View Full Version : малко мнения?
Здравейте всички. Около 2 години бях заедно с едно момиче, но тя много гадно ме изпързаля и ме изрита. Много тъгувах за нея (около половин година). Нямах очи за друга. На третия месец от раздялата, се бях видял с едно момиче. Беше ми направила много силно впечатление, но нямаше привличане или нещо такова, просто симпатия, не си знаехме имената дори, просто се бяхме видели. И така.. Успях да намеря Skype й. Оказа се, че имаме много общи приятели. Писахме си тогава няколко пъти по Skype (на седмица 1-2 пъти здр как си ии така..). След това стана по-често и по-често. Преди седмица се видяхме на живо отново след 3 месеца (в новото учебно заведение).. Цяла вечер мислих за онази усмивка на лицето й, просто беше невероятна.. От тогава знам, че изпитвам нещо повече от приятелство към нея. Почти не се сещам за предишната ми приятелка, не изпитвам гняв към нея вече, просто се чувствам страхотно, когато виждам това момиче. Но, до колкото знам, момичето не допуска никого до себе си. Не е обвързана с никого. В смисъл сега сме много добри приятели и се разбираме много добре, но знам, че тя не е готова да си има приятел (и мисля, че до сега не е имала). В смисъл такъв ми се струва, че не иска да си има приятел за няколко седмици или месеца, а е такова момиче, което ще си държи на връзката. И аз съм такъв, но не мога да и го кажа. Аз съм на 19, а тя на 18. Много се притеснявам, докато говоря с нея. Искам да и кажа много неща, но не мога. Не мога да я поканя да се видим лично дори, за да не ме разбере погрешно. Страх ме е да не я загубя и като приятел. Не знам, дали тя изпитва нещо към мен. Не мога и да я питам, изобщо с нея на тема любов не смея да говоря.. Как да постъпя? Всеки коментар е от значение. Благодаря предварително.
Wednesday666
09-21-2010, 20:29
Защо не почакаш малко :)
Остави нещата на фаза приятели за известно време, тя ако има чувства към теб ще го покаже :)
valdesbg
09-21-2010, 20:35
Стисни си топките, просто за потвърждение че ги имаш.
Иначе колкото и да мрънкаш истината е една - ако не я действаш и не я поканиш да излезете шанса да има развитие е отрицателен, клонящ към минус безкрайност.
Така като гледам си се вързал и на филма че не допуска никой към себе си, че е специална че иска сериозна връзка и пр. дивотии. Всичко това се използва за да се види колко аджеба се влияеш от подобни тъпотии. Естествено че ако и завъртиш главата и привличането е налице, всичките тия оправдания излитат през прозореца. Пресен пример с бившата ми приятелка, която разправяше че не искала връзка, че искала почивка, нямала желание за момчета, ала бала... и след точно една седмица всичко това се изпари и сега е щастлива с един момък.
Та да - с мрънкане нищо няма да постигнеш. Ако трябва повтори съвета от първото изречение 10 пъти.
Развивай се. Излезте, усамотете се и ако е податлива се нахвърляй.
хубаво ме подтиквате, но тя винаги е с приятелки и никога не се движи сама. И след часовете се прибират заедно. Просто като направя самото предложение става ясно за какво и що.. А ако ме отреже, нищо няма да е, както сега. Не е ли по-добре, да изчакам още малко?
Няма "предложение", това не са бизнес отношения...Движи се с компанията й, изпрати я някой път...
valdesbg
09-21-2010, 21:08
Да бе.. стой си на ушите и изчакай луната да влезе в една линия с малката мечка и опашката на скорпиона. И тая линия да е перпендикулярна с линията вързваща двете ръце на Близнаците, като същевременно пресича змиеносеца точно в змията :)
Ей тогава е перфектния момент.
Пич, усещаш ли се колко безформен изглеждаш в момента? Откога ти трябва извинение за да поканиш жена където и да е? Когато каниш една жена да излизате защото я харесваш тя трябва да я наясно с това. Иначе целия смисъл се губи.
А като те отреже.. кво толкоз. Не е единствена, нито е незаменима :)
Да бе.. стой си на ушите и изчакай луната да влезе в една линия с малката мечка и опашката на скорпиона. И тая линия да е перпендикулярна с линията вързваща двете ръце на Близнаците, като същевременно пресича змиеносеца точно в змията :)
Ей тогава е перфектния момент.
Пич, усещаш ли се колко безформен изглеждаш в момента? Откога ти трябва извинение за да поканиш жена където и да е? Когато каниш една жена да излизате защото я харесваш тя трябва да я наясно с това. Иначе целия смисъл се губи.
А като те отреже.. кво толкоз. Не е единствена, нито е незаменима :)
Извинявам се за спама, но
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
soul1199
09-22-2010, 10:09
покани я да излезете,ни6о не губиш,ако има някакви чувства 6е разбереш
PyCoKoCkA93
09-22-2010, 11:04
Това с необвързването не ми се струва много меродавно...Тя като си намери майстора друга песен ще запее... :D Според мен продължи още известно време да поддържаш приятелски отношения с нея и после я покани по скайп да излезете само двамата на кафе...Тъкмо няма да е с приятелки и ти да се притесняваш,а тя,ако има желание ще се съгласи :) Иначе като си пишете започни някак темата за любов,разпитай я дали е имала гадже и т.н...Говорете си общи неща,накарай я да те зебележи с характера си,разпитвай я за нейните интереси,защото мимичетата обичат да се интересуваш от тях :) Успех :)
BlindedAngel
09-22-2010, 12:07
Искаш мнения ?!? Кратко и ясно - излизайте заедно с компания,бъзикай я, флиртувай по тънката, иначе ще си остане САМО приятел за нея и нищо повече...
Здравейте отново. Само искам да отбележа, че нещата сега са още по-добре, все още сме в приятелски отношения, но определено и в нея има нещо, усещам го. Щастлив съм :grin: :grin: :grin:
Надявам се да се получи нещо, но ще изчакам още малко. Това момиче е страхотнооо :oops: .. Всяка сутрин първото нещо, за което се сещам като се събудя, е тя.. Влюбен съъъъъъм :smt007 :smt008 Ще пиша пак, ако се получи нещо, и мисля, че наистина е по-добре да не избързвам :wink: :grin:
Днес за 1 път ходихме на кафе само двамата, попитах я за утре дали иска пак, а отговорът и беше:
"..но да знаеш не винаги мога да излизам сама с теб. В повечето случаи ще съм с приятелите ми.."
Какво значи това?
frozendeath
10-07-2010, 13:46
Че има приятели и излиза с тях.
значи каквото е казала
може и да е извинение да може да ти казва неща от сорта на "сега не мога, излизам с приятели" при опит да я поканиш
ма не е само тва варианта де
защото аз го разбирам като "учтиво отрязване", в смисъл ме има само за приятел.. не знам. Дано не е така.