View Full Version : Накъсана коса
meriLinka
09-19-2010, 18:11
Препоръчайте ми нещо наистина добро за накъсана коса :)
MissNothing
09-19-2010, 18:46
Ползвам на Елсев дето го рекламират, 5ти действия и като спра да го ползвам започва пак леко да ми се накъсва, като го почнах скоро пак се оправи положението. На Елсев също има един жълт мисля че специално за накъсана коса.
meriLinka
09-20-2010, 16:00
На мен тоя total repair 5 не ми се отрази много добре, но може да пробвам другия. Мерси :)
маска за възможно по-голямо омазняване и спираш сс преси/маши
аз така направих, имах и обилен косопад, който сапря като прекратих с пресата, сеа свамо пяна :)
MissNothing
09-20-2010, 16:47
На мен тоя total repair 5 не ми се отрази много добре, но може да пробвам другия. Мерси :)
Но ползав ли го достатъчно? От 1-2 измивания невярвам да има резултат.
Всяка коса си е различна де. На Елсев попринци са хубави нещата.
meriLinka
09-20-2010, 16:57
Цялата опаковка.Косата ми стоеше на клечки и ми се получи пърхот. Не ми понесе нещо.
presinceto123
09-20-2010, 17:47
Освен Тривитаминол друго не мога да кажа :grin: :).Косато ми цъфти по-малко, стана по-мека и гъвкава.
aguilera
09-20-2010, 20:48
Аз лично ползвам тази маска: http://www.gliss.bg/index.php?id=3875 и съм наистина много, ама много доволна... дори няма нужда да изчакваш след като я нанесеш.
divacheee
09-20-2010, 20:53
Цялата опаковка.Косата ми стоеше на клечки и ми се получи пърхот. Не ми понесе нещо.
На мен ми се отрази добре шампоана на Елсев, подхрани ми косичката НО и аз имам пърхот от него .. :(
Ампули за накъсана коса. Ако искаш пиши ми ЛС да ти кажа цени и т.н.
meriLinka
09-21-2010, 15:46
Аз съм с мазни корени и се притеснявам,че този на елсев за накъсана коса е много тежък и не е за всекидневна употреба. Как мислите?
Авторке само корените ли са ти мазни или? .. :-o
MissNothing
09-21-2010, 17:31
Значи аз си измих косата вчера сутринка и примерон утре сутринта пак ще я мия. И ползвам на Елсев петте действия, но с който и да съм през толкова време я мия. И на мен ми се омазнява в корените, но мисля, че не е от шампоана. Аз за щастие, не съм имала проблеми с Елсв.
meriLinka
09-24-2010, 10:46
само корените
само корените
ами .. при мен положението беше мазни корени и сухи, изтощени краища .. това, което ми помогна беше Alverde repair shampoo с авокадо на опаковката .. :-o Цената му е към 6 лева .. естествено не мога да ти гарантирам със сигурност ефикасността му, но мога твърдо да заявя, че в него няма евтиния пенител, който е в повечето шампоани .. :? (към него има и балсам, който също ми помогна много) ..
п.п. ако ти се рискува .. опитай, в магазините на dm ще го намериш, има и още видове, но аз съм ползвала само този .. (: