Влез

View Full Version : Мислите ли, че е възможно ?

make_you_mine
09-15-2010, 23:24
Смятате ли,че можете да имате чувства към човек,с когото никога не сте били гаджета,а само примерно си говорите ? Или това е просто симпатия ?

Smrazqvashta
09-15-2010, 23:31
Нали, преди да си "гадже" с даден човек преди това той не ти е бил такъв? Алогичен ти е въпроса.

Seducti0n
09-15-2010, 23:36
:) е що пък да не е. в повечето пъти чувствата се преди тръгването,така че...

make_you_mine
09-15-2010, 23:37
Ха - кое му е алогичното ? Питам дали според вас могат да се появят чувства преди да ''тръгнете'' с някого или това по-скоро е ''харесване'' ? Дали може преди да сте се докоснали,преди да имате конкретен физически контакт толкова да харесате някого,че да изпитате чувства или е прекалено ?

OneGuy
09-16-2010, 04:33
Че то е същото ... ако имаш чувството че я харесваш ... дефакто ти пак изпитваш чувства ... това са чувства

valdesbg
09-16-2010, 04:41
Е чувствата са причината хората да "тръгват" т.е. те са се появили преди хората да са се сгаджосали официално т.е. точно те са първопричината хората да имат връзка.

Тъй че - да, въпроса ти е безсмислен. Недей да ми отговаряш на поста, и да се опитваш да ми докажеш как бъркам щото ще затвърдиш мнението на всички тук че си от пеперудките :) За момента имаш още шанс да се измъкнеш.

Wasilewaa
09-16-2010, 05:11
Абе нали преди да си я хванеш за гадже требва да изпитваш некви чувства за да я искаш за гадже бее

MaLkaTa_LaDy
09-16-2010, 07:01
Авторката май има предвид някакви наистина дълбоки и сериозни чувства.... или не знам...

Та, ако "само си говорим" на дали бих могла да създам онази специална връзка по между ни. Може би ще е по-различно ако и двамата партньори допуснат другия до по-лични теми и в един момент бъде натрупана достатъчно информация, за да се познават наистина един друг. И ако отношенията ни са привидно приятелски, според мен истински силните чувства могат да се появят след като започнем да прекарваме ежедневието си един с друг и създадем многозначими спомени.

x3eme
09-16-2010, 07:16
Възможно е.
Така стана със сегашната ми приятелка.Бяхме само говорили,но имаше и още нещо.Докато се усетя и се влюбих.

ForzaFelipe
09-16-2010, 08:26
Нали, преди да си "гадже" с даден човек преди това той не ти е бил такъв? Алогичен ти е въпроса.

justwondering
09-16-2010, 08:44
Ако под чувства имаш предвид любов, то да, според мен би могло да има, ако хората се познават и са открити един с друг на различни теми.

Вече ако става въпрос за обич, не, не бих казала, че може.

GD
09-16-2010, 13:23
Ами възможно е да, защото от тук е ключа към сърцето на другия и започва постепенно да те допуска до себе си.А и няма невъзможни неща. ;)