View Full Version : Адски спешно! Помогнете ако имате време:))
Daveyjones
09-20-2010, 11:22
Добър ден ,рега не е мои няма да се обеснявам,сигорно пиша неграмотно в момента,съжалявам..няма да се обеснявам защо също..но ми трябва Професионален Фотограф да ми направи снимки,когато ходя на кастинги примерно за филм или някаква роля искат снимка в лице и цял ръст,искам да са много хубави за това искам да е професионалист,обаче знам че е скъпичко,много ви моля да ми предложите някого или да ми кажете по колко пари вървят,не ми казвайте да видя в гугъл примерно,защото търся в момента просто се надявам да получа помощ и от вас,благодаря ви.!
Cveti097
09-20-2010, 11:28
Ами отиди до някоя агениця за модели и виж. Също така провери и в ФРЕШ МОДЕЛ. ;)
Нямаш ли приятел с професионална камера.. или с обикновена и после малко фотошоп?
Във всяко фото, където ти правят снимки за документ - искаш просто по-голям формат. В модните агенции недей да ходиш, там е в пъти по-скъпо от нормалното.
Да те питам за кастингите - ходиш на уроци по ак.майсторство и от там ги организират или просто се явяваш без подготовка? Също и за какви филми става дума и как разбираш за тях?
Daveyjones
09-20-2010, 12:11
Съжалявам ,че ще го напиша с правописна грешка знам как се пише,но не знам каде е буквата...значи уча актиорско маисторство и ми трябва да направя 1 документ като биография да опиша каде съм учил какво съм учил , колко време съм се занимавал и такива неща ..аз имам грамота и диплома така че е още по-добре..трябва да имаш снимка в лице и цял ръст..търсиш си някоя агенция която да те вика всеки път като се нуждае от теб за реклама или филм и отиваш,а най-добре примерно знаеш ,че ще излиза Хари Потър 8 , пишеш в нета Хари Потър кастинг 8 2010 или нещо такова,и то там ако търсят нещо ще намериш в гугъл,каде е кастинга и такива неща...явяваш се и така.има много начинии стига да имаш желание,аз мисля да ходя в НАТФИЗ след 12 и после америка и така .. дано да стане..сори за неграмотното ми писане , но си иам причини в момента.
А за възраст да попитам? Задължително ли е да си учил в НАТФИЗ, за да те вземат :D
Daveyjones
09-20-2010, 12:22
На 14 съм в момента и се занимавам с тва близо 2 години , но да ти кажа всичко е чист талант за мене ако ти се отдава ще успееш .. НАТФИЗ е след 12 така че не ,не е задължително,но да ти кажа трябва много да те подкрепят родителите,защото ако искаш да участваш във филми и да работиш това,трябва да си извън даржата,и като ходиш на кастинги ако филма си струва трябва да отидеш до New York,Los Angelis и други такива градове..почти винаги са там филмите,но аз ти говоря филми известни и хубави,ся ако искаш да участваш в Стъклен Дом пробвай да пишеш до някой от продуцентите или да поразпиташ .. но се съмнявам да търсят , те ще търсят някакви 19-20 + .. а да ти кажа те взимат само хора от НАТФИЗ там,говоря за Стъклен Дом някоя по главна роля .. виш за статист ще те вземат ,но няма смисъл.