Влез

View Full Version : Тя не иска да се съберем

Asteria
09-23-2010, 06:30
Така доиде времето и аз да напиша една тема (никога до сега не съм мислил че ще пиша, но доиде и моето време. Чета редовно форума от 3-4-5 години) и съм се смял доста,много малко работи намирах за сериозни до сега тук но вече е малко по различно :-o

С приятелката ми (бивша) ходихме година и три месеца, всичко беше много добре аз си имам кола и си ходя при нея да се кажа всеки ден. Прекарали сме супер много време заедно и по дискотеки сме ходили гори в тях съм спал милиони пъти.
Първия път в който я хванах беше юни месец, тогава тя си беше писала с 2-3 момчета. Също така имаше друг скайп за който не беше ми казала, с едното от тях беше излизала 1 път на кафе с другото бяха си писали колко много искат да са заедно и как ще скъса с мен скоро и такива работи. Това всичко го разбрах но и простих - причината която тя ми каза че го е направила е (не съм и обръщал достатъчно внимание) тогава работех всеки ден по 12 часа и ми беше доста тежко и така в продължение на 1 месец. Наистина голяма част от грешката беше в мен аз сам осъзнах че почнах да не я вземам като ходя някаде и с тази работа
Всичко ок, в последно време (2 месеца) доста често почнахме да се караме не се разбираме въобще, но ние толкова много се обичахме че не ставаше дума за късане до преди няколко дена. Аз бях навън с приятели тя ми звънна почна да ми говори на висок тон от там се скарахме и така на следващия ден тя ми звани и ми казва че не иска да бъдем повече заедно. Отидох до тях през ноща говорихме около 5 часа и тя ми казва (обичам те ужасно много но не трябва да сме заедно нервите ми неиздържат) после докато си говорим ми казва че ще сме заедно и след 10 мин си променя решението както си стоим, тя ми казва няма да ходим късаме самоче се целуваме, тя реве на мен ми става гадно натъжавам се, обеснявам и че всичко ще се оправи няма да се караме ще направим много промени във връзката само и само да не се караме но тя ми казва че не иска да ходим заради това че не издържа от нерви и нищо няма да се оправи тя не може да се промени.
Тогава помислих че е ядосана и ми ги говори тея работи просто така (карали сме се супер много пъти и си казваме че няма да сме заедно но това само за момента и след 20-30 мин 1 час и пак сме си заедно не издържаме да сме разделени) самоче вече минаха 2 дена и през 2-та деня ходя през ноща и си говорим по 2-3 часа само за нас.
Всичко харесвала в мен , обичала ме аз съм бил нейното момче завинаги но не ставало да бъдем заедно заради скандалите и това си го повтаря, директно ми казва в очите че няма смисъл и да не си давам празни надежди :o
Дайте накакъв съвет какво да направя аз и казах всичко направо се изчерпвам пред нея от думи колко много я обичам и че не мога без нея, тя е моя живот и всичко останало тя реве става и супер гадно гушкаме се по половин час без да спираме говорим си мили работи но пак ми казва че не трябва да ходим. Обеден съм на 100% че няма друго момче.

DarkTemplar
09-23-2010, 06:39
Явно е объркана, дай й известно време да помисли (седмица-две). Щом толкова държите един на друг, обичате се и връзката не е изчерпана, тя сама ще ти се обади и ще се върне при теб. Просто я остави насаме със самата нея за известно време, та да си събере мислите. Знам, че ще ти е трудно, но това е най-правилният начин.

Biskfitka
09-23-2010, 11:09
Объркана е,остави я малко да помисли и пак си поговорете :)

GregoryHouse
09-23-2010, 11:15
1 Въпрос на колко е години тя?
2 Въпрос с какво толкова ш нервиш, че не и издъжат нервите?

1 констатация - ти я обичаш супер много, обратното също е възмножно, но очевидно не е доказано.
2 констатация - щом е тичала при други значи има проблем в теб от което следва 3 Въпрос - Какъв? Заеби таз работа не съм и обръщал внимание преди, питам за в момента. Решението го е взела сега, следователно проблема още присъства.

dimitar_ak
09-23-2010, 11:22
Пич, няма да стане. Оттегли се и не я търси изобщо по никакъв повод. Ако има нещо останало в нея тя ще те потърси с ясно решение. Не се ограничавай и да я чакаш. Погледни към друга. Ако се върне твоя е, но ако не се върне не съжалявай.

Crazytu
09-23-2010, 13:38
Определено не знае какво иска за сега. Оттегли се и я остави да помисли и осъзнае как ще е без теб и т.н. Ако наистина те обича толкова много и държи на теб сама ще те потърси, но не се надявай прекалено много, сама ти го е казала това.

balu4ka
09-23-2010, 14:22
Дай и време ,защото явно ти си причината тя да се усъмни в това дали има смисъл връзката ви ,която може би вече се е изчерпила..

RoSKo0o0
09-23-2010, 15:25
Пич, няма да стане. Оттегли се и не я търси изобщо по никакъв повод. Ако има нещо останало в нея тя ще те потърси с ясно решение. Не се ограничавай и да я чакаш. Погледни към друга. Ако се върне твоя е, но ако не се върне не съжалявай.

+1 :> Много те уважавам, Мите ;)

YouDontKnowMe
09-23-2010, 17:46
Остави я да си живее, явно не те иска, а иска да се позабавлява малко. Може да й е писнало от сериозните ви отношения.

moneycomeme
09-23-2010, 18:16
Повярвай ми скандалите наистина озлобяват и нараняват понякога и безвъзвратно.Честно да ти кажа разбирам какво има в предвид момичето.Надявам се наистина да се обичате много,но ако си я приел за даденост и се държиш с нея като с даденост и скандалите ви са толкова чести,че ,,нервите ви да не издържат''.....наистина колкото и да се обичате не смятам,че връзката ви ще е перспективна.Много е важно да се разбирате,да правите компромиси и една жена има нужда от сигурност и да се чувства желава....просто я карай да се чувства такава...А за сега и дай малко свобода и не я притискай,не и звъни често,не ходи да я виждаш.Няколко дни или колкото време и трябва-дай и го.После се постарай да я убедиш,че си заслужава да продължите и наистина положете усилия и ти най-вече,за да задържите любовта си.Пожелавам ти успех,аз минах през същия ужас,не е лесно,но ако любовта ви един към друг ви води,няма начин да не успеете.

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 19:22
Понякога с натрупването на скандалите връзката започва малко по малко да се руши на подсъзнателно ниво...Най-вероятно в един момент всичко и идва в повече и сама не знае какво да прави...Остави я известно време да помисли и да си нареди приоритетите,без да я притискаш..Ако любовта ви е достатъчно силна тя сама ще те потърси...Но причината не е само в теб-за да се стигне до раздяла вината не е едностранно явление...Дай и време и ще видиш какво ще стане :)

tuzaro
09-23-2010, 19:30
търси друга майна, тва с даването на време е бомбок работа, щом не иска да е с тебе нема да си промени мнението и след 3 месеца

umri
09-23-2010, 20:56
Грешката е прекаленото внимание, мекушавостта и слабостите, които показваш. Ако си на място, ще умира за теб. Виждам, че си над 18 и привидно си изтървал занаята, но.... и такива мъже трябва да има.