View Full Version : Малко проблемче
Има едно момиче, на което съм хвърлил око, но то очевидно не проявява интерес към мен. Опитах да и се харесам, но без резултат... Моля, посъветвайте ме... Какво още мога да направя... Благодаря предварително... :?
dimitar_ak
09-16-2010, 16:44
Да хвърлиш око на друго момиче.
PullMeCloser
09-16-2010, 16:45
Абе...ако аз бях това момиче,много биха ме подразнили опитите на някое си момче да ме накара да го харесам.Само аз ли съм на мнението,че няма какво да направиш?Щом тя не те харесва,няма как да я "накараш" да си промени отношението.
StolenBliss
09-16-2010, 16:59
:-D
+1
Окей... ясно ми показахте, че има и други момичета на света. Само като срещна някое момиче си гълтам граматиката и просто не мога да я заприказвам... Ако може да ми кажете как да я заговоря и ако може да пуснете някое лафче...
StolenBliss
09-16-2010, 17:21
Лафчее :-o напрмер можеш да и кажеш 'Какви хубави очи, особено лявото' :razz: хаха сори че се бз ама кво да се праи а иначе аз съм момиче и не съм се замисляла как да свалям някой, щот и момчетата не ги заговарям аз, на мнение съм си че момчето заговаря първо. А ти си бъди себе си, просто я попитай нещо, направи контакт, но ако не те харесва какъвто си,не се прави на някой друг, не си заслужава значи
Мерси за съвета, а лафчето е убиец :D :D :lol: :lol:
Не се опитвай да се харесаш. Просто я покани да излезете, като определиш точно време и място. Ако се съгласи - добре, ако не пак печелиш, защото знаеш, че си опитал. Никога няма да разбереш дали тайно те харесва, ако не направиш това.
Просто е, ти го правиш сложно.
:-D
+1 +1 = 2 :lol: =D>
sasha_90
09-16-2010, 18:22
Какво да направиш?Мисля,че е по-добре да се откажеш вече.
unbreakabl3
09-16-2010, 18:27
Ами понякога в живота се случват и такива неща.. А тя всъщност наясно ли е с чувствата ти? Ако е така и не проявява интерес, продължавай напред.. Момичета много. :P
Я кажи как си се опитал..
Да верно, кажи как си се опитал и веднага ще ти дам отговор на въпроса
soul1199
09-16-2010, 20:27
Не се опитвай да се харесаш. Просто я покани да излезете, като определиш точно време и място. Ако се съгласи - добре, ако не пак печелиш, защото знаеш, че си опитал. Никога няма да разбереш дали тайно те харесва, ако не направиш това.
Просто е, ти го правиш сложно.
gevitooo
09-16-2010, 20:30
Хем питаш как да я заговориш, а казваш че си опитал... Няма връзка :) :) :) :) кажи какво си направил за да и се харесаш (наистина нищо не трябва да става насила, просто не става...) и на колко сте?
PyCoKoCkA93
09-16-2010, 20:32
Май е по-добре да хвърлиш око на друго момиче...Щом сега не те е харесала и чудеса да направиш няма да стане номера :D
gabsit000
09-17-2010, 14:59
еми явно не си й харесал..не може да се харесаш насила ..или опитаай някъде другаде или си остани с рпазните надежди,че може би някой хубав слънчев ден,тя ще ти обърне внимание... :)
Dragonflyelf
09-17-2010, 15:47
Отиди с водно пистолетче пред нея, започни да блъфираш за това как ще се самоубиеш заради нея... Ефектът е очарователен - ще се хвърли в прегръдките ти на момента.
Очевидно тя не те харесва. Според мене няма какво да направиш. Не и досаждай, за да може поне приятели да бъдете, ако реши. Междувременно, както казаха, хвърли око на друга
mArMaLaDkA
09-17-2010, 17:08
А по какво разбра, че тя "очевидно не проявава интерес към теб"?