View Full Version : Няколко съвета ако може
Ами 1 момиче от моито училище много ме харесва и от няколко седмици ме кара да излезнем, но аз просто как да го кажа не съм сигурен какви чуства имам към нея. Симпатична ми е, но нищо повече изглежда че тя е хлътнала доста по мен. Наистина ми трябват някои съвети. Моля ви.
П.С Аз съм на 16 тя на 14. Ако обичате по сериозни коментари моляви. Наистина съм много объркан.
unbreakabl3
09-18-2010, 22:27
Ами излезте и разбери какво чувстваш..
Ами 1 момиче от моито училище много ме харесва и от няколко седмици ме кара да излезнем, но аз просто как да го кажа не съм сигурен какви чуства имам към нея. Симпатична ми е, но нищо повече изглежда че тя е хлътнала доста по мен. Наистина ми трябват някои съвети. Моля ви.
П.С Аз съм на 16 тя на 14. Ако обичате по сериозни коментари моляви. Наистина съм много объркан.
Тц, не става, тя вече си има гадже.
Просто излез с нея. Опознай я. И може да ти се изяснят чувствата : )
Хмм. Ще го направя нищо не губя мерси много :)
Хмм. Ще го направя нищо не губя мерси много :)
Така е. Нищо не губиш. Може да спечелиш нещо :)
Smrazqvashta
09-18-2010, 22:59
Ами излез с нея, за да се изясниш със себе си. Не е казано, че не първата среща трябва да се "подхващате".
ахх има и още нещо за което забравих да споделя.... аз всъщност съм много сръмежлив и незнам много много как да подходя ако може още 1 съвет. Благодаря предарително :)
unbreakabl3
09-18-2010, 23:04
Е то момичето само те кара да излезете. Какво има? Просто се съгласи. Говорете си приятелски. Ако го почувстваш, може да я целунеш. Ако не, не прибързвай. Ти си прецени сам дали искаш да се получи нещо между вас.
Е то момичето само те кара да излезете. Какво има? Просто се съгласи. Говорете си приятелски. Ако го почувстваш, може да я целунеш. Ако не, не прибързвай. Ти си прецени сам дали искаш да се получи нещо между вас.
Благодаря ти МНОГО !! :-)
Още малко ще почнете да пускате теми "предложи ми да се оженим да приема ли?"...
Ти си решаваш дали искаш да излезете,защо очакваш някой друг да решава.Имаш глава на раменете си нали?
MissNothing
09-19-2010, 08:43
Просто излез с нея. Опознай я. И може да ти се изяснят чувствата : )
:)
gerilovedani
09-19-2010, 09:16
И аз ще те посъвертвам да излезеш с момичето...Пък ако се получат нещата се похвали :P :P
soul1199
09-19-2010, 09:44
Ами излезте и разбери какво чувстваш..
fenofhouse
09-19-2010, 10:12
Още малко ще почнете да пускате теми "предложи ми да се оженим да приема ли?"...
Ти си решаваш дали искаш да излезете,защо очакваш някой друг да решава.Имаш глава на раменете си нали?
точно :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: