Влез

View Full Version : Помощ... отчаяна ....

nk
09-20-2010, 14:07
Значи бях влювена в един курварр.(Незнам дали е било истински или простто ми е бил симпатичен , защото много трудно изпитвам чуства към някои и ако има някакво чуство то е за мн кратко ).Както и да е той разбра , че го харесвам и почна да ме отбягва . Първоночално ми стана гадно но бързо ми мина . Месеци по-късно около 2 ми писа по скайпа и се ебаваше ,че ме харесва , а аз не го харесвах вече . Същия месец бяхмпоне на ку и бях пияна и той дайде при мен и помна , че ме пита дали ще му духам аз му отказах . Оттогава почна супер често до ми пише по скаипа . И аз му бях обещала да му духам и го направихх :хх Духах му :хх , за коетоо съжелявамм ссуперр много , защото той се въползва от мен . Оттогава ми звъни по телефона да си говорим некфи тъпотии . Тази събота съм на рожден ден на наш общ познат и незнам дали да отида при положение , че той е там ? Искам да не мисля за него и искам да го накарам да се чуства гадно , исскам да има начинн да му разбия сърцетоо .... не искамм да мисля за него :neutral: :roll: Адски съм объркана ....

Smrazqvashta
09-20-2010, 14:10
Трудно, почти невъзможно е да накараш такъв човек да се чувства гадно или да изпита угризения. Всичко зависи от теб, бъди изцяло безразлична. Но, ако смяташ, че като му казваш "не", а след това му танцуваш на х*я ще стане, в грешка си.

nk
09-20-2010, 14:16
Съветт споредд теб защо ми звънии по тела да си говоримм има ли вероятност да ме харесва или само така за спорт като му е тъпо ? И дали да отида на тоя рожден ден ?...

unbreakabl3
09-20-2010, 14:25
Ми и за да те мине веднъж. :D

DarkTemplar
09-20-2010, 14:33
По-скоро е привлечен от междукрачието ти, не от теб.

nikiTANEV
09-20-2010, 14:52
Съветт споредд теб защо ми звънии по тела да си говоримм има ли вероятност да ме харесва или само така за спорт като му е тъпо ? И дали да отида на тоя рожден ден ?...

Е как защо?!? Защото иска да поддържате няква връзка докато дойде време да му прайш кефа пак :x Ей момиче! Я се стегни и му тегли едни майни, освен ако не искаш да те мислят за лесна курва, с която да си напраят кефа! :shock: Иди си на рдто и при първа възможност се опитвай да го затапиш по някакъв начин, да му напрайш гадно! Е т'ва е работата ..

Amorrous
09-20-2010, 15:02
И от какъв зор му духа?Мислеше,че ще те хареса ли?

Smrazqvashta
09-20-2010, 15:09

Едвали изпитва нещо повече от чист сексуален интерес. Един човек който те харесва, като цяло, като човек, като жена, няма да иска само свирки и прочие, ще те оцени напълно. Отиди на рожденният ден, ако искаш да отидеш. Ако той е там просто го игнорирай напълно, дай му да разбере, че е сбъркал момичето, което си мисли, че ще използва.

nk
09-20-2010, 15:10
Ми духах му по прича ,която аз си знам смисъл няма нужда да я сподеям .Въпроса е в това , че не го харесвам но не мога да го режа като ми говори гласа му ме привлича...И в никакав случай не съм го правила за да ме хареса

Smrazqvashta
09-20-2010, 15:14
Не го харесваш, но те привлича нещо в него и има причина поради, която му духаш? Звучи леко объркано, даже много. Ако един човек не ти харесва, то тогава едвали ще се намери нещо в него, което да те привлича и да те кара да пускаш тема за него във форум.

Paramour
09-20-2010, 15:18
Като не го харесваш защо си му духала?
Както и да е... той явно има някаква надежда, че не само ще му духаш пак ами и ще се е*ете.. кажи му ясно, че не го гаресваш.
А за това дали можеш да го засегнеш... не! Той не е хлътнал по теб, за да му стане гадно заради самата теб. По-скоро ще му е кофти че не те е изчукал.

nk
09-20-2010, 16:06
В момента наистана съм объркана не мога да изасня чуствата си към него , може и да са минимални но ги има . Не мога да гоо одрека пред негоо винаги се дължа на положение все едно не ме интересува и ми е безразличен дори му се присмивам в лицето но като знамм , че не е така...

Smrazqvashta
09-20-2010, 16:08
И той го знае.

Paramour
09-20-2010, 16:10
И той го знае.
Точно!

Съветът ми към авторката е да се изясни със себе си... Реши какво искаш!! Дали искаш да си с него, или не.
Това, че е кретен, е ясно... Въпросът е дали ти изпитваш някакви чувства към него.

Smrazqvashta
09-20-2010, 16:12
Въобще няма какво да се изяснява дали иска да е с него. Да се укроти и да не се занимава. Освен, ако не искаш секс, тогава направете го няколко пъти, та да кротнеш. Но от курвар, обич да търсиш е адски безнадеждно и жалко.

nk
09-20-2010, 17:27
Наистина съм мислила по въпроса да го направа ли с него , обаче разбрах , че нямам желание понякога дори да го виждам . Наистина на моменти искам да съм с нега да го притежавам , да е мой но ....

Smrazqvashta
09-20-2010, 17:37
Ами от написаното от теб мисля, че има два варианта. Единият е доста срещан и е да не знаеш какво искаш. Има и втори вариант, който може да е много вероятен. Да го харесваш, да те привлича сексуално, но и като нещо повече. Демек да искаш да си с него, но не само заради секса, ами заради това, което е. Нищо, че не е никак "цветенце" за мирисане, но явно намираш нещо в него. И естествено факта, че той те иска единствено за секс те кара понякога да се отвръщаваш от него. Просто ти искаш повече от това, което той иска да ти даде.

Помисли си добре и ще откриеш отговора.

NeverTheSame
09-20-2010, 17:56
Eхехе съмнявам се момчето, ако е такъв курвар,какъвто казваш,да продължава да ти звъни постоянно само заради свирката.Принципно такива изпълнения са еднократни..може да иска повече от свирка.Може да иска секс после нещо друго.Не виждам причина да не си направиш кефа,само и само за да не го засечеш.

nk
09-20-2010, 18:05
...

nk
09-20-2010, 18:06
Незнам защо ми звъни и наистина не съм сигорна дали да си или да не си нправа кефа . той наистина е голям курвар има супер много момичета но звъне на мен ... но мисля и че понякакаф начин го е срам да е с мен защото е свикнал да ходи с някакве пълните курви (мои приятелки) и като сме заедно много рядко си говорим или дори да се поздравяваме... може би съм просто твърде тъпа и наивна ... че мисля за него...дори в момента искам да ми пише просто е така 100% ще ми пише глусти ноискамм...

mArMaLaDkA
09-20-2010, 19:08
Кифла с кифла. 16 имаш ли въобще? Ама хем искала, ама хем той бил онакъв... Изясни си какво искаш. Ако ше му пускаш - пускай му, ама не си прави илюзии, че ще се превърнеш в нещо повече от сексуална играчка за него.

nk
09-20-2010, 19:17
Не искам да съм му сексоална играчка ... смисъм от сексуална гледна точка аз съм гимнастичка и секи иска нещо от мен но мн малко даже никои почти не полочава ... понякога си мисля , е зя друго не ставам :( :neutral: :( :(

mArMaLaDkA
09-20-2010, 19:23
Келеш си още. Не можеш да вземаш решения сама, имаш ниско самочувствие, правописът ти е на ниво първи клас... Говори с майка си/училищен психолог/приятелка, взЕми прочети някоя и друга книга, събери си акъла докато е време, в противен случай наистина за нищо друго няма да ставаш освен за надуваема кукла на някой малоумник. Всичко си зависи от твоето желание и амбиция да се промениш. Това обаче нЕма да стане с висене по форумите и вадене на кирливите ти ризи пред непознати хора.

PyCoKoCkA93
09-20-2010, 19:24
искам да го накарам да се чуства гадно , исскам да има начинн да му разбия сърцетоо .... не искамм да мисля за него :neutral: :roll: Адски съм объркана ....

Миличка,ти май тая глава я използваш само за украса...И как ще накараш човек,който е*е всичко живо и пукната пара не дава за теб да се "чувства гадно" и още по-интересно ми е как "ще му разбиеш сърцето"? :D То е вярно,че всеки един ден си намира майстора,но неговият НЕ си ти :D :D :D Слез на земята и престани с тея курвенски номера,защото това само показва каква жалка незадоволена пикла си!!!Мисли ПРЕДИ да направиш нещо,недей да пускаш на всеки срещнат,само защото те сърби оная работа!!! :x [/quote]

mechtaq_za_teb
09-20-2010, 19:25
В момента наистана съм объркана не мога да изасня чуствата си към него , може и да са минимални но ги има . Не мога да гоо одрека пред негоо винаги се дължа на положение все едно не ме интересува и ми е безразличен дори му се присмивам в лицето но като знамм , че не е така...Не те интересува... безразличен ти бил? И все пак си му духала? :?

petersl55
09-20-2010, 19:28
Не искам да съм му сексоална играчка ... смисъм от сексуална гледна точка аз съм гимнастичка и секи иска нещо от мен но мн малко даже никои почти не полочава ... понякога си мисля , е зя друго не ставам :( :neutral: :( :(+това искам да отбележа че си и много брутална..за какво ти е да "разбиваш сърцето" на който и да е след като си му "духала" по тФоЕ жЕлАniE? :smt026 :smt102

П.П :smt075

PyCoKoCkA93
09-20-2010, 19:28
Не искам да съм му сексоална играчка ... смисъм от сексуална гледна точка аз съм гимнастичка и секи иска нещо от мен но мн малко даже никои почти не полочава ... понякога си мисля , е зя друго не ставам :( :neutral: :( :(

Щом не искаш НЕ пускай на курвари-подбирай си хората!!!Елементарно е,но се иска АКЪЛ!!!
И като си гимнастичка какво?Трябва да се кефим,че можеш да правиш шпагат на к**а на мъжа ли? :D
А за третото може и да си права...Ако не си промениш начина на мислене, не започнеш да се цениш повече,да си подбираш мъжете и да мислиш ПРЕДИ на направиш някоя простотия,НЕ се учудвай,че те възприемат само като секс-играчка...Просто оставяш такова впечатление у хората...Постарай се да го промениш :)

nk
09-20-2010, 19:35
Ми не го създавам това впечатление във всички ии не неисках така да се тъкува това с гимнастичката :D плюс това виса по тея фороми не защота съмм с твърде ниско самочуствие ,а защото са ми интересни мненията на хората .Пък и когато му духах може бе не бях много трезва и тово ми беше последната грешка :D :D

petersl55
09-20-2010, 19:43
Пък и когато му духах може бе не бях много трезва и тово ми беше последната грешка :D :D
ХАХаха знаех си :) НАПИЛИ СА ТЕ И СА ТЕ ИЗПОЛЗВАЛИ ...Дали не го измислих А? :smt117 :smt001

nk
09-21-2010, 13:08
Ох не беше точно така ... но няма значение.Не мога да го забрава днес пак го вивях.Променил се е страшно много (на външен вид) станал е уникално красив . Но нямах време да го видя на саме ....

DarkTemplar
09-21-2010, 13:20
Мацка, ясна си ми от километри. Така или иначе ще му пуснеш (или поне ще му врътнеш още една без ръце), чудя се само защо си създаваш излишни илюзии. Квото и да правите помни едно - тоя човек няма как да е с теб и освен секс и проблеми, друго няма да получиш от него.

nk
09-21-2010, 13:31
Неискам да повярвам , че това е реаноста.Има много момчита които са влюбени в мене едва ли не ... защо той не може да ме хареса ? :smt022 :?

DarkTemplar
09-21-2010, 13:38
Виж сега, искаш или не, точно тва е реалността. Не живеем в приказките, та винаги да има happy end. Свиквай с това.

Между другото на колко си години?

nk
09-21-2010, 13:55
Ми годините нямат голямо значение според мен но ако толкова държиж да знаеш ще ти кажа ?

DarkTemplar
09-21-2010, 13:57
Щом те питам, явно имам нещо предвид. На колко си?

nk
09-21-2010, 14:29
16 Какво имаш предвед по точно ?

DarkTemplar
09-21-2010, 14:37
Исках да преценя дали си достатъчно зряла, за да водиш сексуален живот. Съдейки по постовете не си, но пък годините ти са приемливи (не си малолетна). Девствена ли си или вече имаш някакъв сексуален опит?

Решението кво ще правиш с въпросния си е твое, но ако му се дадеш, не очаквай нищо хубаво. Сама ще си създадеш и разбиеш илюзиите и после ще си казваш "защо попаднах на такъв, той ме използва, подигра се с мен" и т.н. Ако си девствена и той ти е първия, драмите и депресиите ще са още по-големи.

nk
09-21-2010, 14:51
Благодаря ,ще помисля върху това....

danibebi
09-21-2010, 20:56
Защо ли не ми приличаш на 16- годишна?! :?

Paramour
09-21-2010, 21:05
Защо ли не ми приличаш на 16- годишна?! :?

Нали... :?