webmast3rche
09-21-2010, 19:17
Днес като се прибрах бях много изморен и легнах дирекно. И естествено в бързината съм оставил очилата ми на леглото. След като се събудих, едната дръжка на очилата се беше ''отчупила''... А тези очила ги взехме преди 3 дена за 200-250 лв. И просто ако кажа на наще, ... няма да е хич добре за мене,понеже и с предните се случи нещо такова,но не на 3-тия ден,а след първата година,но както и да е..
Чудя се дали ако ги занеса на сервиз могат да ги оправят или единственото решение е да се вземат нови? Или пък.. ако има някаква опция да намеря същата рамка и да ми сложат старите стъкла.. Не за друго ами защото рамката е 120лв,а стъклата и те хич не са евтини...
Направо .. светнете ми какво да правя,щот се отчаях мега много.. Знам,че е в мен вината,ясно но не съм го направил нарочно.. Друг път с очила в леглото НЕ!
Чудя се дали ако ги занеса на сервиз могат да ги оправят или единственото решение е да се вземат нови? Или пък.. ако има някаква опция да намеря същата рамка и да ми сложат старите стъкла.. Не за друго ами защото рамката е 120лв,а стъклата и те хич не са евтини...
Направо .. светнете ми какво да правя,щот се отчаях мега много.. Знам,че е в мен вината,ясно но не съм го направил нарочно.. Друг път с очила в леглото НЕ!