PDA

View Full Version : И какво сега?

WrongLife
09-17-2010, 21:04
Здравейте,
Моята история е дълга с много обрати.Ще я опиша накратко. Така има едно момиче. Харесах я още от запознанството ни. От тогава тя имаше много връзки и аз също, но винаги щом късам се сещам за нея. Когато се видим ме облива една топлина. Но ето го проблема : Наскоро тя имаше връзка /неуспешна/ с най-добрия ми приятел. Скъсаха и аз му казах как стоят нещата, той ми обеща да не се занимава с нея etc, казваше ми как не я понася, как го дразни, но когато са заедно той не се държи така. Когато сме само двамата тя се държи топло с мен гушкаме се, играем си, лигавим се, това което се предполага да правят приятелите. Но той ми прави мръсотий, не е доказано, но все пак така предполагам. И сега какво? Да зарежа и двамата или само нея или само него и да се боря за нея въпреки него?

OneGuy
09-17-2010, 21:09
Говори с него ... но едно помни ... заради путка, путка не ставай ... не зарязвай най-добрия си приятел заради нея, но пък и не му оставяй да ви дърпа и на 2мата конците ...

П.С. Бих ти бил по полезен ако на аватара имаше мерцедес ... е да ама не ... имаш голфО

RoSKo0o0
09-17-2010, 21:15
Много сложно, фанта... но в крайна сметка едва ли е правилното момиче за теб ;)

WrongLife
09-17-2010, 21:29
Мисля, че те отново имат връзка! Ако имат му е**м мамата и това е!

RoSKo0o0
09-17-2010, 21:57
Мисля, че те отново имат връзка! Ако имат му е**м мамата и това е!

ами потвърждаваш ми само думите...

PullMeCloser
09-17-2010, 21:59
Най-добрият ти приятел,така ли?Не знам,момиче съм,но ми се струва,че не трябва да си прецаквате отношенията заради момиче.Но пък ако отново имат връзка,значи той те е излъгал.Аз заради човек като нея не бих си губила времето,нито пък с човек като най-добрия ти приятел.Ти си прецени.