View Full Version : ...
Dizziness
09-22-2010, 19:47
...
mArMaLaDkA
09-22-2010, 19:52
Ходила си с леке, честито! Това, че сте скъсали е възможно най-хубавото нещо, което е можело да ти се случи в последните месеци.
Повярвай, на всяко хубаво момиче(че и не толкова) му се е случвало да му се лепят навлеци и селяндури, копнеещи за внимание и още нещо, но рядко са ентусиастките, които решават да се правят на жестоко обидени и да показват среден пръст на сульо и пульо. Най-малкото - не е културно, второ, че такива малоумници не заслужават нищо друго, освен пренебрежителен поглед. Да ти е за урок!
Ужас.. що за момче ще ти се кара след като си претърпяла такъв стрес? Ако бях на твое място щях да го направя на нищо! Та той е този който трябва да те пази и защитава... жените сме нежния пол и трябва да бъдем защитавани, а не упреквани затова, че неможем сами! НЕ го търси сигурна съм, че утре ще ти се обади! Успех :)
FeelMyPain
09-22-2010, 19:52
Значи той е слязъл и не е можал да се оправи, но е обвинил теб, че ти не си успяла?Ебaхти мухльото.
LoVeLiFe
09-22-2010, 19:54
Че приятелят ти не се е държал както трябва с теб в този момент е ясно . Не че го оправдавам, но според мен държанието му е било такова, защото си е дал сметка какво е можело да се случи. Има моменти, в които момчетата се паникьосват повече от момичетата.И все пак тъпо е постъпил. Нима очаква момиче да може да се защити от един изнасилвач. :? . Извадила си голям късмет, че ти се е разминало.
someonerandom
09-22-2010, 19:55
Не се обиждай,обаче приятелят ти(бивш или не)е абсолютно лайно и това е... :?
И освен това е пълен малоумник да ти каже да им показваш среден пръст.
И да ти се обажда по мое мнение недей да имаш нищо общо с него...
Доста кофти...незнам бих се почуствала много кофти на твое място, но приятелят ти не е прав. :? :? Не може да ти се сърди, за нещо което е непосилно да направиш. WHAT THE HEEL... та ти си момиче !! :shock:
DarkTemplar
09-22-2010, 19:57
Откъде си?
PyCoKoCkA93
09-22-2010, 20:01
Пълен мухльо и страхливец!!!Не случайно мъжете са "силния" пол и те трябва да защитават и закрилят жената...Това,че се е държал така с теб показва само колко е "интелигентен" и какъв "кавалер" е...Няма никакво право да ти се кара,ти какво си виновна,че онея пияни свине са се разгонили?Изобщо не съжалявай,че си се разделила с него,както каза Мармаладка това е най-хубавото нещо,което е можело да ти се случи..Трябвало ти е една такава случка,за да разбереш що за човек е той,колко "държи" на теб и колко би ти "помогнал" и би те "разбрал"...
ForzaFelipe
09-22-2010, 20:08
Лол,тоя е пълен мухал :x Най-малкото можеше да те прегърне и успокой,а не да се прави на мъж...какъвто явно не е....
PullMeCloser
09-22-2010, 20:08
Мармаладката много точно го описа като леке.Точно такъв е.Доста пъти са ми се случвали такива ситуации,знам колко е гадно,шокиращо и стряскащо.И е непростимо да не те подкрепи в такъв момент.Нещастник.Радвай се,че си се отървала и от него,и от изнасилването.
ПС:Тези "нацепените" са кретени,точно заради тях и аз съм имала подобни ситуации.След първата(в която се измъкнах на косъм),която беше преди две години,се съвземам още.Най-гадното е,че след нея имаше и други.Дано ти мине бързо шока от преживяното. :(
Радвай се, че сте скьсали...
petersl55
09-22-2010, 20:28
Мъжа ти е скапан гаден г$з , ако беше верно мъж поне нямаше да ти се развика и да те разстрой още повече..иначе и аз не съм съгласен да се бия..защото просто няма смисъл дори и да мога да ги набия(с бой нищо не се урежда даже обратното)..ама винаги можел да измисли нещо др..Освен това не е трябвало да им показваж среден пръст..това ги е разгневило, такива типове знам десетки правят го за ташак..сигурен съм че ако не си им била показвала тоя жест нямаше да стане проблем... :smt069 :!:
Dizziness
09-22-2010, 21:12
:)
DarkTemplar
09-22-2010, 21:18
Мда, ясно що си имала проблеми с "нацепените батки". Дано не се срещате пак или ако се срещнете, да си със стабилна мъжка компания. Миналото лято ступахме едни такива отворковци, лошото е, че се множат и стават все по-нагли, прости и надрусани.
Успокой се и се съсредоточи върху наистина важните неща в живота ти. ;)
petersl55
09-22-2010, 21:19
Еми бившият ти мъж значи знае да създава проблеми ама незнае как да ги оправя после ... :!:
М да ,обикновен мухльо :? ,по добре,че сте скъсали, а относно тва дето е станало много съжалявам дано да го преживееш по бързо
Шибано комплексирано позьорче е тоя... Ако такова нещо се случи с мое гадже ще има мъртви, дори това да съм аз.
Моя анализ на ситуацията е, че те е зарязал защото достойнството му е паднало на 0. Почти си била изнасилена и той вместо да направи нещо е отишъл да "говори" с тях. Със сигурност думите са му били " Да е баче, виж, разстроено е момичето... помислило си е, че ще я изнасилите, аре моля ти се, извини й се, че няма да може да спи... сега иска полиция да вика, а ако й се извиниш ще се успокои" Ей такива подобни речи е имало от негова страна - гарантирам. После се е почувствал като страхлива жена и дълбоко в себе си е изгубил мъжкото. В последствие е решил да си изкара всичко на теб, защото ти си слабата и тази, на която той може да върти номерца без да изяде боя. Напълно нормално е да не можеш да се защитиш в такава ситуация. Трябва с бокс да яде бой, заради отношението му след случилото се. Била си почти изнасилена, а шибаното комплексирано, насрано копеле ти вика и обвинява, че не си можела да се защитиш.
Много далече трябва да стоиш от такива помяри, защото ще те продадат за 20 лева. Точно този негов съвет за средния пръст те е докарало до това положение, защото по този начин ги предизвикваш.
Няколко съвета за самоотбрана... Купи си пиперен спрей и в такива ситуации пръскай в лицето. Ебава майката на зрението за няколко часа. Ако е отблизо имаш 2 варианта. Ритане в мъдете или бъркане в очите. Бъркаш в очите с палците. Хващаш за лицето и с палците натискаш, докато не излезе кръв.
Пиперен спрей, бъркане в очи с палците и ритане в топките. Запомни ги тия 3 неща.
ForzaFelipe
09-22-2010, 22:42
Може би си прав... просто не бях изпадала в такава ситуация и си спомних какво ме съветваше да направя бившият "ми мъж"...
Аз съм от Бургас иначе... :)
Не може всеки да отвърне адекватно в такива ситуации...важното е че си добре,а с тази случка си видяла какъв позьор е твоя "приятел"
Smrazqvashta
09-22-2010, 22:43
Е*ати дебила. Въобще не трябва да съжаляваш, че си се разделила с такъв човек. Точно такива ситуации, като тази показват колко държи на теб даден човек.
Горе главата!
Приятелят ти е пълен идиот, не знам как си позволила на подобно същество да бъде до теб. Какъв мъж е, щом не може да те защити и успокой, а на всичкото отгоре обвинява теб. Не го карай да се върне при теб. Най-добре ще е да спреш да общуваш с него. Според мен е трябвало да извикате полиция, все пак си имала и свидетел, друг е въпросът дали полицаите биха си свършили работата.
moneycomeme
09-23-2010, 08:22
Тази ситуация е трябвало да се случи,за да видиш какъв приятел имаш до себе си,да видиш на кого всъщност си се поверила.Помисли отхубавата страна на нещата,въпреки,че мога само да си представя какъв ужас си изживяла с онзи урод,но се опитай да игнорираш този случай.Радвай се,че си се разделила с ,,безстрашния'' ти приятел!
MissNothing
09-23-2010, 08:50
Мога само да ти честитя. Много добре е станало, че сте скъсали. :?
mrazqkindergarten
09-23-2010, 11:18
Божее, що за идиот е този?! :? Според мен въобще не държи на теб достатъчно и не трябва да съжаляваш, че нещата между вас са приключили.
Наистина, станало е по-добре че сте се разделили, защото просто няма смисъл да си с такъв човек. След като не е способен да ти съчувства и да ти помогне с каквото може, а не да те обвинява значи не те е обичал достатъчно и не заслужава да съжаляваш че нещата са приключили. :) :)
ThisIsMe
09-23-2010, 11:29
Не съжалявай,той е кретен,явно е трябвало да стане точно така,за да си отвориш очите за човека с когото си била!
GregoryHouse
09-23-2010, 11:40
Ем като ги е видял, че са буци...върща се до горе взема тежък предмет който може да размахва и да боли с него от рода на ...тръба, винкел etc. и се връща и троши кокали.
Очевидно пича е е толкова боен и шантав (пък и трябва да си доста suicide настроен да скачаш на 2+ ако не си поне 2 пъти на размер от тях) и не е посмял. Е ама ако бяха 2ма нисхилистични вече да ги е набил нали. Просто както каза бай Badr самочувствието е станало 0.
А това да не моеш да си защитиш приятелката е доста кофти положение. Поне е имал намерението...
petersl55
09-23-2010, 12:00
Ем като ги е видял, че са буци...върща се до горе взема тежък предмет който може да размахва и да боли с него от рода на ...тръба, винкел etc. и се връща и троши кокали.
Очевидно пича е е толкова боен и шантав (пък и трябва да си доста suicide настроен да скачаш на 2+ ако не си поне 2 пъти на размер от тях) и не е посмял. Е ама ако бяха 2ма нисхилистични вече да ги е набил нали. Просто както каза бай Badr самочувствието е станало 0.
А това да не моеш да си защитиш приятелката е доста кофти положение. Поне е имал намерението...
Ти с коя глава мислиш?Земе един пистолет да ги изпозастреля...или с тръбата в главата недай си боже най-лошото ... ше ви таковам и у проблемаджиите :x Екшънмени :razz:
Sunny_stz
09-23-2010, 12:25
Шибано комплексирано позьорче е тоя... Ако такова нещо се случи с мое гадже ще има мъртви, дори това да съм аз.
Моя анализ на ситуацията е, че те е зарязал защото достойнството му е паднало на 0. Почти си била изнасилена и той вместо да направи нещо е отишъл да "говори" с тях. Със сигурност думите са му били " Да е баче, виж, разстроено е момичето... помислило си е, че ще я изнасилите, аре моля ти се, извини й се, че няма да може да спи... сега иска полиция да вика, а ако й се извиниш ще се успокои" Ей такива подобни речи е имало от негова страна - гарантирам. После се е почувствал като страхлива жена и дълбоко в себе си е изгубил мъжкото. В последствие е решил да си изкара всичко на теб, защото ти си слабата и тази, на която той може да върти номерца без да изяде боя. Напълно нормално е да не можеш да се защитиш в такава ситуация. Трябва с бокс да яде бой, заради отношението му след случилото се. Била си почти изнасилена, а шибаното комплексирано, насрано копеле ти вика и обвинява, че не си можела да се защитиш.
Много далече трябва да стоиш от такива помяри, защото ще те продадат за 20 лева. Точно този негов съвет за средния пръст те е докарало до това положение, защото по този начин ги предизвикваш.
Няколко съвета за самоотбрана... Купи си пиперен спрей и в такива ситуации пръскай в лицето. Ебава майката на зрението за няколко часа. Ако е отблизо имаш 2 варианта. Ритане в мъдете или бъркане в очите. Бъркаш в очите с палците. Хващаш за лицето и с палците натискаш, докато не излезе кръв.
Пиперен спрей, бъркане в очи с палците и ритане в топките. Запомни ги тия 3 неща.
Абсолютно съгласна съм с umri за всичко което каза в поста си!Може би това ,което се е случило е било за добро,понякога мисля че всичко е предопределено в този живот!Започни на ново,запознай се с нови хора,намери си ново гадже,което да не е такъв боклук!Успех!!!
GregoryHouse
09-23-2010, 12:32
Ти с коя глава мислиш?Земе един пистолет да ги изпозастреля...или с тръбата в главата недай си боже най-лошото ... ше ви таковам и у проблемаджиите :x Екшънмени :razz:
Аз знам с коя глава мисля, ама и знам с коя глава мисли оня докато бара мацката... Винкела и у гроба за такива, хич не ми е... Или и ти си от тея дет се разбират "по човешки" ...?
petersl55
09-23-2010, 12:41
Аз знам с коя глава мисля, ама и знам с коя глава мисли оня докато бара мацката... Винкела и у гроба за такива, хич не ми е... Или и ти си от тея дет се разбират "по човешки" ...?
не бате просто мисли трезво..и дори да успееш да защитиш приятелката ти и да ги пребиеш, убиеш, утрепаш..проблемите за тебе ще станат МАААА-ЛКО по голями и ПОСЛЕ ВЪОБЩЕЕЕ-ЕЕЕ няма да ти остава време да се занимаваш с "Приятелката" ти...Играчо!!Шото тия проблеми не са като проблема "разделихме се, как да си я върна.." ](*,) иначе нищо лошо и аз харесвам филмите на стивън сегал...но подяволите намираме се в българия и тук осъдиха човек който застреля неколцина роми нахлули в частният му имот с цел грабеж... =; :!: бате мисли за скапаните последици :smt017
GregoryHouse
09-23-2010, 12:59
Сега го мислиш, ама като ти изнасилят гаджето във входа ти ще те видя колко ще мислиш и ти...Никой не ти е казал да ги убиваш. Споменах въпросния метален предмет само, само ако си сам, а те 2+...целиш се не в главата например? Пък, ако ще да го сцепиш от бой мислиш ли, че ченгетата ще ти направят проблем? А ако той заведе дели то трябва адвокат на средно ниво и си готов.
Виждал съм на центъра как 10 човека пребиват от бой 3ма "роми" и полицаите стояха на 50м и гледаха просто. И след това отидоха и казаха "Еми сори ама не ги видшхме кои са."
petersl55
09-23-2010, 13:12
добре мафиот...пожелавам ти след като си отидеш от тоя свят да направят филм за тебе "Колко луд бях" или "аз, човекът който минава през всякакви проблеми"
и другото е..кой го интересува какво си видял..т'ва дето го каза си го измисляш 100%..колкото до моя пример 100% истински ..разтърси се в нета вече всичко може да немериш в нета..даже има няколко такива случая..А ПЪК ЗА за нападение с метален предмет може(особено тръба, винкел), даже по-скоро ще ти сложат много хубава присъда..просто защото ще кажат че е трябвало да извикаш "куките" а не да скачаш като "супермен" готов да спаси света..хахаха..освен това..при самозащита може да скочиш на бой с винкел само ако и нападателите скочат и те с винкел(иначе ти се водиш подсъдим също а ако си им нанесъл телесно повреди средни до тежки ще лежиш повече от тях...случая се води хулиганство)..прочети шибания закон..от него по-голям няма..дори и да ги "целиш не в главата например"..суперлюбовци :smt017
GregoryHouse
09-23-2010, 13:21
Сигурно си измислям...просто в Ловеч циганите нямат права. Точка. Да си чувал за случая където намиреха отрязана циганска глава в кофа за боклук? Е не си, ама имаше такъв случай...
Мисли си рационално, дано не ти се случва да изпадаш в такива ситуации, но реално в тях нямаш време да мислиш. Просто действаш воден от емоциите си обикновено. Нито съм супермен, нито пък съм голям привърженик на физическата саморазправа като цяло, но съм попадал в подобни ситуации, и знам как съм реагирал.
Повече няма да споря, явно сме на различни становища и никой няма да убеди другия :)
SunShinePearl
09-23-2010, 13:54
всичко са казали преди мене и няма смисъл да повтарям само се надявам да се оправиш по-бързо и да забравиш случея
RoSKo0o0
09-23-2010, 15:19
Мацка, идвам и те спасявам :-) :-) Всички ще са ИН ДЪ ХОСПИТАЛ или за ранообразие в някой ХОСТЕЛ ;)
Приятеля ти (бившия) е педал, можеш само да се радваш, че сте скъсали. Иначе това, което тия мангали са сторили е отвратително.
Dizziness
09-23-2010, 17:26
:-k
YouDontKnowMe
09-23-2010, 17:40
Ако ми падне приятеля ти , ще скачам върху него докато умре.
Не заслужава да живее, да ти вика така.
Изчадие.
Не се сърди, ама не заслужаваш подобно отношения.
Със сигурност можеш да получиш хиляди пъти по-добро отношение от друг.
Дано ти мине скоро и не ти се случват повече такива неща :-)
Dizziness
09-23-2010, 17:43
:cry:
DeathRogue
09-27-2010, 09:41
Значи той е слязъл и не е можал да се оправи, но е обвинил теб, че ти не си успяла?Ебaхти мухльото.
+1 :] Важното е,че ти се е разминало на стълбите..др път не показвай среден пръст на мутри,а ако стане нещо такова-бягай,викай,звъни по телефони,ако имаш нещо под ръка като камък..знаеш какво да правиш :]
RoSKo0o0
09-27-2010, 10:16
RoSKo0o0, знам душичко. :-k
Горе главата, душица :)
Destroyer89
09-27-2010, 10:37
Егати педалчето.Веднъж един кретен удари приятелката ми и после 5 минути го стисках за топките докато не и се извини...след месец я зарязох щото почна да ми се качва на главата,но...
пп. И аз съм от Бургас :)
Paramour
09-27-2010, 11:26
+1 :] Важното е,че ти се е разминало на стълбите..др път не показвай среден пръст на мутри,а ако стане нещо такова-бягай,викай,звъни по телефони,ако имаш нещо под ръка като камък..знаеш какво да правиш :]
Точно!
Не съжалявай, че сте скъсали. Ще си намериш някой друг :)
BlueMushroom
09-27-2010, 13:22
Не аз сериозно не мога да си представя такова нещо да ми се случи...
Представям си ти в какъв шок си изпаднала.И в такава ситуация, когато имаш нужда от мили думи и утеха,тоя смешник ти се е развикал.
Добре,че не си повече с него...една жена има нужда от по-добър мъж до себеси!
moon_flower
09-27-2010, 13:33
Приятелят ти наистина е бил голям идиот,но и ти не си постъпила много правилно.Като ги виждаш,че са няколко момчета,пияни и ти подсвиркват на някакъв вход,по тъмно,къде ти е акъла да им показваш среден пръст и да им даваш знак,че са луди?Може би изобщо нямаше да се стигне до тази ситуация .. но поне си видяла що за човек е бившият ти...
От друга страна се радвай,че травмата ти е само психическа,а не и физическа.
DevilWish
09-27-2010, 14:35
Не се обиждай,обаче приятелят ти(бивш или не)е абсолютно лайно и това е... :?
И освен това е пълен малоумник да ти каже да им показваш среден пръст.
И да ти се обажда по мое мнение недей да имаш нищо общо с него...
Правилно ;)
JustAngel
09-27-2010, 17:07
Как би могла да се справиш с тях, след като първо си момиче,второ си 1 и 60 и около 50 кг.. Но и 180 и 70 да беше, пак нямаше смисъл да те обвинява,че не си се справила с онзи тип..Ясно е как се чувстваш :( Но поне си разбрала що за гадже ти е бил онзи :? Трябвало е на него да покажеш среден пръст :D
allureveil
09-27-2010, 17:11
Приятелят ти хич не те обича, да ти кажа. Трябваше да те защити. Съжелавам за случилото се...
Честито разделила си се с ГОЛЯМ боклук... той е виновен за случилото се защото ако не беше показала средния пръст не вярвам да ти бяха направили нещо... просто го преживей
kombarka
09-27-2010, 19:43
Милата. :)
Изобщо не трябва да се чувстваш виновна за това. Мисля, че той ще разбере, че е сгрешил и ще се върне при теб. Ако ли не- прав му път.
пп добре, че си се отървала :?
XTREMEFREERIDE
09-28-2010, 08:29
Ама не е като да не си се направила на отворена,де. :) Друг път да знаеш,че не трябва да отвръщаш по никакъв начин на такива жадни за внимание боклуци. Още по-малко с наглост и високомереност. Ядосала си ги,тва е. :) Следващия път няма да правиш така. Да си благодарна,че ти се е разминало.
А твоя (бивш) приятел е пълен лигльо,ако питаш мен. Уплашил се е повече от теб,сигурно.
Приятелят ти е комплексар и страхливец. Ти баща нямаш ли? Ако това беше се случило на мен, не знам тия в коя болница щяха да бъдат. Не съжалявай за този, не те е заслужавал. : )) Успехи! :)
soul1199
09-28-2010, 17:56
приятеля ти е много тъп..просто нямам думи..по-добре,че сте се разделили,ти заслужаваш нещо по-добро от него
BaffaLsc
09-28-2010, 18:15
Олее ,милата ти ! :( Тва пък чудо дето ти е било гадже верно си е леке :(
Съжалявам за шока, който си преживяла... Приятелят ти е много зле. На твое място няма да му отговарям дори да ме търси. Относно средния пръст - вероятно това ги е предизвикало, но и ти не си знаела как да реагираш вероятно. Е, аз такива идиоти ги подминавам без да им обръщам внимание, наистина няма смисъл да отговаряме с каквото и да е, не се знае как ще ги ядосаме.
маги го тоз чикиджия....намери си някой който наистина те обича, ама като четох...как е възможно да си 12 клас и да си 160 и 47кг :shock:
Аз съм от Бургас иначе... :)
Работата е ясна ... и аз съм от Бургас , свястните хора останаха МАЛКО ! :shock:
"Почти изнасилена" ??? И аз съм почти нормален,ама не търся съчувствие.
Alabalaportokala
09-29-2010, 13:30
Много биячи тук, много мозъци, много съвети. Престанете вече, Супермени с вас Супермени :grin:
И много наркомани деца се пръкнаха...те затова спамят тука.Като ги хване абстиненцията и тракат по клавиатурата.
GossipGirl89
10-02-2010, 23:31
Не искам да те нападам или обвинявам, но грешката е била в тебе - не е трябвало да им показваш среден пръст! Както казаха - това ги е разгневило. На мен също (а вярвам че и на още доста момичета) ми се е случвало разни пияни и превъзбудени прасета да ми подсвиркват, да се опитват да ме заговарят или закачат по някакъв начин и просто в такива ситуации като знам, че съм сама изобщо не ги отразявам и гледам колкото се може по-бързо да се отдалеча...Най-лошото, което можеш да направиш е да почнеш да ги храниш и да им отговаряш, камоли да им показваш разни мимики, защото изобщо не ги знаеш кви са и на кво са способни...
А бившото ти гадже е голям помияр щом и обвинил тебе за всичко. Мале мен ако някой почне да ме дърпа 1000% съм убедена, че приятелят ми ще откачи и направо ще го пречука :shock: с реален риск накрая и той да си отнесе боя - поне ще се държи като мъж и ще направи нещо...
Правилно си направила, че си се разделила с него - не ти трябва такъв п*тьо, с извинение...