Влез

View Full Version : Интересно

Prostiq
09-22-2010, 15:25
Не е много сексуална тематиката амаа на мене ми се стори интересна статийката така че :

1. Синдром на ходещия труп

Страдащите от синдрома на ходещия труп, известен още като Заблудата на Котърд, вярват, че са мъртви, че се разпадат или са изгубили части от тялото си или някои вътрешни органи. В някои случаи, жертвите вярват, че те дори не съществуват.

Синдромът обикновено е резултат от увреждане на мозъка или психическо заболяване.

2 –Синдром на извръщение на апетита

Това е много странно и рядко психологическо разстройство, което причинява апетит за пръст, въглища, хартия, или други нетрадиционни нехранителни продукти.

Не е уставена конкретна причина, но извращението на апетита се смята от мнозина за резултат от минерален дефицит и най-често се среща при деца и бременни жени от най-бедните слоеве на обществото

3. Синдром на върколаците

Хипертрихоза, или синдром на върколаците, е заболяване, което причинява прекомерно окосмяване по тялото - обикновено по горната част, включително лицето.

Има само 50 документирани случая, обикновено се придобива по генетично наследство. През 2008 г. учени към Колумбийския университет, чрез инжектиране на тестостерон значително помогнали, предизвиквайки дългосрочен косопад при пациенти с хипертрихоза. Констатацията беше приветствана от мнозина като лекарство.

4. Алергия към вода

Характеризира се с развитието на силен епидермален сърбеж без забележими кожни лезии. Предизвикава се от контакт с вода.

Симптомите могат да не се усетят веднага след контакта с водата или влажния въздух, понякога се появяват след един час или повече. Други причинители могат да са пот и температурни разлики.

5. 300 оргазма на ден

Известен като синдром на постоянна та сексуална възбуда.Характеризира се с, спотанна и продължителна генитална възбуда, с или без оргазъм, несвързнана с чувство или сексуално желание.

6. Синдром на чуждестранния акцент

Синдромът на чуждестранния акцент (FAS) е разстройство на речта, което причинява внезапни промени в модела на говорене, интонацията и произношението. FAS обикновено е резултат от тежка травма на мозъка, от удар или друго нараняване на главата, и обикновено се развива след една или две години след травмата. От 50 до 60 случая, които документирани от 1941 г., само няколко от страдащите от FAS възвръщат нормалния си говорен модел.

7. Сексосомния

Сексосомнията е нарушение на съня, подобно на ходенето на сън, но при нея потърпевшия става сексуално активен по време на сън.

8. Вродена нечувствителност към болка

Хроничнo заболяванe, характеризиращо се с невъзможност да се изпита физическа болка, като другите сетива и усещания са напълно нормални. Обикновено се дължи на мутация на гена, свързан с предаването на болката в тялото. При срадащите съсществува риск от смърт при травма, тъй като не могат да преценят нараняването на собственото си тяло. Има около 100 случая документирани случая в САЩ.

9 Синдром на извънземната ръка.

Също познат като синдром на д-р Стренджлав или "ръка на анархията" . Това е неврологично заболяване, при което болният има чувството, че е загубил контрол на една от ръцете си. В екстремни случаи, е докладвана насилствена борба със собствената ръка, като тя опитва да удуши на пациента по време на сън. Синдромът е причинен от травма на мозъка - удар, аневризма или нараняване на главата. Симптомите могат да бъдат лекувани, но не и самото заболяване.

10 – Синдром на експлозии в главата

Хората с този синдром периодично чуват силни, взривоподобни шумове. "Експлозиите" обикновено избухват след час или два след заспиването. Няма физическа болка, но е разбираемо, че страдащите изпитват страх и тревожност след подобни атаки. Може да се предизжика от стрес или преумора и често изчезва без лечение

ако се познаете някаде - Честито ;)

CircleOfPain
09-22-2010, 15:46
Аз имам 7, ама без нарушения в съна :oops: :razz:

Sh@d0w
09-22-2010, 15:54
Не знам,но аз разпознах теб в следния откъс

Синдром на сбозилия тийнейджър
Откъсът е от статията "How to be a ProTroll" written by $h@d0w ®

Изявява се в това,че въпросният индивид стои по-цял ден пред компютъра,без никакава работа.Психическите и физическите отклонения при голям брой от тези индивиди са неизбежни.

Най-често те се идентифицират с:
-имат 600+ скайп абоната като не познават поне 9/10 от тях
-киснат по цял ден във форумите,чудейки се какви простоии да напишат
-Лилавото е любимият им цвят и са киберсексуални (да се разбира – сънуват секс по скайп, мастурбират на аватари от форума и имат за десктоп снимка на Aleksandra1993).
-утайката на обществото насбозилите тийнейджъри са троловете. Това са отделна раса хора, обикновено живеещи в тъмни мазета и подземия. Хранят се с варена царевица, конци и пирони, което обяснява и средната височина от 1.20 при расата им. Главната цел на съществуването на троловете е да тролят (Пускат безсмислени постове с цел да бъдат интересни и трупане на мнения.Единственото правило при тях е-колкото повече спам-толкова повече спам)

Още правила,които един трол задължително спазва,за да бъде известен:

Форумът
* Задължително правило е да пишете в разделите , касаещи Секс/Кофата/Любов.
* Отначало е препоръчително ползването на речник, за да не ви разпознаят какъв идиот сте всъщност.
* Ако във форума селянията, флуда и латиницата не се санкционират строго - пишете на латиница.
* Най-важното условие е да се наврете в група , където потребителите са по-тъпи от вас (телета),

така ще придобиете самочувствие и увереност във постовете си.

Постовете

* Отново повтаряме - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ползвайте правописен речник и граматика, за да не видят колко сте тъп.
* НИКОГА не задавайте въпроси.Издебнете отговора на някой по-компетентен от вас и го кажете с ваши думи.
* Непрекъснато досаждайте на Админите/Модераторите със наболели проблеми.
* НИКОГА не оставяйте някой да накърни достойнството Ви.Вие Имате над 6к мнения,никой не е на Вашето ниво.
* Мазнете се на всеки потребител, който се съгласява с Вас (само и само да трупа постове).Така ще

увеличите телетата в групата и Вашият глас във форума ще тежи почти толкова, колкото този на hamilcar.

* Здраво целувайте задниците на всички, които са Админи/Модове или на тези, които имат връзка с тях.

Когато тях ги няма - целувайте задници порсто за практика.

* А когато някой от тези, чиито задници целувахте до преди 10 мин. се скара с някой от екипа, не пропускайте да отбележите колко гадно ви е било и как псуването и бановете не решават проблемите на форума.

IV.Уважението

* Когато се налага , винаги уважавайте написаното от човека отсреща.Като му дойде времето ще го смачкате като мастия , защото сте ИЗВЕСТЕН И ХОРАТА ВИ ЗНАЯТ.
* Ако някой не ви харесва, не му обръщайте внимание, а тихичко настройте дургите потребители срещу него.Така никой няма да иска да го куотва.С други думи - животът му е на 99,9% свършил.
* Мазнете се на всички потребители, без значение, дали ги харесвате или не.Като станете известен ще си отмъстите.
* Когато баш админа на форума напише нещо ВЕДНАГА се съгласете с него и кажете, че според Вас форума върви напред и нагоре.

V.Славата

* Когато на всички потребители им стане ясно, че сте пич и сте свестен форумер ще почнат да ви уважават и да ви искат скайпа публично.
* Първата ви работа, след 1 минута тежки колебания е да унижите всички, които:
* а) Не харесвате Вие.
* б) Не харесват Вас.
* в) Не слушат Азис.
* г) Имат собствено мнение.
* Започнете да използвате тежката форма на ирония (сарказъм).Вие сте известен и можете всичко.Вие сте голям колкото Балкана, нищо , че ви е малък като бобче.
* Флеймвайте всяка тема и унижавайте този , който я е пуснал.
* Ако започнат да ви репортват постовете се оправдайте на админа със тежкия живот , който сте имал в сиропиталището и с етническата вражда между българи, роми и турци.Кажете също така, че учителите са ви били като малък и че света е лошо място.Не пропускайте да обвините и този, който ви репортва, че избива комплекси и няма социален живот.
* Унижавайте хора просто за практика - не трябва да има мислещи с мнение, различно от Вашето.

VI.Краят

* Когато ви писне от всички потребители на форума наспувайте всичко живо, което пише и констатирайте, че този форум вече не е на вашето ниво.Разкритикувайте екипа и унижете всеки, който ви е постнал в темата.

Откъсът е от статията "How to be a ProTroll" written by $h@d0w ®

selqk
09-22-2010, 17:25
SHADOW ПЛАГИАТ!

PyCoKoCkA93
09-22-2010, 18:17
Cмях се през сълзи на написаното от Sh@dow :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

Sexpert
09-23-2010, 14:33
shadow защо ли поста ти ми се струва доста познат
http://dreal.net/wiki/index.php/Dragonfire-bg

AsHbRoWnIE
09-23-2010, 17:04
shadow защо ли поста ти ми се струва доста познат
http://dreal.net/wiki/index.php/Dragonfire-bg
Ах затапиха ли та ве ! :razz: :razz: :razz: :razz:

LifeFitness0
09-23-2010, 17:37
written by $h@d0w ®
:razz: :razz: :razz:

YouDontKnowMe
09-23-2010, 17:50
written by $h@d0w ®
Подписа ти е просто невероятен, пълни ми душата :razz: :D :razz: :D :razz: :D

LifeFitness0
09-23-2010, 17:56
written by $h@d0w ®
Подписа ти е просто невероятен, пълни ми душата :razz: :D :razz: :D :razz: :D :D :D :D А аз си мислех да го махам,че ми е малко( 8-) )гейски.

FunkyBoy
09-23-2010, 18:59
интересни работи има в темата, ма не е за тука :lol:

иначе с троловете се смях и аз.. не че те прави по-оригинален тоя пост 8)