View Full Version : Какво да направя?
DanIto0ooo
09-23-2010, 15:24
Значи, има едно момче от новото ми училище, което много си харесах. Той също ме беше забелязал, преди 1,2 дена дори застана пред мен и каза на приятеля му "ето я другата хубавата зайка" ;d И мисля, че тогава прояви някакъв интерес, но пък на другия ден не ми обърна внимание, нито днес : ( Чудя се какво да направя, за да го привлека "отново". По какъв начин да действам, как бих могла да го заинтригувам..
FeelMyPain
09-23-2010, 15:25
сигурна ли си, че не го е казал с ирония 8-)
DanIto0ooo
09-23-2010, 15:29
сигурна ли си, че не го е казал с ирония 8-)
Сигурна съм.
GregoryHouse
09-23-2010, 15:51
Къса поличка, дълбоко деколте и върви му се натискай :D
noname17
09-23-2010, 15:54
А ако не е к.... ? Как да му привлече вниманието тогава.
DanIto0ooo
09-23-2010, 16:03
А ако не е к.... ? Как да му привлече вниманието тогава.
Когато се наконтя, почти никога нищо не става, говоря по принцип. Когато той ми каза че съм хубава даже бях с вързана коса, че и предния ден, в който пак имахме случка с него. И с друго момче ми се е случвало, точно когато най - малко съм се оправяла да ме забележат и харесат.
Но нз, май изгубих инереса му, нз просто какво да мисля и да правя.
GregoryHouse
09-23-2010, 16:06
Тряя ли да си курва за да се облечеш атрактивно? Май не, ама от де brain...
Ами взаимодействие тряя да има. Вземай пример от американските ни братя хахаха :D
Земаш си учебниците (мое и да не са твои) 3-4 броя така в ръце и тръгвая с тях по коридора и се бутай уж случайно в него :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Познаваш ли някой, който познава и него ? Можеш да помолиш да те представи и оттогава е по-лесно.
Усмихвай му се, покажи интерес... явно се прави на недостъпен (макар, че това е вашата специалност)
DanIto0ooo
09-23-2010, 16:22
Еми имаме един познат, но той никак не е подходящ, за това не става.
Иначе и аз си мислех, за това че може да се прави на недостъпаен, но някак много не се връзва. Виждали сме се само няколко пъти, не сме се задълбочавали. Той спря да показва всякакъв интерес, а преди страшни погледи ми хвърляше..
Моля ви давайте съвети, утре е петък искам да стане нещо ;д
Амии .. ти когато си се срещнала с него ( така да се каже) сии била .. точно себе си,не си се контила .. направи го пак същото :) ии примерно .. заговаряй го нещо .. нещо от сорта на " ей" бъзикай сее .. тва онова. айде късмет миличка ;)
PyCoKoCkA93
09-23-2010, 18:26
Наконти се и просто го заговори-питай го колко е часъс,колкото и да е изтъркано и след това му кажи "М/у другото аз съм еди коя си,приятно ми е" и после разговорът потръгва...
ПС:По-добре е да е наконтена и поддържана като се запознае с него,първото впечатление е важно,а е по-добре да видиш едно поддържано момиче с прическа и лек грим,отколкото безлична на опашка...Но това си е мое мнение...
Wednesday666
09-23-2010, 18:34
Сложи лек грим, направи си някаква прическа и гледай да се усмихваш много :) Отиди и го заговори, не съм чувала мъж да хапе ако го заговорят :D
GregoryHouse
09-23-2010, 18:51
Хапе, ако го занимават прости кифли с глупости от които не се интересува 8)
DanIto0ooo
09-23-2010, 18:55
Хапе, ако го занимават прости кифли с глупости от които не се интересува 8)
Не се ли замисляш, че ако бях накоя проста кифла щеше да ме инт. как да спечеля някое момче? Мисля, че трябва да се замислиш преди да говориш каквото и да било, особено за хора, които не познаваш.
GregoryHouse
09-23-2010, 18:57
Не говорех на за теб и на теб...ама щом се чувстваш засегната ти си знаеш :)
DanIto0ooo
09-23-2010, 20:02
Не говорех на за теб и на теб...ама щом се чувстваш засегната ти си знаеш :)
Другия път може да се уточниш;д Все пак темата се отнася за мен, какво друго мога да си помисля..
Falllllacy
09-23-2010, 21:01
Нищо. Ти или го привличаш, или не го.
petersl55
09-23-2010, 21:09
Сложи лек грим, направи си някаква прическа и гледай да се усмихваш много :) Отиди и го заговори, не съм чувала мъж да хапе ако го заговорят :D
ейй много си умна да знаеш и аз съм на това мнение :::