View Full Version : Ангелина
Ето ви нещо над което да мислите ... кое как и кога да правите ... не да се питате на колко да се оправите
http://vbox7.com/play:3ecb04d8
Smrazqvashta
09-15-2010, 22:31
Покъртително.
Гледах го днес и имам съмненията,че е поредното търсене на шока и не смятам да му вярвам с пълна сила.
Все пак разкрива по някакъв начин реалността покрай домовете и особено зверовете възпитатели, които унищожават човешките животи ежедневно.
Smrazqvashta
09-15-2010, 22:41
Разкрива също как най-близките ти същества могат да те унищожат.
Това не е кой знае колко шокиращо за моя мироглед. Особено при положение,че навсякъде по света съществуват къде-къде по-крайни примери.
Smrazqvashta
09-15-2010, 22:54
Имаш право. И все пак историята и просто е претъпкана с издевателства.
Точно. И това я прави прекалено удобна за медиите и не толкова стандартна за нашите условия.
Удобна .. или не в ... има и такива ... и доста по тежки случай от този които в действителност съществуват ... за това мили деца които на по 12 питате време ли ми е ... не не ви е време живейте си живота с пълна сила ... секс винаги ще има :(
Smrazqvashta
09-15-2010, 23:03
Да, не искам да си отговарям защо този клип е в медийното пространство, защото можеби това е най-тъжното от цялата тази "работа".
valdesbg
09-16-2010, 04:49
Уф... поредната историйка която ще умили сърцата на милиони зрители, и ще напълни гушките на новинарчетата :)
После следват смс-и за Ангелина, и още куп поводи, да си напълнят гушките, като фиктивно "играят за добра кауза" :)
А историята е пресилена доста. Шокиращото е колко жаден за зрелище е българския народ, и същевременно това е най-тъжния факт от цялата история. Ама така де.. ние си даваме дупето.. що да не се възползват другите.
dimitar_ak
09-16-2010, 06:18
Гледах филма. Силен е но ми се стори, че не става дума за един човек, а за събирателен образ с цел максимално подсилване на търсения ефект у зрителя.
XTREMEFREERIDE
09-16-2010, 06:39
"Ако имах нормални майка и баща". Ето от там тръгва всичко. От безотговорността на едни хора започват да страдат много други. Винаги ще ги има тези неща. Можем само да благодарим,че не се е случило на нас,защото всеки можеше да е на мястото на едно такова дете.
И все пак мисля,че нещата са малко пресилени.
radeberger
09-16-2010, 06:48
И все пак мисля,че нещата са малко пресилени.
Доста са пресилени.
Moderatorius
09-16-2010, 08:16
Защо пък да е пресилено? Тва, че на вас не са ви се случвали такива неща, не значи че на поне 1 от няколко хиляди деца не се случва. :-o
justwondering
09-16-2010, 08:52
О, този филм го даваха снощи (по бтв май беше). По едно време ми стана ужасно, дори не можах да го догледам. Но факт, такива случаи има и то немалко.
vagarious
09-16-2010, 09:08
Жестоко е наистина.Донякъде съжалявам момичето, а и всички други, които са на нейното дередже(според зависи) и именно в такива моменти, оценявам какво имам, благодарна съм за това, което имам.Хората се жестоки.Ужасно е просто, навсякъде. :?
Не бе вижте ся ... целта на медиите я знаем ... но както се каза горе и пак ще го кажа има такива деца и това е факттттттттт
YouDontKnowMe
09-16-2010, 11:14
Гледах филма. Силен е но ми се стори, че не става дума за един човек, а за събирателен образ с цел максимално подсилване на търсения ефект у зрителя.
Така е и според мен. Подобни случаи тук са чести .
SteamLaB
09-16-2010, 11:35
Покъртително.