PDA

View Full Version : Исках просто да споделя всичко.

Gamazz
09-20-2010, 18:16
Здравейте..първо да започна,на 14 години съм и съм момче ..родителите ми са разведени и сега живея сам с майка си при баба и дядо , много ми е кофти ,че се виждам рядко с баща ми,родителите ми са много точни хора..имам и брат също така на 22 ..най-добрия ми приятел замина да учи в Англия при майка си и просто искам да споделя всичко..много ми е кофти ,просто така се разделиха и сега живея при баба без да ме питат,аз мълча през цялото време,отиват на работа,връщат се,гледат някой турски филм,гледат още някое сериалче и лягат..аз не искам такъв живот,не искам да се уча ,да имам някаква работа на биуро да изкарвам що годе добри пари и това да е..да се наслаждавам на скучния живот..НЕ това не е нещо което ми е прищтракало в главата,това е мечта от много години,ето с какво се занимавам аз,с актиорско майсторство ( знам че е грешно,не намирам ИО-то ) ..ходя на уроци,школи.. и такива глупости .. аз НЕ искам да седя на биуро , не искам да участвам в някоя сценка ..искам да отида в .... АМЕРИКА ..да...сега съм на 14..искам да стана на 15 и да замина,да се впусна в живота със всички силии и да грабя с пълни ръце от него ,от този прекрасен живот ..искам да се запиша в училище за актиори,да ходя по кастинги през това време да се трудя и да се боря (английския ми е перфектен )..планирал съм всичко..искам да отида в New York ( не искам в центара в най-луксозния апартамент ) .. мога да си живея там скромничко .. докато ходя на училище за актиори и ходя по кастинги,докато се старая и опитвам..искам накрая да стигна много далеч,да бъда известен,да съм постигнал това за което съм мечтал от малък и да постигна най-великото чуство на света - удоволетворението ..но..майка ми работи тук,не изкарва много пари,никакъв шанс да отидем там,дори и да си намерим квартира и да заминем тя не знае много език и никакъв шанс няма да намери работа мисля..тя е архитект..баща ми..той държи фирма и не може да я остави..а брат ми..той още учи в университет..аз .. аз не мога да отида там..докато уча и се старая тук..когато нямам никакво бъдеще в България,гледам как живота си ми отминава,искам да стана на 15 години и да замина ,да се впусна в живота да намерим квартира да се запиша в такова училище и всичко да бъде прекрасно,няма да бъде лесно,но хей , има ли лесни неща в този живот ..Не знам .. много искам да отида,но просто не знам какво да правя..това е моя живот..единствен е..искам да го изживея както трябва..искам да сбъдна мечтата си..никой не ме разбира,всеки мисли,че това са глупости,исках да споделя с вас..непознати хора,които просто биха могли да ми дадът някое добро съветче..ако ще казвате ,че съм идиот..чувал съм го и пред,спестете си го..

radeberger
09-20-2010, 18:38
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Извинявай, не се сдържах.

Сега сериозно : като отидеш там, какво мислиш да работиш? Как ще си плащаш квартирата, какво ще ядеш, как мислиш да живееш? Като станеш на 15, та да не си много голям. А в холивут се пробива с връзки. Едва ли ще успееш да се издигнеш до там. Така че си живей "скучния живот" и не се впрягай много.

Живота не е само работа и пари. Дори да работиш някоя работа зад бюро не значи, че не може да излизаш с приятели. Като станеш студент да ходиш по дискотеки. Сега по купони и така.

Gamazz
09-20-2010, 18:44
Има какво да се работи там,освен това някой ще дойде с мен,да не мислиш ,че ще гледат в точка? Който и да дойде с мен ще работи там и ще ме издържа..не си мисли ,че като чуеш New York задължително трябва да е в центара..просто като чуеш тоя град се сещаш за нещо невъзможно сякаш никога няма да идеш там нали? Не знам дали с ХоливуТ се влиза с връзки,но ти явно не знаеш как стоят нещата с Холивуд,просто гледаш разни предавания и нямаш амбицията ,че и ти моеш да го постигнеш тва нещо..И най-големите звезди са живели тежко,и са се трудили много за да бъдат такива каквито са ..ти не давай много акъл какво аз да правя и как да правя,аз знам какво да правя,искам да ми дадете съвети за нещо съвсем друго..и говоря за това дали има начин да отида там,дали има начин някакси с родителите си да отида ,т.е някой от тях .. и такива неща .. не те питам дали ти се чустваш боклук,който не може да постигне сички тези неща..

radeberger
09-20-2010, 19:01
Гледай сега момченце. Като влезеш в Холивуд пусни една тема :) .
Не съм ти казал, че е невъзможно. Казвам ти, че шанса да стане е изключително малък. Колко човека според теб имат амбиции да пробият в тази сфера и колко от тях стават големи актъори?

Не бъди с прекомерно големи амбиций, защото един ден, когато осъзнаеш как стоят нещата ще се почувстваш доста зле.

Разбира се, възможно е да се преместиш в Ню Йорк. При липсата на добър английски на майка ти в началото ще е по-трудно да си намери работа. Но с времето ще го научи.

Боклук ще ми викаш когато слезеш на земята и се осъзнаеш.

Айде, успех с актъорската кариера :) .

Daisy11
09-21-2010, 16:34
Има какво да се работи там,освен това някой ще дойде с мен,да не мислиш ,че ще гледат в точка? Който и да дойде с мен ще работи там и ще ме издържа..( и от къф зор ... :D пък то в Ню Йорк мн лесно се намира работа нали...)не си мисли ,че като чуеш New York задължително трябва да е в центара.. (еми то извън центъра са бедните квартали и ще те ограбват всеки ден, то не че в града няма хиляди наркоманчета дато вадят ножа и не ти искат 5 долара )просто като чуеш тоя град се сещаш за нещо невъзможно сякаш никога няма да идеш там нали?( не, за мен няма невъзможни неща) Не знам дали с ХоливуТ( кой го казва .... тоя дето пише биуро, а не бюро ) се влиза с връзки,но ти явно не знаеш как стоят нещата с Холивуд,( а ти пък знаеш, нали си бил там) просто гледаш разни предавания и нямаш амбицията ,че и ти моеш да го постигнеш тва нещо..И най-големите звезди са живели тежко,и са се трудили много за да бъдат такива каквито са ..ти не давай много акъл какво аз да правя и как да правя,аз знам какво да правя,искам да ми дадете съвети за нещо съвсем друго..и говоря за това дали има начин да отида там( ти ... НЕЕЕ),дали има начин някакси с родителите си да отида ,т.е някой от тях( помоли зъбната си фейчка) .. и такива неща .. не те питам дали ти се чустваш боклук,който не може да постигне сички тези неща..(с тези думи успя да се опишеш сам...)

Greennight
09-21-2010, 16:38
То 1во не става ей така,искам да отида в Америка и отивам,трябва да имаш зелена карта нещо такова,то да не е концерт пожелание,иначе сигурен съм в българия нямаше да останат хора почти....И второ кво искаш ? да се продадеш на Америка за пари и слава ?

king95
09-21-2010, 16:40
Животът не е това, което виждаш сега през розовите си очила. Мечтите са безплатни...

Gamazz
09-21-2010, 16:53
Ключ моля.

ameli
09-21-2010, 16:58
Там ако отидеш първите 2-3 години няма да можеш да правиш нищо друго, освен да седиш. Училищата са с няколко години назад (по програма) и няма смисъл да ходиш. Работа не можеш да почнеш, защото в чужбина си има закони, които се спазват.

Явявай се на кастинги в БГ. Напоследък се снимат все повече и повече БГ филми. Пробий първо тук и после мисли за навън.

И ако стигнеш до Холивуд да пратиш картичка! 8-)

Moderatorius
09-22-2010, 06:26
Напомняш ми за моите 14 години :D И аз исках да ида в САЩ, да стана известна актриса /въпреки, че съм пълен инвалид в тва/ и да живея в Холивуд, да печеля награди и т.н. Но сега, след има-няма 4 години всичко е съвсем различно. Някак прогледнах и ми е ясно, че на тоя етап е добре да си завърша училището и да си уча тук, в България някоя земна професия, после да имам семейство и така. Не ти казвам да се отказваш, защото не е невъзможно, но изчакай някоя и друга година, може да ти се промени мнението, както стана с мен. Наистина това, което мислиш на 14 и тва, дето го мислиш на 18, въпреки, че е с разлика само 4 години е аааааааадски различно, даже сама се замислям колко съм се променила.

xoxi
09-22-2010, 07:05
Защо искаш ключ на темата? Критика ли не понасяш или какво?
Казаха ти го и преди мен.. Изчакай поне до 18, тогава можеш сам да заминеш и да се оправяш. И не бъди с толкова големи очаквания, защото ще се разочароваш сигурно още на втория ден там. Животът не е розов, няма и да бъде. Всичко се постига с много труд, пот и амбиция. А ти трябва да имаш амбиция да пробиеш, да се бориш, да не се предаваш.. ти обаче я нямаш. В теб видях само амбицията да си известен! Е, не става така!

Gamazz
09-22-2010, 07:55
Амбициозен? О да,амбициозен съм..готов съм да се проваля хиляди пъти и да падна,само за да мога да се науча да стана и да продължа..да амбициозен съм,не знам ти как го реши от 1 пост? Защо искам ключ? Защо не понасям критика? Не,аз понасям критика,но ми писна от комплексари като някой хора тук,да не говоря за онази Мармаладка която скапва настроението на хората като ги убижда във всеки техен пост,даже не знам тук как не се е изказала какъв неграмотен олигофрен съм..Не си мислете,че искам да имам къща за 40 милиона и да съм най-известния човек на света,а искам да пробия в тази насока,но в България просто не става,най най най най - добрия варянт е да ме вземат в нещо от сорта на Стъклен Дом или Забранена Любов .. това е всичко..а там като учиш за това можеш да ходиш на кастинги във всички големи градове в америка адски често ,защото самия ти ще живееш там,не нямам амбиция да бъда известен,а да бъда това което обичам и умея да правя..Окей , не "ключвайте" темата нека си остане,но просто в тоя Тийн поне 90% от коментарите са адски злобни и гадни,непрекъснато обиждате хората при условие ,че вие не сте повече от тях.Просто какво да коментирам.

sladkish_14
09-22-2010, 08:17
Мило момче. Не се отказвай от мечтите си, заради упреци (в този сайт това е най-често срещаното). Но на този етап от твоя живот това няма как да стане. Говориш, като пълен 14 годишен пикльо. Не мисли, че ще си по-пораснал след като навършиш 15. Иди и работи сега, тука в България да разбереш какво е. Учи си спокойно, ходи на курсове по актьорско майсторство и като навършиш 18,19, ако още не си се разколебал замини.
Тогава имаш някакъв шанс дори минимален да е, в момента това е невъзможно. Най-малкото родителите ти няма да те пуснат и здраво мислещ няма да ти даде виза за САЩ туко така.

xoxi
09-22-2010, 11:05
Амбициозен? О да,амбициозен съм..готов съм да се проваля хиляди пъти и да падна,само за да мога да се науча да стана и да продължа..да амбициозен съм,не знам ти как го реши от 1 пост?

Прочети си темата и сам ще си отговориш.
Аз прочетох само как искаш да изживееш мечтата си и да грабиш от този прекрасен живот с пълни шепи. Е, момче, животът никак не е така розов и така прекрасен както ти си го представяш. На думи може и да си много амбициозен.. Но пусни една тема след няколко години да видим какво си направил и какво постигна!
Не нападай и потребителите! След като си пуснал тема тук, трябва да очакваш критика, подкрепа, обиди и всичко останало. Едва ли някой се опитва да се избие комплексите тук, просто повечето ти казват истината.

xGothicGirlx
10-25-2010, 18:49
Хей, недейте така според мен момчето искаше подкрепа.Та .. наистина за да сбъднеш мечтата си наистина ще трябва многоо да се потрудиш. За начало гледай да си добре в училище.Предполагам ходиш на актьорско майсторство.Предлагам ти да започнеш да си събираш пари :) . Не е задължително да започнеш от Ню Йорк или Холивуд :wink: има кастинги за Американски филми и комедийни серали в Лондон. По-близо е и определено ще ти излезе по-евтино. Също така в повечето случаи търсят деца на твоята възраст ;) , ако искаш ми пиши ЛС и ще потърсим кастинги *знам един сайт*. И най-важното, винаги следвай мечтата си и вярвай че ще я постигнеш :)

Успех и се надявам скоро да те видим на големия екран :-) ( :

spopi
10-25-2010, 19:20
Явно моите мечти са по-реални от твоите. 8-) Но отидеш ли там ще ти е 1000 пъти по.трудно от Б-я.Имаш хубави мечти но реалнили са ти ще каже след няколко години. :)

BlackEyedPeas
10-25-2010, 20:16
WTF? К'во пък всички все с тази Америка сте се решили? Да не си мислиш, че в Америка пък е още по-хубаво? Нищо по-специално няма там, има къде-къде по-добри държави от прословутата ви Америка!!

st3finka
10-31-2010, 14:35
То не става хоп искам да ида в Ню Йорк и да уча за такъв и онакъв..Виж първо го свърши училището тука.След като му стигнеш 18-те години тогава му мисли.Моята мечта е същата..Вярвай в мечтата си! Ама първо го свърши тука училището.. :)

Def4otyy
07-26-2011, 21:04
Здравейте много се радвам че си толкова амбициозен извинявам се ако има грешки в писането ми :Д но не ми хареса едно мисля че мечтата ти е доста алчна искам да съм богат известен нам си кво дран дран глупости аз съм на 18 и половина кажи речи аз също съм се запатил към градът който не спи найстина много искам да живея там доста хубав град мечтата ми доиде някъде когата бях на твоята възраст и така и не се отказах първо беше меча а сега е цел която искам да постигна никои не е казал че ще е лесно имах две мечти да напиша книга е първата ми е в действие постат ми е дълъг не ми се занимава да слагам препинателни знаци но това не ме прави неграмотен че да напиша книга а втората ми мечта е да отида там и смятам до 2 3 години на я осъществя та исках да ти кажа че не може чпвек да се отказва когато стане трудно би разочаровал себе си нали ето мен аз ще го направя защото живея един живот а и пък ако не го направя бих разочаровал себе си не се отказваи просто промени мечтата си да не е толкова нереална държа да отбележа че не пиша книгата за слава а заради мен самия защото го пожелах и ако не го направя едно че ще се разочаровам от себе си и друго че не бих постигнал мечтата си нали да бадем реалисти така че не се отказвай това е твоята мечта не нечия друга и това не са глупости а това е мечта с която живееш надявам се че съм помогнал :-o

Vivid
07-26-2011, 22:25
Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.
Добър ти е английския, нали?

Много ме трогна историята ти - изправяш се пред сериозни трудности, но имаш мечта, която вярваш, че ще те спаси..
Вярвай! Може да не знаеш точно как ще стане, но.. изясни си какво точно искаш и не спирай да вярваш!
И прави нещо по въпроса - много хубаво че посещаваш школа, но не е достатъчно. Не очаквай майка ти да споделя мечтите ти и да се опитва да ги реализира. Ти ще трябва да го направиш. Например - събирай пари, информация...

И все пак някак си чета и си мисля че проблемите, които описа, оставят голям психологически отпечатък, и проблема всъщност не е как да отидеш в NY, а как да се настроиш да бъдеш доволен - по-сложно е :?
А искам да се оправиш.

WesCraven
07-27-2011, 09:34
Вие или сте тъпи или пък сте още по-тъпи,а може би сте адски тъпи.Вижте от кога е тая тема..Момчето може да е в Америка вече,може и в къщи да си е.Не пишете глупости след като е свършило вече..

Def4otyy
07-27-2011, 16:27
кво значение има колко отдавна е темата споделяме мнение ако е в Америка показал е на всички скиптици че няма невъзможни неща но ако е във вкъщити би се замислил над думите ни

VaMpiRKaTaaa
07-27-2011, 17:39
Живота е много по-сложен от това,което си представяш ти.

Def4otyy
07-27-2011, 17:46
това за кого беше за мен или за него

Djuff
07-27-2011, 18:15
Хъх.Интересно.Искаш да заминеш за Америка след 1 година, след като си мълчиш и предполагам нямаш големи изяви тук.Направил си си дори план..хах.Амбициозен бил, по-скоро си мечтател.