PDA

View Full Version : Това истинско ли е ?

wasy
09-18-2010, 22:32
Здравейте хора!
Много съм объркана искам да ви споделя нещо. От 4-5 години си чатя с едно момче в скайпа, квото се казва от малки 7-8 клас лапета. Проблема е че сме от различни градове много далечни един от друг и затова не сме се виждали. За тези години сме си чатили много, споделяли сме си, карали сме се и сме говорили по телефона 1-2 пъти най-малко като той винаги е настоявал да се видим, но аз не исках.. казвам му, че ме е срам. То си е така не се знае с кого разговаряш в тези скайпове, но 4-5 години според мен няма да ме лъже, че е някой друг, то няма смисъл. Имам си приятел близо 3 години и това е основното, което ме спира. Питам се какво да правя той и до ден днешен иска да се запознаем на живо, но ме е страх, че това ще причини много рани на сегашния ми приятел, няма как да не разбере живея в малък град.. някакви идеи, да се срещнем ли или винаги да му казвам - НЕ ! .. ?

xNiKx
09-18-2010, 22:35
не

unbreakabl3
09-18-2010, 22:37
Ох, ами както си решиш. Ако искаш, се срещнете. То зависи какво искаш от него. Приятелство или повече? Ако е първото, приятелят ти няма защо да ревнува.

AsHbRoWnIE
09-18-2010, 23:09
Срещайте се ..само да не се окаже некое нолайф педофилче

ю невер ноу 8)

Smrazqvashta
09-18-2010, 23:16
Срещата щяла да нарани приятелят ти? Защо? Може да излезеш с въпростното момче само, като приятели. Ако ти имаш някакви други помисли това вече е отделен въпрос.

rebeccaa
09-19-2010, 00:01
Ако искаш да сте приятели, защо да не се видите ? Аз не виждам проблем в това.А и ще кажещ на гаджето ти.Той ще те разбере.Сега друг е въпросът, ако искаш да има нещо повече между вас от приятелство.

a1a2b3v
09-19-2010, 08:26
Какво да правиш? Ми то това зависи от теб.Запитай се искаш ли да излезнеш с това момче (аз си мисля,че ти се иска щом пишеш специална тема , но все пак). А после замисли се за какво го искаш дали е само като приятел. Защото ако го искаш само като приятел може да излезнете ти, той и приятелят ти(не ми се вярва и иначе да ти направи проблем, предполагам, че той знае, че доста често си пишете, но ако е голям ревнивец излесте с него.)
Успех! :-)

soul1199
09-19-2010, 09:47
Срещата щяла да нарани приятелят ти? Защо? Може да излезеш с въпростното момче само, като приятели. Ако ти имаш някакви други помисли това вече е отделен въпрос.

Moderatorius
09-19-2010, 09:50
Вижте се просто така. Ако не го видиш, все ще се чудиш какво да правиш. А ако го видиш, поне ще се уточниш какво искаш.

xXTOXiCXx
09-19-2010, 09:50
Сперед мен трябва да се видите.. това е наистина дълго време... няма смисъл да е само скайп разговори.. познавате се от години и не намирам защо да не се видите.. а на приятеля ти обясни,че това е твой мн добър приятел и искаш адски мн да го видиш.. според мен щ те разбере :))

Успех :)

tanch3t093
09-19-2010, 10:04
Вижте се просто така. Ако не го видиш, все ще се чудиш какво да правиш. А ако го видиш, поне ще се уточниш какво искаш.
И от там вече ще знаеш какво искаш и как да постъпиш .. ;)

BaffaLsc
09-19-2010, 11:15
Щом имаш сериозен приятел по - добре недей ,както сама каза на сегашния ти приятел ще причиниш много болка :?

anonymous708973
09-19-2010, 11:26
Щом имаш сериозен приятел по - добре недей ,както сама каза на сегашния ти приятел ще причиниш много болка :?

Глупости на търкалета. Как една среща с някакво момче ще "причини много болка на приятеля й" :lol: Дай тогава въобще да няма приятели момчета?

Ъъ, само не разбрах... за 4-5 години сте се чували по телефона 1-2 пъти? :shock: Не е нормално отношенията ти с един човек да са изградени върху ... скайп!

Както и да е. Аз съм ЗА срещата с приятелчета от интернет, независимо дали ги познаваш от седмица или година. Няма никаква опасност, колкото и някои хора да не го признават. :wink:

ThePowerOfLove
09-19-2010, 11:36
Да не би да се страхуваш, че тези чатове могат да прераснат в нещо повече, ако се видите?
На мен би ми било интересно да се запозная с някой, с когото съм си чатила толкова време. :) Относно приятелят ти - няма защо да ревнува, ако само се видите.

mArMaLaDkA
09-19-2010, 11:38
Луда работа. 5 години изгубени в глупостЕ. Животът ви е скайп на вас. Кво значение има, братче, дали ще пускаш тема или не? Убедена съм, че квото и да ти кажем, ти пак няма да излезеш с него, сигурно още 5 години ще се чудиш и маеш какво да правиш.

ntL
09-19-2010, 12:44
Жено, не се занимавай с фантазьорски простотии, а си живей реалния живот.

RoSKo0o0
09-19-2010, 13:10
Много ясно, че не... абе к'вот искаш прай...

sladur4etyYy
09-19-2010, 16:17
'убавец ли е скайп гаджето? 8-) ако да, да не се изкушиш нещо, ако излезете. :wink:

Hilary_
09-19-2010, 16:38
задай си въпроса ТИ какво искаш?? ..
на кой повече държиш? .. реалното момче или това от скайпа? ..

sasha_90
09-19-2010, 19:09
На твое място изобщо нямаше да се занимава с непознат,още повече да си пишем толкова време.Имаш си приятел ,бе момиче.Аз като си имам приятел с останалите момчета/мъже сме на здрасти и чао.Изобщо не се задълбочавам в споделяне.

PyCoKoCkA93
09-19-2010, 19:21
Мммм....Момиче осъзнай се и разбери за какво го искаш т'ва момче от скайп-за приятел или за гадже?Ако е второто не си прави изобщо труда,поради 2 причини:
1.Връзка от разстояние=ОБРЕЧЕНА връзка
2.Тези връзки са за по-големи хора,които са наясно с чувствата,намеренията и възможностите си...
Според мен хич недей да се виждаш с него-само ще се влюбиш напразно и ще си разбиеш и хубавата връзка...Занимаваш се с глупости...Останете си приятели за лафче и това е... :)