Аз днес имам входно ниво по Математика,направо ужас..
Вече не ми се ходи на училище..Ама то аз си знаех,че ще
бъде така - ще омръзне третата седмица 8-)
Какво да се прави,надявам се до края на учебната година
да не полудея..
SunshineGirl317
10-04-2010, 09:11
Никой да не ми се оплаква!!! Вече направихме входните по всичко,а змея по математика ни обясни за корен квадратен точно за 5 минути и вече дава някви домашни Корен квадратен от 256000 например :shock: :lol:
И ние сме така. Взехме за Свойствата на корен квадратен вече. По английски имахме 2 контролни и 2 диктовки, днес ни е третото контролно ......
SmilezZz
10-04-2010, 09:25
Бахти,хора много сте бързи..
Ние все още сме на преговор /По математика/..
По Китайски език правихме 2 контролни-диктовки..
Имах около 3 грешки :oops:
Ама доволна съм де..Не се оплаквам,като за
начало е добре..
Хора пред дилема съм :(
Получих първата си двойка.. за тази година, че и по принцип. На диктовка е, нормално :D Според мен грешките са малко, но имам 2,50, а това пак си е 2. Според вас кое е най-добре - да покажа работата ми (пример: виж тоя текст, според теб колко имам? - 4? -ми не позна .. тоест както стана днес с баба ми.. после доста ми се кара, но го преживя що годе леко. Майка ми обаче не е такава и ще вика, сигурно ще съм и наказана.. ) или направо в бележника да покажа оценката, без подробности, въпреки, че тя ще иска обяснение.. Друг вариант е да поправя 2 с 6 примерно, но имам 5 - 2 - не знам. Днес направихме пак тест и мисля, че нямам грешки, но не знам кога ще ги върне.. Ох хора, благодаря на всички, че са прочели писаниците ми :( Много моля за отговор или друго предложение.
cecka7409
10-04-2010, 16:09
имаме да пишем резюме на биографията на николаи хаитов моля помагаите
SunshineGirl317
10-04-2010, 16:41
Адашке ...... аз съм била така миналата година с една тройка по математика. Ако искаш изобщо не и казвай за оценката, ако искаш и кажи, че има само слаби оценки в класа, примерно, че няма 5 и 6, има една-две 4-ки и много двойки и тройки, че е било много трудно, обещай и, че ще я поправиш .. :-o
SunshineGirl317
10-04-2010, 16:43
имаме да пишем резюме на биографията на николаи хаитов моля помагаите
Ето ти биографията му -http://haitov.hit.bg/ . Просто избери и напиши най-важното и готово. :)
Адашке ...... аз съм била така миналата година с една тройка по математика. Ако искаш изобщо не и казвай за оценката, ако искаш и кажи, че има само слаби оценки в класа, примерно, че няма 5 и 6, има една-две 4-ки и много двойки и тройки, че е било много трудно, обещай и, че ще я поправиш .. :-o
Невъзможно, класната порти всичко
iiordanova
10-04-2010, 17:05
ameli - или не им казвай , или кажи , че си се притеснила и си се спекла и си оправи оценката възможно най-скоро.. (:
SunshineGirl317
10-04-2010, 17:07
Невъзможно, класната порти всичко
Тогава намери удобен момент, когато майка ти е в добро настроение, кажи и, че всеки има такива моменти и ще я поправиш.
SmilezZz
10-04-2010, 17:07
ameli - 2.50 не се ли счита за 3..Аз така знам..
Но ако няма да ви пишат тези оценки,недей да ги
казваш на вашите..Или пък им обясни,че все още е
началото на годината и че обещаваш,че повече няма
да имаш ниски оценки..
cecka7409 - Гугъл !!!!
SunshineGirl317
10-04-2010, 17:16
Бахти,хора много сте бързи..
Ние все още сме на преговор /По математика/..
По Китайски език правихме 2 контролни-диктовки..
Имах около 3 грешки :oops:
Ама доволна съм де..Не се оплаквам,като за
начало е добре..
Китайски ли учиииш!? Баси якото 8-) :P Между другото дай да се запознаем, аз съм Сияна! :)
Greennight
10-04-2010, 17:19
Нема страшно,кажи че целия клас има 2ки и ти си от малкото,които имат 2.50! 8-)
Хора имам 6 по Японски език :grin:
Правихме входно по математика днес не беше трудно.Утре ще правим по ИТ дано да е лесно, че нищо не помня. Постоянно съм заета направо не знам.
Благодаря на всички за вниманието.
1 - Всичко до 2,99 е 2..
2 - Оценките се пишат, дори вече я имам в бележника
не им казвай , или кажи , че си се притеснила и си се спекла и си оправи оценката възможно най-скоро.. (:
Отговорът ще бъде - АЗ ТИ КАЗАХ ДА УЧИШ!! При мен притеснения не важат.. Ще се опитам да я оправя, естествено. Утре ще правим тест на всичко учено до сега, мисля, че ще се справя. А другото контролно се надявам да го върне скоро.
Тогава намери удобен момент, когато майка ти е в добро настроение, кажи и, че всеки има такива моменти и ще я поправиш.
Майка ми НИКОГА не е в добро настроение. Както казах, при нея никакви извинения не важат.
Нема страшно,кажи че целия клас има 2ки и ти си от малкото,които имат 2.50!
Класната ще намери начин да изпорти всичко и тогава тежко ми.
В крайна сметка реших следното - ще чакам да се натрупат солиден брой шестици и тогава да и покажа бележника. Само да не си разваля успеха повече, че ще пиша в темата Настоящи деветокласници чак.. Ще снимам диктовката за всеки случай, за да види колко грешки има, а с пейнт ще залича нещичко 8-)
iiordanova
10-04-2010, 19:24
ameli - да ти имам гадната класна.. това е много гадно от нейна страна. Така няма да ви спечели доверието никога! Дано майка ти не те накаже и всичко да е окей. ((:
Хора , как беше синтактичния анализ ? Забравила съм допълнения , бла бла. А съставно именно сказуемо какво беше? Моля , помагайте. Нямаме преговор в учебника , а аз трябва да преговоря от някъде..
SmilezZz
10-05-2010, 06:46
SunshineGirl317 - Да,уча китайски :grin:
Засега ми е много яко и интересно,надявам се да не ми
се сдуха ентусиазма занапред 8-)
Иначе - Приятно ми е..Викат ми Йо :D
Ние петък бяхме правили входно по БЕЛ - днес ще ни
ги върнат..Надявам се да съм се справила..
Greennight
10-05-2010, 08:16
ameli - да ти имам гадната класна.. това е много гадно от нейна страна. Така няма да ви спечели доверието никога! Дано майка ти не те накаже и всичко да е окей. ((:
Хора , как беше синтактичния анализ ? Забравила съм допълнения , бла бла. А съставно именно сказуемо какво беше? Моля , помагайте. Нямаме преговор в учебника , а аз трябва да преговоря от някъде.. Ми съставното именно е напрмер "е учен" "е готов" съставното глаголно е "започвам да уча" "трябва да уча"
Greennight
10-05-2010, 08:21
Змея по математика,каза в понеделник за сряда да си направим таблица с всички точно корени до 500 :lol: Отделно даде 5 корена,дето просто като ги видиш :-x Каза,че в сряда цял час ше изпитва 8-)
@ameli, тъй като доколкото знам и ти си в първа, ще ти дам няколко съвета. Кажи й веднага, другия вариант е да не й даваш бележника супер дълго време, а тя все ще ти го поиска. Обясни й, че правите диктовките, за да придобиете някакъв тренинг, да свикнете да записвате правилно непознати думи. Кажи й, че оценката не ти влиза в дипломата и догодина най-вероятно ще ви е друг преподавател, който няма да се интересува какви оценки си имала, ако целия клас се е представил кофти не пропускай да го споменеш.
П.С.:Ако не си си намерила 3-те части на Opportunities мога да ти бъда дилър 8-)
Алоха! Щом днес съм на линия, значи все пак е минало добре. Благодаря отново на всички, че взеха проблема ми под внимание.
Ето и как стана 8-)
Първо - изключвам компютъра 40 минути по-рано и се пъхвам в леглото да чета. Майка ми идва и пита дали има проблем с компа, понеже не се отлепям от него до последната възможна секунда :D И аз с тъпа физиономия казвам, че няма нищо. После измъквам листа и я питам колко имам, като съм закрила оценката. Тя каза 4.. естествено, аз съм си за толкова :D После и го показах и се изпарих. И каза да я поправя до края на седмицата и да уча повече.. не знае, че е вписана.. правихме вече 2 контролни, надявам се да ги върне до края, че да е доволна. Така де, мина в пъти по-добре, колкото очаквах. Те я бяха предупредили, че в началото подгответата имат много слаби оценки :D
sundayy - Да, от първа съм. Ако не бях нямаше ли да ми дадеш съвет :D Мерси и на теб за предложението, миналата година нямах нито един подпис.. демек бележника не и е най-важното, което да ми иска :D
За сега имам само първата, понеже я поръчвахме общо + тетрадка. Но ако имаш други предложения, по възможност по-неписани ще е супер :D Ти от там ли си?
questions
10-05-2010, 13:10
На входното по математика имам пълно 6 :grin: :grin: :grin: . Утре чакам още някое входно да ми върнат.
sundayy - Да, от първа съм. Ако не бях нямаше ли да ми дадеш съвет :D Мерси и на теб за предложението, миналата година нямах нито един подпис.. демек бележника не и е най-важното, което да ми иска :D
За сега имам само първата, понеже я поръчвахме общо + тетрадка. Но ако имаш други предложения, по възможност по-неписани ще е супер :D Ти от там ли си?
Ахаха, не бе, щях да ти кажа, ама като си минал през това и си е друго. Иначе за бележника и аз я карах почти така, ама все пак знае ли човек, ще се сдърпате нещо, тя ще каже да си дадеш бележника и мъка! 8-)
Иначе коя ти е класна? В учебниците съм писала само с молив по принцип, ако искаш мога така да ти ги дам, все пак съм гледала да са верни 8-)
Ако искаш, прати ми едно ЛС със скайпа примерно :)
днес имам 4ка ударих десетката :grin:
Greennight
10-05-2010, 17:30
Опази боже утре имам математика 8-)
SunshineGirl317
10-05-2010, 19:28
Колко думи имам по английски ужааааааааас :( И математика имам и аз .. ужас :-o
Темичката ни замря.. днес ни дадоха 141 думи + текст на изуст :grin:
Greennight
10-07-2010, 18:00
Темичката ни замря.. днес ни дадоха 141 думи + текст на изуст :grin: Нищо ти няма! Имам 4 страници учебна тетрадка+ЕСЕ по БЕЛ+Задачи по математика.Много съм изнервен наще решиха,че утре тряя да ходя на селото ми на гроздобер и ми казаха,преди 20 минути...Преебаха ми целия уикенд. :(
SunshineGirl317
10-08-2010, 16:03
Темичката ни замря.. днес ни дадоха 141 думи + текст на изуст :grin: Нищо ти няма! Имам 4 страници учебна тетрадка+ЕСЕ по БЕЛ+Задачи по математика.Много съм изнервен наще решиха,че утре тряя да ходя на селото ми на гроздобер и ми казаха,преди 20 минути...Преебаха ми целия уикенд. :(
Е, да ама нямаш думи !?
И ние имаме доста думи, от учебната тетрадка няколко страници и по математика 3-4 задачи с по 5 примера.
Е, да ама нямаш думи !?
И ние имаме доста думи, от учебната тетрадка няколко страници и по математика 3-4 задачи с по 5 примера.
Не се оплаквам. Само предпочитам да пиша задачи, отколкото да уча думи :D
Имам 6 на държави и националности и 5 на един текст по АЕ, научен на изуст в автобуса :D
EsteticLoff
10-09-2010, 05:20
Хохоо, напредватее (лека-полека) с темата като гледам :D
Да се похваляяя .. имам пълноо 6 по Дооойч :grin: :lol:
И да кажа, че господина ми по музикаа ее егати якияяя :lol: , а пък стаята по музика кърти отвсякъде :razz:
SunshineGirl317
10-09-2010, 18:44
Понеделник имам входно по музика :-o По физическо дали няма да ни дадат? Или що пък не и по изобразително ................. оох и утре колко думи трябва да пиша, лошо ми става като си помисля :x
Greennight
10-09-2010, 20:46
Понеделник имам входно по музика :-o По физическо дали няма да ни дадат? Или що пък не и по изобразително ................. оох и утре колко думи трябва да пиша, лошо ми става като си помисля :x И аз имам утре доста да уча :(
Темата е доста замряла - лошо :(
Да ви се похваля, че минахме всички входни и тая седмица ще ни връщат по български литература и информационни.По математика на входното имам 6 :P и... еми май е това.За утре имах доста за учене като ме изпитат ще видим добре ли съм го научила :-D
Понеделник имам входно по музика :-o По физическо дали няма да ни дадат? Или що пък не и по изобразително ................. оох и утре колко думи трябва да пиша, лошо ми става като си помисля :x
По ФВС - нормативи - 50 М/скок дължина от място/600М - момчета или 300 момичета/медицинска топка - мяткане - 3 кила ;) Всяка година в началото и края ;)
SunshineGirl317
10-10-2010, 19:48
По ФВС - нормативи - 50 М/скок дължина от място/600М - момчета или 300 момичета/медицинска топка - мяткане - 3 кила ;) Всяка година в началото и края ;)
И тях ги правим ..
EsteticLoff
10-11-2010, 11:11
По Дойч имаме за утре (от днес) около 60-70 думи по 20 реда (5 реда ми излизат) :shock: .. тая госпожаа ;х :smt068 :smt068 :smt076 :evil:
bloodysunrise
10-11-2010, 12:00
аз имам 3 страници по английски и описание на осите до 200 думи 8)
щото много летят в стаята и горките ги избиваме или осакатяваме
Имам домашно по литература.Трябва ми резюме на "светът на спомена и мечтанието в Скрити вопли".Помогнете, ако можете
rammstein123
10-11-2010, 14:58
Нямам музика и рисуване. :Р И имам шест по немски на неща, които са учили, докато бях болна. Като гледам май само две от темата сме богоизбраните да учим този толкова велик език.. :smt033
December
10-11-2010, 16:48
Нямам музика и рисуване. :Р И имам шест по немски на неща, които са учили, докато бях болна. Като гледам май само две от темата сме богоизбраните да учим този толкова велик език.. :smt033И аз много искам да уча немски :/ обаче имам да чакам още една година. От девети клас ще го уча.
И то заради Рамщайн хаха 8-) (като ти гледам ника май и на тебе са повлияли при избора на език ;д) Песните им са невероятни!За мене немският е най-благозвучният език,смешно ми е когато някои каже за тоя смешен гейски език френският,че бил благозвучен :lol:
Много искам да уча немски!И като го науча да спечеля някакъв билет+бекстейдж за Рамщайн,да ги видя, да се снимаме и да им кажа на немски колко са невероятни хихихихих :D
Сега по математика
- корен квадратен звучи зле,но не е чак толкова страшно колкото си мислех хах. Дано на контролното да имам 5 : )
SunshineGirl317
10-11-2010, 17:40
По Дойч имаме за утре (от днес) около 60-70 думи по 20 реда (5 реда ми излизат) :shock: .. тая госпожаа ;х :smt068 :smt068 :smt076 :evil:
Искаш да кажеш по 20 пъти, което излиза 5 реда.
И това е нищо. Ние имаме по около 100 думи на ден по 5 реда, понякога и повече + 3-4 страници от учебната тетрадка и някое друго съчинение + задачи по математика и по български
И това е нищо. Ние имаме по около 100 думи на ден по 5 реда, понякога и повече + 3-4 страници от учебната тетрадка и някое друго съчинение + задачи по математика и по български
ее хвалете се ся кой има повече домашно 8-) аз пък утре ще бягам 50 м :D
rammstein123
10-11-2010, 18:03
Аверв, аз пък 300, завиждай. :lol:
SmilezZz
10-11-2010, 18:11
Имам 6 на входното по математика :grin:
December
10-11-2010, 18:22
Имам 6 на входното по математика :grin: Браво да ти е честита и все на шестици да ти върви занапред :) :)
И сега айде като сте толкова добри по математика да ми обясните ;д
Взехме рационализиране на корен,но нещо не мога да му схвана на домашното:
Рационализирайте знаменателя на дроба :
9
-(дробна черта)
4√2
и в отговорите има написано
9√2
-
8
А??
И как става тая работа и защо?Тази двойка защо идва горе и как?
Их ://
По езика - а аз си мислех,че моите 50 думи са много :razz: Вие ме разбихте бе ;д
А преди малко си научих и урока за хрущални риби.
Големи простотии :lol:
Някъде някой каза за бягане - дам аз днеска бягах 300. Леле какво е станало с мене!Не съм във форма,ама въобще :/ Миналата година 300 ги бягах за 63 с., а днеска за 67 о.О Много съм зле срам ме е :/ На последната обиколка почна да ми причернява.Ох трябва да се погрижа за здравето си(казах го все едно съм на 60 ;д). Трябва да започна пак да карам колело и аеробиката.
December
10-11-2010, 18:30
ау мисля,че схванах нещо :lol:
значи един друг пример
6 =
-
5√3
разлагаме 6 на прости множители 2 и 3, а тройката отдолу а слагаме на втора(корен ) при другата
ииииии
2√3
-
5
хохохахахххаха :razz:
големи обеснения
но поне според това на задната страница отговора е верен хах
December
10-11-2010, 18:31
Обаче кажете и за това другото
9
-(дробна черта)
4√2
:-o :(
rebeccaa
10-11-2010, 18:34
^ Я виж може да е така ама не съм сигурна.
http://prikachi.com/images/90/2575090Y.jpg
По физическо се изложих тотално!!
Дългия скок по принцип не си го мога, бягането поне 4-5 връзвах. Тая година - нищо :shock: Че госпожата ми е и писала 2 отсъствия, при положение, че съм с екип, не закъснявам, не отсъствам, внимавам в часа, правя всичко.. :shock: Ще се разправяме с нея :?
Рационализирайте знаменателя на дроба :
9
-(дробна черта)
4√2
и в отговорите има написано
9√2
-
8
за да махнеш корена отдолу, го умножаваш (корен по корен)
9
-
4√2
умножаваш по корен от 2(дробна черта) корен от 2. Получава се 1, тоест не променяш задачата. Демек умножаваш по 1. 9 по корен от 2 = 9корен2 / 4.корен от 2.корен от 2 (махаш корена, става 4.2 = 8)
6
-
5√3
Пак умножаваш по корен от 3 върху корен от 3. Верен ти е отговора иначе ;)
Не мога да обяснявам, но пък в решаването ме бива. Излагация ще е ако на контролното изкарам някоя четворка 8-)
Да ви се похваля - почти болна съм 8-) Ако тая патка ни накара да бягаме пак в 8 ще я набия :lol:
blo0dc0untess
10-11-2010, 20:12
Момичета направо не ви блазя с тооолкова много думи по английски :shock: На нас тая ни дава най-много 10 думи по 3 реда обаче ни дава многооо страници в Workbook :D Иначе по математика и ние сме до рационализиране на дроб за сега тея корени ми изглеждат лесни ама ще видим :D
EsteticLoff
10-12-2010, 14:18
:lol: :lol: Нда 20 пъти исках да кажа :Д
Иначе аз говорих само за Дойча и ние отделно имаме по мате и Бг, ама верно на вас ви е по-гадно :(
SunshineGirl317
10-12-2010, 19:51
За утре имам само към 50-60 думи, 2 страници от учебната тетрадка, 3 пъти препис на един текст и кратко съчинение :grin:
Иначе днес ни върна диктовките от вчера и нямам грешки! Вчера свършихме 5-ти юнит /2 модул/ и днес имахме контролно, мисля, че нямам грешки, но да видим!
Хора, как само по 40-50 думи имате бе :x Аз 50 думи вече за 50 минути свикнах да ги пиша 8-)
Aloha!
Всеки ден правим контролно на думите и имам вече 3 шестици :grin:
Утре ще правим входно по БЕЛ.. да, чак сега. + Учене на изуст един диалог по АЕ и стихотворението по Литература.
Сега се изкъпах и си направих косата с бира .. от скука, нямаше какво да правя 8-) Та.. седи на .. клечки. След малко ще кача 1-2 снимки да кажете дали да я мия или така да се показвам на училище 8-)
Пс.: Много хубави момченца си имаме :oops:
SunshineGirl317
10-13-2010, 17:10
И аз имам 3 шестици по английски :grin:
Ние пък имаме 5 момчета само и тооооооооо какви .... :x :x :x
Пък ние цели 12 8-) Завиждай!
Аз за другите говорех, ама и наще не са за изхвърляне 8-)
ние пък сме класът с най-мн момичета в училището 8-) а тук мн ги бъркам някой са зайци, а ги мисля за 9-ти клас поне еаси :shock:
Юпи, най-накрая си махнал оня аватар :lol:
И ние сме най-големия клас, с най-много момчета. Поне сред зайците..
Учителя по музика ми предложи да пея в училище.. демек някъв хор 8-) Не ми се занимава с подобни глупости, а го познавам от много одавна и ще ми е трудно да откажа. Смятам да отида 1 път да видя що за народ има и какво пеят и ще мисля 8-) Вие ако бяхте на мое място как бихте се оправдали :D
Юпи, най-накрая си махнал оня аватар :lol:
И ние сме най-големия клас, с най-много момчета. Поне сред зайците..
Учителя по музика ми предложи да пея в училище.. демек някъв хор 8-) Не ми се занимава с подобни глупости, а го познавам от много одавна и ще ми е трудно да откажа. Смятам да отида 1 път да видя що за народ има и какво пеят и ще мисля 8-) Вие ако бяхте на мое място как бихте се оправдали :D
Gr
SmilezZz
10-13-2010, 18:31
А пък моят клас се състои 18
момичета и 2 момчета...И то какви,мале
мале.. :?
А пък моят клас се състои 18
момичета и 2 момчета...И то какви,мале
мале.. :?
само 20 човека сте в клас о.О...ние 27, 19 женски и 8 момчета....готини са ама само за приятели....и нищо повече...а иначе как върви китайския...мн мн мн ли е труден???
dechkou, неска в автобуса имаше един хубав и на връщане до нас вървяха :D Бе не са лоши, вие нямате вкус 8-) Ich habe kein Wort (разбрах гоооо!!)
SmilezZz, ти нямаше ли да ни преподаваш? Докъде стигнахте 8-)
dechkou, неска в автобуса имаше един хубав и на връщане до нас вървяха :D Бе не са лоши, вие нямате вкус 8-) Ich habe kein Wort (разбрах гоооо!!)
SmilezZz, ти нямаше ли да ни преподаваш? Докъде стигнахте 8-)
ее не съм казала,че са лоши а не съм ги разглеждала задълбочено...а а днес с тоя автобус едни препядствия претърхяях ;дддд ъм....айде пускай снимките с бирааа...че ми е мн люббопитно как е станало....
Систъра ме разубеди.. ама пиши в скайп да ти ги пратя :D
SunshineGirl317
10-13-2010, 19:42
Аз от горните класове момчетата си ги знам от доста време ама .. :? 8-) Йо, на китайски ли ще ни учиииш, искам и аз 8-) :P
SmilezZz
10-15-2010, 06:25
SmilezZz, ти нямаше ли да ни преподаваш? Докъде стигнахте 8-)Доста напред..Започнахме да се учим как се пишат йероглифите...
dechkou - Не е много трудно,поне засега..
SunshineGirl317 - Окейй 8-)
Имам 6 по литература на едно съчинение :grin:
и още една 6-ца по японски, а в понеделник пак ще правим контролно дано и там да имам 6.Днес сигурно ще ме изпитват по биология.Другата седмица ме очакват контролно по японски, математика и химия + редовното ми изпиване по биология и така.На нас по японски не ни дават много думи, но непрекъснато правим всякакви упражнения за четене и правене на диалози ама непрекъснато ви казвам.Днес имаме фвс :( разваля ми хубавия ден, но какво да се прави.След час тръгвам за училище, така че спирам да пиша.
iiordanova
10-15-2010, 17:15
При мен няма нищо ново. ((:
Имам доста за учене , но слава богу не е всеки ден.
И днес е петък , супер! Някак като дойде петък и .. голяма радост , голямо нещо. 8-)
Чакам петъка единствено, за да се видя с приятелката си, на която не и стигна бала за моето училище, и House + CSI 8-)
Неска правихме контролно по математика на корените. Дано да нямам под 5 :? И коремни.. направих ~90, а тя ми писа ~60 :x Все е 6 де, ама друго си е..
А-у. В училище има 2ма.. единия с уникални очи.. като мине все го зяпам 8-) Другия с много сладка усмивка и весело детско излъчване :D Поне ми е забавно.. даже не ми се прибира вече :P :D
Айде, че рекламите свършиха :D
iiordanova
10-15-2010, 18:35
Ние на корените ще правим , ама не знам кога. 8-) Май другата седмица. Искам да изкарам 5 или 6.. 8-) Помагайте , давайте тестове , задачи , при вас какви задачи имаше ?
Всеки си имаше отделен тест.. не бяхме на групи демек. Какви задачи - еми обичайните 8-)
ChoiYoNa
10-15-2010, 19:57
Имам 6 по литература на едно съчинение :grin:
и още една 6-ца по японски, а в понеделник пак ще правим контролно дано и там да имам 6.Днес сигурно ще ме изпитват по биология.Другата седмица ме очакват контролно по японски, математика и химия + редовното ми изпиване по биология и така.На нас по японски не ни дават много думи, но непрекъснато правим всякакви упражнения за четене и правене на диалози ама непрекъснато ви казвам.Днес имаме фвс :( разваля ми хубавия ден, но какво да се прави.След час тръгвам за училище, така че спирам да пиша.
Няма как по японски ,все пак е съвсем различен език и трябва да свикнете хубаво с него ,не е като италиански или испански все пак .. Учи ,учи , как искам и аз да имам къде да уча (на самообучение съм)
леле тая година ще е някво супер яка :grin: то само английски, математика и БЕЛ :D ааз да се похваля днес бягахме на стадиона 300 метра и аз бях най-бързата за първи път :shock: :grin:
ние ще имаме контролно за корените в петък, а пък мене ме изпитаха вчера и имам 6 :)
bloodyred
10-16-2010, 09:26
Ние сме 29 човека, 21 момичета останалите момчета.
Имам една 5ца по английски, но тя е още от втория час, утре, т.е. в понеделник ще правим контролно, дано се справя, но по принцип ми е лесно past simple =/ По математика входното, отсъствах, естествено не по моя вина, върнаха ме за униформа, като бяха казали, че крайният срок е до 31 .. то беше преди 2 седмици входното де, ама да си кажа .. иначе миналата седмица правихме контролно 15 човека на корените /по желание/, още не са ни ги върнали :o :o
s0b1esk1ty
10-16-2010, 11:50
heeyyy и от мене :grin: 8-) кво става хорааа,та и аз да се присъединя ;д Тая седмица беше суперска 6 по физика,6 по биология,6 по химия,английски и 5 по мат ;д;д човек да не повярва взех та се стегнах тая година ; х :o . Та ако има някой дръг спортист в форумчето да пише ;д;д май аз съм единственото футболистче тукс :D
heeyyy и от мене :grin: 8-) кво става хорааа,та и аз да се присъединя ;д Тая седмица беше суперска 6 по физика,6 по биология,6 по химия,английски и 5 по мат ;д;д човек да не повярва взех та се стегнах тая година ; х :o . Та ако има някой дръг спортист в форумчето да пише ;д;д май аз съм единственото футболистче тукс :D
в форума няма
iiordanova
10-17-2010, 16:29
HELP! Помогнете ми с тая задача , не знам как се решават !
2+корен от 3 върху 2 - корен от 3
Какво е условието? Съмнява ме, че няма нищо написано, освен "решете". :-o
iiordanova
10-17-2010, 16:55
Условието е - рационализирайте знаменателя на дробта..
[color=darkblue]Това е друго нещо.
(2+V3)
iiordanova
10-17-2010, 17:35
[quote=ameli][color=darkblue]Това е друго нещо.
(2+V3)
Greennight
10-17-2010, 17:42
heeyyy и от мене :grin: 8-) кво става хорааа,та и аз да се присъединя ;д Тая седмица беше суперска 6 по физика,6 по биология,6 по химия,английски и 5 по мат ;д;д човек да не повярва взех та се стегнах тая година ; х :o . Та ако има някой дръг спортист в форумчето да пише ;д;д май аз съм единственото футболистче тукс :D Аз цъкам футболче и фитнес 8-)
[color=darkblue]Имам грешка. (2+V3)
iiordanova
10-17-2010, 18:04
[quote=ameli][color=darkblue]Имам грешка. (2+V3)
Моля. Ако имаш други задачи ще се опитам да ги реша, тоя път без да греша 8-)
SunshineGirl317
10-18-2010, 07:08
Аз съм волейболистка. :)
Тея корени, днес имаме контролно на тях .. все ще ги докарам до някъде ... 8-)
Аз съм волейболистка. :)
Тея корени, днес имаме контролно на тях .. все ще ги докарам до някъде ... 8-)
пфф аз днеска правих даде тя 3 задачи първата с повече подточки реших повечето нз дали са верни и малко от другата задача май реших и третата не съм я и пипал и се надявам на 3 апък ся и някви уравнения ше почваме еаси то аз на тва съм най-зле като не слушах в 7 клас и ся :?
SmilezZz
10-18-2010, 18:32
Имам 6 по китайски :grin:
И две шестици по БЕЛ :grin:
SunshineGirl317
10-18-2010, 18:38
Контролното по математика беше ОТВРАТИТЕЛНО ..................
SmilezZz
10-19-2010, 07:59
Контролното по математика беше ОТВРАТИТЕЛНО ..................И ние утре имаме контролно върху корени - ама аз нещо не мога да ги разбера...
Greennight
10-19-2010, 09:13
Контролното по математика беше ОТВРАТИТЕЛНО ..................И ние утре имаме контролно върху корени - ама аз нещо не мога да ги разбера... И ние имаме утре 8-)
questions
10-19-2010, 12:57
Днес ни съсипаха фходно по ХИМИЯ и по ФИЗИКА. Решех задачите по физика дано са верни. Имам 6 по история на входното :grin: :grin: :grin: .
SmilezZz
10-20-2010, 07:19
Стискайте ми палци - имам
контролно по математика...И то върху
корените,както и не ги разбирам..
Ужасс :o
iiordanova
10-20-2010, 17:45
^ И как беше контролното по Математика ? 8-)
Имам 6 по математика и 5 по български. Днес имахме калиграфия и беше много яко.Утре имаме музика и може да ни изпитват.
имам три 6 по анг. искам всички да кажете БРАААААААВО AWEEEEEEEERW
хайде вие сте 8)
maksimal
10-21-2010, 18:31
Тест по Математика... :(
SunshineGirl317
10-21-2010, 18:46
Имахме тест по литература на Тропи и фигури, мисля че нямам грешки, но да видим.
Вие как сте?
SunshineGirl317
10-21-2010, 18:47
имам три 6 по анг. искам всички да кажете БРАААААААВО AWEEEEEEEERW
хайде вие сте 8)
аз пък имам четири 6-ци :P
qg0dkata
10-21-2010, 20:06
И аз имам 4, очаквам още две ;д :lol: Дано не си остана само с очакването.
SmilezZz
10-22-2010, 06:04
^ И как беше контролното по Математика ? 8-)Добре,имам петица...
- Днес по китайски ще гледаме филм :grin:
FatallyGirl
10-22-2010, 07:22
Ох чакайте и аз да се вкюча :) Вчера прафихме контролно по математика и беше ужаааасноо :D SmilezZz учиш китайски .. аа много яко :д
Greennight
10-22-2010, 07:33
Ох чакайте и аз да се вкюча :) Вчера прафихме контролно по математика и беше ужаааасноо :D SmilezZz учиш китайски .. аа много яко :д Хора отмениха контролното от сряда за днес,по математика,щото в сряда бяха намалени часовете... просто ше се усера яко :lol:
SunshineGirl317
10-22-2010, 09:03
Ох чакайте и аз да се вкюча :) Вчера прафихме контролно по математика и беше ужаааасноо :D SmilezZz учиш китайски .. аа много яко :д Хора отмениха контролното от сряда за днес,по математика,щото в сряда бяха намалени часовете... просто ше се усера яко :lol:
познато .. 8-)
Правихме контролно по мат и обеща в понеделник да го върне. Под 4 няма да имам, да се надяваме да е над 8-)
По АЕ пак правихме диктовка. На първата имах 2, на втората 5 :grin:
За понеделник имаме 2 текста на изуст + диалог + няколко думи и изречения.. не се оплаквам де 8-) Смятам да почвам да уча, поне по математика. Тая година много я харесвам, но и учителката е яка.
Неска такива бисери имаше.. 1 час само сме се смяли :lol: :lol: :lol:
BaffaLsc
10-22-2010, 14:51
Какво толкова ужасно намирате в тази математика, не знам...
Страшна е и объркваща..
BeezyJey
10-22-2010, 16:47
познато .. 8-)
нашто е в понеделник .. направо не ми се мисли..
Greennight
10-22-2010, 17:12
познато .. 8-)
нашто е в понеделник .. направо не ми се мисли.. Контролното беше повече от ужасно,от 4 задачи нямам нито един верен отговор,надявам се на 3ка поне ако метода ми е правилен 8-)
SunshineGirl317
10-22-2010, 19:20
Имам 6 по литература на контролното от вчера! 8-) По английски понеделник ще правим, а по математика понеделник ще ни ги връщат :x :x :x
stelSs21
10-22-2010, 19:35
Днес правих контролно по математика върху тея корени гадни дет много много не ги разбирам, ама го направих и се надявам да е вярно. :)
днес реших 13 задачи по математика гордея се със себе си :o
Аз пък 85 по биология :-D
Хора толкова съм радостна от моите спортни постижения по ФВС ще имам 6 това за мене е щастие :-D
BeezyJey
10-23-2010, 18:59
Хора толкова съм радостна от моите спортни постижения по ФВС ще имам 6 това за мене е щастие :-D
аз пък както обикновено (май) имам 4ка. :lol:
аз пък както обикновено (май) имам 4ка. :lol: При вас не е ли по точки :-o
За какви точки говориш?
За какви точки говориш? Ами при нас е така да речем, че си скочил 214 см. и имаш 5 точки или си тичал 50 м. под 8,3 но до 7,9 имаш 1 точка и така накрая на срока или годината се събират точките и се пише оценка
Greennight
10-24-2010, 15:51
Утре е деня на истината.Ще връщат контролните по математика,стискайте палци 8-)
MissHouse
10-25-2010, 07:36
Имахме входно по Бел 5 на теста, 2 на съчинението :D
SmilezZz
10-25-2010, 07:38
Охх,омръзна ми вече да отида на училище..
Вече ми е супер тъпо - макар,че в часовете
постоянно се смеем.. 8-)
Иначе ние Сряда - ще отидем в някакъв китайски
ресторант с господина по Китайски език.. :D
На контролното по математика имам 5+ .. от 9 задачи една ми е грешна и една подточка не я довърших.. По АЕ на контролното имам 5,47.. Какво да кажа просто :?
аа тая сутрин 600м. сам тичах 2 мин и 7 сек 5 точки имам :grin: утре ще ги гледам кво ше праят другите :-D а и по физика имам 5 :grin: :grin: нещо много ми вървии :) ама по анг щяха 2 да ми пишат :D ама съм прекалено симпатичен за такава оценка :lol:
SmilezZz
10-26-2010, 06:29
Темата нещо замряя... :o
- Ние на 13 и 14 сме на екскурзия :grin:
Да ви се похваля!! В неделя бях на фотосесия и беше супер забавно :grin: Искам разрешението ви да постна няколко, че супер много им се радвам :grin:
Да ви се похваля!! В неделя бях на фотосесия и беше супер забавно :grin: Искам разрешението ви да постна няколко, че супер много им се радвам :grin: Позволявам ти само 5 8) 8-)
Мерсаж 8-) Те най-хубавите на са ги качили още, но все пак:
1 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs808.snc4/68885_1325510397419_1820670371_617222_717512_n.jpg
2 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs077.ash2/37192_1325510877431_1820670371_617225_8003391_n.jp g
3 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs004.snc4/33584_1325528877881_1820670371_617240_7140497_n.jp g
4 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs946.snc4/73985_1325528997884_1820670371_617241_3652147_n.jp g
5 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs882.snc4/71504_1325529117887_1820670371_617242_7308953_n.jp g
Айде, че сега пиша за Николай Лилиев. Като се сдобия и с другите ще ви поспамя още :P
найс си :) ние пък бързо сменяме авторите и мн се натрупва ама госпожата ни ще ни прави "адвокати, съдии и хора с висок пост" и просто се налага :lol: тая е малко врътнала ама ми е симпатична 8-) за госпожата говоря :D
SmilezZz
10-26-2010, 18:01
ameli
- Голяма сладурана си..А четвъртата и петата снимка
са просто уникални..
DarkWhisper
10-26-2010, 18:43
Някой доброволец да ми решава задачите по математика? :Д Ще ги пусна и в другата тема..
1. Сборът на две числа е 19, а произведението им е 84. Намерете числата.
Значи накрая се получиава x^2 - 19x + 84 = 0
Да кажем, че намирам дискриминанта = - 165 - няма решение
Е как :?
2. Произведението на две последователни положителни четни числа е 168. Намерете числата.
да и аз знам, че са 12 и 14.. само трябва да е написано с формула или по някакъв по-сложен начин просто 8)
2х , 2х + 2 - за да е сигурно, че са положителни ДС : х > 0
3. В равнината са дадени точки, никои три от които не лежат на една права. През всеки две от тях е построена съединителната им права. Намерете броя на точките, ако броят на всички прави е 45.
нямам идея
4. За две години населението на един град се увеличло от 20 000 до 22 050 души. Намерете годишния прираст на населението в този град. /проценти/.
В отговорите пише 5 % ..
5. Намислих число. Уголемих го 10 пъти и полученото число събрах с квадрата на намисленото число. Получих 144. Кое число съм намислил?
6. Намислих едно естествено число. Събрах го с неговото обратно /реципрочно/. Получих 4,25. Кое число съм намислил?
тука предположих, че е 4 - 4 + 1/4 = 4 + 0,25 = 4,25
но като квадратно уравнение как става?
7. Бригада селяни трябвало да набере 120 тона грозде в определен срок. Първите 5 дни бригадата работила по плана. След това ежедневно набирала по 4 тона повече от заплануваното, поради което приключила работа 2 дни преди срока и набрала 136 тона грозде. Колко дни е трябвало да работи бригадата?
пак с квадратно уравнение предполагам
- благодаря предварително -)
katericArofl
10-26-2010, 18:55
кви 165 кви 5 лв..
х1+х2 = 19
х1х2 = 84 > x1=19-x2 zamestva6 v gornoto
19x2-x2^2-84 = 0
D = 25
x1,2 = 12, 7
DarkWhisper
10-26-2010, 19:25
xD
тенк ю
Мерси, SmilezZz :-)
Да решавам ли задачите или вече закъснях :-o
CookieMonster
10-27-2010, 16:49
Да ви се похваля!! В неделя бях на фотосесия и беше супер забавно :grin: Искам разрешението ви да постна няколко, че супер много им се радвам :grin:
На каква фотосесия, бе? :D Дай малко информация що е кво е. :D
http://www.facebook.com/photoshootvarna
Фотографска сесия за всички и всеки във Варна
Замисълът на това движение (позволявам си да го нарека така, защото скоро ще има такива събития и в София, освен в Бургас и Варна) е всеки, който иска да може да се докосне до изкуството, наречено фотография.
Важното е всеки, който дойде, и желае естествено, да бъде сниман.
Фотографите обменят опит и се учат и подобряват - само с практика човек се развива.
А моделите - те получават безплатни хубави снимки за спомен и хвалби, и се докосват до създаването на добрата фотография.
Освен това се забавляваме, опознаваме нови хора и това е то. :)
3тата сесия, тоест последната в неделя, беше "Връщане в детството" - всички бяха с леки дрехи, плитки, играхме на най-различни игри. Беше много забавно :) После отидохме на разходка с един познат, който беше фотограф и продължихме със снимките :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs918.snc4/73176_171422449540908_100000194610567_645843_56282 20_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs926.snc4/73912_1326681426694_1820670371_619212_1930795_n.jp g - тази е клъцната, затова е малка.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs947.snc4/74066_169394963072004_100000045036812_540774_43973 02_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs924.snc4/73746_1326708267365_1820670371_619246_5342484_n.jp g
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs828.snc4/68821_169395686405265_100000045036812_540790_12848 15_n.jpg
Олях се :D
DarkWhisper
10-28-2010, 17:19
Мерси, SmilezZz :-)
Да решавам ли задачите или вече закъснях :-o
help me :oops:
[quote=DarkWhisper][i]Някой доброволец да ми решава задачите по математика? :Д Ще ги пусна и в другата тема..
1. Сборът на две числа е 19, а произведението им е 84. Намерете числата.
Д=25.. после 19+5=24/2=14 и другото е 19-5=14/2=7
2. Произведението на две последователни положителни четни числа е 168. Намерете числата.
да и аз знам, че са 12 и 14.. само трябва да е написано с формула или по някакъв по-сложен начин просто 8)
2х , 2х + 2 - за да е сигурно, че са положителни ДС : х > 0
Щом е четно, значи е 2х. Като х е всичко.. но всичко умножено по 2 е четно. Следващото четно е 2х+2. Правиш си уравнението и Д=52 на втора. После получаваш, че х=6, 2х=12, 12+2=14.. ето ти ги ;)
3. В равнината са дадени точки, никои три от които не лежат на една права. През всеки две от тях е построена съединителната им права. Намерете броя на точките, ако броят на всички прави е 45.
нямам идея, аз също
4. За две години населението на един град се увеличло от 20 000 до 22 050 души. Намерете годишния прираст на населението в този град. /проценти/.
В отговорите пише 5 % .. Щом го пише, значи е толкова ;дд
5. Намислих число. Уголемих го 10 пъти и полученото число събрах с квадрата на намисленото число. Получих 144. Кое число съм намислил?
[color=darkblue]10х+х
DarkWhisper
10-28-2010, 18:38
Merci beaucoup. И да, с него съм, то май целия ни випуск е с него :booooomb: Сега ще ги видя пак, ще ги запиша и ще ги решааваммммм :x
Реших и 4..
(200х+20000)*x/100+200x+20000=22050
Разкриваш скоби, умножаваш и се получава квадратно уравнение. После за Д=420 на втора
после х се получава 5..
Ако получа просветление и за останалите ще пиша 8-)
Хорааааа на 13-ти и 14-ти сме на екскурзия със Смайлз :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Имам 6 по литература, а утре ще ни изпитват по биология
SmilezZz
11-01-2010, 08:45
Хорааааа на 13-ти и 14-ти сме на екскурзия със Смайлз :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Дааа :grin: ..Нямам търпение вече :lol: :grin:
лош навик имате да ми оставяте темата :D
Ами я кажете, празнувахте ли Хелоуин във вашето училище? Ние не, но пак ходих на снимки и бях като циганка :lol:
Никой не си е помислял за Хелоуин :lol:
SunshineGirl317
11-02-2010, 19:09
Ние го празнувахме .. организация цял месец и накрая не беше особено хубаво .. нито пуншовете бяха пуншове, нито сладките сладки, нито диджея диджей нищоо ... само украсата беше хубава ...
Само не мога да разбера какъв, по дяволите, е смисъла да празнуваме американските празници .... !?!
те се учат в момента как да празнуват гергьов ден :D тва агне няма само от магазина да идва ще се научат да отглеждат и колят :D
10 000 гледания reached
50 страници - живот и здраве ще ги направим :lol:
EsteticLoff
11-05-2010, 12:27
Ами я кажете, празнувахте ли Хелоуин във вашето училище? Ние не, но пак ходих на снимки и бях като циганка :lol:
Аз го празнувах (да не повярва човек :Д) в училище :) Беше хубаво, партито беше направено от една организация в даскало, в която и аз участвам :P, и беше благотворително за 1 момче :) Иначе яко си прекарах, имаше много хора с много интересни костюми или пък рисувани лица :-D Ама имаше чалга много -.- :lol:
ChoiYoNa
11-05-2010, 15:14
И аз бях циганка!Я дай снимки да те видя
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1134.snc4/149598_141982722515603_134800843233791_207104_1214 478_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs904.snc4/71778_141982825848926_134800843233791_207109_77255 15_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs577.ash2/149934_141982855848923_134800843233791_207110_7849 196_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1138.snc4/150055_141982869182255_134800843233791_207111_2468 853_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs969.snc4/76250_141814705865738_134800843233791_206261_27804 62_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs996.snc4/76981_141816719198870_134800843233791_206298_80114 49_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs967.snc4/76006_141817065865502_134800843233791_206312_34939 83_n.jpg Само оставаше да се пъхна отдолу 8-)
Достатъчни ли са?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs485.ash2/75848_141814392532436_134800843233791_206248_48144 35_n.jpg Любимата <3
EsteticLoff
11-05-2010, 18:35
Яка си била Сиси :-) :)
Мерси, пусни и ти снимки :P
katericArofl
11-05-2010, 19:17
амели, ти модел ли си или по точно какви са тези професионални снимки :D
:D п.п в математическа гимназия ли учиш :-D
Обясних в една от предишните страници :P Снимките са безплатни, а моделите и фотографите се учат един вид..
Не уча в МГ, а в Езикова 8-) Защо? :D
Phuck! Не мога ги разбера тея квадратни тричлени... чета урока вече 9 пъти и нищо не разбирам, писна ми..
Ние тая седмица ще правим контролно на уравненията и вече следващата, като вземем за тричлените ще ти ги обясня 8-)
Ние тая седмица ще правим контролно на уравненията и вече следващата, като вземем за тричлените ще ти ги обясня 8-)
Па мерси 8-) ше се опитам да оцелея до тогава :D , щот наистина не знам за какво става въпрос, а госпожата по математика ми вика, че няма да ми обяснява :D
EsteticLoff
11-06-2010, 08:42
Ем ок :lol:
http://prikachi.com/images/462/2641462m.jpg
http://prikachi.com/images/458/2641458a.jpg
Ужас.. :razz:
----
Да ви се оплача по математика правихме контролно върху корени и на уравненията и беше ужасно :( 12 задачи, не бяха трудни, ама много дълги и само за 40 минути.. Моля се поне за 4 или 5 8-)
Па мерси 8-) ше се опитам да оцелея до тогава :D , щот наистина не знам за какво става въпрос, а госпожата по математика ми вика, че няма да ми обяснява :D
Дай някоя задача, че в учебника не фокусирам подобно заглавие 8-)
EsteticLoff :-) :-)
EsteticLoff много си сладка ameli и ти
Ние правихме контролни на уравнения и на корени и на двете имам 6 :grin:
EsteticLoff
11-09-2010, 11:29
по математика правихме контролно върху корени и на уравненията
Имам 5 http://prikachi.com/images/997/2401997e.gifhttp://prikachi.com/images/997/2401997e.gifhttp://prikachi.com/images/521/2306521E.gif
пфф днес 5 и 6 мноо съм умен :lol:
Ем ок :lol:
http://prikachi.com/images/462/2641462m.jpg
http://prikachi.com/images/458/2641458a.jpg
Ужас.. :razz:
----
Да ви се оплача по математика правихме контролно върху корени и на уравненията и беше ужасно :( 12 задачи, не бяха трудни, ама много дълги и само за 40 минути.. Моля се поне за 4 или 5 8-)
...ти си от ЕГ Пловдив, или нещо се бъркам? о;
EsteticLoff
11-09-2010, 16:05
^ Дам, от английската съм. Защо ? Ти къде учиш :P
^ Дам, от английската съм. Защо ? Ти къде учиш :P
Taм. XD
rammstein123
11-09-2010, 16:26
Бум.
Ние вече правихме контролно на квадратните тричлени, утре ще ги раздават.. А относно униформите, само ние и още един клас нямаме от цялото училище /и по-добре/. На екскурзия вече ходихме, едно момиче напусна, след няколко седмици на мястото му дойде едно момче.. Което не е учило немски. Леле, не искам да си представям как ще вземе наведнъж 12 урока плюс уводния КУРс.. :shock:
Ако не се лъжа, ЕстетикЛоф също учеше немски, нали? /извини ме, ако бъркам./
Е браво, намериха се някои 8-)
rammstein123, що момичето ви заминава бе, да не сте я мъчили много? А новото момче сигурно си има представа от немски + има и време, за да се подготви малко или много..
На момчетата ще им раздават униформите, а за нас има още да чакаме :P Докато дойде ние да ги вземаме, сигурно вече няма да ни стават 8-)
rammstein123
11-09-2010, 16:55
Никаква представа няма, дори азбуката не знае.. о: А въпросното момиче ми беше другарче по чин и сега стоя сама. :Д При теб как е, не срамиш форума с лоши оценки, нали?
Greennight
11-09-2010, 16:59
Хора,много яко съм в лайната по математика-3,2,2 :( Утре ще ме изпитат,зубрил съм,стискайте палци
Никаква представа няма, дори азбуката не знае.. о: А въпросното момиче ми беше другарче по чин и сега стоя сама. :Д При теб как е, не срамиш форума с лоши оценки, нали?
Well.. 8-) Имам около 20+ оценки по АЕ и за момента съм за 5 точно (средно аритметично). На listening and writing винаги ми пише 6, защото думите съм си ги научила, разпознавам горе долу, когато говорят, но когато ни кара да казваме текст на изуст 1-че се притеснявам и забравям някои думи, 2-приказвам много бързо 8-) 3-винаги ми намира нещо на тоя пуст пронансиейшън :? и хоп -5. Да, на диктовките се излагам, в буквалния смисъл, ама пък щом целия клас има слаби оценки, що пък и аз да нямам 8-) Ама неска госпожата ме похвали ^^ :P
По БЕЛ и математика съм супер. Имаме си и душевен водач :lol:
EsteticLoff
11-09-2010, 17:20
[color=darkblue]Е браво, намериха се някои 8-)
Съпадение http://prikachi.com/images/145/2652145Z.gif rawrXD кой клас си :P
8 k x3 ти?
утре може и да те издиря. Ако някоя ти се хвърли на гърба и ти не я познаваш, това съм аз :P
suNnykaty96
11-09-2010, 17:36
Greennight
Хора,много яко съм в лайната по математика-3,2,2
ох... и аз съм така.... направо нз кво да правя вече... НИЩИЧКО не разбирам :?
EsteticLoff
11-09-2010, 18:12
8 k x3 ти?
утре може и да те издиря. Ако някоя ти се хвърли на гърба и ти не я познаваш, това съм аз :P
8a съм аз 8-) Ама ще ме познаеш ли :lol:
Пп - имаш ЛС ;)
SunshineGirl317
11-09-2010, 18:51
Утре имам контролно по математика, стискайте ми палци, задължително трябва да имам 6, най-малко 5, понеже имам да оправям 3-ка и 4-ка :x
SmilezZz
11-09-2010, 18:57
NĬ Ηăo осмокласници !!
Как сте,къде се губите ?
- Събота и неделя с Ивушка сме на
екскурзия :grin: ...Та,в училище не е
нищо особено..Правихме контролно по
Математика,БЕЛ,Химия,Биоло ия,КЕ.. :?
Баси, днеска 5 часа английски и 2 математика :( http://weed-forums.com/images/smilies/laugh.gif
SmilezZz
11-10-2010, 08:05
Ние пък имаме:
1. БЕЛ
2. Математика
3. КЕ
4. КЕ
5. КЕ
6. КЕ
А и днес ми е "голямото" контролно по КЕ,което
е два часа..Стискайте ми палци хора (:
Неска правихме контролно по АЕ и смятам, че съм се справила добре. Само пак да не ми достига 1 точка, ще се гръмна :o
Накрая, госпожата мисли, мисли, вика 'Айде, неска за пръв и последен път нямате домашно' 8-)
По БЕЛ имахме за домашно да намерим листо.. и в часа писахме съчинение "Какво ми каза листото" :lol: И ни пусна 15 мин. по-рано, че и домашно не ни даде 8-)
Много забавно беше :grin:
Ха! 6ци по БГ, Математика и Английски :lol: по англ. ме караха да пиша есе на тема The big band theory 8-)
Хора, имам оплакване..
Пристрастена съм, но не към цигарите, а към.. зелени Орбит :lol: :lol: И съм съвсем сериозна. Не мога без дъвка просто, имам някаква мания към.. ментата? :lol: Дотолкова, че снощи карах майка ми да ходи да ми взема, че ми бяха свършили.. е не отиде де, ама сутринта първата ми работа беше да обиколя магазините :lol:
Дъвкии <33
^ Имаш нужда от терапия :lol: :lol: :lol:
EsteticLoff
11-12-2010, 10:38
Днес имахме спортен празник т.е. ноу дойч тъдей http://prikachi.com/images/955/2658955f.gifhttp://prikachi.com/images/955/2658955f.gifhttp://prikachi.com/images/955/2658955f.gif
iiordanova
01-25-2011, 16:57
Хей , темата ни умря . .
Хайде да я съживим. 8-)
Как сте ? В грипна ваканция ли сте ? Как ще завършите срока ? :)
SmilezZz
01-25-2011, 18:27
Ейй,най-накрая някой писа в темата..
Иначе съм супер,но за съжаление не сме в грипна ваканция..Като гледам в новините почти цяла България е в грипна епидемия,само в Русе нямаме..Както и обикновено сме си прецаканите..
Записах се на олимпиада по БЕЛ - та ако някой успее да ми намери тази от миналата година - много ще съм му благодарна..
И също на олимпиада по Биология..
EsteticLoff
01-25-2011, 18:54
Толкоз я търсих тая тема и не можах да я открия. Пфу ! 8-)
Зле съм, болна, седа си вкъщи и си гукам :lol:
от днес до 31ви сме във ваканция, поне няма да изпусна мн по немски, докато съм болна :Д
Оценките за срока... квито са такива, 2ри срок повече 8-)
Обмислям дали да ходя на олимпиада по немски, въпреки че едва ли нещо ще направя ноо... :lol:
iiordanova
01-25-2011, 20:14
А Усмивке , ще ви пуснат в Русе , спокойно. :)
Аз не съм се записвала на олимпиада .. 8-) Чудя се по математика или английски.. , ама не съм решила . . не ми се ходи на олимпиади. 8-)
SmilezZz
01-26-2011, 05:25
Надявам се..Ама честно казано силно се съмнявам..
SmilezZz
01-26-2011, 08:07
Охх,днес ми е много зле..
Боли ме гърлото,главата (сякаш някой я стиска силно)..Повръща ми се..Уфф.. :o
iiordanova
01-26-2011, 08:48
Охх,днес ми е много зле..
Боли ме гърлото,главата (сякаш някой я стиска силно)..Повръща ми се..Уфф.. :o
Не дей да ходиш на училище , а отиди до личната си лекарка! :wink:
Този вирус е много гаден , не рискувай! :)
SmilezZz
01-26-2011, 18:19
Eйй,значи..Никой не пише в темата,освен мене 8-)
EsteticLoff
01-27-2011, 09:28
онаяя по мате ми е оставилаааа шеееест бее :grin: :lol: :lol:
Ние сме в грипнааа :grin: :grin: :grin:
iiordanova
01-28-2011, 08:51
EsteticLoff - браво!! :grin: :)
Вие , които сте ваканция имате ли домашни ?
EsteticLoff
01-28-2011, 11:14
EsteticLoff - браво!! :grin: :)
Вие , които сте ваканция имате ли домашни ?
:P
аз май имам малко по немски, не знам 8-) :lol:
:) Някой ще ходи ли на олимпиадата по Химия ?