PDA

View Full Version : Незнам какво да правя .Помощ

hahaxaxarofl
09-15-2010, 21:09
Здравейте..Тази история е леко странна ,но няма значение.Та проблема е ,че харесвам 1 момиче с което се запознах на морето..То живее в моя квартал.Това стана преди 2 месеца.Толкова я харесвам ,че дори бих казал че я обичам. :).Тя си има гадже :booooomb: :o ,но казва ,че ни обича и 2мата .Дори преди няколко дена беше в нас прави ми масаж и какви ли не работи дори ме възбуди.И накрая ме целуна по устата.Казва ,че ни обича и 2мата :shock: ,но просто няма как да тругна с нея докато си има гаже.Тя каза ,че няма да си зареже гаджето 2ри пут..Дори я питах какво би напарвила на мое място и тя каза ,че би целунала момичето колкото и нагло да е.Пишем си супер много и какви ли не работи..Просто незнам вече ..Супер мн я обичам даже немога да заспя защото постояно мисля за нея 8) .Та това е общо взето помогнете и кажете какво да направя.Извинете ако има правописни грешки :D

valdesbg
09-15-2010, 21:16
Удари си една злобарка, докато си мислиш за нея. Повтаряй упражнението докато ти писне. След това иди на морето и се запознай с ново момиче. И цикъла се повтаря :)

hahaxaxarofl
09-15-2010, 21:31
Какво имаш предвид под злобарка :grin: :grin: :D :D :D маи се сещам ,но несъм сигорен :Д

hahaxaxarofl
09-15-2010, 21:32
И едвали ще мога да отида пак на морето като живея в софия :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

Smrazqvashta
09-15-2010, 21:58
Не се занимавай.

hahaxaxarofl
09-15-2010, 22:00
незнам как да я спечеля..Казаха ми ,че ще стане ако отида и я целуна ,ноо незнам аз съм и доста срамежлив и още несъм имал гадже (имасше няколко момичета дето ме харесваха но несъм такъв да ходя с всяка срешната просто това момиче ми взе сърцето и мозъка..просто немога да спра да мисля за нея :-) ) Мисля ,че немога да се целувам и няамам опит.И ако "Една злобарка" значи "Лъскане" :razz: :razz: просто неразбирам как ще лъскам на момиче което ОБИЧАМ ?! :shock: :shock: все пак благодаря за отгоора чакам още моля xP .Извинете ако има грешки.

Smrazqvashta
09-15-2010, 22:03
Пич ти искаш мнения и ги получаваш, харесваш ли ги или не това вече е само твой проблем. Но, ако искаш да те научим как да се целуваш или да те укоражаваме "хайде целуни я, давай де" мисля, че си сбъркал мястото. Ако все пак искаш да бъда честна с теб, ще ти кажа следното. Въпросната госпожица си има приятел и въпреки всичко, което изпитва към теб, независимо какво е то ти винаги ще останеш на второ място. Щом тя е решила да остане с него ми се струва супер заблудено, самонадеяно, безнадеждно и най-вече отчаено да се опитваш да я спечелиш по какъвто и да е било начин.

valdesbg
09-16-2010, 04:54
Имам предвид чикия :)

x3eme
09-16-2010, 07:19
Постави и ултиматум.
Щом обича и двама ви,което лично на мен не ми се вярва,нека прецени кой обича повече.Ако то това си ти ще го разбере,ако не - ще си наясно.Какъв е смисъла да те боли,че не можеш да си със нея и да ти говори празни приказки от рода на 'аз те обичам,но не мога да оставя него'.Е,това е меко казано глупаво.Помисли си дали заслужаваш това и дали си струва да се бориш за нея.Ако отговора е положителен решението е едно.
Отивай и си взимай момичето.

ForzaFelipe
09-16-2010, 08:25
Толкова я харесвам ,че дори бих казал че я обичам. :)

Ииииииххххааааааа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ми това се казва като обичаш някой :D

Не разбрах само на колко години си и тя на колко е?
Според мен тя не обича и двама ви а просто ви върти на малкия си пръст и двамата ;)

justwondering
09-16-2010, 08:49
Толкова я харесвам ,че дори бих казал че я обичам. :)

Ииииииххххааааааа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ми това се казва като обичаш някой :D

Не разбрах само на колко години си и тя на колко е?
Според мен тя не обича и двама ви а просто ви върти на малкия си пръст и двамата ;)

Съгласна съм. Не си заслужава да се бориш за човек, който не знае какво иска. И да я обичаш, в което се съмнявам, я остави. :wink:

GD
09-16-2010, 13:10
Обичала ви и двамата.. как ли пък не лъже те. Според мен е курва щом така прави както казваш целували сте се и т.н пък неможе да си остави гаджето. Според мен те разиграва и я остави, да не кажа забрави за нея.

sasha_90
09-16-2010, 13:16
Един съвет-никога и за нищо на света не тръгвай с момиче,което върти две момчета на малкия си пръст!Ясно е защо.

unbreakabl3
09-16-2010, 13:54
Не се унижавай толкова..
Сложи и ултиматум - или с теб, или с него..
Ако избере теб - супер, ако избере него - значи поне ще си спокоен, че не си си загубил времето с момиче, което не те обича..
Никога не бъди резерва, ще ти се качи на главата, а и това е едно от най-унизителните неща..

hahaxaxarofl
09-16-2010, 14:38
ОК благодаря на всички :)

StolenBliss
09-16-2010, 16:52
Да уе накарай я да зареже ония и да земе теб и след време ти ше си на мястото на сегашното и гадже и пак ше обича двама, теб и некъв нов, тя или е 'лека' (не тежи мн, слабичка такава :lol: ) или просто не знае кво сака.. На колко е години , 12-13-14 ?

PullMeCloser
09-16-2010, 16:57
Според мен въпросното момиче е супер глупаво.Не знам щом си има партньор,от какъв зор ще ходи да масажира и възбужда някое друго момче?А това,че ви обича и двамата,е най-голямата глупост,която някога съм чувала.Повярвай ми,не обича нито теб,нито пък приятеля си.А това,че се оставяш да те разиграва така,говори лошо за теб.Някой по-горе каза да и поставиш ултиматум,и аз това бих казала,но пък момичето ти е казало,че НЯМА да зареже приятеля си,така че просто спри да се занимаваш с нея,защото върти и теб, другото момче на пръста си.И се чудя...не го ли виждаш?

hahaxaxarofl
09-16-2010, 18:35
след 4 месеца правя 15 и тя е така :Д тя е с 9 дена по голяма от мен :Д:Д

FoXyFir3
09-16-2010, 19:24
Аве само на мен ли ми мирише на филмиран тийн?! Мацката обичала и 2-мата ли там кво беше целунала те ама нещяла да си зарязва гаджето 2-ри път WTF ти сам не си вярваш камоли аз да ти повярвам... :razz: между другото тва е доста правдоподобна лъжа някаде може и да мине :D

tuzaro
09-16-2010, 20:05
много си тъп саше... тя идва у вас прави ти масаж целува те, ти я питаш кво би направила на твое място тя казва че би целунала момичето и ти седиш и гледаш, баx та в идиота майна.... направо се изнервих като прочетах темата, може ли да си толкова прост??? тя си го проси, ти ни питаш как да я спечелиш, малумна работа.

PyCoKoCkA93
09-16-2010, 20:49
Обича ви и двамата?Освен предимно себе си съмнявам се да обича някой друг :D Лично за мен е поредната малолетна к*рвичка,която сама не знае какво иска и си разиграва момчетата както и падне...ОК,примерно зареже гаджето и тръгне с теб тариката...След време ще се появи нов тарикат и ти ще си на мястото на сегашния балък...Сам си прави изводите!!! :)

hahaxaxarofl
09-16-2010, 21:42
Ами не е ку*ва -.- ..Не пуши ,Не пие , дествена е..И има доста добри оценки в училище и не бяга..Не е като другите.Затова е едиснтвената за мен.Просто незнамм..Така се случи.

tuzaro
09-16-2010, 21:44
кажи на колко години си да знам дали да се ядосвам

hahaxaxarofl
09-16-2010, 22:17
аз съм 9 дена по малък от нея -.- :-D

RoSKo0o0
09-16-2010, 22:20
Фанта, честно да ти кажа... не бих се занимавал с момиче, което не знае какво иска. Обичала и двамата... пълна пикла, въобще не се занимавай...

FoXyFir3
09-17-2010, 12:42
Аве хорааааааа :D вие вместо да се замислите що за простотий ги бучи тоя вие му се връзвате ужас, срам и позор 8-) Била няква скучна зубърка дето не пуши, не пии и е девствена пък у тях му прайла масаж и сама го целунала МАЙКООО мила :razz: :razz: :razz: тряя ти спират кабелната братле чесно , те най-нахаканите кифли не биха се усмелили на това пък камоли някво "добро момиченце" само се издаваш повече :-D FAKE като почнеш да фантазираш като усетиш,че почва да става реално спирай, че утре ша пуснеш тема от рода на "Как да предложа брак на тинейджърка" :D :D :D

CCooLL
09-17-2010, 16:21
Слушай сега, бях прочел някав коментар да и поставиш ултиматоми, напротив това ще влоши само нещата. Просто гледай да си повече време с нея и изпъквай/намеквай недостатаците на гажето и, демек да покажеш лошата му страна.

coolkiss
09-17-2010, 16:24
Доста сигнали ти дава. Награби я направо и почни да я целуваш следващият път.

unbreakabl3
09-17-2010, 17:43
Слушай сега, бях прочел някав коментар да и поставиш ултиматоми, напротив това ще влоши само нещата. Просто гледай да си повече време с нея и изпъквай/намеквай недостатаците на гажето и, демек да покажеш лошата му страна.

Да, а това въобще няма да я отблъсне, ако все пак обича гаджето си както твърди.. :-x
Мен лично супер много ме дразнят хората, които говорят за и изтъкват лошите черти на приятеля ми. Ми всеки има такива, бе. :? Обикновено гледам да ги избягвам тези хора, а мисля, че и с всички момичета е така.

soul1199
09-17-2010, 17:51
тя иска да ви върти и двамата

greyli
09-17-2010, 20:41
но казва ,че ни обича и 2мата .

Казва го щото нещо май е прекалила с Дневниците на вампира и Здрач :D Не сериозно едва ли толкова те обича щом не е с теб.Просто иска да си поиграе,после нейното гадже "неволно" да разбере , че много я харесваш , и да почне да ревнува.Сори пич ама тая не е за тебе :)

FoXyFir3
09-17-2010, 22:08
Апф тълпа дечковци се връзват на друг дечко #-o ама к'во да прайш нали някой тряя да трупа мнения :neutral: тъп народ :?

hahaxaxarofl
09-17-2010, 23:35
FoXyFir3 и на другите злета дето не ми вярвате просто не пишете коментари ок? щом мислите ,че си губя времето в някакви лъжи и тем подобни ок просто не пишете.Просто исках съвет неми треа да правя някакви неверни истории за загуба на време :).Незнам какво ви накара да си помислите ,че това е лъжа..Исках съвет нищо повече :o

ToXiCtHeBeSt
09-18-2010, 01:02
http://ugly.skicu.net/ugly/s465.gif

Amorrous
09-18-2010, 06:52
:razz:

FoXyFir3
09-18-2010, 09:18
Ми ОКей :D продължавай да се самозаблуждаваш и да заблуждаваш другите :razz: ако тая история е истинска ще си отрежа та**ците :smt098

ntL
09-18-2010, 15:46
Много готина тема, поздравявам автора :)

Пич, чети ме внимателно какво ще ти отговоря: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБИЧА ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЧОВЕК! НИКОЙ! Запомни го добре от мен ;-)
А нещото, което тя прави е, че е с онзи, а ти си нещо като развлечение за нея, тоест: когато тя няма какво да прави, идва при теб. Това харесва ли ти? Аз мисля, че не. Не се занимавай въобще, намери си някое друго момиче, което ще бъде само с теб и ще те цени и уважава. Такива пикли (извинявай, не искам да я обиждам), които не знаят какво искат заслужават не да са с двама, не с един, а да си самички! Погледни се о огледалото, кажи си: АЗ СЪМ НАЙ-КРАСИВИЯТ, АЗ СЪМ ПЕРФЕКТЕН, АЗ СЪМ НОМЕР 1 и тръгвай на лов за други страсти, тая не си струва просто. Никой не обича да бъде ВТОРИ, поне при мен тва е изкючено и недопустимо!

hahaxaxarofl
09-18-2010, 17:10
ОК благодаря

fenofhouse
09-19-2010, 10:43
пич признаваш и че я обичаш и че няма да я оставиш и отиваш при вапросното гадже и казваш пич откажи се още сега аз яобичам и няма да се откажа докато не е моя 8) 8) и тогава ако не стане и тогава бои по гаджето :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

YouDontKnowMe
09-19-2010, 10:55
Много готина тема, поздравявам автора :)

Пич, чети ме внимателно какво ще ти отговоря: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОБИЧА ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЧОВЕК! НИКОЙ!
А аз как обичам майка ми, баща ми, обичам и съм сексуално привлечена към приятеля ми и едно момиче ^
Всъщност , могат и двама да се обичат еднакво , по равно, но въпросните няма да са съгласни с това.
Все едно да кажеш, че ако една жена роди две момчета , не може да ги обича и двете, а само едното .
Физическо привличане може да изпитваш към много обекти, както и чиста, искрена обич.