View Full Version : Защо се прави на такава?
vampikkata
09-17-2010, 13:20
Здравейте.Имам си гадже от 2 седмици и проблема е ,че като сме сами всичко е екстра ,но като излезнеме и дойде някоя нейна приятелка се едно ме няма мене?Аз ли греша в нещо?Или просто момичетата са такива?
Знам ли човече.. да не я е срам да я виждат с теб? Друго обяснение не виждам разкажи малко повече...
gabsit000
09-17-2010, 13:49
повечето го правят това,защото просто не те харесва и гледа направи гадно на някой нейн бивш.. мой най-добър приятел имаше такава и накрая това се и оказа,че е била с него само за да подразни бвишият си...може би е привърнаа към приятелите си и й е трудно да обърне и на тях и на теб внимание ....ннз обезателно поговри с нея,за това нейно поведение..нищо не губиш-така и ще си изясните нещата...
Smrazqvashta
09-17-2010, 14:57
Или е някоя лапештячка, която си няма хал хабер как да се държи и да суъмява да разпределя времето си за всички важни хора за нея или е тъпа. Всъщност и в двата случая е тъпа. 8)
Dragonflyelf
09-17-2010, 15:50
Хъ, вечният съвет, който ВИНАГИ работи:
- поговори с нея.
Не можем да знаем кое как е, поради простата причина, че може и ти да дадеш изкривена информация, а може и на нея милиони безумици да й минават през главицата.
Най-лесният и ефективен начин е да осъществите комуникация помежду си! Нали знаеш как се прави това...?
Или е някоя лапештячка, която си няма хал хабер как да се държи и да суъмява да разпределя времето си за всички важни хора за нея или е тъпа. Всъщност и в двата случая е тъпа. 8)
+1 Имал съм такова приятелка. Не се занимавай с тази, зарежи я.
Две седмици не са особено дълъг период. Може още да не е свикнала да я виждат с теб, да се притеснява. Може би просто отделя повече внимание на приятелката, за да може на другото момиче да не му е кофти. Възможности много. Поговори с нея.
unbreakabl3
09-17-2010, 16:50
Две седмици не са особено дълъг период. Може още да не е свикнала да я виждат с теб, да се притеснява. Може би просто отделя повече внимание на приятелката, за да може на другото момиче да не му е кофти. Възможности много. Поговори с нея.
+1
Ако не е така, значи просто не си заслужава, защото не знае как да се държи. Но може пък и още да е начинаеща в "любовта".. Не я съди прибързано!
vampikkata
09-18-2010, 13:12
Поговорих с нея и скъсахме.Това е продължавам на паред не е единсвената :smt003 .
unbreakabl3
09-18-2010, 13:14
Така е.. Ще намериш някоя, която да държи повече на теб. Пък и щом само две седмици сте били заедно, няма да ти е толкова трудна раздялата, предполагам. : )
vampikkata
09-18-2010, 13:28
Познаваме се от малки.Тя ме обичаше (поне така твърдеше) Проблема беше ,че не бях убеден ,че тя ме обича мене и като я попитах тя се разсърди и каза ,че не и е сега до тези работи.След това почна един спорт 1 час и това беше!Обичах я много но... както и да е :P
RoSKo0o0
09-18-2010, 13:29
Режи, докато е още прясно (при теб).
soul1199
09-18-2010, 17:53
Поговорих с нея и скъсахме.Това е продължавам на паред не е единсвената :smt003 .браво