Влез

View Full Version : Не издържам вече

roadrunner
09-20-2010, 13:18
Омръзна ми вече !!! ;(
Нашите се държат ужастно с мен.. И майка ми и баща ми ме бият.. На 15 години съм. Държат се като парцал с мен, никъде не ем пускат като моите връстници да излизам..
Ако някой път изляза и то за цял ден после само ми викат
Непрекъснато викат... Опитвала съм се да говоря с тях като с хора, но не става..
На всичкото отгоре баща ми ме бие постоянно и целия яд и негативна енергия от рбаотата постоянно си ги изкларва в/у мен.. Чувствам се ужасно, никъде не мога да намеря спокойствие..
Само ми се подиграват, че никъде не ме пускат и нищо ми не дават
Дори пари не искат да ми дадът и само ми казват, че аз съм техния страхотен най-голям проблем и разход..
Нямам дори една нова дреха от толкова време( но с това вече свикнах)
Сега като почнахме училище баща ми ме накара да започна да уча от първия ден... Не ми дава да изляза за 1 час слетобед.. Трябва само да учаа
Ако донеса по-малко от 5-ца директно изключва интернета за цяла учебна година и ме пребива...
Чууууууууууууувствам се ужасно, хорааааа !!!!! Това вече не е нормално.. Не виждам какво толкова лошо правя, че да съм заслужила това държание :((((((((
Просто исках да споделя, защото и приятели не мога да имам.. Всички ме проваляли :(

ПП Написах го това много набързо, може да има грешки, да не разбирате неща от написаното,, Но просто наистина за пореден път плача и ми писна от всичко

Ospi
09-20-2010, 13:33
:O Нямам думи :O

LifeFitness0
09-20-2010, 14:53
Според мен трябва да търсиш помощ или при роднина или да се обадиш на някой от тия горещите телефони!

Sisito941
09-20-2010, 16:07
Според мен трябва да търсиш помощ или при роднина или да се обадиш на някой от тия горещите телефони!

И аз така мисля...Айде успех! :) :-)

ImmortalSportFreak
09-20-2010, 19:06
Подкрепям.
Желая ти успех!!! :)

hugeZ
09-21-2010, 14:03
Според мен трябва да търсиш помощ или при роднина или да се обадиш на някой от тия горещите телефони! Да, вашите са някакви.. нямам думи просто.. :(

ImSoInLove
09-21-2010, 16:06
а аз си мислех че моите са ужасни :shock:

vanesa0pld
09-21-2010, 16:16
дда,потърси помощ незабавно :)
аа иначе нямам думи..... :? :? :? дано вс се оправи :-)

Daisy11
09-21-2010, 16:19
и като звънеш на тия горещи телефони ... ще те дадът на социялните т.е. ще заминеше за дом за деца където ако си мислиш че не ги бият или не ги тормозят...а там и гадна храна се дава, а за интернет и компютри да не говорим... просто трай още 3 години и като станеш на 18 си плюй на петите

todor92
09-21-2010, 18:10
и като звънеш на тия горещи телефони ... ще те дадът на социялните т.е. ще заминеше за дом за деца където ако си мислиш че не ги бият или не ги тормозят...а там и гадна храна се дава, а за интернет и компютри да не говорим... просто трай още 3 години и като станеш на 18 си плюй на петите

мислиш ли, че психиката й/му ще издържи още 3 години? Добре ще е да потарсиш помощ още сега ако не искаш след 3 години да си приказваш сами/иди на училищния психолог сподели му проблемите си на него а не в нета/обади се на горещ телефон!

mlakniwe2
09-21-2010, 18:13
:-o :shock: :booooomb:

sasha_90
09-21-2010, 18:22
Майка ти и баща ти са строги,но чак пък толкова...

Daisy11
09-21-2010, 19:53

мислиш ли, че психиката й/му ще издържи още 3 години? Добре ще е да потарсиш помощ още сега ако не искаш след 3 години да си приказваш сами/иди на училищния психолог сподели му проблемите си на него а не в нета/обади се на горещ телефон!
Ами след като до сега е издържала малко и остава.... в домът за деца е мнгого по страшно и там още на 1 месец ще си говори сама... тия дето те гледат там да не мислиш че са мн мили .... да не мислиш че пак няма да я бият...а това с психолога е добра идея

N0_feAR
09-21-2010, 20:32
какъв дом за деца ви гони бе.... най-вероятно ще назначат на цялото семейство посещение при психотерапевт или в краен случай да я поверят на някой роднина (баба, дядо, леля и т.н.) Освен това не може да търпи това непонятно отношение на родителите й върху нея. Баща й я бие за глупости, а майка й не реагира. wtf и да чака още 3 годинки? Ама да е... авторке, поне поговори с училищния психолог, повярвай ми нищо не губиш, по-добре с него от колкото с никого.

todor92
09-21-2010, 20:47

Ами след като до сега е издържала малко и остава.... в домът за деца е мнгого по страшно и там още на 1 месец ще си говори сама... тия дето те гледат там да не мислиш че са мн мили .... да не мислиш че пак няма да я бият...а това с психолога е добра идея

доста се съмнявам в домовете учителите да бият/по скоро по големите тийнове да правят това/иначе ако се обадиш на горещия тел пращат социални грижи у вас питат те дали искаш да живееш с ваще и ако кажеш не те местят на дом или при някои близак при който искаш да живееш/като всеки ден или 1 път на седмица ще те карат да посещаваш психолог

Greennight
09-21-2010, 20:54
Чакай,чакай аз ли не разбирам или баща ти е толкова голям олигофрен,че те пребива и ти изключва нета за една 4ка ? :shock: