Влез

View Full Version : мазна кожа, обезкосмяване и още нещо...

Alhimikat
09-18-2010, 19:53
Такаааа имам един - два въпроса :)
1-во кожата на муцуната ми се омазнява стабилно, винаги като усетя се измивам (само с вода) и това "изчезва" за някакво време, но предпочитам да ми се каже някакво лекарство :)

Второ - кожата на лицето и врата ми е много раздразнителна и след всяко бръснене ми излизат пъпки, използвам, както афтършейв, така и някакво мазило за чистене на лицето(на Nivea).

Три - има ли начин да си изтъня космите по тялото, не искам да ги махам (по краката (вкл слабините) и ръцете, щото ми изглежда педалско), а само да им намаля дебелината и дължината.Навит съм зимата да ги махам редовно (не с кола маска,щото топките и околията няма как), но след 1 година макс да мога да спра и да си имам косми но тънки и не толкова дълги.

четири - има ли упражнения, които мога да си правя в нас (за бицепс) тъй като тялото ми е перфектно, но бицепсите изглеждат слаби.
Особено на фона на гръб гърди и рамена. Има ли начин да си направя лост у дома (не за набиране) и да си помпам

Пет какво мога да се хвана на работа като имам пълнолетие, но съм на училище все още ?

akrobatkata
09-19-2010, 00:01
амии само за упражненията мога да ти преепоръчам. едното е най-прости лицеви опори, които натоварват не само бицепс, но и трицепс и гърди. Другото упражнение, за което се сещам е малко по трудно за изпълнение, защото се изисква голяма физическа сила: таака..... трябва ти една гола стена и малкко повече пространство- заставаш на ръце (стойка) и се опираш на стената (за да ти е по-удобно) с разтворени крака и заппочвваш да свиваш и опъваш лактите си като по този начин движиш цялото си тяло нагоре-надолу само с помощта на ръцете си. Успех!!!

bloodysunrise
09-19-2010, 05:26
Ъъъъ...? Лицеви опори натоварвали бицепс? :-D

За бицепс аз правя набирания с подхват. Може и да си вземеш гири във вас да помпиш.

Alhimikat
09-19-2010, 07:30
пич и двете упражнения са за трицепс и гърди с бицепса придърпваш а с трицепса отблъскваш, а аз лицеви си права .. както казах имам си гръб, гърди,рамена, трицепс, само бицепса ми е малък..

bloodysunrise
09-19-2010, 08:10
Божее, участвало бицепс... за бога...

първо научи имената на мускулите и в кои упражнения участват, ще ти бъде от полза :-D

Нищо чудно, че имаш пилешки бицепс, щом го правиш с лицеви опори :X

Vesoo
09-19-2010, 08:24
alhimikat , akrobatkata ПРОДУЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ВИД ГЛУПАЦИ.. ГОЛЯМ УСПЕХ ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ С ТОЯ ПРОСТ АКЪЛ ! :lol: 8)

fuckme
09-19-2010, 09:01
успех с лицевите :-D

Alhimikat
09-19-2010, 18:57
Весо, яко си кух бате.. както казах бицепса НЕ се тренира с лицеви... чети малко преди да ръсиш глупости, ок ?