View Full Version : Неудобство да живееш с друг в стая.
Живеете ли със брат или сестра в една стая и създава ли ви неудобства в определени моменти когато искате да останете насаме, примерно когато се преобличате, искате да се самозадоволите или да останете насаме с гаджето? Имало ли е моменти когато много ви се искали никой да е го е нямало в стаята ви за момента?
(YouDontKnowMe) - живея с майка си в една стая. Като не съм у нас- все имам съквартирантки.
Не ми пречи да се преобличам пред никого.
Да не говорим, че съм правила секс докато спят някакви 4ма човека в стаята ми, това ми е рекорд. Принципно има само по 1-2ма.
Искало ми се е , ама няма как . Страх ме е да спя сама така и така, добре, че има някакви хора.
П.П: Не се самозадоволявам в стаята , уоу. И по принцип де. Има баня за тази работа и т.н.
Аз да си призная съм правил секс с бившата докато сестра и спеше да съседното легло, дали е усетила нещо, незнам. Някой имал ли е такива моменти?
TheBeliever
09-21-2010, 13:00
Не съм имала подобен проблем, защото сестра ми се изнесе много преди да започна да водя полов живот. Относно преобличането - не ми пречи да го правя пред други хора, но много зависи и кои са присъстващите.
Случвало се е само веднъж да правя секс докато на същото легло спеше един познат. Но горкият беше толкова нарязан, че даже не мръдна. Също така съм била в обратната ситуация - приятели да правят секс, докато съм в стаята. Смешно ми беше, но си траех докато свършиха, за да не ги смущавам. 8-)
NevermoreDev
09-21-2010, 13:07
Веднеж кат бях на лагер, бях с едни които правиха секс... Мислеха ме за заспал де :smt046 Не сам се занимавал после с тях да ги базикам etc.. Не бих правил нещо интимно с други хора неучастващи, иначе секс навсякаде може да се прави :)
DaNGeRousLy
09-21-2010, 14:59
Темата не е ли за друг раздел ? :-|
torresinho
09-21-2010, 15:12
С брат ми смените се разминават и нямам проблеми :)
GreenFairy
09-21-2010, 19:38
Деля една стая със сестра ми, но почти нямам проблем с това. Когато искам да съм сама е по други причини, примерно когато съм бясна, а не когато се преобличам.
Иначе на морето се случи така, че една сутрин с гаджето ми правихме секс, докато сестра му спеше(или поне така изглеждаше) на съседното легло. Секс съм правила и докато в стаята е имало незаспали хора, но тогава беше тъмно и всичките бяхме пияни...