View Full Version : Премахване на черни точки O.o
gret4ety
09-20-2010, 20:19
ЗНачи аз имах черни точки около носа и под долната усна.. С какво ли не съм ги мазала и какви ли не маски съм си правила не се махна тва нещо :x И майка ми я питах с кво да си ги махна и тя като ми вика "Сядай тука" Аз сядам, тя се наведе над мен, стиска ми носа, стиска го, дращи го, а аз вече по едно време имах чувството че ще ми счупи носа и ще падне заедно с кожата... А след това като си измих лицето нямах нито една черна точка :shock: Та казвам го защото никога досега не съм чувала черните точки да се изтискват :shock: :lol:
Biskfitka
09-20-2010, 20:33
:lol: Е ако отидеш на козметик,как мислиш ,че ще ти ги махнат?
Черните точки се изтискват преди време и аз имах на челото, но мислех че при изтискването ще станат повече, но сега нямам нито една :grin: да чукна на дърво :D :D
anonymous708973
09-21-2010, 10:43
Eми, добро утро...
И после некви козметички ще ми викат "Ама то черна точка не се стиска" :?
divaneee
09-21-2010, 16:54
Аз винаги като си ги стискам и ми остават "полумесеци" от ноктите, които на другия ден са хванали корички и минават след 4-5 дни. Тъпо. Но иначе да, и аз си ги стискам понякога. Предпочитам козметичката, защото тя по знае как да пипа ;дд.
WaterLilly
09-21-2010, 17:17
И аз ги стискам понякога, но само ако има някоя по-голяма гад, другите са прекалено дребни и само се дращя яростно. И да, помага. 8-)
malibugirl
09-22-2010, 18:03
ее това е идея ще пробвам :D