PDA

View Full Version : Какво да правя :S

kireca
09-19-2010, 12:27
Такааа , ето кво има , значи , харесвам едно момиче , което е от моя клас (и спрете да казвате неща от сорта "аз никогане бих тръгнал/а с момче/момиче от моя клас) , и направо само като я видя и спичам ужасно мн.. , немога да я заговоря защото като почне да ми говори аз бръщолевя глупости , даже 1 път във час по английски , госпожата ме пита нещо и аз тъкмо ще отговарям и тя (момичето , което харесвам) ме погледна и аз просто си глътнах езика и след 1 минута мълчание изр1сих такава глупост че направоо... :booooomb: , та така де , въпросът ми е какво да направя , как да я заговоря какво да и кажа , просто незнам :? , толкова съвети съм давал , акогато на мен ми се случи и запецвам , моля помогнете ми , какво трябва д анаправя :booooomb: (мс предварително :) )

Guio92
09-19-2010, 12:36
Накарай я тя да те заговори. Примерно разбери по каква музика си пада и се заприказвай с някой приятел за някоя песен/клип еди к'во си, така че и тя да чува разговора с малко късмет ще се включи и тя. :)
Ако пък поне не го направи, то поне ще си и направил някакво впечатление.

MissChocolate
09-19-2010, 12:52
В един клас сте,забога..
Винаги има за какво да я заприказваш. Друг е въпроса,че ще ти се наложи да се стегнеш сериозно и да не му мислиш толкова.Не знам какъв друг съвет да ти дам.
Заговориш ли я веднъж .. то нататък ще ти е по-лесно.
Успех! :)

kloely
09-19-2010, 12:59
В един клас сте, всеки ден се виждате. Ако не знаеш какви интереси има, поискай нещо молив, гума. Детинско, ама ще завържеш разговор. Освен тва момичето не хапе. Пробвай се.

kireca
09-19-2010, 13:00
Да ама как ще стане тоя номер и за какво да я заговоря ](*,)

kireca
09-19-2010, 13:02
В един клас сте, всеки ден се виждате. Ако не знаеш какви интереси има, поискай нещо молив, гума. Детинско, ама ще завържеш разговор. Освен тва момичето не хапе. Пробвай се.

да то така ще излезе , че аз съм някъф завеян , дето не си носи нищо на даскало .....

fenofhouse
09-19-2010, 13:06
omg пич споко :D :D :D

xinfamous
09-19-2010, 13:21
На колко си ?

4o4ina
09-19-2010, 13:22
Да ама как ще стане тоя номер и за какво да я заговоря ](*,)
ами измисли нещо..

kireca
09-19-2010, 14:14
:-s Като ти казвам , че само като ме погледната и си гълтам езика не ми вярваш

mArMaLaDkA
09-19-2010, 14:19

да то така ще излезе , че аз съм някъф завеян , дето не си носи нищо на даскало .....

Боже, боже... не го мисли толкова. По-добре "някъв завеян" да излезеш, отколкото да си гризеш нервно ноктите всеки път, когато я видиш.

YouDontKnowMe
09-19-2010, 15:37
Действай . И аз съм със съученик, супер си ни е . Само , че трябва да имаш сериозни намерения. Ако ти е само за бройката- недей, ще стане кофти после.

Gri6a
09-19-2010, 15:38

Не няма да излезеш като някъф завеян. На нормалните хора понякога им се случва да забравят нещо. А не е толкова трудно да завържеш разговор. Започни с нещо актуално. Да речем ако някой учител се заяжда с нея можеш да почнеш от него/нея. Ако се е скарала с няква приятелка започни с това и и кажи, че тя е права(дори и да не е) само, че тва е малко опасно гледай да не оплескаш повече нещата между тях двете. После преминавате от едно на друго и тнт. Ако нещо и е тъжно отиди и я питай какъв е проблема изслушай я, посъветвай я...
Един последен съвет. Никое момиче не се е оплакало, че е говорило само за себе си. Така че ако толкова не можеш да измъдриш нещо накарай я да говори за себе си. Таман няма да ти се налага и на тебе да говориш.

П.С. Хайде go go действай, стига дрема по форумите ще се намерят и по смели от тебе ако разбираш какво имам предвид.

Elenichkaa
09-19-2010, 15:53
помня те от "Лично творчество" 8-)
та ПТ: помоли я да ти помогне по предмет,по който знаеш,че разбира.И така ще завържеш разговор,та и причина да се виждате след даскало! :)

sladur4etyYy
09-19-2010, 15:55
работи в/у себе си като личност, стани МЪЖ, пък тогава и отвътре ще ти идва какво да правиш и говориш.

kireca
09-19-2010, 16:04
Elenichkaa и аз те помня ама вмомента моето творчество е малко в застой ако ме разбираш :D

По темата : Благодаря ви мн. за съветите , но има 1 проблем , заради който ме е 1 вид "страх" да я заговоря , сега съм в ново даскало 8 клас съм (Не ми говорете , че съм малък :x ) до 7 клас вс ми се подиграваха и ме биеха и правеха такива неща за които неможете и да си помисляте , в новото ми даскало има 1 момиче което беше от стария ми клас , а точно то е приятелка с тази която харесвам.... и ако оная каже какъв съм бил преди просто нямам шанс , а те 2-те постоянно са заедно и незнам как да я заговоря без оная да разбере , пък и 1 думичка да й кажа и веднага ще си споделят и моята работа отива на кино!

Време е за вашите подигравки и убиди ! :)

sladur4etyYy
09-19-2010, 16:09
Elenichkaa и аз те помня ама вмомента моето творчество е малко в застой ако ме разбираш :D

По темата : Благодаря ви мн. за съветите , но има 1 проблем , заради който ме е 1 вид "страх" да я заговоря , сега съм в ново даскало 8 клас съм (Не ми говорете , че съм малък :x ) до 7 клас вс ми се подиграваха и ме биеха и правеха такива неща за които неможете и да си помисляте , в новото ми даскало има 1 момиче което беше от стария ми клас , а точно то е приятелка с тази която харесвам.... и ако оная каже какъв съм бил преди просто нямам шанс , а те 2-те постоянно са заедно и незнам как да я заговоря без оная да разбере , пък и 1 думичка да й кажа и веднага ще си споделят и моята работа отива на кино!

Време е за вашите подигравки и убиди ! :)

цаката е да се държиш като непукист, даже и оная да говори някакви работи за теб. а и не е ли време да се отърсиш от стария си образ? надали се харесваш в ролята на страхливец, а и никое момиче няма да те хареса така. стягай се! започни оттам да не очакваш отвсякъде подигравки и обиди, сякаш знаеш, че това е, което заслужаваш.

kireca
09-19-2010, 16:13
Ми очаквам , там е проблема и другото което е едвали ще ме хареса защото съм малко , много ugly ... :D

sladur4etyYy
09-19-2010, 16:15
работи в/у себе си като личност, стани МЪЖ, пък тогава и отвътре ще ти идва какво да правиш и говориш.

kireca
09-19-2010, 16:25
Това не ми помогна много ама ....

sladur4etyYy
09-19-2010, 16:32
щото не вникваш в смисъла. да не очакваш някой от тоя форум да ти каже вълшебни думички, с които да заприказваш момичето, и тя да ти се хвърли на врата, ама и някоя магийка, че пък приятелката й да не разбере и да не каже колко си смотан? ако не можеш да общуваш нормално с хората; ако нямаш самочувствие; ако не можеш да казваш без проблем ''не ме интересува какво мислиш, аз знам колко съм стойностен и колко струвам и не ми е нужно одобрението ти'', тогава не очаквай чудеса. първо трябва сам да се харесваш, после всички останали. проблемът ти е по- дълбок, отколкото смяташ.
замисли се, не е късно да се поправиш.

kireca
09-19-2010, 16:40
твърде късно е.... 8)

sladur4etyYy
09-19-2010, 16:45
аз ти казвам, че не е. само твой е изборът обаче дали ще си си все същия неориентиран хлапак, дето пуска теми по форуми с надеждата да забие някое гадже или ще се вземеш в ръце и ще станеш истински мъж, за когото момичетата се надпреварват. ти решаваш. ако сам не си помогнеш, няма кой друг.

Gri6a
09-19-2010, 16:47
Ми очаквам , там е проблема и другото което е едвали ще ме хареса защото съм малко , много ugly ... :D

Е дай една снимка, то повечето хора са доста самокритични.
В стария ти клас не знам кво е ставало но това не е важно квото и да каже никой няма да те съди по това. Не го гледай само от гледната точка,че тя ще разкаже на всички. От друга страна няква фръцла, която познавам от 3 дена идва и ми злослови против някъф съученик? Аз бих и теглил една майна щото очевадно е голяма интригантка. Тя също не е перфектна, така че вади си изводи. :)
Отиди и заговори момичето! Може пък да си хубав за нея.
Просто няка какво друго да ти кажем. Посъветвахме те, дадохме ти идеи за разговор а ти пак си вадиш извинения от задника. Проблема не е, че няма какво да и кажеш а, че токова се притесняваш, че постоянно си търсиш извинение да не го направиш.
Действай и то скоро. Аз така като бях в седми клас и ходих на уроци много харесвах момичето в курса ми по български. Цяла година обсъждах с една приятелка кво да правя и цяла година нищо не направих. Имах и скайпа, бяхме говорили малко, но аз сам си се прецаках. Само в последния ден и оставих една бележка и това беше. Повече не я видях.
Толкова години минаха минаха и пак понякога се сещам за нея и се чудя какво щеше да стане ако просто бях говорил с нея. Единственото, с което се успокоявам е, че тя ми имаше скайпа и ако искаше да има нещо между нас щеше да ми пише...
Не искаш и с тебе да стане така нали? Хайде действай.
П.П. Като я заговориш пиши кво е станало, че ми е интересно. :)

Hilary_
09-19-2010, 16:49
ми заговори я първоначално за нещо свързано с даскалото .. и в последствие ще се отпуснеш и няма толкова да се спичаш .. 8-)

kireca
09-19-2010, 16:56
Ако ти дам снимка ще те оплаша.... , но все пак ще ти дам

тази е от 5 клас - http://www.facebook.com/profile.php?id=100000618721949#!/photo.php?pid=260280&id=100000618721949&ref=fbx_album

тази от 6-ти - http://www.prikachi.com/images/411/2519411M.jpg

а пък по-нова немога да намеря , ама те и тея са страшни :D

Едит: Утре ще се снимам и преди даскало ще кача 1 да се поизплашиш още повече :D

Gri6a
09-19-2010, 17:54
Ако ти дам снимка ще те оплаша.... , но все пак ще ти дам

тази е от 5 клас - http://www.facebook.com/profile.php?id=100000618721949#!/photo.php?pid=260280&id=100000618721949&ref=fbx_album

тази от 6-ти - http://www.prikachi.com/images/411/2519411M.jpg

а пък по-нова немога да намеря , ама те и тея са страшни :D

Едит: Утре ще се снимам и преди даскало ще кача 1 да се поизплашиш още повече :D

И кво ти е, че не разбрах? Са ако може да ми дадеш снимка от 8ми клас.(6тот между 12 и 14 години има голяма разлика) Но на снимката от 6ти клас ми изглеждаш, едно съвсем нормално хлапе. Даже с тази усмивка ми мязаш на едно дете актьор ама не мога да се сетя кое.
Хайде стига ми се обяснява колко си грозен а отивай да репетираш за утре :Д и моля те спри да си вадиш причини да не говориш с нея от гъза. Проблема ти не е, че не знаеш кво да направиш а, че до оня ден момичетата са ти били доста далечни и са като хлътна си напрао ZOMG GIRL!!!!. Вместо да я гледаш с течащи лиги поговори с нея.

kireca
09-19-2010, 17:59
Утре ще се снимам и ще видиш какъв съм смешник , а иначе не съм чакккк толкова хлътнал , та аз я познавам от 3 дена :shock:

AsHbRoWnIE
09-19-2010, 18:01

Брат ...спри да спичаш
Бахти не самоувереният си :? :?

kireca
09-19-2010, 18:59
ем ко да се прай , :-o

mArMaLaDkA
09-19-2010, 19:08
Ти напуска снимки, разказа си проблема надълго и нашироко... Нищо чудно момичето да ти е прочело темата и утре само да дойде да те заприказва. 8-)

kireca
09-19-2010, 19:23
Ако изобщо го знае тоя сайт и знае кое е то :D , пък снимките наистина да зема да ги махна :lol:

PyCoKoCkA93
09-19-2010, 19:30
Хаха много мязаш на моя приятел като малък :D Иначе по темата:НЕ се занимавай с глупости!!!Изобщо не е работа да се занимаваш с някой от класа или изобщо от твойто даскало..Само губене на време,нерви,чувства...После все има наранени и заговори зад гърба...Спри да си точиш лигите по дивото и се огледай около теб за питомното,ако ме разбираш..И да,щом си 8 клас значи СИ малък-има още мноооооооого да учиш за момичетата и взаимоотношенията м/у хората :) (и за мен се отнася същото,макар,че съм на 17...)

xNiKx
09-19-2010, 19:30
Кажи си адреса, аз ще дойда да и предложа вместо теб. Ти ще си умреш девствен, бе, човек, бахти ниското самочувствие. То бива да си свит и неуверен, бива ама ти вече прекаляваш. Явно смяташ, че си най-низшия боклук дето нищо не става от него. Еми като е така, никой от форума не може да ти помогне...

MissNothing
09-19-2010, 19:32

Ох, стига си се спичал. Ти пък да не мислиш, че като я попиташ за нещо тя ще си каже " Тоя ме харесва".
Не е толкова трудно да я заговориш нещо, просто спри да се притесняваш.

kireca
09-19-2010, 19:35
Кажи си адреса, аз ще дойда да и предложа вместо теб. Ти ще си умреш девствен, бе, човек, бахти ниското самочувствие. То бива да си свит и неуверен, бива ама ти вече прекаляваш. Явно смяташ, че си най-низшия боклук дето нищо не става от него. Еми като е така, никой от форума не може да ти помогне...

Ми ти горе долу ме описа 8)

kireca
09-19-2010, 19:37
Хаха много мязаш на моя приятел като малък :D Иначе по темата:НЕ се занимавай с глупости!!!Изобщо не е работа да се занимаваш с някой от класа или изобщо от твойто даскало..Само губене на време,нерви,чувства...После все има наранени и заговори зад гърба...Спри да си точиш лигите по дивото и се огледай около теб за питомното,ако ме разбираш..И да,щом си 8 клас значи СИ малък-има още мноооооооого да учиш за момичетата и взаимоотношенията м/у хората :) (и за мен се отнася същото,макар,че съм на 17...)

хаха.. На браточетка ми гаджето е точно от нейния клас запознали са се във 8 клас (на 14) а сега са на 25 , айде сметни колко години са това и после ми говори , че не трябвало от същия клас и същото даскало :D

xNiKx
09-19-2010, 19:41

Еми съжалявам, никой не може да ти помогне. Когато ти не се харесваш, никой няма да те хареса. Когато ти се смяташ за нищожество не очаквай някой да те има за нещо. Тука не могат да ти помогнат нито съвети, нито указания, нито форуми, нито приятели, нито роднини, нито магии, нито врачки, нищо...

Gri6a
09-19-2010, 20:54

Добре кат те е толко срам да я заговориш кво ти пречи просто да я поканиш?
Най-лошото е да те отреже. В този случай си продължаваш живота и толкоз. Ако не можеш да преживееш мисълта, че може да ти откаже значи не си готов за връзки.
Давай по смело. Надявам се сте се запознали. Отиваш и почваш здрасти бла, бла, бла изкаш ли в събота да излезем? Ако и това не можеш да направиш земи и скайп. Аз си спомням, че в осми клас искахда зема скайп на едно момиче за тва пуснах един лист из класа, на който всички да си напишат скайп уж, че събирам скайповете на класа. Вярвам, че пред компютъра няма да се спичаш толкова. Поговорете си 2,3 вечера. Ще я упознаеш и ще разбереш, че момичетата не хапят. После я покани на среща, но НЕ го прави по скайп. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я покани на живо.
Ако и с това не можеш да се справиш, отивай да си играеш на криеница и не се занимавай с момичета.

П.П. Ако си направиш 1 снимка утре качи я във форума или сендни на ЛС.

kireca
09-20-2010, 07:57
Ето ти днешна снимка , мн смешно излязох ( аз попринцип съм си смешен де :D ) http://prikachi.com/images/505/2520505D.jpg

MissNothing
09-20-2010, 08:10
Ох, имаш "смелост" да качваш снимки по форуми и всеки да ти ги гледа, ама се притесняваш, че някакво момиче ще ти се изсмее ли?

Gri6a
09-20-2010, 08:23
Ето ти днешна снимка , мн смешно излязох ( аз попринцип съм си смешен де :D ) http://prikachi.com/images/505/2520505D.jpg

И с кво си по различен от останалите? Няма да ти обяснявам колко си хубав защото ше излезе "леко" гейско, но абсолютно нищо ти няма има къде, къде по грозни. Отивай при момичето, стига си измисля извинения. Като почнеш мноо да се спичаш ощипи се силно, или накарай някой да те плесне.( не пред нея де :D )
Сичко, което имаше за казване ти казахме, вече нямаш извинение освен това, че не можеш да събереш кураж. Хайде успех и пиши кво е станало.

kireca
09-20-2010, 17:19
ми кво да стане , цял ден си говорихме :grin: , ако може така де се каже де , просто в часовете се питахме за тва онова , а най-интересното беше , когато исках да й взема скайпа , се си викам ще го зема няма да го зема ще го зема и т.н. и точно накрая на последния час и го поисках а тя ми го даде , пък аз толкова се притеснявах :lol:

InsertDumbNickHere
09-20-2010, 17:28
Дaй HeиHa cHиMka !?

kireca
09-20-2010, 17:47
За кФо ти е :D

MissNothing
09-20-2010, 18:19
е не било толкова трудно
утре повече ще си говорите
:)

fen7asy
09-20-2010, 18:29
ауу ти се престраши.. браво бе, мен! ;дд ии не си грозен.. просто имаш комплекси.. и то ДОСТА!!

justonegirlwithonehope
09-20-2010, 18:35
Опитай се да докараш вашите взаимоотношения до приятелски.Тоест - навъртай се около нея, сядайте заедно през часовете ако трябва.Опитай се да преодолееш срама си, защото с него нищо няма да постигнеш.Та когато докараш взаимоотношенията ви до приятелство ще е много, МНОГО по-лесно. ;)

Късмет.

InsertDumbNickHere
09-20-2010, 19:00
За кФо ти е :D Da vidq dali si zaslujava

kireca
09-20-2010, 19:11
Заслужава си и то много , но няма да дам нейна снимка защото има 1 нещо наречен авторски права (или там както беше :D ) , което забранява разпространяването на чужди снимки без съгласието на човекът на снимката , сори пич ! 8)

a1a2b3v
09-20-2010, 19:24
Утре ще се снимам и ще видиш какъв съм смешник , а иначе не съм чакккк толкова хлътнал , та аз я познавам от 3 дена :shock:

Човеко, сериозно изглеждаш много добре...аз съм 9ти клас и просто незнаеш кви дебили има в моя клас :D :D. Много си симпатичен, не се притеснявай и всичко ще е окей . :wink: Те другите ти го казаха питаш я за нещо (гумичка, острилка или тама кво се сетиш :D ), малко по-малко се приближаваш искай и скайп ( ще ти е по-лесно да се отпуснеш), после я заговаряй от време на време, но гледай да не и досаждаш. После я покани да излезнете и ако приеме твоя е . :wink:
Успех и само напред :)

kireca
09-20-2010, 19:50
Хах , благодаря ти за комплимента , ако това на снимката си ти , си наистина мн красива :) , Имам оначе 1 малко проблече , май , днес като си чатихме по скайп и както си говорехме там за Еминем :D и изведнъж каза айде аз ще ставам лека :shock: отрязаме направо като за световно :? кажете тва как трябва да го разбирам :-o

petersl55
09-20-2010, 19:55
Кофти ситуация без изход...Има 2 варианта 1.Или нямаш самочувствие или 2.Природно притеснителен си си..при 2рото ..положение няма оправия .. ОСВЕН ТАЙНАТА КОЯТО САМО АЗ ЗНАМ ... пиши ми на ЛС ако искаш да ти я кажа :)

a1a2b3v
09-20-2010, 20:02
Хах , благодаря ти за комплимента , ако това на снимката си ти , си наистина мн красива :) , Имам оначе 1 малко проблече , май , днес като си чатихме по скайп и както си говорехме там за Еминем :D и изведнъж каза айде аз ще ставам лека :shock: отрязаме направо като за световно :? кажете тва как трябва да го разбирам :-o

Хахх мерси :oops: .Човече... трябвало е да я питаш каква музика харесва, а не да и натрапваш твойта... нищо лично, но не всички момичета харесват рап. :? Питай я какво тя харесва и така нататък ( ем ще разбереш повече за нея, ем никое момиче не отказва да говори за себе си... ние сме много самовлюбени същества :D )
Тоест незнам дали е от това (предполагам), може и да е имала работа.... или просто да си е легнала понеже е 11 часа а утре е на даскало :-D.
Попитай я като я видиш. :wink:

kireca
09-20-2010, 20:26
Ама да не мислиш , че и натрапвам моето бе сладурче :-) , питах я ква музика слуша и тя каза , вс друго освен чалга , после и казах че аз слушам рап (макар тя да го знаеше :D ) и тя каза , че еминем имал мн хубави песни и така започнахме да си говорим за тва и изведнъж тъкмо я питам дали е чувала там 2 песени и тя казва "аз ставам :Р лека" нЪпрао ШИ пУлУдейъ :smt013

a1a2b3v
09-20-2010, 20:40
Ама да не мислиш , че и натрапвам моето бе сладурче :-) , питах я ква музика слуша и тя каза , вс друго освен чалга , после и казах че аз слушам рап (макар тя да го знаеше :D ) и тя каза , че еминем имал мн хубави песни и така започнахме да си говорим за тва и изведнъж тъкмо я питам дали е чувала там 2 песени и тя казва "аз ставам :Р лека" нЪпрао ШИ пУлУдейъ :smt013

Мии не...просто това ми беше 1вата идея. На мен лично ми се е случвало някой да почне да ме занимава с песни в стил който изобщо не слушам. Щом ти е казала, че харесва Еминем и всичко е вървяло добре, значи проблема не е в теб. Утре сте на даскало отиди при нея и я попитай защо е излезнала от скайп по този начин. С питане и до Цариград се стига (ако го знаеш този израз.) :) Не се шашкай само. :)

xNiKx
09-20-2010, 20:51
Разбирай го, че просто си е лягала да спи 8-)

PyCoKoCkA93
09-20-2010, 20:53
Да ти отговоря на предния пост...Това,че при тях се е получило не означава,че най-често така става...Това тяхното да ходят 11 години си е просто малшанс...Иначе радвам се за братчедка ти,дано още много време да е с него :)

А щом очевидно си решил да си блъскаш главата в стената и да се занимаваш с нея изборът е твой :) Ето ти няколко съвета:

Не и пиши нон-стоп,изчакай и тя да се сети да пише някой път
Разпитвай я за интересите и,момичетата обичаме да говорим за себе си :D
Разкажи и и нещо за себе си
Разсмивай я
Бъди естествен и изказвай мнение-момичетата мразим момчета без мнение...
Успех :)

kireca
09-20-2010, 21:01
Аххх... Това с мнението ми разби всички мечти :( , щото тя ме пита за разни неща и аз незнам какво да отговоря , защото се с нея са свързани и да не зема да я убидя иии... :oops:

petersl55
09-20-2010, 21:09
Аххх... Това с мнението ми разби всички мечти :( , щото тя ме пита за разни неща и аз незнам какво да отговоря , защото се с нея са свързани и да не зема да я убидя иии... :oops:Е да..ше е кофти да я засегнеш ... трябва да премислиш много добре всяка една дума която изричаш когато става въпрос за нея .. Трябва да си агент... разузнавай я и си прави сметките така че това което ше излезне от устата ти винаги ше и харесва дори и на тебе да не ти харесва.. :-D

ПП:Разбира се това не е пътят към истинската любов..според мене де.. ::: :smt102

kireca
09-20-2010, 21:27
Ок пичове и пички :D ше разправям утре ко е станало ае лека мека и с алкохола полека 8-)

petersl55
09-20-2010, 21:29
Ок пичове и П*Ч*И :D ше разправям утре ко е станало ае лека мека и с алкохола полека 8-)
И да разкажеш ей :::

Gri6a
09-20-2010, 22:10
ми кво да стане , цял ден си говорихме :grin: , ако може така де се каже де , просто в часовете се питахме за тва онова , а най-интересното беше , когато исках да й взема скайпа , се си викам ще го зема няма да го зема ще го зема и т.н. и точно накрая на последния час и го поисках а тя ми го даде , пък аз толкова се притеснявах :lol:

Я то не било толко трудно бе! Евала пич трябва да го полеем. :D
Сега да можеше и на мене да ми провърви така...

авторски права Тя да не си е пантентовала снимките бе?
Това, за което говориш няма нищо общо с авторски права. :razz:
[/quote]Опитай се да докараш вашите взаимоотношения до приятелски.
Добър съвет само внимавай да не си като мен и да си останат само приятелски.
отрязаме направо като за световно Confused кажете тва как трябва да го разбирам Surprised
Ами ще ти дам един пример.
Бащата на момичето: "<постави името тук> 11 часа стана! Утре си на училище! Остави го този компютър най-накрая и си лягай!

ем ще разбереш повече за нея, ем никое момиче не отказва да говори за себе си... ние сме много самовлюбени същества Very Happy
Познавам ви аз вас женските. :D

Ок пич пиши утре пак. :) А мога ли да те запитам от кой град си?

DrIfteRbg
09-21-2010, 10:26
Аххх... Това с мнението ми разби всички мечти :( , щото тя ме пита за разни неща и аз незнам какво да отговоря , защото се с нея са свързани и да не зема да я убидя иии... :oops:

Казвай на хората това, което искат да чуят. дори и да е лъжа. примерно а ко те пита "как ми стои тази шапка" й кажи "добре"...

a1a2b3v
09-21-2010, 11:52

Казвай на хората това, което искат да чуят. дори и да е лъжа. примерно а ко те пита "как ми стои тази шапка" й кажи "добре"...

Тук DrIfteRbg е напълно прав. :wink: Но го прави само за неща които не са толкова голямо значение :) В някои ситуации е по-добре да разбере твоята гледна точка. Защото в противен случей всичко ще бъде една "лъжа". :)

Paramour
09-21-2010, 12:21
Намери й от някъде скайпа и й пиши от там известно време, докато спреш да се спичаш като я видиш или докато си намерите обща приказка. В училище като се засичате не стой само да я зяпаш амии кажи нещо/преди това се успокой малко/.
Това е :)

kireca
09-21-2010, 16:52
Вече се оправих спокойно , говорим си най-нормално :D

Paramour
09-21-2010, 17:30
честито ;d

kireca
09-21-2010, 18:19
Чудя се , сега като е 22 септември , нали не сме на даскало и се чудя дали да я поканя да излезем или нещо такова , някаде на кафе или в парка незнам ... :-o

a1a2b3v
09-21-2010, 18:30
Чудя се , сега като е 22 септември , нали не сме на даскало и се чудя дали да я поканя да излезем или нещо такова , някаде на кафе или в парка незнам ... :-o

Давай смело, покани я... нищо не губиш :)

YouDontKnowMe
09-21-2010, 18:57
Искам само да кажа, че автора е голямо сладурче.

kireca
09-21-2010, 19:00
Смисъл :D ?

YouDontKnowMe
09-21-2010, 19:10
Смисъл :D ?
На снимките, не ми стигна търпението да чета темата да те преценявам :D
Малко вдигни главата, какво е това ниско самочувствие.

MissNothing
09-21-2010, 19:39

Покани я. :)

valdesbg
09-21-2010, 19:53
Има ли нужда от моя намеса в темата или просто си чешете езиците?

MissNothing
09-21-2010, 19:55
А междудругото тя показва ли да те харесва по някакъв начин?

kireca
09-21-2010, 20:01
Кажи какво имаш предвит това , иначе там на valdesbg , пич ако искаш напиши нещо ама ние просто си "чешем пръстите"
:D

valdesbg
09-21-2010, 20:05
Е щом си чешете прътите, няма нужда от мен.

Иначе винаги съм ЗА да поканиш момичето да излезете. Нямам идея каква точно е ситуацията, винаги по добрата опция е да излезете отколкото да си седиш у вас с милион въпроси.

kireca
09-21-2010, 21:10
Oфф... няма нищо да правя , просто немога :(

valdesbg
09-21-2010, 21:14
Отивай да мрънкаш някъде другаде тогава.

Ама ми остави номера на девойката, да я поканя аз, след като ти ще си седиш на ушите :)

Paramour
09-21-2010, 21:32
Oфф... няма нищо да правя , просто немога :(

Какво не можеш пак ?

kireca
09-21-2010, 21:34
С удоволствие , ама и го нямам .... опитах се и се получи ужасно тъпо ... с 2 думи Оплесках всичко :( ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o :cry:

Paramour
09-21-2010, 22:03
С удоволствие , ама и го нямам .... опитах се и се получи ужасно тъпо ... с 2 думи Оплесках всичко :( ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o ](*,) #-o :cry:

Какво стана бе, човек?

klgeer
09-21-2010, 22:38
твърде късно е.... 8)
Не е късно. Права е. Като и каже че са те били виж хвани някой на твоите килограми строши му главата пък ... да говори квото иска. успех ;pp

Gri6a
09-21-2010, 23:35

Кво стана бе? Кво толко си оплескал?

MissNothing
09-22-2010, 13:12
Какво си оплескал бе?

roshkors
09-22-2010, 14:41
Пич направи се примерно, че не разбираш нещо на телефона си и се чудиш как става. Помоли я да ти покаже, след това се направи на приятно разсеян, кажи и да ти обясни още няколко пъти примерно и от там може да започнеш с куп неща. Направи се на завеян, момичетата харесват такива работи :) После я питай каква музика слуша примерно, какво и е хобито. След като разбереш какво обича да прави и предложи да го правите заедно какво толкова се чудиш. От гълтане на езика смисъл няма освен ако не и кажеш, че щом я видиш си гълташ езика :)

kireca
09-22-2010, 16:11
Питате кво съм оплескал ли , ами ... ВСИЧКО :( Исках да я поканя да излезем днес , но така го казах , защото не исках да го казвам направо и така го казах , чееееее :o :o :o

Gri6a
09-23-2010, 07:37
Питате кво съм оплескал ли , ами ... ВСИЧКО :( Исках да я поканя да излезем днес , но така го казах , защото не исках да го казвам направо и така го казах , чееееее :o :o :o

Е как го каза?
По важното. Какво отговори тя?

valdesbg
09-23-2010, 08:53
Е момко, нали ти казах че като каниш жена на кафе/среща/секс тя тярябва да знае защо я каниш. Т.е. трябва да знае че я харесваш и искаш не просто да си приказвате за времето и жабите :)

Пък ти играеш по някакви твои правила... окей. Откривай топлата вода, самичък :)

a1a2b3v
09-23-2010, 11:52

Да бе всичко разбрахме :D .Обясни как си го казал :?

kireca
09-23-2010, 18:42
оф няма значение ... заеби 8)

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 18:49
С т'ва ниско самочувствие и притеснение доникъде няма да стигнеш...Вземи се стегни малко и си кажи "Аз искам,мога и ще успея" и просто и кажи "Знам едно място,където правят много яко капучино или к'вото там тя обича,искаш ли да отидем да пийнем по едно?" Кое му е толкова трудното не мога да разбера...?Стига с това притеснение,бъди по-уверен в себе си,преди някой да те е изпреварил,заради пустия ти срам... :)

xNiKx
09-23-2010, 19:02
Абе оставяйте го тоя смухтер, не виждате ли, че единственото женско създание в живота му до 40 години ще е майка му?

a1a2b3v
09-23-2010, 19:13
оф няма значение ... заеби 8)

Ама разбира се.. няма ли желание веднага се намира оправдание. И веднага се почва с "офф заеби". Изглежда ти подсъзнателно не искаш да си с това момиче, а ние тука се чудим кво да ти кажем да ти вдъхнем поне едно късче увереност. Е няма как да стане, ако ти сам не го пожелаеш! :?

kireca
09-24-2010, 09:23
Аз немога да я накарам да ме хареса по никакъв начин , така че .. :smt098

w0lf
09-24-2010, 11:02
как па го реши тва

kireca
09-24-2010, 17:11
Върни се малко по назад във страниците , като видиш мой снимки , пак пиши 8)

MissNothing
09-24-2010, 17:31
Добре кажи какво толкова си направил?
А това момиче казвало ли ти е/ показвало, че те или не те харесав?

w0lf
09-24-2010, 18:39
Върни се малко по назад във страниците , като видиш мой снимки , пак пиши 8)
ъъъ...видях ги
та как викаш го реши?

sabaton94
09-24-2010, 18:42
Абе оставяйте го тоя смухтер, не виждате ли, че единственото женско създание в живота му до 40 години ще е майка му?
Пича е прав, кво му обръщате внимание, тоя ще остане девствен доживот. Препоръчвам самоубийство или оттегляне в манастир.

w0lf
09-24-2010, 18:44
вие па братче...
малко е объркан и с леко смачкано самочувствие
неа проблеми

sabaton94
09-24-2010, 18:45
"малко" смачкано самочувствие? :D Не го ли виждаш, тоя се смята за боклук.

w0lf
09-24-2010, 18:48
е стига натяква значи, опитвам се да го пооправя :lol:

sabaton94
09-24-2010, 19:00
Ем късмет ти пожелавам, според мен няма оправия. :razz: :razz: :-P

a1a2b3v
09-24-2010, 19:51
е стига натяква значи, опитвам се да го пооправя :lol:
Няма да ти е лесно, но успех! Според мен момчето си е наумило, че нищо няма да се получи без дори да е направило кой знае какво..ай върви му обяснявай, че не става от веднъж. :?

kireca
09-24-2010, 21:06
Е добре , кажете ми как да не си мисля , че съм боклук и загубеняк (аз не мисля аз го знам) и т.н. , след като 7 години са ми го натяквали и съм нямал право на мнение и са ме тъпчели , убиждали , мразели , тормозели и т.н. , мога да испиша 100 страници с такива епитети и пак няма да съм ги написал всички... , ако бяхте на мое място нямаше ли да се чуствате ( чувствате или там както се пише бал съм му майката) така... а ? ](*,)
Тва е заради тъпия ми шибан клас ... , ся ше си кажете , тоя има психически проблеми , еми имам да , да не съм си го избрал аз.... :smt012

sabaton94
09-24-2010, 21:20
Ми то е до воля и психика, младеж. И аз съм бил обиждан и тормозен, важното е да си знаеш какъв си и да не се влияеш от мнението на някви ограничени пубери. Ти си решаваш, ама според мен си безнадежден.

a1a2b3v
09-25-2010, 06:25
Е добре , кажете ми как да не си мисля , че съм боклук и загубеняк (аз не мисля аз го знам) и т.н. , след като 7 години са ми го натяквали и съм нямал право на мнение и са ме тъпчели , убиждали , мразели , тормозели и т.н. , мога да испиша 100 страници с такива епитети и пак няма да съм ги написал всички... , ако бяхте на мое място нямаше ли да се чуствате ( чувствате или там както се пише бал съм му майката) така... а ? ](*,)
Тва е заради тъпия ми шибан клас ... , ся ше си кажете , тоя има психически проблеми , еми имам да , да не съм си го избрал аз.... :smt012

Дефакто "Childish story"
Добре и какво значение има как са те наричали и така нататък?? Сега си в ново училище и тях ги няма. Няма и кой да ти натяква. +това ти си знаеш кой си и не трябва да се водиш по чуждото мнение!
Вземи порасни и се стегни малко, щото както си тръгнал сам да се обиждаш и чеп за зеле няма да стане от теб! Нали знаеш, щом ти сам не се оценяваш, не може да очакваш такова нещо от другите.... :?

lubomirky
09-25-2010, 07:46
^ де факто, да. или се стегни и престани да бъдеш шибан малък ревльо, или изобщо не пиши повече тук. писна ми всеки ден да ги гледам смотаната тема. като го знаеш, направи нещо по въпроса.

sabaton94
09-25-2010, 11:03
^ де факто, да. или се стегни и престани да бъдеш шибан малък ревльо, или изобщо не пиши повече тук. писна ми всеки ден да ги гледам смотаната тема. като го знаеш, направи нещо по въпроса.
+1 :-D

w0lf
09-25-2010, 14:35
нали лешперите ги няя
и мен не ме имаха за особено готин в старото даскало до 7 клас, предимно ме искаха за помагане в домашни, писане на контролни и прочее(ака нърд)
случвало се е да се подиграват
ма не ми пука, ново даскало - нови приятели
то и аз се промених и вече не мога да помагам за домашни(за което ще съжалявам) поради простата причина че и аз не вдявам много

та извода е ако сам си го натякваш няма да се оправи нищо
новия ти клас тормози ли те, мрази ли те? ако още не са почнали просто не им позволявай

деба и дървения философ излязох

skorpio458
09-25-2010, 21:25
Тва е заради тъпия ми шибан клас ... , ся ше си кажете , тоя има психически проблеми , еми имам да , да не съм си го избрал аз.... :smt012пич,жал ми е за теб.Има едно нещо което се казва самочувствие,използвай това че си МЪЖ!Какво сега като са те тъпкали .. и при мен е така ,от 7 до 12 години те мислят за зубрач и "бързо домашно" след това ти трябва да се вземеш в ръце,покажи че си достоен за мъж!Ако не искаш да си мъж..то избора си е твой ;)

skorpio458
09-25-2010, 21:28
Пропуснах да кажа,че ако искаш повече да не виждаш това момиче,напии се (или нещо подобно) изтърси нещо пред нея и.. чудо,тя повече няма да те погледне.Be a realist.

PyCoKoCkA93
09-25-2010, 21:36
Какво да направиш ли?Просто и елементарно е...Престани да живееш в миналото-преодолей го и живей в НАСТОЯЩЕТО!!!Имаш нов клас,нови съученици-постарай се да им направиш добро впечатление като се промениш и се цениш и имаш по-високо самочувствие за себе си,за да не последват още такива 7 години!!!
:x

w0lf
09-25-2010, 21:40
ти пък го изкара повтарач :lol:

PyCoKoCkA93
09-25-2010, 21:49

Имах предвид нови 7 години на унижения и обиди...А ако продължава да се мисли за боклук ще има повторение на ОТНОШЕНИЕТО КЪМ НЕГО 7 ГОДИНИ... :x

w0lf
09-25-2010, 21:54
а.к.а
мадафака, стягай се

skorpio458
09-25-2010, 22:21
а.к.а
мадафака, стягай сеНяя начин да се стегне,единственото нещо което може да стегне по себе си това са връзките на обувките му.Peace

kireca
09-26-2010, 08:00

Имах предвид нови 7 години на унижения и обиди...А ако продължава да се мисли за боклук ще има повторение на ОТНОШЕНИЕТО КЪМ НЕГО 7 ГОДИНИ... :x

5 години :)

a1a2b3v
09-26-2010, 08:03

5 години :)

Добре те де 5 са ама ти да не би би ги изтърпял?? :?

InsertDumbNickHere
09-26-2010, 08:06
samoubii se maina

skorpio458
09-27-2010, 20:07
таз тема ТОООТАЛЛНО отиде на майната си

kireca
10-18-2010, 07:12
май май... А сега дори сядам до нея по математика и просто незнам какво да правя....

noproblem123
10-26-2010, 16:42
Кажи поне как се казва това момиче? :)
Нямаш ли и фейсбуук или нещо скайп, не си ли пишете, има значение и какво си пишете де..тя търсила ли те е или само ти нея?

MissNothing
10-26-2010, 16:47
Добре де, човек, ся не стига , че седиш до нея, ми се и чудиш кво да правиш?
Бързай, щото някой ще ти я отнеме..
Толкова ли е трудно да я заговориш по дяволите?