PDA

View Full Version : Проблем

Darkleod
09-23-2010, 17:06
Значи на 16 години съм и имам един малък проблеми например като съм в компания на момичета повечето пъти не ми идва абсолютно нищо на ум или за пример в момента има едно момиче в училище дето ми харесвам знам как се казва къде живее но нищо повече и малко ме е срам да се запозная така с нея защото просто ако утида нищо няма да ми дойде на ум не знам точно каква е причината преди 3 години си говорих свободно с момичета но сега нещо немога и така скоро няма да си хвана момиче което наистина харесвам някакви идеи?

allureveil
09-23-2010, 17:14
Проблемът се крие единствено и само в теб - най-лесно можеш да заговориш успешно момиче за някоя обща тема между двама ви - училище, музика, кино, книга... Промени поведението си (ако си по-затворен) и бъди кавалер.

sasha_90
09-23-2010, 17:16
Трябва да намериш начин да се отпуснеш.Може да стане с времето и опита.

DanIto0ooo
09-23-2010, 17:29
При мен е точно обратното, момчета непрекъснато ме заговарят, но аз ако си харесам някой просто не мога да го спра и да му кажа нещо ;d Найстина просто трябва да се отпуснеш и да не мислиш изобщо за това, което да кажеш. И запомни, че все пак се запознвате, не трябва да бъдеш много настоятелен, а напротив дай и съвсем малко, бъди непукист и ще видиш как следващият път тя ще дойде при теб, ако не е прекалено срамежлива де. Момичетата изобщо не са толкова неодстъпни колкото изглеждат ; )

pentxayc
09-23-2010, 18:02
като за начало,наблегни на П Р А В О П И С А

Wednesday666
09-23-2010, 18:37
Ние няма как да ти помогнем, освен да ти вдъхнем малко кураж :) Давай, не се притеснявай толкова, щом веднъж я заговориш след това ще се отпуснеш :)

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 18:42
Просто се отпусни,заговори я за някаква обща тема,все едно говориш с някой приятел...Бъди по-уверен в себе си и не се свивай толкова,защото от това нищо не печелиш... :) Започни да се цениш малко повече и да си доволен от това,което си-вътрешно и външно...Когато започнеш сам да се харесваш и да се цениш,тогава и другите ще го направят :) Това е ключа към успеха :)

Darkleod
09-23-2010, 19:22
Мерси много да ви кажа не знам но немога да се отпусна така винаги се притеснявам е например тая вечер бяхме в компания с момичета но бях изспил 2 бири и се бех отпуснал малко повече говорих си свободно с момичетата но иначе немога нещо ще се опитам но за момичето от училище за което говоря ако я викна отстрани пак сигорно няма да знам какво да говоря много един приятел ми вика да и потърся номера и да излезнем някаде на кафе, все пак ще видя какво да правя точно мерси :)

AsHbRoWnIE
09-23-2010, 19:28
Мерси много да ви кажа не знам но немога да се отпусна така винаги се притеснявам е например тая вечер бяхме в компания с момичета но бях изспил 2 бири и се бех отпуснал малко повече говорих си свободно с момичетата но иначе немога нещо ще се опитам но за момичето от училище за което говоря ако я викна отстрани пак сигорно няма да знам какво да говоря много един приятел ми вика да и потърся номера и да излезнем някаде на кафе, все пак ще видя какво да правя точно мерси :)
Ем алкохола му е майката.....
Карай така пък то ще се оправи от самосебе си...

DanIto0ooo
09-23-2010, 19:59

Не е нужно да я викаш отсрани, като за начало можеш някой базик да пуснеш и така да се запознаете помежду другото и после вече ако забележиш, че има симпатии може да действаш по - сериозно.

petersl55
09-23-2010, 20:08
акохол..или екстази..второто има огромен ефект ако го взимаш в по-дълъг период от време..всички ще ти обръщат внимание..момичетата ще искат да са с тебе постоянно и т.н. :) :!:

GregoryHouse
09-23-2010, 20:12
Виагра и мускулен релаксант не щеш ли а :-x ?
Направо хероин и LSD...

soul1199
09-23-2010, 20:22
всичко зависи от теб