View Full Version : Ахх, какво му мисля
JUSTniki
09-18-2010, 12:53
От настъпването на първия учебен ден съм с нов клас .. /на 14 съм/ и един съученик е прекрасен, чудесен, но малко затворен.
От време на време се обръща към мен и се усмихва, но в следващия момент се обръща и към другите хора .. Говорим от време на време, смеем се, разменяхме и химикали :D Постоянно си мисля за него, няма да навлизам в подробности. Висок е колкото мен и е страшно перфектен. :P
Много се срамувам да го заговарям, но трябва да се реша.
Как да разбера дали има поне някакви симпатий, как да го проверя ?!
И в понеделник примерно, какво да му кажа ? Как да започна разговора и за какво.. В скайп влиза доста рядко за това, всичко трябва да стане на живо, а и е затворен така, че аз трябва да направя цялата работа .. :(
14...поглежда те...страшно перфектен :lol:
Попитай го дали иска да играете на криеница,ако се съгласи значи има светлина в края на тунела.
BlackCross
09-18-2010, 13:51
Още е рано... най-добре само му поискай скайпа и от там всичко само ще се нареди...
sasha_90
09-18-2010, 16:04
Защо ли не се учудвам,че около започването на учебната година, форумът се пълни с теми от рода на : "един мой съученик/съученичка e толкова хубав/хубава.Харесвам го/я , как да му/й кажа?"....
Изкай малко,едва сте се видели и вече за любов говориш(пишеш).
MissNothing
09-18-2010, 16:35
[quote="JUSTniki"] Висок е колкото мен и е страшно перфектен. :P
[quote]
:lol: :lol:
Ми ще разбереш, в един клас сте все пак. А аз като зяпам някой, без значение харесвам или не, и ако той/тя ме види, винаги почвам да оглеждам и другите хора. Навик.. 8-)
14...поглежда те...страшно перфектен :lol:
Попитай го дали иска да играете на криеница,ако се съгласи значи има светлина в края на тунела.
:grin: :grin: :D :razz:
fenofhouse
09-18-2010, 16:44
омг остави момчето и след няколко месеца му признай че го хр и ако и той теб супер 8) 8)
soul1199
09-18-2010, 17:50
просто отиди при него и подхвани някакъв разговор или пък седни до него в някой от часовете
AsHbRoWnIE
09-18-2010, 18:06
Висок е колкото мен
Ем ми той пИрфектен! :lol: :lol: :lol: :lol:
CircleOfPain
09-18-2010, 18:37
Като сте само двамата му бръкни в гащите, ако не те отблъсне значи те харесва :)
Аз също съм на 14 ии в класа ми имма много хубаво момче , но не мога да те разбера как за 3 дена си се влюбила е това ми е много чудно :lol: но ако наистина искаш да стане нещо с него си дай още малко време се пак 5 години ще ти се наложи да го гледаш ;)
TheBobqk
09-18-2010, 20:35
омг остави момчето и след няколко месеца му признай че го хр и ако и той теб супер 8) 8)
Тя само след седмица ще си е харесала нов, ти за месеци й говориш ;д
YoUcANNOtiMaGiNe
09-18-2010, 21:03
Мисля, че не трябва да мислиш какво му мислиш ами да си помислиш дали изобщо имаш мозък, за да мислиш :razz: :-o :razz:
АууЕ тЯ гу УбиЧа уе! Той е лЮбуфтА на жИвотА и! Не разбраХти ли чи е висок колкут неЯ??? Създадени сЪ един за дрУг.
AsHbRoWnIE
09-18-2010, 23:25
Итс калд Любов от пръв поглед май диър! :-o :-o
Не знам какво толкова сте се захванали да се заяждате. На 14 не били големи. Да изчакат докато станат на 18, че да се цункат по бузката ли ?
Вземи му скайпа - според мен ако те харесва ще влиза по-често ;)
Violenza
09-19-2010, 06:00
Не знам какво толкова сте се захванали да се заяждате. На 14 не били големи.
Не, смешното е, че тя пише "подаваме си химикали", а в същото време темата се казва "ах, какво му мисля" 8-)
Е, да, може да е излъгъла с 2-3 години 8-)