View Full Version : Съчетаване на добавки
Та , отсега се замислих за нещата които мисля да си взимам февруари и ето на кои се спрях ААКГ ( 2 седмици преди да започна да пия другите) , след 2 седмици включвам някоя не много силна матрица креатинова от вида на Доминатор или Магна Пауър + Протеин Доминатор ( или някакъв от този ценови клас) . Как мислите , дали са съвместими и дали ще се получат нещата?
П.С Във фитнеса всички продукти са на Олимп и затова съм се спрял на тези неща , тъи като собствениците са се съобразили да продават на блистери или дози , а не ми се ще да си поръчвам всичко от някои магазин.Моля ви за сериозни мнения и предложения ; ) Благодаря Ви.
Забравих да вметна , целта ми е напомпване и повишаване на постигнатото през зимата , за да мога поне това лято за изпълня тениската ; )Стажът ми е 3 и 1/2 месеца ,а до февруари мисля , че ще съм узрял за тази малко по-сериозна комбинация от добавки
Golqmpi4
09-23-2010, 10:27
незнам аз вече си мисля да мина нещо малко по силничко от добавки смисъл не съм пил много добавки сиг за 2 години (фитнес ) от както тренирам общо най много креатин съм пил аминокиселини и макс 2 кг протеин ..... тука един пич ме обеждава за прохормони които са прилични цени 90 , 100 лева но ще видим :)
абе вземи си ти протеинче,креатин амино и некви витамини и си свиркай ::)
Golqmpi4
09-23-2010, 11:56
абе бал съм му майката досега тфа съм пил мисля малко след като направя 18 да зема един от прохормоните да стигна желаните от мен кг и вече да тренирам само за подържане на формата :)
пп 2 год стаж в фитнеса ;)
абе бал съм му майката досега тфа съм пил мисля малко след като направя 18 да зема един от прохормоните да стигна желаните от мен кг и вече да тренирам само за подържане на формата :)
пп 2 год стаж в фитнеса ;)
когато правя период за маса аз това зимам.Излиза ми грубо 180 кинта ако е креатинова матрица няква.
CircleOfPain
09-23-2010, 12:35
Не си пил креатин/креатинова матрица/интра продукти/азотни бустъри и ще минаваш на прохормонални? Хал хабер сни мяаш мойто момче. Не се препоръчват на лица под 21 годишна възраст. Това са стероиди с леко изменена формула така че да станат легални и им слагат хубава опаковка. Ефектите са същите-положителните и отрицателните. Използват се минимум 5-6 години фитнес когато си пробвал всички останали хранителни добавки и си в застой. Знаеш ли какъв възтановителен цикъл трябва да правиш след тези прохормонални добавки? Идеая си нямаше че има такова нещо нали? Вземи малко се образовай, а колкото до парите-най-евтините продукти за излизане от цикъл с такива добавки щи излязат още 100 лева минимум...
Golqmpi4
09-23-2010, 13:03
момче хал хабер ти си нямаш сигурно си нямаш идея кфо ще ти кажа но ще ти кажа прохормоните не се използват след излизане на цикъл ! 2 ро те са с анаболно действие както самите анаболи но са дизайнерски прохормони и достъпни вредата от тях е в пъти по малка ;) .... никой не те е карал да ме поучаваш , че не съм зимал бустери и т.н. всеки си има глава на раменете и решава кфо да прави не си ти човека който ще ми казва кфо да правя ;) вземи се образовай малко ;)
CircleOfPain
09-23-2010, 13:25
момче хал хабер ти си нямаш сигурно си нямаш идея кфо ще ти кажа но ще ти кажа прохормоните не се използват след излизане на цикъл ! 2 ро те са с анаболно действие както самите анаболи но са дизайнерски прохормони и достъпни вредата от тях е в пъти по малка ;) .... никой не те е карал да ме поучаваш , че не съм зимал бустери и т.н. всеки си има глава на раменете и решава кфо да прави не си ти човека който ще ми казва кфо да правя ;) вземи се образовай малко ;)
това към мене ли беше насочено?
След прохормони е нужен изчистваш цикъл с лекарства трибестан и други продукти ама IQ-то ни е със стайна температура и тва пречи :(
Golqmpi4
09-23-2010, 14:47
това към мене ли беше насочено?
След прохормони е нужен изчистваш цикъл с лекарства трибестан и други продукти ама IQ-то ни е със стайна температура и тва пречи :(
на тебе IQ-то ти е колкото на пиле и ти пречи ;) само да ти кажа ,че си много тъпо парче и куха лейка , че чак те съжелявам трибестан ми вика идиот трибестан с цикъл с метан не го пият зависи колко е дълаг цикъла за тфа не се приемат и стероиди по дълго от 2 месеца защото ще трябват сума протектори ДОЗАТА ПРАВИ ОТРОВАТА не го забравай келешче неможе да злоупотребяваш и да няма странични ефекти ...... да и по горното мнение беше за тебе ;)
CircleOfPain
09-23-2010, 14:56
С глупаци не се спори. Ако не направиш възтановителен цикъл след стероиди тестесите ще ти се свият, дори и месец да е. Анаболните стероиди вкарват чист тестостерон в организма, а хипофизата която контролира хормоните спира производството на собствен тестостерон защото нивата на тестостерон в кръвта са предостатъчни. Така тестесите закърняват и след спиране на цикъла си остават така освен ако не се използват продукти като трибестан които да подпомогнат собственото производство на тестостерон и така се възвръща нормалната функция на топките. Ама ти явно отдавна си загубил своите.
CircleOfPain
09-23-2010, 15:21
Jack3d > Plasmajet
Много по ефтино
Стига за 2 пъти повече време
невероятен ефект от първата доза ;)
Е те не са ли с подобно деиствие на ААКГ?Искам нещо да ми разтвори яко вените за да може по - хубаво да се усвоят креатина и протеина .
Целя около 5кг маса , за около 100-200лв
Golqmpi4
09-23-2010, 16:08
С глупаци не се спори. Ако не направиш възтановителен цикъл след стероиди тестесите ще ти се свият, дори и месец да е. Анаболните стероиди вкарват чист тестостерон в организма, а хипофизата която контролира хормоните спира производството на собствен тестостерон защото нивата на тестостерон в кръвта са предостатъчни. Така тестесите закърняват и след спиране на цикъла си остават така освен ако не се използват продукти като трибестан които да подпомогнат собственото производство на тестостерон и така се възвръща нормалната функция на топките. Ама ти явно отдавна си загубил своите.
абе идиот да стероидите поне след 1 вия цикъл трябва протектори всичко е относително но прохормоните не са стероиди не случайно са лицензирани не ми се прави на много разбиращ бе палячо споко топките ми бачкат майкати ги ближе секи ден деба и некадърното копеле ще ми говори за стероиди където прохормана не е стероид а с анаболно действие и по бевзреден както вече казах дозата прави отровата кфи стероиди тфа е стара работа стероидите в днешно време излизат много по добри неща но така е като си идиот нищо няма да знаеш образовай се малко .......
CircleOfPain
09-23-2010, 16:09
Ще трябва да ядеш много много здраво тогава. Съветвам те да си вземеш:
Изолат 2кг на Сайтек (83 дози всяка с по 20гр. протеин) -69лева е с прайсмач
Джакед-77 лева
достатъчно е. Може да замениш джакета с креатин монохидрат около кикограм който да изпиеш на 2 пъти. Иначе джакета стига за около 2 месеца, протеина също ако го пиеш сутрин и след тренировка.
Golqmpi4
09-23-2010, 16:09
Е те не са ли с подобно деиствие на ААКГ?Искам нещо да ми разтвори яко вените за да може по - хубаво да се усвоят креатина и протеина .
Целя около 5кг маса , за около 100-200лв
S-drol , X-drol едно от тези си избери мисля малко по нататъка да си взема нещо от тоя сорт
Golqmpi4
09-23-2010, 16:11
Джакед-77 лева
достатъчно е. Може да замениш джакета с креатин монохидрат около кикограм който да изпиеш на 2 пъти. Иначе джакета стига за около 2 месеца, протеина също ако го пиеш сутрин и след тренировка.
идиот явно не знаеш , че първото приемане на креатин винаги е най-силно с течение на времето вече самото действие се притапява от даден препарат независимо марката откъде знаеш че на автора , не се е наситил на креатин примерно и се е позагубило действоето му ...
CircleOfPain
09-23-2010, 16:11
абе идиот да стероидите поне след 1 вия цикъл трябва протектори всичко е относително но прохормоните не са стероиди не случайно са лицензирани не ми се прави на много разбиращ бе палячо споко топките ми бачкат майкати ги ближе секи ден Д**а и некадърното копеле ще ми говори за стероиди където прохормана не е стероид а с анаболно действие и по бевзреден както вече казах дозата прави отровата кфи стероиди тфа е стара работа стероидите в днешно време излизат много по добри неща но така е като си идиот нищо няма да знаеш образовай се малко .......
Палячо тъй като прохормоналните продукти са напълно безвредни, 65 такива продукта бяха забранени на американския пазар? Пълен смешник си даже незнаеш какво представляват. Това са стероиди с ЛЕКО ПРОМЕНЕНА ФОРМУЛА чиято цел не е толкова намаляване на вредния ефект а просто за да бъде законна!!! Живей в заблуда и се трови смешник.
Golqmpi4
09-23-2010, 16:12
абе идиот да стероидите поне след 1 вия цикъл трябва протектори всичко е относително но прохормоните не са стероиди не случайно са лицензирани не ми се прави на много разбиращ бе палячо споко топките ми бачкат майкати ги ближе секи ден Д**а и некадърното копеле ще ми говори за стероиди където прохормана не е стероид а с анаболно действие и по бевзреден както вече казах дозата прави отровата кфи стероиди тфа е стара работа стероидите в днешно време излизат много по добри неща но така е като си идиот нищо няма да знаеш образовай се малко .......
Палячо тъй като прохормоналните продукти са напълно безвредни, 65 такива продукта бяха забранени на американския пазар? Пълен смешник си даже незнаеш какво представляват. Това са стероиди с ЛЕКО ПРОМЕНЕНА ФОРМУЛА чиято цел не е толкова намаляване на вредния ефект а просто за да бъде законна!!! Живей в заблуда и се трови смешник.
хахахха ти жиевей в заблуда да 65 % бяха забранени но именно с дрола и х дрола не спадат към графата забранени а ти си прави изводите ....... с стероиди се тровиш 100 пъти повече който и да питаш ще ти каже , че дозата прави отровата именно ако прекаляваш и с добавка дадена примерно ще има страничен ефект нещасник палячо си ......
Джакед-77 лева
идиот явно не знаеш , че първото приемане на креатин винаги е най-силно с течение на времето вече самото действие се притапява от даден препарат независимо марката откъде знаеш че на автора , не се е наситил на креатин примерно и се е позагубило действоето му ...
Е да възможно е , до сега съм пил Монохидрат 150 хапчета и по около 2-3 блистера от Доминатора и Магна Пауър , но свърши ли ми текущият креатин не мисля да почвам , ами да изчакам малко и после направо да шокирам организма си
CircleOfPain
09-23-2010, 16:16
Ако не взимаш достатъчно пък няма да има никакъв ефект. Един приятел като беше на 18 направи половин пирамида с метан-120 хапчета, нормалната е с 240 и не качи нито сила нито килограми а се хранеше нормално. Прави си изводите. Х дрол, анаболи екстрийм и всички подобни са стероиди. М дрола например е една от тези 65 добавки. Както ти казах отивай се тровеш, след време и майка ти няма да може ти го вдигне ;)
Golqmpi4
09-23-2010, 16:19
Ако не взимаш достатъчно пък няма да има никакъв ефект. Един приятел като беше на 18 направи половин пирамида с метан-120 хапчета, нормалната е с 240 и не качи нито сила нито килограми а се хранеше нормално. Прави си изводите. Х дрол, анаболи екстрийм и всички подобни са стероиди. М дрола например е една от тези 65 добавки. Както ти казах отивай се тровеш, след време и майка ти няма да може ти го вдигне ;)
хахаха явно тфоята майка ти го вдига ;) ти ходи се трови с боклуци мене не ме мисли майкати сека вечер ми прай тестове и засега се оказва , че не съм импотентен а напротив разбивам и шахтата ;) абе щом приятела ти е зимал метан най-пропадналия стероид си представам в кфа компаниика дружиш само зимате най долните стероиди трови се с метан после , черния ти дроб неможе да го познаят и в спешно отделение ;)
Нямам намерие да се дупча или да приемам би , ди анаболи,стромба и другите , асъл "химии".Не се стремя към нещо чак толкова мощно ; ) Имам още време , ще помисля дали да си направя моите добавки или да си взема нещо от рода Jack3d (може и да греша за правописа) Благодаря за отделеното време ; )
Успехи във граденето на тела :)
Golqmpi4
09-23-2010, 16:19
Джакед-77 лева
Е да възможно е , до сега съм пил Монохидрат 150 хапчета и по около 2-3 блистера от Доминатора и Магна Пауър , но свърши ли ми текущият креатин не мисля да почвам , ами да изчакам малко и после направо да шокирам организма си
и при мене вече е така при креатина ще пия още малко от друга фирма и по нататъка ще зема С дрол Х дрол или нещо от прохормоните
Golqmpi4
09-23-2010, 16:22
Нямам намерие да се дупча или да приемам би , ди анаболи,стромба и другите , асъл "химии".Не се стремя към нещо чак толкова мощно ; ) Имам още време , ще помисля дали да си направя моите добавки или да си взема нещо от рода Jack3d (може и да греша за правописа) Благодаря за отделеното време ; )
Успехи във граденето на тела :)
тоя джак3д е азотен бустер много хора се оплакват от високо кръвно именно заради тфа го зех пък нали знаеш анаболите са стара работа дето се вика ..... в днешно време се пият кфи ли не неща много по напреднали от анаболите с поне 100 пъти по малко странични ефекти именно като прохормоните сигурно има и още които тепърва ни предстои да разберем ......
Golqmpi4
09-23-2010, 16:26
още повече че никой не пие метан на пирамида тези неща вече са отживелица къф ефект искаш да има на пирамида с 100 хапа ..... метан вика метан го зимат лапетата които нямат повече от 20 лв за стероид евтиното щи излезне скъпо вие кфо си мислите че с 200 хапа метан да речеме се става рони колман превеждам 200 хапа метан = на 40 лв кфо да говоря повече ......
CircleOfPain
09-23-2010, 16:38
Да съм го взимал аз метана?
Момчето не е от моята компания тренираше карате и е от бургас, често се виждахме на състезания. Доволен ли си?
Същото момче редовно си копуваше некви добавки от един магазин (аминокиселини и креатин най-вече), каза ми че видял някакъв прохормонален продукт и попитал продавача за информация, разбира се човека му обяснил но му казал че на него няма да му го продаде (а той имаше 18 ). Искам да направиш този цикъл и да споделиш после какво е станало ;)
На стаж 3-4 месеца не ти трябва нищо освен хранене и правилни тренировки с много базови упражнения. Много бързат всички, за къде и те не знаят. Ако не можеш да направиш тяло без добавки, няма да го направиш и с добавки. От 5 години тренирам и през ум не ми е минавало да прибягвам до про-хормони, да не говорим за забранените вещества... и докато имам прогрес няма да го направя. А прогрес винаги ще има, стига и акъл да има.
Пич, забрави за всякакви добавки, парите ти няма да получат добра реализация с тях. Вземи отдели няколко дена и попрочети мъжката кое и как, правилният начин на трениране и хранене на този етап обезсмисля всякакви добавки. Не си изгърмявай козовете рано-рано. Научи се на навици, това не става за година или две.
На стаж 3-4 месеца не ти трябва нищо освен хранене и правилни тренировки с много базови упражнения. Много бързат всички, за къде и те не знаят. Ако не можеш да направиш тяло без добавки, няма да го направиш и с добавки. От 5 години тренирам и през ум не ми е минавало да прибягвам до про-хормони, да не говорим за забранените вещества... и докато имам прогрес няма да го направя. А прогрес винаги ще има, стига и акъл да има.
Пич, забрави за всякакви добавки, парите ти няма да получат добра реализация с тях. Вземи отдели няколко дена и попрочети мъжката кое и как, правилният начин на трениране и хранене на този етап обезсмисля всякакви добавки. Не си изгърмявай козовете рано-рано. Научи се на навици, това не става за година или две. Мирт ( или поне така мисля ,че се чете ) , добавките са за месец април-май евентуално , когато стажът ми е ще е 1 година и се предполага ( наблягам на предполага) някакъв застой ; )
CircleOfPain
09-23-2010, 17:12
Тогава и монохидрат за 25 лева би те изкарал от застоя, няма нужда да скачаш директно на прохормони!!!
Golqmpi4
09-23-2010, 17:36
Пич, забрави за всякакви добавки, парите ти няма да получат добра реализация с тях. Вземи отдели няколко дена и попрочети мъжката кое и как, правилният начин на трениране и хранене на този етап обезсмисля всякакви добавки. Не си изгърмявай козовете рано-рано. Научи се на навици, това не става за година или две.
на мен ли говориш ? по горе съм написал че тренирам от 2 години фитнес ......
Golqmpi4
09-23-2010, 17:38
Тогава и монохидрат за 25 лева би те изкарал от застоя, няма нужда да скачаш директно на прохормони!!!
по добре ли ще е да земе стероид от похормони ? не мисля аз ти казвам че размислям след като направя 18 че и малко повечко живот и здраве половин 1 година ще видя прохормоните как са ще зема и ако още сайта съществува ще напиша тема :) ако си взема размислям сериозно просто малко изчаквам дори и да не си в сайта ще я пусна но не си мисли че съм като някои хора примерно давам пример някои хора си мислят ако на опаковката пише 2 хапа дай да зема 4 ефекта ще е по голям ето от тфам идват проблемите аз ще се консултирам специално с човек който разбира от тях и се занимава да ми каже как да ги пия кое как е що е и колкото ми каже толкова но няма да превиша дозата ........ към автора ако мислиш да зимаш прохормони помни 1 дозата прави отровата не превишавай това което са ти казали и няма да има странични ефекти както смятам да направя и аз .....
по добре ли ще е да земе стероид от похормони ? не мисля аз ти казвам че размислям след като направя 18 че и малко повечко живот и здраве половин 1 година ще видя прохормоните как са ще зема и ако още сайта съществува ще напиша тема :) ако си взема размислям сериозно просто малко изчаквам дори и да не си в сайта ще я пусна но не си мисли че съм като някои хора примерно давам пример някои хора си мислят ако на опаковката пише 2 хапа дай да зема 4 ефекта ще е по голям ето от тфам идват проблемите аз ще се консултирам специално с човек който разбира от тях и се занимава да ми каже как да ги пия кое как е що е и колкото ми каже толкова но няма да превиша дозата ........ към автора ако мислиш да зимаш прохормони помни 1 дозата прави отровата не превишавай това което са ти казали и няма да има странични ефекти както смятам да направя и аз .....
Момчета , къде видяхте че съм казал че ще взимам прохормони или стероиди? :D Страх ме е за здравето ми , а и не съм толкова вманиачен на тема тяло.Най-много протеин+ Аакг ( или някакъв хубав буустер)+ креатинова матрица.Не съм и споменавал ,че имам желание да пробвам тежки химии
Golqmpi4
09-23-2010, 18:10
Момчета , къде видяхте че съм казал че ще взимам прохормони или стероиди? :D Страх ме е за здравето ми , а и не съм толкова вманиачен на тема тяло.Най-много протеин+ Аакг ( или някакъв хубав буустер)+ креатинова матрица.Не съм и споменавал ,че имам желание да пробвам тежки химии
не забелязах че имаш 1 год стаж в залата при 1 год недей поне 2 и половина 3 год направи стаж и тогава може да земеш 1 прохормони да речеме :)
пп и аз прекалено много ценя здравето си и за тфа няма да превишавам дозата която ми кажат защото точно от ПРЕДОЗИРАНЕТО идват страничните ефекти за всичко е така .......
CircleOfPain
09-23-2010, 18:13
Един въпрос-защо ви е да си бъркате хормоните?
ImmortalTechnique
11-16-2010, 14:47
Интересни аргументи използвате да убедите един друг в правотата си 8-) :lol: но нормално, на тая възраст. Както и да е. По темата: прохормони и дизайнерски суплементи (дизайнерски стероиди) са две съвсем различни категории. Прохормоните под въздействието на определени ензими конвертират в съответните хормони, имат по-малко странични ефекти. Дизайнерските стероиди (суплементи) са променени версии на познати стероиди, все още незабранени от закона (макар, че с течение на времето ги забраняват, както се случи това лято), но постоянно се раждат клонинги на съответното химично съединение. М-дрола специално (С-дрол) е дизайнерски суплемент, стероид, метил-дростанолон, с всички ефекти - позитивни и негативни на стероидите, води се орална версия на мастерон. Между другото продавам една кутийка от въпросната "добавка" :D 90 хапа са по 10 мг, PCT е задължителна.