PDA

View Full Version : Ревността - Добър Приятел/Най-Големият Ни Враг

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 20:13
Интересно е,че всеки има различно мнение за ревността...Едни смятат,че е напълно излишна,други,че е полезна в малки дози,а трети като мазохисти обожават да ги ревнуват нон-стоп...Вие ревниви ли сте и какво мислите за ревността-наложителна ли е като "добър приятел" или е отблъскваща като "най-големия ни враг"?

Аз лично съм си доста ревнива и не обичам да деля :D Отсреща получавам същото :D И обичам да ме ревнуват в малки дози,защото така си повдигам егото ( :D ) и това показва,че човекът отсреща се интересува от мен... :grin:

PullMeCloser
09-23-2010, 20:23
АДСКИ ревнива съм.Когато обичам,де.И аз не мога да деля,не търпя да съм втора също.Понякога се дразня сама на себе си.

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 20:29
^ Добре дошла в клуба :D :D :D

umri
09-23-2010, 20:30
Рядко и в малки дози, но го държа в себе си и го показвам, само ако преценя, че е наложително. Доста често жените се опитват да ме провокират, като видят, че не ревнувам. Свободен съм от чувството и имам различен усет и мироглед от ревнивците.

И за постовете над мен... Най-често тези, които са много ревниви се налага да делят. Какво общо има ревността с деленето?

Контролът над ревността е контрол над връзката.

Grudi_SeXa
09-23-2010, 20:30
Когато няма повод, да се ревнува е глупаво, а когато има, вече е късно.
латинска сентенция.

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 20:38
Ами аз попринцип съм си ревнива :D Не,че непрекъснато ми дават поводи,но съм си такава...Имам доверие на човека до мен и знам,че няма други и ,че няма да ми изневери,но просто нямам вяра не на него,а на момичетата около него :D :D :D Абе чувства,трудно е за обяснение :D А и според мен в малки дози ревността е полезна,защото така доказваш на човека,че ти пука за него и не ти е безразлично дали ще има вземане-дване с друг/а :)

ПС:Не,щом ревнувам НЕ ми се налага да деля...Ако беше така просто нямаше да съм с този човек :)

umri
09-23-2010, 20:40
Русокоске, дай някоя по-номрлана снимка, че от тия horror снимки дет вкарваш съм барнал инсомния.

Sham
09-23-2010, 20:42
ако не ревнувам, значи не обичам/държа (на) някого. толкова.

kobrichka
09-23-2010, 20:42
Аз лично съм ревнива, но в границите на нормалното. Дала съм му свобода, но не пълна. За мен пълната свобода е проява на беззаинтересованост. Не го задушавам със своята ревност, но му показвам, че е не искам да го загубя. Ревност в границите на нормалното. :)

Falllllacy
09-23-2010, 20:47
Трябва да се случи нещо, което да е неуспорим фактор за моята ревност. :) Не обръщам внимание на някакви дреболии.

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 20:48
http://prikachi.com/images.php?images/242/2497242y.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/244/2497244d.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/247/2497247D.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/250/2497250t.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/238/2529238Z.jpg

ShtrudeL
09-23-2010, 20:54
фссссссссс

тъй...

И защо си ревниво? Нима си мислиш,че има вероятност да има по-красиво,умно,различно,добр� �,най/ човече от теб,което да подхожда повече на твоя човек?
Разбира се,че има,но друг е въпроса.
Трябва да приемеш,че не си единствена за него.

DarkTemplar
09-23-2010, 20:58
Все едно я посъветва да се самоубие. :D

Прекалено малко жени биха приели подобно нещо, някои може да ги докара до истерия и лудост.

PullMeCloser
09-23-2010, 21:00
Русокоске, дай някоя по-номрлана снимка, че от тия horror снимки дет вкарваш съм барнал инсомния.

:razz:

За мен пълната липса на ревност е липса на интерес и чувства.Това е.Иначе и аз не показвам ревност много-много,но както umri каза,понякога просто се налага. 8-)

umri
09-23-2010, 21:00
http://prikachi.com/images.php?images/242/2497242y.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/244/2497244d.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/247/2497247D.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/250/2497250t.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/238/2529238Z.jpg
Имах предвид на аватара по-нормална.
Щи изям очите.

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 21:02
На този етап вече близо 3 години съм :D То,че има има и к'во от т'ва?Може да е по-красива и евентуално по-умна(защото рядко двете се съчетават :D ),но едва ли ще прави всички неща,които аз правя за него(няма да уточнявам какви,това си е моя работа),но много малко момичета биха се "жертвали" образно казано така :) И,ако не съм единствената в неговия живот просто няма да съм с него-или е само с мен,или е без мен :)

ПС:Ревнива съм си по природа,но само,когато обичам и държа на някого...Ако е повърхностна история изобщо не ми дреме,да прави к'вото иска :D

DarkTemplar
Абе ревността е необходимо зло. Стига да е в умерени граници.

soul1199
аз съм ревнива доста,но си контролирам ревноста

PullMeCloser
09-23-2010, 21:06
Абе ревността е необходимо зло. Стига да е в умерени граници.

Най-точно казано.

Обаче има МНОГО трагични случаи-имах позната,на която гаджето й забраняваше да излиза с приятели,приятелки,дори и със семейството си.Ако не си чуе телефона-ставаше страшно,непременно му изневерява.Това вече е... :? Беше преди доста време,може би 2-3 години.Добре,ще се отърва.

petersl55
Ревността е начин да избягаш от реалността..например аз като съм с гаджето(вече не) и когато(тя) си говори с някой по-готин и по-умен от мене на мене не ми пука изобщо..знам си че момчето е повече от мене и няма как Аз да бъда повече от него..А когато си хареса някой прошляк който е под моето ниво се опитвам да я вразумя че тя нетрябва да се вижда с него и че това е под нейното ниво ама уви заряза ме ... ама както казах тя губи .. не аз :::

ShtrudeL
Ами...то това се отнася и за момчетата.
Никой не е застрахован.

Неща от сорта на "Кво я гледаш тая" или "Мислиш ли си/сещал ли си се за други?" ... са много смешни. Моя е обсъждал пред мен какви ли не и не ми е пречело кой знае колко. Много ясно,че ако види хубаво човече,ще му направи впечатление. Иначе ще е дефектен нещо. О.о Ако ми изневери,ще ми е тъжно,ама ще го приема като нещо нормално. Човека е животно. Физически искаш толко много,просто те спира психиката и изкривения морал.

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 21:07

Прекалено малко жени биха приели подобно нещо, някои може да ги докара до истерия и лудост.

Хаха,баш да се самоубия едва ли :D Ами аз съм малко в крайна в някои отношения,едно от които е изневярата...Или е само с мен,или е с другата,т.е БЕЗ мен...За мен е унизително да съм на мястото на втората жена,не признавам такива "модерни" и "демократично-нормални" отношения-някой или ще ме цени докрай и няма да се подиграва с мен,или изобщо няма да е с мен...Т'ва е положението :D

DarkTemplar
09-23-2010, 21:08
PullMeCloser, тва вече е собственическо чувство и психически тормоз. Жалкото е, че има доста жени, които го търпят, защото "ама аз много го обичам". И от 2та пола има подобни психопати, просто на мъжете е по-лесно да се пъчат и налагат.

PyCoKoCkA93, за изневярата съм съгласен.

PullMeCloser
09-23-2010, 21:10

Хаха,баш да се самоубия едва ли :D Ами аз съм малко в крайна в някои отношения,едно от които е изневярата...Или е само с мен,или е с другата,т.е БЕЗ мен...За мен е унизително да съм на мястото на втората жена,не признавам такива "модерни" и "демократично-нормални" отношения-някой или ще ме цени докрай и няма да се подиграва с мен,или изобщо няма да е с мен...Т'ва е положението :D

И аз съм такава.Щруделке(може ли да те наричам така?),би ли останала с приятеля си,след като ти е изневерил?Защото аз не бих.И ми е странно...кое кара хората да приемат нещо такова?

ShtrudeL
09-23-2010, 21:11
И,ако не съм единствената в неговия живот просто няма да съм с него-или е само с мен,или е без мен

Ауу дано никой не ми каже нещо такова някой ден.
Човече това е ужасно ограничаващо.

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 21:11
Имах предвид на аватара по-нормална.
Щи изям очите.

Дам,хубави са нали? :D Мерси за комплимента все пак :oops:

Е,тя нарочно е такава,нея не я давам :D :-D

ShtrudeL
09-23-2010, 21:15
Щруделке(може ли да те наричам така?),би ли останала с приятеля си,след като ти е изневерил?Защото аз не бих.И ми е странно...кое кара хората да приемат нещо такова?

Пха. Да. И след втора сигурно бих. Само да не ми говори за другата пред мен и да не я виждам. След трета вече няма да ми е интересно. Пък,за да е по-добре може да има и четвърта,за да ме разочарова още повече и да не го обичам вече.

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 21:18
Модераторке(ако може де :) ),аз нямам проблеми с това да говори,че тази или онази го кефела,имам проблем,ако го прави зад гърба ми и разбера от други хора :) Но попринцип си има етични неписани правила,които по-интелигентен човек спазма...Примерно не е приятно,ако да речем приятелят ти харесва големи гърди и казва "Еди коя си к'ви големи цици има",а твоите едва се побират с 70-75Б...Някак си е кофти,колкото и да си лафите за всичко и т.н,-едва ли на някой ще му стане приятно да слуша как някой друг го превъзхожда в някакъв аспект...Щом си избрал един човек трябва да го приемеш такъв,какъвто е и малко или много да се съобразяваш какво говориш за срещуположния пол пред него :)

PullMeCloser
09-23-2010, 21:21
Щруделке(може ли да те наричам така?),би ли останала с приятеля си,след като ти е изневерил?Защото аз не бих.И ми е странно...кое кара хората да приемат нещо такова?

Пха. Да. И след втора сигурно бих. Само да не ми говори за другата пред мен и да не я виждам. След трета вече няма да ми е интересно. Пък,за да е по-добре може да има и четвърта,за да ме разочарова още повече и да не го обичам вече.

А ти би ли изневерила?Съжалявам за многото въпроси. :)

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 21:23
Пък за изневяра най-вероятно и аз бих простила,но зависи каква изневяра,защото гледната точка на всеки е различна...Ако е било секс за една нощ сигурно ще простя,НО само ВЕДНЪЖ...Повтори ли се...край,приятно ми беше,текста четоха...А,ако е била цяла връзка с чувства никакъв шанс да простя-всеки по пътя си...Но знам,че това няма да ми се случи(в смисъл не,че не може да се разделим един ден,заради момиче,а че няма да има изневяра ПРЕДИ раздялата) :)

petersl55
09-23-2010, 21:26

Пха. Да. И след втора сигурно бих. Само да не ми говори за другата пред мен и да не я виждам. След трета вече няма да ми е интересно. Пък,за да е по-добре може да има и четвърта,за да ме разочарова още повече и да не го обичам вече.хахаха :razz: Просто защото си мод. само ще ти се изсмея и няма да те наричам с една друга думичка която момчетата обичат да използват за да определят такива като теб :smt017

ShtrudeL
09-24-2010, 03:34
И какво ако каже нещо такова за гърдите. О.о Боже толкова много хора има с толкова яки/грозни гърди. Какво като говори? Нали е с теб и те обича. Би бил дърво,ако не коментира чуждите цици и няма мнение за останалата част от човечеството. Аз дори бих помислила толкова отдаден човек за жалък. Зависим и досаден. Не знам...представям си някоя лигава лепка.

PullMeCloser не бих щото съм с гузна съвест и по ред други причини,ма тва не ми пречи да мисля по тоя начин.

ShtrudeL
09-24-2010, 03:38

Пха. Да. И след втора сигурно бих. Само да не ми говори за другата пред мен и да не я виждам. След трета вече няма да ми е интересно. Пък,за да е по-добре може да има и четвърта,за да ме разочарова още повече и да не го обичам вече.хахаха :razz: Просто защото си мод. само ще ти се изсмея и няма да те наричам с една друга думичка която момчетата обичат да използват за да определят такива като теб :smt017

Какви като мен? Аз съм толко добричко и мило с такова яко търпение. Какви като мен? Какво като съм мод? О моля те искам да чуя крайно абортиралото ти мнение.

SunShinePearl
09-24-2010, 05:16
ами не обичам ревността не съм ревнувала но със сегашния ми приятел май се появяват признаци но си казвам че е пълна глупост и го забравям.

jabkaaa
09-24-2010, 16:06
Ееее то доста рядко има някой,който би делял :) Ревност е нормално да има,ако държиш на човека до себе си.Обезпокояващо ще е ако изобщо я няма ,нооо не бива и да е задущаваща :-P

SisinkaS
09-24-2010, 17:53
Ееее то доста рядко има някой,който би делял :) Ревност е нормално да има,ако държиш на човека до себе си.Обезпокояващо ще е ако изобщо я няма ,нооо не бива и да е задущаваща :-P

Защо? Държа на приятеля ми повече от абсолютно всичко на тоя свят, но не го ревнувам.. изобщо! Просто няма защо. -> "Ревнува този, който не вярва - вярва този, който обича." Ревността е липса на доверие, а аз му имам безгранично и безрезервно доверие.Никои неможе да ме убеди, че ще ми изневери някога с някоя девойка.

Sintya
09-24-2010, 18:50
Ревнива съм, понякога доста. В други случаи обаче не съм... зависи от човека отсреща и от чувствата ми към него.

PyCoKoCkA93
09-25-2010, 19:43
Никои неможе да ме убеди, че ще ми изневери някога с някоя девойка

Може и още как :D НИКOЙ ама НИКOЙ не е застрахован как един ден нещата и животът му не могат да се преобърнат на 180 градуса..Не можеш да си толкова убедена в нещо,което НЕ е твое притежание..Човек много пъти не може да е сигурен в самия себе си,пък камо ли в другите..И още повече в мъжете,които са си ловци и авантюристи по природа...Не,че ти го пожелавам,но не е хубаво толкова сляпо да му вярваш и да си толкова сигурна в него,защото един ден това може да ти изиграе лоша шега..Хубаво е винаги да си имаш едно наум,все пак мъжете не са от дърво ;)

laila_94
09-25-2010, 20:07
Най-добре е да си непокист ,защо да се затормозяваш ? Там където има любов,няма изневяра .. ако си сигурен в чувстата на половинката ,няма смисъл от излишни мисли :) Мъжете обичат жените,които не им пука за нищо ,по-интересни сме им ,а жените точно обратното много просто сме устроени :) :)

PyCoKoCkA93
09-25-2010, 20:17
Най-добре е да си непокист ,защо да се затормозяваш ? Там където има любов,няма изневяра .. ако си сигурен в чувстата на половинката ,няма смисъл от излишни мисли :) Мъжете обичат жените,които не им пука за нищо ,по-интересни сме им ,а жените точно обратното много просто сме устроени :) :)

За първите 3 изречения ГОРЕ-ДОЛУ мога да се съглася с теб..
А за последното-поздравления,брилянтна мисъл...за набор 94 :lol:

Миличка,мъжете харесват жени-непукисти единствено и само,когато търсят секс за една нощ или краткотрайна връзка,която да не ги обвързва по-сериозно по никакъв начин...Тогава са им интересни,защото се чувстват свободни и не се притесняват,че са обвързани по някакъв начин и могат да загубят свободата си,която обичат до болка :D Когато един мъж иска да е дълго с една жена той иска тя да гледа в перспектива,да има планове,да знае,че не е въздух под налягане и че може да разчита на нея и т.н..Защото,ако не и пука от нищо,следователно няма да и пука и за него,което не го устройва...Елементарно е,ама трябва да пораснеш малко на годинки и малко повечко на акъл,за да го разбереш :)

BaffaLsc
09-26-2010, 06:53
Аз лично съм си доста ревнива и не обичам да деля :D Отсреща получавам същото :D И обичам да ме ревнуват в малки дози,защото така си повдигам егото ( :D ) и това показва,че човекът отсреща се интересува от мен... :grin:
+1 .. и аз съм така :D

mrazqkindergarten
09-26-2010, 10:42
Да, ревнива съм.. Не си го считам като кой знае колко голям грях, защото като ми пука за някой и го обичам не мога да съм безразлична просто към това, дето прави или ако се забива с някоя .. Бившият ми много го дразнеше и ми го натякваше, другите момчета не знам кво мислят, но чак без никва ревност не мога като че ли .. И обожавам да ме ревнуват стига да не наранявам човека... :)

BlindedAngel
09-26-2010, 11:08

За първите 3 изречения ГОРЕ-ДОЛУ мога да се съглася с теб..
А за последното-поздравления,брилянтна мисъл...за набор 94 :lol:

Миличка,мъжете харесват жени-непукисти единствено и само,когато търсят секс за една нощ или краткотрайна връзка,която да не ги обвързва по-сериозно по никакъв начин...Тогава са им интересни,защото се чувстват свободни и не се притесняват,че са обвързани по някакъв начин и могат да загубят свободата си,която обичат до болка :D Когато един мъж иска да е дълго с една жена той иска тя да гледа в перспектива,да има планове,да знае,че не е въздух под налягане и че може да разчита на нея и т.н..Защото,ако не и пука от нищо,следователно няма да и пука и за него,което не го устройва...Елементарно е,ама трябва да пораснеш малко на годинки и малко повечко на акъл,за да го разбереш :)
Само не можах да разбера как така разбра какво харесват всичките мъже и какво искат и какво не ? И другото което ми е интересно какво се имаш за голяма красавица при положение че си ддз...Думата май е отврат 8)

Niakoitam
09-26-2010, 11:36
Едната крайност, която ме дразни е тази, за която спомена PullMeCloser.
Прекално обсебващо и лищаващо от личен живот единият човек, защото често единият държи нещата под свой контрол в тази ситуация и си прави каквото ще поставяйки всякакви абсурдни условия на другия, който е по слабият във връзката.
Другата драснеща ме крайност е тази, за която споменава ShtrudeL.
Някакси не показва кой знае каква заинтересованост. Все едно казва: "Абе преко си ми, каквото щеш това прави, изобщо не ми дреме за теб, кой си и за какво се бориш". ShtrudeL имам съмнение че си привърженичка на така наречените и много модерни напоследък отворени връзки с цел да се покажеш като нещо по-различно от останалите бунтарски отхвърляща нормите възприети от много хора. За много хора, както може би и за petersl55, както и за мен и за много други тези отворени връзки са си да се прочешваш и прошляпваш с някои от време навреме. Други използват и малко по убидни епитети за тях. Мисля че това ти намекваше petersl55. Да, сигурно на прелюбодееца ще му е много гот да сте си заедно, да си боцка други, когато си пожелае като знае че ще му простиш и от време навреме да се връща при теб като няма коя нова да го огрее. Аз го казах и преди. Това за мен не е никаква любов, това е чисто и просто едно желание, да знаеш че като няма кой/коя да прочешаш/да те прочеша си имаш една резервичка да го направи и да имаш кой да ти запълни ежедневието, когато ти е станало скучно или да те заведе някъде ако не се занимава през това време с друг/а междувременно. Чисто и просто сладникави оправдания как едните били със старо и закостеняло мислене пък другите били по широкоскроени. Ако ми трябва отворена връзка ще си взема компаньонка. Така че не мерси.
Относно изневярата. Може би бих преглътнал една, защото всеки човек греши и всеки може без да иска да се подхлъзне и все пак ще си имам много наум. Но повтори ли се вече край. Или може би ще карам евентуално с това момиче просто за кефа знаейки че това не е голямата ми любов и при първата си възможност просто ще я заменя.

dead_princess
09-26-2010, 11:57
^ BlindedAngel, ти пък щото си прекрасен :lol:

а за ревността..няма проблем човек да ревнува в малки дози.аз съм ревнувала моят приятел и после разбирам, че няма смисъл. :lol:

BlindedAngel
09-26-2010, 12:01
^ BlindedAngel, ти пък щото си прекрасен :lol:

а за ревността..няма проблем човек да ревнува в малки дози.аз съм ревнувала моят приятел и после разбирам, че няма смисъл. :lol:
Че ко ми има 8-)

Dyvkaaa
09-26-2010, 12:46
И аз сум доста ревнина,но се научих да го прикривам..понякога ми е доста трудно,но си трая и броя до 3,за да не изруся някой простотия :D

SisinkaS
09-26-2010, 14:13
Никои неможе да ме убеди, че ще ми изневери някога с някоя девойка

Може и още как :D НИКOЙ ама НИКOЙ не е застрахован как един ден нещата и животът му не могат да се преобърнат на 180 градуса..Не можеш да си толкова убедена в нещо,което НЕ е твое притежание..Човек много пъти не може да е сигурен в самия себе си,пък камо ли в другите..И още повече в мъжете,които са си ловци и авантюристи по природа...Не,че ти го пожелавам,но не е хубаво толкова сляпо да му вярваш и да си толкова сигурна в него,защото един ден това може да ти изиграе лоша шега..Хубаво е винаги да си имаш едно наум,все пак мъжете не са от дърво ;)

Виж какво ..не е мое притежание - да, той си е отделен персон.Знам много добре кое е важно за него, кое цени, знам кое защо го прави .. с една дума позволил ми е да го опозная много добре и следователно затова съм толкова сигурна, че няма смисъл да ревнувам.Била съм с "мъже" , който са ми изневерявали, но и тогава не ми е пукало, защото нямаше чувства от моя страна.. е то явно и от другата страна щом е имало изневяра .. :D Аз съм на тоя принцип - Където има любов, изневяра няма. Защо ли? Ами много просто - когато обичаш един човек не мисля, че ще искаш да го нараниш и да изгубиш доверието му.. и като цяло самия човек, а то точно това става след изневярата.. Не съм ли права? Мъжете не били от дърво.. хах че ние да не сме от желязо :lol: Ами така де.. както те забелязват разни хубавелки, така и ние забелязваме разни манекенчета, но ако се обичаме не кривваме. Ама айде ти моля ти се ми кажи.. Заедно с приятеля ти (на който държиш страшно много и когото обичаш адски много, същото важи и за него) сте в някакъв бар и виждаш някакъв уникалния сладур.. Какво ще ми кажеш, че ще пренебрегнеш човека до теб и ще си позволиш забавления без значение кога..дали след дни или след часове с онзи сладуранчо ли? Ако отговориш с да.. направи си сметка дали наистина имаш чувства към момчето с теб.. Същото важи и за мъжете.. Ако наистина обичаш човека до себе си няма да тръгнеш да го нараняваш (да му изневериш)... следователно няма да има ревност, защото другия ще се чувства сигурен до вас :-o Isn't it like that ?! 8)

PyCoKoCkA93
09-26-2010, 18:38
Само не можах да разбера как така разбра какво харесват всичките мъже и какво искат и какво не ? И другото което ми е интересно какво се имаш за голяма красавица при положение че си ддз...Думата май е отврат 8)

Хаха всеки си има критерии за красиво и грозно,явно на теб не ти допадам-ок,това си е твое мнение,но при положение,че не са ти го искали можеш да си го запазиш за себе си :D И ти не си кой знае какво,но не тръгвам да обсъждам външния ти вид,нали?Поради простата причина,че никога не изказвам мнение за някого преди да го поопозная като човек и външността е последният критерий,по който деля хората...И само ми е интересно как разбра дали се мисля за голяма красавица? 8-)

А относно другото:Не слагам всички мъже под общ збаменател,защото всеки е индивидуалност и колкото хора,толкова гледни точки...Говоря за масата мъже на база моя и на околните около мен опит :) Ако това горе не се отнася за теб,ок лошо няма,всеки си има възгледи...

PyCoKoCkA93
09-26-2010, 18:51
Виж какво ..не е мое притежание - да, той си е отделен персон.Знам много добре кое е важно за него, кое цени, знам кое защо го прави .. с една дума позволил ми е да го опозная много добре и следователно затова съм толкова сигурна, че няма смисъл да ревнувам.Била съм с "мъже" , който са ми изневерявали, но и тогава не ми е пукало, защото нямаше чувства от моя страна.. е то явно и от другата страна щом е имало изневяра .. :D Аз съм на тоя принцип - Където има любов, изневяра няма. Защо ли? Ами много просто - когато обичаш един човек не мисля, че ще искаш да го нараниш и да изгубиш доверието му.. и като цяло самия човек, а то точно това става след изневярата.. Не съм ли права? Мъжете не били от дърво.. хах че ние да не сме от желязо :lol: Ами така де.. както те забелязват разни хубавелки, така и ние забелязваме разни манекенчета, но ако се обичаме не кривваме. Ама айде ти моля ти се ми кажи.. Заедно с приятеля ти (на който държиш страшно много и когото обичаш адски много, същото важи и за него) сте в някакъв бар и виждаш някакъв уникалния сладур.. Какво ще ми кажеш, че ще пренебрегнеш човека до теб и ще си позволиш забавления без значение кога..дали след дни или след часове с онзи сладуранчо ли? Ако отговориш с да.. направи си сметка дали наистина имаш чувства към момчето с теб.. Същото важи и за мъжете.. Ако наистина обичаш човека до себе си няма да тръгнеш да го нараняваш (да му изневериш)... следователно няма да има ревност, защото другия ще се чувства сигурен до вас :-o Isn't it like that ?! 8)

Да,да,да още с първите няколко реда ми стана ясно какво искаш да кажеш,което си е така,спор няма,съгласна съм..И да ти отговоря-не,естествено,че няма да обърна внимание на другия,само защото има хубава външност...Ти май не четеш м/у редовете,аз имах предвид нещо много по-дълбоко,а ти гледаш повърхността...
Причината за една изневяра е далеч по-дълбока от "разнообразие"...С краткия текст горе исках да ти кажа,че човек,който познаваш(което е най-голямата самозаблуда,защото,ако мислиш,че познаваш някого толкова добре,че едва ли не да си като негово второ аз,значи не живееш на тази планета и трябва да помислиш в тази област...) Та мъсълта ми беше,че ти може да си мислиш,че го познаваш,но той да се променя малко по малко с времето и ти да не усетиш тази БАВНА промяна и да продължаваш да се самозаблуждаваш,че го "познаваш".След това идва ред на изневярята,само защото ние вече не отговаряме на критериите на човека отсреща и той търси нещо ново,което да му е в категорията...И след това става така,че тя ни идва като гръм от ясно небе,просто защото сме се самозабравили,че "много добре" познаваме половинката си...Един вид сме се предоверили..Има една мисъл,която е адски вярна "Можеш да се довериш на когото поискаш,но не се предоверявай на никого!" А от твоя пост се разбира,че ти едва ли не можеш да предвидиш всяка негова крачка и мисъл...Просто престани да се самозаблуждаваш,че винаги ще познаваш някого,защото разбиранията са малко като уравненията-промениш ли променливите,се променя и резултата :D

BloomF
09-26-2010, 19:12
Много ревнувам, макар че му вярвам/донякъде/. Най точно казано: аз съм болезнено ревнива. Трудно мога да контролирам това. Също съм и доста ревнувана.. Бе общо взето шитава работа, ама на... :?

SisinkaS
09-27-2010, 10:37
Ох с теб неможе да се спори ама...
Ти си си наумила, че след време ще стане нещо в която и да е връзка и ще има изневяра.. недей така.
Не съм казала че причината за изневярата е само една - разнообразието.Може да е всякаква - заради проблеми м/у двамата, пиянски истории, хладното държание на единия към другия или просто липса на нещо в половия им живот.. много могат да бъдат причините няма смисъл да ти ги изброявам, защото предполагам, че ги знаеш.
Та моята идея с предния ми пост беше да ти кажа, че дори и да се променя човека до теб (както ти каза), ако наистина е имало обич, доверие и наистина е държал на теб и иска
нещо ново,което да му е в категорията няма да се стигне до изневяра, а ще има едно нормално преключване на отношенията.

Просто престани да се самозаблуждаваш,че винаги ще познаваш някого - А за това тука ме срази.. ти не контактуваш ли с хората около теб (говоря и за приятели не само гаджета), че да осетиш, че въпросния човек се променя и следователно да поговорите за тази промяна :-o

Paramour
09-27-2010, 11:28
Понякога, е добре де, в повечето случаи ревнувам, но си мисля, че ставам параноичка...
ии започвам да си повтарям, че няма смисъл и че той ще остане с мен и че въпросното момиче няма как да ми го отмъкне.
:lol:

moon_flower
09-27-2010, 13:23
Няма нищо,ама нищо по-лошо от това да ревнуваш.Само се самоизмъчваш,а и изнервяш половинката си.Казвам го от личен опит,защото преди бях точно такава.Вероятно ако сега отново се влюбя пак ще почна да се вманиачавам де..
А и преди смятах,че когато гаджето ми ме ревнува това е признак,че държи на мен.Да бе..така си мислех до момента,в който наистина не почна да ме ревнува...ужасно досадно е да обясняваш къде си бил всяка секунда и с кой и да изпадаш в истерии понеже не ти вярва...

agapiseme
09-27-2010, 13:36
Честно,защо трябва да ги има всичките тези драми? Нима животът ни нямаше да е по-хубав без това ежедневно да се измъчваме над дилемата "обича ме - не ме обича" , "дали наистина е с приятели ,или е с друго момиче".
А особено ми стана странен един парадокс - тези ,които не ги е страх от изневерите,защо изобщо ревнуват? В смисъл - два варианта са - или обичаш и вярваш на човека до теб и не ревнуваш,защото няма от какво ИЛИ го обичаш и му вярваш,знаеш,че може да стане някой гаф,непреднамерен,който обаче няма да промени отношенията ви.От какво се ревнува?

brutaLxxbunny
09-27-2010, 13:46
Ревнива съм,да,но съм на принципа,че ревността е безмислена - ако е решил да изневери,иди го спри :wink: И все пак - аз ревнувам рядко,но и мен искам да ме ревнуват в малки дози ( малки! ),за да разбера,че той се интересува от мен ..

reflection89
09-27-2010, 14:28
Омръзна ли ви да пазите чуждите тайни?
Това е мястото, в което можете да пишете клюки и качвате снимки без ограничения.
Намерете бутона Добави статия. Дали някои не пише за вас в този момент?
Проверете още сега, за да не останете изненадани. :-P :-P :-P

Paramour
09-27-2010, 14:42
Омръзна ли ви да пазите чуждите тайни?
Това е мястото, в което можете да пишете клюки и качвате снимки без ограничения.
Намерете бутона Добави статия. Дали някои не пише за вас в този момент?
Проверете още сега, за да не останете изненадани. :-P :-P :-P

И това какво общо има с темата ? оО

sweetbaybe
09-28-2010, 14:07
Може да се каже че съм доооста ревенива :) . просто не понасям ако някоя се навърта около моето момче.. просто горко и ако го докосне :D :D

PyCoKoCkA93
09-28-2010, 19:19
А за това тука ме срази.. ти не контактуваш ли с хората около теб (говоря и за приятели не само гаджета), че да осетиш, че въпросния човек се променя и следователно да поговорите за тази промяна :-o

Е баш да съм си наумила,не...Не само физическата изневяра е важна...Всмисъл,ако се стигне дотам да няма какво да си кажете и всеки да живее свой си живот и да се виждате и да правите секс едва ли не по задължение не е ли почти едно и също?Пак не те устройва...А за промяната...Това е дъъъъъълга тема...Ако е отворен и открит човек,който обича да споделя естествено,че ще забележиш и ще поговорите..Но има и хора,които таят всичко в себе си и се преструват дълго време,защото ги е страх да направят нещо ново,тоест да прекратят връзката..Страх ги от бъдещето,от неизвестното..И ако човекът до теб е точно такъв какво правим?И да контактуваш с него..може да усетиш,че нещо не е наред,но ако той не дава и дума да се каже за споделяне и казва,че все всичко е наред к'во правим? :D Всичко е доста относително,зависи от човека,от обстоятелствата... :)

pwnage
09-29-2010, 12:46
И аз сум доста ревнина,но се научих да го прикривам..понякога ми е доста трудно,но си трая и броя до 3,за да не изруся някой простотия :D

Като не я изрусиш,гледай да я накъдриш поне тая простотия...

xoxi
09-29-2010, 13:18
Не съм ревнива!
Имам огромно доверие на човека до мен. Никога не ми е давал повод за ревност..
Не си представям да го ревнувам от това с кой излиза примерно. Той има приятелки момичета и понякога ми казва, че е обещал да излезе с тях, за това с мен ще излезе друг път. Окей, аз това го приемам съвсем нормално. И аз имам приятели от другия пол и знам какво е. Но много мои приятелки не го разбират това. За тях едно такова излизане е равносилно на изневяра. :shock:

inatche
09-29-2010, 13:33
Ако има по-ревнив човек от мен... си режа главата ревнувам дори бившите си :razz: :razz: :razz: :razz: ... Обиам и мен да ме ревнуват , защото така доказват 4е и аз не съм им безразлична... ;Ддд

misspornstar
09-29-2010, 16:21
Трябва да се случи нещо, което да е неуспорим фактор за моята ревност. :) Не обръщам внимание на някакви дреболии.

НапЪлНо съгЛасна !! .... =D>

PyCoKoCkA93
09-29-2010, 17:17
Май засега сме горе-долу 50/50 ревниви с/у "спокойни" :D :D :D добре,че поне не съм единствена ревнивка :D :D :D

w0lf
09-29-2010, 18:36
аз дори не съм с обичаната ми а я ревнувам въпреки че не мога да направя нищо
смятай :lol:

PyCoKoCkA93
09-29-2010, 18:51
^Може би си има причина,за да не си с нея...? А това дори и вътрешно да държиш сметка на някого,с който не си е доста тъпичко и чиста проба егоизъм :D

w0lf
09-29-2010, 18:54
аз не държа никва сметка
просто си се ядосвам че навремето я изпуснах и кат видя някой плехар да и се натяга ми става некво тъпо

SisinkaS
09-30-2010, 10:34
Не само физическата изневяра е важна - Ще ми кажеш, че ревнуваш приятеля си и от мислите му ли?! .. Горкия :shock: Не, че нещо ама то това вече е ..психарска история ..Не се обиждай, поне на мен ми се вижда доста налудничево да ревнувам моя от това което си мисли, вместо да се радвам, че е с мен и тия неща му остават само в мислите.
..А относно останалото.. Незнам кой нормален и разумен човек би продължил такава връзка
да няма какво да си кажете и всеки да живее свой си живот и да се виждате и да правите секс - то просто няма смисъл от връзка тогава.И айде кажи ми каква връзка би имала с човек, който не ти споделя нищо. Ако не си наясно да ти кажа, че един от най-важните фактори в една връзка е двамата да са си близки, не само гаджета, а и приятели.Не напразно е казано, че къща изградена без основи в/у пясък е като връзка започната без приятелство.Ако не си го разбрала това да ти го обясня.. няма как да имаш пълноценна връзка с човека до теб ако не си споделяте.Най-малкото - затова сте заедно, да се подкрепяте взаимно, да знаеш, че имаш на кой да разчиташ до теб.. а не само да излизате наляво надясно и да правите секс...Нормално и нужно на връзката е да си споделяте от най-сериозните неща и проблеми засягащи теб или него или връзката ви, до най-дребните неща - маникюра ти, крема му за бръснене и т.н. А мисля, че и ти всеки друг тука си имате достатъчно пипи в главата, за да осети, че нещо куца в връзката даже и другия да не дава и дума да се каже за такова нещо.

tanch3t093
09-30-2010, 10:37
И аз съм доста ревнива. Ронякога го задушавам без да го искам, но се опитвам да не показвам когато ревнувам .. И знам, че тази ревност може да разбие връзката ни, но какво да направя като около него постонно е пълно с момичета, които го свалят .. А знам, че е с мен и няма да направи някоя глупост, ама на момче можеш ли да имаш вяра ...

PyCoKoCkA93
09-30-2010, 17:01
[quote]Не само физическата изневяра е важна - Ще ми кажеш, че ревнуваш приятеля си и от мислите му ли?! .. Горкия :shock: Не, че нещо ама то това вече е ..психарска история ..Не се обиждай, поне на мен ми се вижда доста налудничево да ревнувам моя от това което си мисли, вместо да се радвам, че е с мен и тия неща му остават само в мислите.

Хахаха мила,къде казах,че ревнувам приятеля си от мислите
му? :D :D :D Имах предвид,че това,че още не е бил с един човек физически,не пречи да иска да е с него,да мисли само за него и т.н...Тоест да си пада по друга докато е с теб и да се прави,че всичко е наред...Това,че не е направил дадено нещо с действия не го прави по-маловажно и за мен пак е изневяра(а че,за да се стигне дотам причината не е само в едната страна е отделен въпрос :) )

Да,за другото съм напълно,ама 100 процентово съгласна,но има всякакви хора,които се самозаблуждават,че всичко е наред и не им пречи липсата на комуникация...Което аз лично не го разбирам...
Това,което пиша попринцип не го отнасям винаги пряко към мен и моите възгледи за моята връзка,а говоря в общ план,защото разни хора,разни идеали... :)

mArMaLaDkA
09-30-2010, 17:37
Аз съм ревнива и то май доста. :-o И то не само към гаджетата си, ми и към приятелите си примерно. 8-) С времето обаче се научих да не се държа толкова детински и разбрах, че в живота на любимите ми хора има и други, освен мен, които също заслужават и си искат вниманието. Светът не се върти около мен и това беше най-тъжното ми откритие. 8-) Ревност баш в една връзка не трябва да има, по-скоро някаква... заинтересованост. Не ти ли пука и грам какво прави и с кого човечето до теб, значи изобщо не се интересуваш от човека до теб и от връзката ви.

Иначе аз гледам да се сдържам. Случвало се е да се подразня, в такива моменти обикновено предпочитам да си отклоня мислите в друга посока и да поутихна за определен период от време(т.е да стана по-мълчалива, което не е особено типично за мен понеже постоянно бърборя).

SisinkaS
09-30-2010, 21:38
Виж сега.. едно е да е хлътнал по друга след като вече има връзка с теб и да си трае примерно, а съвсем друго е просто да си мисли и да му се иска да из*ука еди коя си докато е с теб, НО да НЕ го направи.. има известна разлика в тея неща..
Няма смисъл да продалжаваме да спорим, защото гледаме от съвсем различни точки.. говориш за един тип хора, вземаш всички типове характер за пример, а аз не защото просто немога да си представя връзка с някого който не споделя с мен нищичко.Примерно човека до мен не е ли открит.. всички карти да са на масата, да се знае всичко от до .. пътя и да го няма :-$ . То е ясно като бял ден, че това няма да го бъде.. няма как да се опознаят персоните, от там доверието ..- на 100% ще липсва.. и ей каде ти и ревност ии скандали и какво ли още не :? Следователно драги мои .. комуникираите помежу си 8)

PyCoKoCkA93
09-30-2010, 21:43
Съгласна-комуникацията е може би най-важното в една връзка :) Без разговори помежду си една връзка заникъде не е... :)

gerilovedani
10-02-2010, 14:31
И аз съм ревнива,защото ме е страх да не го загубя...А той не ревнува даже ми го е казвал,от различни градове сме и нз какво да правя.Много хора ми казват ,че такава връзка не продалжава дълго и че до като е време да се разделим... Аз имам чуства към него,а той към мен дали има НЗ :( вИНАГИ АЗ МУ СЕ ОБАждам 1-ва,пиша му и смс някой път той пише пръв.иначе и по скайпа си пишим.но др е да се виждаме всеки ден :( :( :( :( :( ,по скаипа вече почти не си пишим -само здр тук съм,излизам ,отивам да се къпя с малки исключения,понякои път тряя го разпитвам за да напише нещо(казвал ми е че не обича да пише по скаипа)иии съм го приела това че наближава края на връзката ,ако може да се нарече така! :(

MsIrony
10-02-2010, 14:33
Ревността е комплекс за малоценност .. Слабите ревнуват
И аз съм ревнувала но в нормални граници ,и какво като го загубя ,нима няма други момчета ?

m0therfucker
10-04-2010, 16:33
И аз съм ревнувала но в нормални граници ,и какво като го загубя ,нима няма други момчета ?

споделям мението, но ако имаш чувства към него?

deadshadow13
10-04-2010, 17:57

споделям мението, но ако имаш чувства към него?
__________________________________________________ _____

Не това е супер тъпа мисъл ако найстина обичаш човека до теб то няма смисъл да ревнуваш,а да се гордееш.

Какво например излизам с супер мадама:готино тяло,очи,коса и т.н
ще я заглеждат или ще си говорат с нея ще я прегръщат и кво от тва важното,че е моя и на никой друг останалите могат само да си събират лигите докато аз ще я барам за дупенцето с усмивка на лицете.

mrazqkindergarten
10-04-2010, 18:04

Ебахти логиката.. Ми що си с този човек, като ти е все тая дали няма да те замени? Може да има други момчета, но след като за момента ти е хубаво с един човек, едва ли искаш да го загубиш... Не казвам човек да ревнува от всичко, но за мен не е много нормално чак никва ревност, като се обичате... Лично мнение. :)

pinkyy
10-07-2010, 07:13
Ревнива съм и то много ! Моето си е мое.. И естествено обичам да ме ревнуват, когато е в границите на нормалното. Но все пак ревността не е хубаво нещо :(

Al3xA
10-07-2010, 18:28
И от 2те по-малко е добре...Ревнувам да,но бих казала,че е в рамките на нормалното :)

PyCoKoCkA93
10-07-2010, 19:32
ще я заглеждат ще я прегръщат и кво от тва важното,че е моя и на никой друг

В голяма грешка си,драги...Момичето отсреща не е предмет,за който можеш да претендираш,че имаш право на собственост.Човекът отсреща е ЛИЧНОСТ с мисли,чувства и право на избор и това,че е с теб не означава,че я ПРИТЕЖАВАШ и едва ли не е твоя собственост до гроб!Ако мислиш така за всяко момиче,с което тръгнеш няма да стигнеш далеч..."Право на собственост" можеш да "имаш" само,ако тя ти го позволи по някакъв начин,което,ако питаш мен един себеуважаващ се човек НИКОГА не би направил... :-D

SiSi7yYy
10-08-2010, 08:03
АДСКИ ревнива съм.Когато обичам,де.И аз не мога да деля,не търпя да съм втора също.Понякога се дразня сама на себе си.

и аз така :D :D :-P

RoSKo0o0
10-08-2010, 09:20
Според мен, ако няма ревност - няма любов, а просто харесване и привличане, без което всеки може. МОЕ МНЕНИЕ

coconuttt
10-10-2010, 19:59
не съм ревнива, определено. може би защото с приятеля ми не се разбирахме много-много... :neutral: