PDA

View Full Version : Подарък за РД за мъжка половинка

gia_sena_mono
09-23-2010, 19:12
Хора,помагайте! Ситуацията е сложна!
Утре гаджето ми има рожден ден и още не съм му купила нищо, освен че поръчах една торта, на която пише "Честит рожден ден!Обичам те!" (към нея смятам да сложа и свещички цифри).
Но искам и още нещо.
Мислех си за чаша с наша снимка,но все пак празникът е негов. Мислех за интересни боксерки с някакъв забавен надпис,но той пък си е купил някакви подобни. Портмоне съм му подарявала, дреха също. Мина ми идеята и за нещо от секс шоп (пухакви белезници), но се отказах.
И сега нямам никаква идея :(
Утре като ида за тортата трябва да му взема нещо, защото няма време :(

MaLkaTa_LaDy
09-23-2010, 19:15
Защо си се отказала от белезниците? Закачлива идея е...

gia_sena_mono
09-23-2010, 19:21
Исках нещо,което ще носи и ще му се радва (евентуално).
Тези белезници,които видях не знам дали ще му станат, а няма пак да вляза в секс шоп. :D

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 19:39
Само на мен ли ми е странно,че не можеш да измислиш какво да подариш на любимия човек? 8) Явно ти самата не го познаваш достатъчно дпбре,за да знаеш какво ще му хареса,а какво ли остава за нас?

dark40
09-23-2010, 19:40
виж за тениска,боксерки или блуза с негов ник, или прякор незнам мога да ти дам и сайт : www.teniski.be

ShtrudeL
09-23-2010, 20:25
Само на мен ли ми е странно,че не можеш да измислиш какво да подариш на любимия човек? 8) Явно ти самата не го познаваш достатъчно дпбре,за да знаеш какво ще му хареса,а какво ли остава за нас?

Айде сега баналности. Мисля,че много малко хора познават човека до себе си,иначе нямаше масово да си подаряват парфюми,бижута и плюшки.

Stellsy
09-23-2010, 20:37
Ако има някакво хоби? Ако спортува нещо?.. знам ли все нещо прави и му е забавно. Каквото и да купиш (свързано с хоби или нещо подобно) не мисля, че ще сгрешиш.

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 20:43

Айде сега баналности. Мисля,че много малко хора познават човека до себе си,иначе нямаше масово да си подаряват парфюми,бижута и плюшки.

В моите подаръци аз влагам въображение,вкус и много любов и затова са много по-ценени от една плюшка или марков парфюм...Пък и отлично знам вкусовете и интересите на човека до мен и знам кое би го зарадвало и като добавим малко въображение става перфектния подарък :) Но идеи не споделям :D

petersl55
09-23-2010, 20:44
Playboy,maxim и 60 заедно :::

ShtrudeL
09-23-2010, 20:46

В моите подаръци аз влагам въображение,вкус и много любов и затова са много по-ценени от една плюшка или марков парфюм...Пък и отлично знам вкусовете и интересите на човека до мен и знам кое би го зарадвало и като добавим малко въображение става перфектния подарък :) Но идеи не споделям :D

Цветни листчета с послания? Презервативи? Спомени? Снимки в рамки? Гравирана висулка? 365 листчета в кутия?
Хайде де няма какво друго да е. Сподели един необичаен,впечатляващ,неоч акван/етц подарък,който ще те остави с отворена уста.
Какво различно от това си подарявало на момче?

gia_sena_mono
09-23-2010, 20:53
Ще ме изненада,нещо което не съм очаквала :D , а то няма как знам какво е, освен ако не да ми казали. Снимка в рамка съм подарявала. ЗА висулката няма време. Часовник, но нали не е хубаво да се подарява. :(

Kъм така заяждащата се потребителка - въпросът, момиче, е не подарък, който показва кооолко перфектно го познавам (НИКОГА не може да познаваш един човек на 100%), а оригинален и до сега не правен подарък - изненада му викат!

Smrazqvashta
09-23-2010, 20:59
по яко ще е свещичките да не са цифра, а от онези стърчащите и бройката им да е там на колкото става. 8-)

gia_sena_mono
09-23-2010, 21:11
^ И аз това си мислех, но тортата е по-малка, има и надпис, не знам дали ще се съберaт ЦЕЛИ 21 свещички. Предполагам да. Сещам се за едни тънки свещи, но са малко куча марка,защото докато ги запалиш всичките първите вече догарят. :D Ще потърся.

0tka4enk0
09-23-2010, 21:21
Розови чехли и вибратор .. Ако не хареса чехлите - да се ш**а в гъза ,а ако ти са разсърди заради подаръка - ти са ш***й... :D

gia_sena_mono
09-24-2010, 12:59
^ Мерси!
Ама той днес много ме ядоса! Глупак! :-x
Та,ще се видим довечера - взех му тортата, купих свещички към нея, картичка и едни червени боксерки с целувки!

DarkTemplar
09-24-2010, 13:06
Спокойно, ще ти мине. Пък и е "твоят глупак". ;)

gia_sena_mono
09-24-2010, 13:26
Спокойно, ще ти мине. Пък и е "твоят глупак". ;)
То от 2 години и няколко месеца все ми минава и пак идва.

DarkTemplar
09-24-2010, 13:28
То от 2 години и няколко месеца все ми минава и пак идва.
То малко като менструацията. :D Шегувам се.

Другото ти го написах в другата тема.

gia_sena_mono
09-24-2010, 13:29
:razz:

Z0mBay0
09-24-2010, 14:13
Малко късно отговарям май... Ама ми дойде на ум, ако е фен на някой футболен отбор да му вземеш тениска на съответния отбор с неговото име на гърба :}

djstyle
09-24-2010, 15:17
Утре гаджето ми има рожден ден и още не съм му купила нищо, освен че поръчах една торта, на която пише "Честит рожден ден!Обичам те!" (към нея смятам да сложа и свещички цифри).
Но искам и още нещо.
Мислех си за чаша с наша снимка,но все пак празникът е негов. Мислех за интересни боксерки с някакъв забавен надпис,но той пък си е купил някакви подобни. Портмоне съм му подарявала, дреха също. Мина ми идеята и за нещо от секс шоп (пухакви белезници), но се отказах.

Форума трябва да ти каже "спешно" какъв подарък да купиш на ГАДЖЕТО СИ.... сорри... изгуби ме мене... Ясно колко го познаваш.. :?

noname17
09-24-2010, 16:43
Комплект дезедорант,душ гел и парфиум

gia_sena_mono
09-25-2010, 09:02
Но искам и още нещо.

Форума трябва да ти каже "спешно" какъв подарък да купиш на ГАДЖЕТО СИ.... сорри... изгуби ме мене... Ясно колко го познаваш.. :?
Споко,загубата не е голяма! ;)
А и нали форумът е да си помагаме...

Di
09-25-2010, 09:04
скъп хубав парфюм..побърквам се от кеф като ми подарят

roshkors
09-25-2010, 15:33
Вибриращ пръстен би ме зарадвало много :D Дано момичето което харесвам влиза във форума :D