Влез

View Full Version : Безднадежна ситуация :( ... Не четете само а и пишете :)

momichetobe
09-23-2010, 19:19
Здравейте на всички. Моята история е такава. Това лято се запознах с момчето, което харесвах отдавна, започнахме да излизаме на кафе и най вече всеки ден писане по скайп. Да поясня аз съм на 14 той на 18. И един ден му признах, че го харесвам и той каза че го оценява ама има приятелка по скайп, които даже не са се виждали...После започнах да го отхаресвам и тогава ми каза, че скъсал с приятелката си и искал да бъде с мен и много ме харесвал и много съжалявал, че постъпил така ... извинява се много ... Ама аз вече като не изпитвам нищо и му казах "НЕ". Той се натъжи и сега продължаваме да си пишем ама по - малко ... Той каза, че вярвал че има още надежда и че ще му кажа "ДА"... Какво да правя ? Мисля, че няма да се получи, защото сме от различни градове вече и ще се виждаме 1 път седмично ако стане нещо ... Моля ви кажете ми знам че е глупав въпрос и сигурно ще кажете като не го харесваш за какво да тръгваш ама ми е гузно малко :o

noname17
09-23-2010, 19:25
Здравейте на всички. Моята история е такава. Това лято се запознах с момчето, което харесвах отдавна, започнахме да излизаме на кафе и най вече всеки ден писане по скайп. Да поясня аз съм на 14 той на 18. И един ден му признах, че го харесвам и той каза че го оценява ама има приятелка по скайп, които даже не са се виждали...После започнах да го отхаресвам и тогава ми каза, че скъсал с приятелката си и искал да бъде с мен и много ме харесвал и много съжалявал, че постъпил така ... извинява се много ... Ама аз вече като не изпитвам нищо и му казах "НЕ". Той се натъжи и сега продължаваме да си пишем ама по - малко ... Той каза, че вярвал че има още надежда и че ще му кажа "ДА"... Какво да правя ? Мисля, че няма да се получи, защото сме от различни градове вече и ще се виждаме 1 път седмично ако стане нещо ... Моля ви кажете ми знам че е глупав въпрос и сигурно ще кажете като не го харесваш за какво да тръгваш ама ми е гузно малко :o
Не знам,според мене няма смисъл щом сте от различни градове...на 1-2 седмици да се виждате...е кофти
иначе дано се разберете

momichetobe
09-23-2010, 19:27
Ами лятото можеше да стане нещо ако той не беше казал Не, тогава бяхме в един град :) а сега се чудя какво да правя, казва ми, че ще идва да ме вижда, ама едва ли пред родителите ми :D

DasReich
09-23-2010, 19:29
херца + ? :(

AsHbRoWnIE
09-23-2010, 19:30

Режи го....
*отхаресвам го*
*има приятелка по скайп*
още причини искаш ли ? :-o [/b]

momichetobe
09-23-2010, 19:32
Вече няма ... мисля, че се разделиха заради мен

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 19:32
Той вярва в измислена Интернет любов,а е на 18..За какво да говорим повече?

И,ако все пак искаш отговор: "Връзките" от разстояние и по интернет=обречени "връзки"..Виртуалният свят не може да замести реалния и да ти даде всичко това,от което имаш нужда...Това не е за малки деца,а за зрели хора,които са наясно с чувствата,намеренията и възможностите си... :)

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 19:34

Ако мислиш,че писането с измислен интернет образ,който дори не е виждал наживо, е връзка толкова по-жалко за теб... :-D На кой свят живееш бе момиче? :D

tuzaro
09-23-2010, 19:34
на 18 години и има приятелка по скайп майна :lol: :lol:

momon
09-23-2010, 19:35
Какво ще правиш трябва да решиш сама, но за едно съм абсолютно сигурна- ако има любов и разбирателство- разстоянието не е проблем!

momichetobe
09-23-2010, 19:36

Ако мислиш,че писането с измислен интернет образ,който дори не е виждал наживо, е връзка толкова по-жалко за теб... :-D На кой свят живееш бе момиче? :D
Знам, че не е :) опитвах се много пъти да му го кажа, но той НЕ обичал я и толкова ... Даже ми каза, че щял да бъде с мен ама първо бил обещал на това момиче с което си пише по скайп :-D

unbreakabl3
09-23-2010, 19:43
:lol: :razz:

Не, не. Много е зле това момче. Не се занимавай!

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 19:44

Знам, че не е :) опитвах се много пъти да му го кажа, но той НЕ обичал я и толкова ... Даже ми каза, че щял да бъде с мен ама първо бил обещал на това момиче с което си пише по скайп :-D

То оставаше и да я "обича" :D И е трябвало да е с нея,защото и е обещал първо?Той така подред ли ги кара? :lol: Не ми се обяснява на хора,които грам не зацепват за к'во иде реч и к'во им се говори...Блъскай си главата с него и после сама си понасяй последствията...

petersl55
09-23-2010, 20:04
Истината е една - ти си била план N2 .. кофти но аз до това мнение стигам след прочетеното :smt083

AsHbRoWnIE
09-23-2010, 20:09
ОФФ както казах ...зарежи го тоя тип...на 18 щял да ми има връзка по интернет... :-x :-x :-x :-x

soul1199
09-23-2010, 20:10
няма смисъл

darka1
09-23-2010, 20:23

Много си тъпа, мила ... излез от филма :)

momichetobe
09-23-2010, 20:29
Ами аз даже бях окончателно сигурна, че ще кажа НЕ и няма да му кажа да, ама той продължава да ме гони все едно и иска да излизаме и вече се чудя да му простя ли от толкова молене ... но може пак да допусне грешка

momichetobe
09-23-2010, 20:45
Пишете още мнения :(

petersl55
09-23-2010, 20:46
Истината е една - ти си била план N2 .. кофти но аз до това мнение стигам след прочетеното :smt083
опитвам се да те спася от един некадърник, детенце такова ](*,) :::

DaemonBoy
09-23-2010, 20:47
Човека си е видял, че има и по-удачен вариянт, но те е избрал късно. Казала си му не и толкова!

momichetobe
09-23-2010, 20:50
А като не може да ме забрави и ще ми е моли и ще ме гони дълго време :?

djipsito
09-23-2010, 22:18
Откъде си сигурна че не е поза ? Той може много работи да ти каже,..
Не му се връзвай иска само да те разколебае... и май успява щом пускаш тема... Дръж си на думата, казала си НЕ, значи НЕ...
Не мисли как ще се чувства той ако... ти не можеш да си сигурна в нищо, щом всичко е виртуално. Някои такива индивиди търсят съжалението на някое добро момиче което да им се връзва....
Мисли кво ще получиш от тая връзка ако му кажеш да...
Аз ще ти кажа от опит.. НИЩО или МАЛКО хубаво и МНОГО болка ;)

А ако не искаш да те "гони" можеш лесно да го игнорираш като не му пишеш ;) той все някога ще спре да се занимава...

buttertoast
09-24-2010, 07:59
добре.. в прав текст: момчето си е намерило наивно момиченЦЕ с което да се забавлява, а може и 2 да са, с тази другата. доооста му е добре да ви гледа сеира и на двете :)

radeberger
09-24-2010, 08:19
Ти не усещаш ли, че си му била резерва ?

Изобщо не му обръщай внимание ;) .

AsHbRoWnIE
09-24-2010, 08:23
А като не може да ме забрави и ще ми е моли и ще ме гони дълго време :?
Ще се откаже рано или късно :? :?
Махай го

Sofff
09-24-2010, 08:47
Първо си малка пикла, не знаеш какво искаш ...
Второ няма смисъл да си пишете по скайп, да хлътнеш и после да мрънкаш и да се чудиш защо си го направила като ще се виждате толкова рядко . Един съвет ... разбери какво искаш и се замисли малко има ли смисъл от такъв тип отношения .

momichetobe
09-24-2010, 13:08
Благодаря за мненията ... Ще си държа на моето :)

gia_sena_mono
09-24-2010, 13:45
А бе гузно! Прави, това което те кара да се чувстваш добре!
Имал приятелка по скайп, с която не са се виждали... 8-) Сама виждаш колко е "сериозен" и порастнал за годините си.

JustUnforgivable
09-24-2010, 13:48
:lol: :razz:

Не, не. Много е зле това момче. Не се занимавай!

Ъх не само момчето :)

fen7asy
09-24-2010, 13:54
Ами аз даже бях окончателно сигурна, че ще кажа НЕ и няма да му кажа да, ама той продължава да ме гони все едно и иска да излизаме и вече се чудя да му простя ли от толкова молене ... но може пак да допусне грешка

:razz: :razz: абе миличка..просто го блокирай!! :razz: :razz:

Sisi7u
09-24-2010, 14:10
Мисля, че няма да се получи, защото сме от различни градове вече и ще се виждаме 1 път седмично ако стане нещо ...
ето ти отговора 8-)

Elenichkaa
09-24-2010, 14:42
представям си някав пещерняк!
иначе в скайп има една опция "блокирай избр абонат",та мисълта ми е,че в такива случаи се използва.

momichetobe
09-24-2010, 19:00
Та въпроса ми е защо мислите, че няма втори шанс :) просто от любопитство питам.. Хората си прощават изневери че и повече