Влез

View Full Version : Бивши...

g0sSipGirL17
09-23-2010, 18:48
Здравейте! Искам малък съвет ако е възможно. Преди 4 месеца се разделих с приятеля ми, с когото бях година и половина. Много ми беше кофти след като се разделихме. Чаках да премине тая пуста болка от любовта. Що горе вече си живеех вече по старо му.. НО.. Вчера бях на кафе с приятелки и той случайно се появи в кафето, седна до мен и започна да се извинява за изневерите и лъжите, че чак сега е осъзнал какво съм значела за него и дрън дрън, че пляс ( и т.н. ). Не знам дали нарочно е дошъл, за да види дали номера ще мине пак, защото докато бяхме заедно аз горях за него, бях готова и на край света да бъда с него. Когато скъсахме окончателно това чувсто изчезна, а сега като слушах думите му, нещо ме изгаряше отвътре както преди. Той ми е слабост и то много голяма. Не искам пак да се самонаранявам, но си помислих, че може би се е променил. Според вас такъв човек може ли да се промени и наистина да има чувства.. Знам, че може би ви се струва глупаво, но наистина все още има пламъче в мен.

GregoryHouse
09-23-2010, 18:53
Заеби тая работа по-добре! Кфото е било - било. Имал е шанса си - припилял го е. End of story! Next!

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 18:58
Нормално е след такава дълга връзка да не останеш безразлична след като го видиш...Попринцип човек,който е свикнал да бъде с повече от една жена много трудно се променя и то,когато си намери майстора...Щом досега не се е променил,надали сега е успял...Според мен думите му,че му липсваш и т.н са истина,но това за промяната дълбоко ме съмнява...Ако искаш пак да търпиш лъжи и изневери никой не те спира да се върнеш яри него...А пък знае ли човек,има и минимален шанс да се е променил,не губиш много,ако му дадеш още един шанс-нещо като пробен период :D Най-вероятно ще е примерен тогава,но ако удължиш доста тоя период ще свикне да не каца от цвят на цвят :D

Crazytu
09-23-2010, 18:59
Не знам защо сте се разделили и не познавам бившия ти, за да кажа дали да му дадеш втори шанс, но не те съветвам да се връщаш към минали работи. Очевидно те е разигравал, така че просто го забрави. Успяла си да го преодолееш, за това не обръщай внимание на това "пламъче" и си продължавай напред.

g0sSipGirL17
09-23-2010, 19:01
Ако се интересуваш ще ти кажа защо се разделихме :)

torresinho
09-23-2010, 19:05
В дългите връзки има нещо,което в жалките опити по 1 седмиця няма.
Привързване ..
За добро или лошо започваш да си "зависим" от човека до теб и това чувство се връща при теб. Не питай нас, решението е твое!

УСПЕХ!

Crazytu
09-23-2010, 19:07
Чак сега видях за "изневерите и лъжите", така че въобще не се замисляй дали се е променил. Излъгал те е веднъж ще го направи пак. Такива хора рядко се променят.

g0sSipGirL17
09-23-2010, 19:09
Мое е да, но страшно много се страхувам, че той ще продължи да ме лъже и да кръшка и накрая аз ще страдам ПАК. Не отричам, че и той ми липсва страшно много. Липсва ми всяка секунда, всяка минута с него, всеки негов допир до кожата ми.. Но ме е страх и то прекалено много.

Smrazqvashta
09-23-2010, 19:44
Ако си готова пак да се разделите.

kobrichka
09-23-2010, 20:14
Аз мисля, че не трябва да се връщаш при него. Миналото е минало,няма да има промяна в него.

PullMeCloser
09-23-2010, 20:20
Недей,не се е променил.Аз не бих рискувала.А и той е минало вече,не се връщай към него.

moneycomeme
09-23-2010, 20:26
Щом е казано веднъж край-значи край!Аз така мисля,за чувствата-нормално е да се появят.

petersl55
09-23-2010, 20:29
Не знам дали нарочно е дошъл, за да види дали номера ще мине пак, защото докато бяхме заедно аз горях за него, бях готова и на край света да бъда с него.След прочетеното ми свава съвсем ясно че е дошъл нарочно и че е голям сваляч(щом с две изречения те е накарал да отидеш на луната с него...след всичко сторено..) а ти си неговата малка ...... ::: SrY

soul1199
09-23-2010, 20:53
няма смисъл,той не се е променил иска да види дали 6е се хванеш пак с него