View Full Version : Нормални момчета или богати идиоти/допинг юзъри
s0b1esk1
09-19-2010, 08:38
Ето още няколко вида: фешъни, фитнес маняци, парти животни
По идея на: Righteousness
честито
darkPaladin
09-19-2010, 08:59
всеки си има вкус много добре знаеш че всички типове момчета биват харесвани от еди кое си момиче
Ае какви са тея малоумни теми нон-стоп, бе???!! За к'во делиш хората на "нормални и богати идиоти/допинг юзъри"?! Нещо май комплексчетата си избиваме, а? Всеки човек е индивидуален, бе майка му стара и харесва различни неща. Не го разбрахте, ей. :?
soul1199
09-19-2010, 09:37
:lol:
gabsit000
09-19-2010, 09:42
Ае какви са тея малоумни теми нон-стоп, бе???!! За к'во делиш хората на "нормални и богати идиоти/допинг юзъри"?! Нещо май комплексчетата си избиваме, а? Всеки човек е индивидуален, бе майка му стара и харесва различни неща. Не го разбрахте, ей. :?
1+
SmilezZz
09-19-2010, 09:43
Нормални момчета..
Но наистина всеки си има личен вкус,
няма смисъл да се делят на групи...
Всеки е харесван от някого..
"За всеки влак си има пътници" :)
rebeccaa
09-19-2010, 10:03
Съгласна съм със SmilezZz :)
YouDontKnowMe
09-19-2010, 10:29
Слабост към интелигентни момчета/ зубарчета имам. То около мен само такива има де.
И моето момче е в категорията. Стил на обичане - елегантен.
sasha_90
09-19-2010, 10:47
Нормалните момчета,защото притежават неща,които липсват на останалите,които описа.
Нормалните... Предпочитам да се държи мило с мен, а не като някои богаташчета дето като ти купят 1-2 по- скъпи подаръка и да си мислят, че те притежават ;]]
PyCoKoCkA93
09-19-2010, 19:14
Любовта НЕ се купува с пари...Мен лично никое,ама НИКОЕ момче НЕ може да ме купи с пари...Ако нямам чувства към него и цялата да ме позлати нищо няма да постигне!А ако имаш чувства към този човек и той има и пари,това е само един хубав бонус :) Иначе на тея "фешънчетата" отдавна им мина модата,сигурно вече и малолетните к**вички не си падат по тях :D А пък сега са на мода "фитнес маняците"-седят по цял ден във фитнеса и блъскат,бъкат се с всякаква химия и се мислят за голяма работа...(нямам нищо против човек да се поддържа,но с мярка,т.е това да не им се превръща във фикс идея...) Харесвам относително "нормални" момчета,без да изреждам,защото "нормален" е доста относително понятие и всеки го разбира според гледната си точка и предпочитанията си...Това,което ние харесваме е нормално за нас,а за другите може и да не е ... :)
mArMaLaDkA
09-19-2010, 19:22
Аре бе, почна учебната година, няма ли да спрат тия теми с въпроси от лексикони.
lleranza
09-19-2010, 19:32
to e qsno tva che malkite kifli se kefqt na nekvi sme6nici koito sa se nablyskali s anaboli,slojili mi mentacite na armani i dolce i ve4e sa bezsmyrtni.. :grin: tolkova e zabludeno mladoto pokolenie v Bylgaria che nema nakyde ,idolite na decata kurvi i pederasti napravo si e ebalo maikata 8)
mArMaLaDkA
09-19-2010, 19:34
Заблудено, заблудено, ама болшинството пише на кирилица и знае елементарни пунктуационни правила.
lleranza
09-19-2010, 19:40
Муци,аз когато съм се учел на тия правила ти още си била некъде по яслите... така че малко по така :lol:
mArMaLaDkA
09-19-2010, 19:41
Язък, че си ги учил, "муци", 'ич не ти личи.
lleranza
09-19-2010, 19:44
нали.... много хора така ми казват,кво хубаво дете бех къв станах :grin:
footballgirl
09-19-2010, 21:06
амии .. парти животно , фитнес почитател :D без допинг и без комплекси , по възможност с пари .. и тва е :D
Ти, така, много интересно поставяш въпроса? Това е все едно да питаш - лайно ли искаш за ядене, или поничка с шоколад. :D Като поставяш така въпроса, какъв точно отговор очакваш да получиш?
justonegirlwithonehope
09-20-2010, 18:37
За мен е важно да имам обща приказка с човека срещу мен и да има разбирателство.Другото не е от значение мисля.
XTREMEFREERIDE
09-20-2010, 19:12
Това,че човекът срещу теб прави нещо по-различно,облича се по-различно,пуши и прочие,не означава,че е лош, и че с него не можеш да имаш нормална кореспонденция. Да ви немам зелените тикви.
Парти животно съм, майна.
Животът ми е рай.
awesomesheepy
09-21-2010, 18:00
нормални..
8-)
с чувство за хумор,сини очи,хубава усмивка..и яко излъчване..
кво повече му трябва на човек :smt007
s0b1esk1
09-25-2010, 14:09
пояснение:
нормално момче: облича се нормално, интересува се от футбол, коли, мотори, видео игри, няма много житейски опит леко здухан
богат идиот: облича се много добре, има опит, отворен, има всичко материално, арогантен
допинг юзър: облича се с анцузи, прекарва голяма част от времето си във фитнес, не е умен, слуша много чалга
фешън: облича се малко екстравагантно, не е много умен, може да се спори дали е БИ
парти животно: ходи по партита, слуша електронна музика, пуши, шмърка, има много опит
пропуснах някои черти на характера. ако можете добавете и вие
ЕЙ RIGHTEOUSNESS не се крий, спокойно няма да те нападнат заради темата хаха
moneycomeme
09-25-2010, 14:16
Самите пари нищо не означават....просто пари...има по-заможни и разсъдливи момчета има и нормални недотам мили момчета.....Зависи от човека..няма принципи,има само ситуации!
nymphadora
09-25-2010, 14:18
СИНЕОКИИ :grin:
pilencaaa
09-26-2010, 21:09
Нормални момчета.. поне според мен ;]
защо нормалното момче не трябва да има опит и да е сдухан :lol: :lol:
Това за богатите лиглиовци е тъпо , първо познавам много богати момчета които са страшно готини, второ обикновенно не момичето има проблем с това че е бездно а самото момче, даже и да не го казва се вижда как му става кофти че не плаща сметки или се вози с автобуси когато ти си с такси , а аз лично ако харесвам някои изобщо не ми пука колко пари има :) а иначе за типовете попринцип много се забавлявам с фитнес маниаците , другите даже не смятам да ги коментирам : )
SisinkaS
09-27-2010, 10:21
Нормални момчета..
Но наистина всеки си има личен вкус,
няма смисъл да се делят на групи...
Всеки е харесван от някого..
"За всеки влак си има пътници" :)
+1 \:D/
GerradPique
09-27-2010, 14:36
Какво лошо има да ходиш на фитнес и да си подържаш тялото ?
Jessrabbit
09-27-2010, 15:11
Вие тука сте някви здухани комплексари за вас всеки втори е няква КИФЛА примерно ,защото се облича добре и не знам си какво,вие тука във форума изкарвате всички тапаци,идиоти,фешани,кифли, и остана ,че 99% от форума сте нормалните хора: Сладки,готини,скромни с чуство за хумор,много интелигентни,не ходят по партита,а си седят в къщи , направо хора за пример ..всеки е такъв какъвто е,и ако за вас някой,който се облича модерно носи слънчеви очила и е с съмочуствие е ФЕШАН или с други глупави определния сте в голяма грешка,не си мислете ,че вие като сте някви западнали зубари другите хора,който са фешани са някви пропаднали типове..
TenderRebel
09-27-2010, 16:10
Вие тука сте някви здухани комплексари за вас всеки втори е няква КИФЛА примерно ,защото се облича добре и не знам си какво,вие тука във форума изкарвате всички тапаци,идиоти,фешани,кифли, и остана ,че 99% от форума сте нормалните хора: Сладки,готини,скромни с чуство за хумор,много интелигентни,не ходят по партита,а си седят в къщи , направо хора за пример ..всеки е такъв какъвто е,и ако за вас някой,който се облича модерно носи слънчеви очила и е с съмочуствие е ФЕШАН или с други глупави определния сте в голяма грешка,не си мислете ,че вие като сте някви западнали зубари другите хора,който са фешани са някви пропаднали типове..
не е нужно да обиждаш и да се нахвърляш без причина ... хората просто си дават мнението... и аз съм съгласна че заглавието е доста грешно но какво да се прави! :)
Иначе по темата ....аз съм имала както гаджета фешъни така и от т.нар допинг юзъри... и всички до един са различни и не мисля че се отличават от толкова изтърканата вече фраза "нормални момчета"... поне аз на такива съм попадала и това е моята категория за нормално момче ! :)