View Full Version : С приятелят ми правихме секс в последният ден на цикълът ми
bezobraznica
09-23-2010, 16:13
С приятелят ми правихме секс в последният ден на цикълът ми и той свърши в мен понеже знаеме че 3 дена преди и 3 дена след цикъла няма почти никаква вероятност да забременея.. И друг път сме го правили по време на цикъл и пак е свършвал в мен но бях в по-първите дни.. Та въпросът ми е.. има ли вероятност да забременея? Цикълът ми е през 28 дни ( не винаги, но в повечето случай ) и ми кара по 5-6 дни..
Smrazqvashta
09-23-2010, 16:25
Винаги има вероятност, макар и много малка...
YouDontKnowMe
09-23-2010, 17:25
Господи , какво очакваш ?!?!?!??!? Да ти кажем , че няма шанс да си бременна ?!?!??!?!?!
Ама ти сама знаеш, че има, защо питаш?!?!?
Чакай две седмици и тест. И после ако ти закъснее - пак.
Шанса не е много голям, но го има.
TheAnnoyingAwesomnes
09-23-2010, 18:11
Господи прибери си версиите.......
Ако и двамата сте здрави физически и нормално потентни,
!!! ВИНАГИ ИМА ШАНС ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ МОМИЧЕТО !!!
Добре бе, колко трябва да си прост и необразован за да стоят така нещата ? :-o Тъп народ, слаба държава !
Оу Ем Джи :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Ако питаш дали си бременна - вероятността е голяма :-x Нявсякьде на кьдето се обьрнеш се обяснява, че задьлжително трябва да се ползват кондоми :-x Са като си му дала подобно нещо си трепери над простотиите :-x
radeberger
09-23-2010, 18:36
Безобразница ! 8-)
Казваш, че в повечето случаи ти е през 28 дни. Е значи зависи кой от случаите си отцелила.
FunkyBoy
09-23-2010, 18:39
има вероятност, ама едва ли :)
BonnieandClyde666
09-23-2010, 18:42
С приятелят ми правихме секс в последният ден на цикълът ми и той свърши в мен понеже знаеме че 3 дена преди и 3 дена след цикъла няма почти никаква вероятност да забременея.. И друг път сме го правили по време на цикъл и пак е свършвал в мен но бях в по-първите дни.. Та въпросът ми е.. има ли вероятност да забременея? Цикълът ми е през 28 дни ( не винаги, но в повечето случай ) и ми кара по 5-6 дни..
Бахти простата си!
Няма вероятност да забременееш ... яйцеклетката още се разпада и не се е образувала нова, която евентуално може да бъде оплодена (това, от което се притесняваш) ... не се шашкай много и следващия път мисли какво правиш ... най - малкото може да се получи инфекция като си в цикъл ... нищо няма да ви стане да изчакате още 1 - 2 дни и после с презерватив ... поне да ти е спокойно :-D
CircleOfPain
09-23-2010, 20:25
Момичето има предвид 3 дена след края на цикъла
Момичето има предвид 3 дена след края на цикъла
Това към мен ли е?
CircleOfPain
09-23-2010, 20:31
да
Ми като за начало прочети името на темата ...
При редове цикъл и 3 дни след края на менструацията да е, няма шанс.