PDA

View Full Version : Огромна Дилема

feddelegrand
09-20-2010, 19:26
Здравейте на всички съ-форумци.Нов съм :)
Така имам един въпрос към Вас.Има едно момиче с което на края на миналта учебна година след известно време свалки тръгнахме,всичко беше идеално..Но един прекрасен ден ме забрави тотално и тръгна с бившият си с когото са и досега,но по-важното е,че наистина тя забрави,че съществувам..след около месец ми писа с извинение и аз понеже съм добре душа ок..Ходихме заедно на море от даскалото ии имах някви надежди,но все тая...И постоянно ту намеква,че има нещо към мен,ту не...Аз имам огромни чувства,но няма да чакам "цял живот" птичето дали ще кацне на рамото ми,или няма да кацне...Какво да правя?Дали за пореден път да и кажа как стоят нещата,след това да я целуна и да я попитам дали иска да е с мен или не,или пък директно да отида при нея и да и кажа,че ми е писнало да чакам и,че наистина ми е много кофти..Благодаря предварително :)

Smrazqvashta
09-20-2010, 19:32
Не очаквай да е със сериозни намерения, спрямо теб.

PyCoKoCkA93
09-20-2010, 19:33
Не се занимавай с незадоволени пикли,които само не знаят какво искат...Изчакай я да порасне,за да не и бъдеш просто резерва,с която да си запълва времето...Върти те на пръста си и ти и се връзваш по акъла...Зарежи я и ще видиш,че ще тръгне като кученце след теб :D

mArMaLaDkA
09-20-2010, 19:33
Направи това, което ти идва отвътре. :) По-добре да изчакаш още известно време, да помислиш и тогава да действаш, отколкото да действаш прибързано и да съжаляваш после.

Candice
09-20-2010, 19:34
Всеки заслужава втори шанс! :) Дай й последен шанс.. Ако не стане нищо - значи не те заслужава :)

petersl55
09-20-2010, 20:01
..така брутално да те пре*бе и докато ходите да те за*бе, да те остави и без нищо да ти каже да се върне при бившия и..За такова животно прошка няма..Но се пак според мен няма лошо да си бъдете приятели да си ходите на море и насам натам..но нещо друго не за да няма после :smt017 :smt089

JuStElly
09-20-2010, 21:00
Та те е забравила ... забрави я и ти. :-)

soul1199
09-21-2010, 16:38
кажи и да избира,или теб или него

king95
09-21-2010, 16:41
Тя е едно малко неориентирано момиченце - забрави я, не ти трябва. :(

umri
09-21-2010, 19:13
Това, дето мислиш да го правиш не е за предпочитане. Да я целунеш, да я прегърнеш и да я питаш дали иска да ходите, след като е тръгнала с бившия си и те е забравила......... ти луд ли си, мазохист ли си... не знам. Питай я директно дали иска да сте секс приятели, кажи и че имаш голяма ланга и с удоволствие ще и го подадеш в устичката... ако не иска и иби майката. Да си добра душица НЕ Е ДОБРЕ за сексуалния ти живот. Запиши си го някъде и си блъскай по 3 пъти на ден главата в надписа.

valdesbg
09-21-2010, 19:34
Да ти имам и дилемата.

Пиклата е измела пода с него, той се чуди какво внимание да и обръща... Въх.. момче, чавка ти е изпила мозъка, явно.

Няма кво да и обясняваш - триеш и номера от телефона, скайпове, майпове, фейсбуци и си намираш ново момиченце :)

spopi
09-21-2010, 19:40
Мисла че е пропиляла шанса и.Не се връзвай!! :)