View Full Version : Помощ
Здравейте!Така.. искам да привлека вниманието на момиче, което е 1 год. по-голямо от мен.От моето училище е.Запознахме се.Изглежда срамежлива.Предложете някакви теми за разговор или нещо такова..Някакви съвети как да ме хареса
RoSKo0o0
09-18-2010, 09:32
Ако не е кифла може и да тръгнете. Мисли варианти как да я заговориш. Попитай самия себе си и ще разбереш как ще стане всичко, но се изисква и смелост.
RoSKo0o0
09-18-2010, 09:33
Аааа, знаеш ли? Сетих се нещо! Навий някой твой приятел да я нападне вечерта да я ограбва, изведнъж ти се появяваш геройски в костюм като скачаш от оградата на училището и го чупиш от бой и отивате на кафе :P
BlackCross
09-18-2010, 09:34
Прочети другите теми да видиш какво да написали ,защото на ден по 2 еднакви теми от сорта "Дали ме харесва" Как да я заговора".Много е просто поговори с нея идете на кафе излезте с приятели или я покани отидете на кино ако сте в компания кажи и да седне при теб.
Мерси за отговорите пичове ;)
Питай я за скаипът и и я питай какво харесва или намери фасе букът и намери повече информация.. Ако е нова разбери от кой град/село е и питай някой нейна приятелка.. :)
@RoSKo0o0 Човек спуках се от смях... :D
soul1199
09-18-2010, 17:54
Ако не е кифла може и да тръгнете. Мисли варианти как да я заговориш. Попитай самия себе си и ще разбереш как ще стане всичко, но се изисква и смелост.яко си във филма