Влез

View Full Version : Талант

anity1997
09-23-2010, 18:52
Здравейте,
Искам да ви споделя.Аз имам талнт да пея.Мога да пея!И мечтата ми е да стана известна и да пея.Абе ваобще искам да се занимавам с музика.Според мен тук в България не мога да се реализирам и развивам.Моля ви ако знаете някакви конкурси по музикално и актьорско майсторство ми кажете.Нашето семейство спечели виза за САЩ.Можем да идем,но на родителите ми им омръзнало там и казват,като пораснеш ще отидеш да учиш там.Но не ми се чака 5 години.А и все някак трябва да развивам таланта си.Всички хора ми казват ти няма да успееш.Но аз на пук на всички искам да им кажа "Да аз мога"и да успея.Искам да се гордеят с мен.Просто това е мечтата ми и ако някой знае някакви конкурси в България или САЩ нека сподели за да се запиша и да се опитам.По възможност конкурсите да се онлайн.Благодаря предварително!!!! :) :)

unicorn_f
09-23-2010, 19:50
American Idol?

PepSsSi
09-23-2010, 20:28
Талант,та талант, да не е умряла циганката, дето те хвали? Пусни файл тука, ние да те преценим :x хич не понасям самохвалебствието... както и да е. Тука сред нас май нема толкоз големи талантИ :D пиши в някой голям тийн американски форум. В България с музика..... само чалга, ама то там не тряя глас, а вдигнати крака и перхидрол :D

radeberger
09-24-2010, 06:33
Сигурна ли си, че наистина можеш да пееш или другите просто ти казват така, за да не те обидят. Запиши се как пееш и го преслушай. Все пак има разлика от караоке и истинско пеене.

Иначе, по-добре се запиши в музикално училище тук. И по- нататък си карай висшето образование в САЩ.

anity1997
09-24-2010, 08:18
Преди половин година бях записана в една вокална група.Излизали сме по концерти,но ми беше доста тъпо,защото пеехме песни като за 5 годишни.Файл ще ви пратя,ама незнам от каде най-добре си дайте имейлите ако искате.надявам се да не е много нахално. :)

Nqkuf
09-24-2010, 10:43
Еми като имаше Мюзик Айдъл що не се записа :]

ameli
09-24-2010, 12:42
^ Сигурно щото е малка ;) Ако все пак наистина можеш да пееш, щяха да те пуснат като изключение. Затова на следващите кастинги пробвай!

България търси талант? Там нямаше ограничения за възрастта, защо не отиде?

А за САЩ - American Idol, но там се явяват в пъти повече хора и конкуренцията е много жестока.

И все пак, пусни някое записче като пееш :)
П.С. Каза, че имаш готови. С какво записваш?

AsHbRoWnIE
09-24-2010, 17:44
еми 8 клас си ..гласът ти може да се промени 8)