View Full Version : Моля ви помогнете ми!
divanetoo
09-15-2010, 12:41
Здравейте!
Може ли да ми помогнете?Как да кажа на мама,че искам сутиен?Преди една седмица я попитах дали може да ми вземе бюстие и тя каза,че ще потърси.Нотака и не е потърсила и сега искам да и кажа,че искам сутиен.Само,че незнам как ще реагира като и кажа,че искам сутиен,а преди това съм и казала за бюстие.Моля ви помогнете ми.
Xx7thSiNxX
09-15-2010, 12:44
Просто и кажи, че имаш нужда от него или че съученичките ти вече носят. Друг вариант-отиди и си купи сама.
divanetoo
09-15-2010, 12:50
Незнам как тя ще реагира ако ида да си купа сама и ще ме е много срам.
Xx7thSiNxX
09-15-2010, 12:55
Няма нищо срамно. Просто отиваш, избираш си нещо, мериш и ако ти става го купуваш. Ако имаш нужда от помощ магазинерките на око много добре ще преценят кой размер ти трябва. :)
А и как може да реагира майка ти. Моята пищеше от радост "момиченцето ми е жена, момиченцето ми е жена, кой има цицки,кой.." :D Как не съм и била 1 круше нз. :D Това си беше психически тормоз.
divanetoo
09-15-2010, 13:00
Утре ще и кажа,че искам сутиен,а не бюстие и ще видим...Много ти благодаря! :)
xWandereRx
09-15-2010, 14:26
на майка ти и е пределно ясно, че ще носиш сутиен ;д
просто и кажи, че вече ти е време и готово, вземаш пари и си купуваш ;п
divanetoo
09-15-2010, 14:44
Знам,че на нея и е ясно ама..... Преди това и казах,че искам бюстие ала приятелките ми казват,че по-добре сутиен отколкото бюстие,защото някой бюстиета прозират и т.н.
divanetoo
09-15-2010, 14:47
Тя може да каже,че съм още малка ала аз съм виждала сутиени като за мен не мн. ме е срам
една седмица се опражнявах как да и кажа,че искам бюстие,а тя така и не ми взе.
Просто и кажи, че имаш нужда от него или че съученичките ти вече носят. Друг вариант-отиди и си купи сама.
divanetoo
09-15-2010, 15:47
Моля ви помогнете ми още мъничко за да мога да я попитам!
Винаги когато сме насаме с нея ме хваща срам и не мога да я попитам.
miskaprizZ
09-15-2010, 15:48
Иди и си вземи сама. Не вярвам като го види да го изхвърли :razz: :razz:
divanetoo
09-15-2010, 16:00
Ако ида сама да си купа 1-во ще ме е срам 2-ро няма да знам кой номер и т.н. и 3-то тя може да ме пита защо не съм и казала тя да ми вземе или поне да й кажа,че ще си взема.
Ей, душице ;) спокойно. Иди при майка си и й обесни,че се притесняваш,че зърната ти изпъкват изпод блузките,че се срамуваш да ходиш така и т.н. Няма нищо лошо в желанието ти, та и тя е жена и тя е минала по същия път :) Относно бюстиетата, по-добър избор са, ако гърдите ти са съвсем мънички още ( не целя да те обидя с това, сега започваш да се развиваш) Те не прозират, ако са от по-плътна материя. Има едни безшевни микрофибърни, към 5-6лв са. (аз за тренировки ги ползвам) А може и сутиен, има всякакви размери. Ако купуваш сама, продавачката лесно ще ти предложи, не е нужно да те вицда гола за да прецени, а и ти ще мериш в пробната :) .
Но поговори с майка си, обесни й защо искаш да имаш такова бельо, сподели й също и, че се срамуваш от нея, тъй като досега не сте говорили за това. Успех, сладур ;)
divanetoo
09-15-2010, 16:31
Благодаря за съветите на всички!Утре ще поговора с нея утре ще ви пиша дали съм говорила с нея и ако съм какво е казала тя.
divanetoo
09-16-2010, 10:13
Сега се прибрах от училище. Не могаа да й кажа много ме е срам :(
DarkTemplar
09-16-2010, 11:32
^ама ти верно си голямо диване.. стегни се и говори с нея, кво опяваш само...
бахти за 1 сутиен изписахме цял роман.
divanetoo
09-16-2010, 12:40
Какво да няправя,че ме е срам толкова много.Искам да й кажа ала като я погледна не мога.Явно,е че си губа времето.Отказвам се!:smt022Дори и да не ми е комфиртно така,дори всички дрехи да ми прозират и да изглеждам грозно........Какво друго мога на направя.Ще чакам. :smt022 Пуснах тази тема с целта да имам кураж да поговоря с нея,защото всички в даскалото миналата година ме питаха само защо не носиш сутиен и т.н. и аз какво да кажа мълчах си.Тази година е същото още от първия ден започнаха. :smt022 Не ми е приятно. :smt022
Не искам сутиен за да се фукам,че нося или гърдите ми да изглеждат по-голями,а защото не мога да нося нищо.Нито блузи,нито тениски и потници.Това лято ходех само с 2,3 потника а имам ужасно много тениски и потници.И всичките ми приятели постоянно ме питаха защо нося едни и същи дрехи и защо не нося сутиен.:smt022
Довиждане! :(
Няма нищо срамно. Просто отиваш, избираш си нещо, мериш и ако ти става го купуваш. Ако имаш нужда от помощ магазинерките на око много добре ще преценят кой размер ти трябва. :)
А и как може да реагира майка ти. Моята пищеше от радост "момиченцето ми е жена, момиченцето ми е жена, кой има цицки,кой.." :D Как не съм и била 1 круше нз. :D Това си беше психически тормоз.
:lol: :lol: :lol:
OneInMillion
09-17-2010, 16:38
И аз имах подобен проблем! Само че ме беше срам да кажа че се нуждая от козметика за бръснене :oops: !Беше ме много срам!Но един ден казах на бащата!Прие го нормално.... не се притеснявай!
PullMeCloser
09-17-2010, 22:44
Ох,на колко години си?Просто казваш,като започнеш ще видиш,че няма страшно.Или си купуваш сама.