Влез

View Full Version : Да се срещна ли с него??

ronky
09-23-2010, 20:29
Здравейте!Може би въпроса ми ще ви се стори глупав,но бих искала да получа второ мнение,за да взема правилно решение!Наскоро се запознах с едно момче,в интернет!Той е на 23,а аз на почти 17!Пишем си всеки ден,изглежда свястно момче,доста е привлекателен,свири на китара и е непоправим авантюрист,общо взето идеален е за мен!Мисля,че той също ме харесва,но не мога да разбера това само по интернет!Той предложи да се видим на един концерт,който ще се състои скоро!Аз искам да се запознаем лично,но малко ме е страх как ще ме възприеме,все пак ме е виждал само на снимка,пък и съм чела за толкова много запознанмства в интернет,които са завършили много зле,затова ви моля да ми помогнете!Дайте ми съвет да се видя ли с него или да му откажа?Ако някой има някакъв опит моля да сподели,защото наистина съм много раздвоена и объркана!Благодаря ви предварително!

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 20:32
Излез с него!Да,има шанс да останеш разочарована,но по-добре да опиташ,за да не съжаляваш след време,че си пропуснала момента...А защо просто не се видите първо на кафе?Не мисля,че концертът е най-подходящото място за първа среща-шумно е,ще слушате изпълнителите и няма да си говорите толкова много... :)

petersl55
09-23-2010, 20:39
Китара...концерти..изглежда свестен..но помни че МОНЕТАТА ИМА 2 СТРАНИ! :::

Falllllacy
09-23-2010, 20:41
Аз нямам опит,но...
Да се видите не значи задължително да се обвързвате по някакъв начин.
Така че.. действай. :) Ако вземеш приятелка с теб още по-добре.
Все пак това е интернет, не знаеш на какъв ще попаднеш.

Falllllacy
09-23-2010, 20:42
Китара...концерти..изглежда свестен..но помни че МОНЕТАТА ИМА 2 СТРАНИ! :::

agree!

DarkTemplar
09-23-2010, 20:45
Вижте се, нищо не губиш.

momichetobe
09-23-2010, 20:49
Вижте се, нищо не губиш.
Нищо не губиш...ама нали знаеш по интернет какви са... да нямаш вяра ... патила съм от фалшив скайп и фалшива среща :X ... Просто съвет :)

FeelMyPain
09-23-2010, 20:49
пък и съм чела за толкова много запознанмства в интернет,които са завършили много зле
Като например?Аз досега не съм чул за убит или изнасилен след подобна среща, все пак се срещате пред 10 000 човека.Пробвайте, само нещо хубаво може да се случи.

ronky
09-23-2010, 20:50
Ние ще се сме цяла компания на този концерт,а той ще се присъедини,но имам още един проблем.Страх ме е как ще реагират приятелите ми на това,че ще се срещна с момче от интернет,ами ако ме помислят за прекалено отчаяна,че съм тръгнала да си търся гадже в интернет... ;(

DarkTemplar
09-23-2010, 20:50
momichetobe, и кви са по Интернет? Ядат хора ли кво? Тва, че си попаднала на някой олигофрен и не си го преценила навреме, си е твой проблем. Не всички са такива. ;)

Авторке, стига си измисля неща, заради които да се спичаш. Няма нужда да казваш на приятелите си откъде се познавате с въпросното момче. Не им е работа. Казваш "един познат" и тва е, без подробности.

PullMeCloser
09-23-2010, 20:53
Като слушам описанието,идеален е и за мен. :D
Аз не знам дали бих рискувала да се срещна с момче,с което съм се запознала в интернет,обаче.Ако си сигурна,че е свестен-давай.Може пък да излезе нещо.Ако не се видите,съм сигурна,че ще съжаляваш.

FeelMyPain
09-23-2010, 20:55
Аз не знам дали бих рискувала да се срещна с момче,с което съм се запознала в интернет,обаче.
Защо?Обявявате си една среща на пъпа на града, после сядате на някое оживено кафе, какво може да се случи?

Smrazqvashta
09-23-2010, 20:57
Стига с тия кафета, моля Виииииииииииииииииии! :x

soul1199
09-23-2010, 21:00
Излезте

PyCoKoCkA93
09-23-2010, 21:51
И к'во като са се запознали по интернет?Откога е жалко да се запознаеш с някой в нета и после да се видите наживо?Аз съм излизала с поне 30 момчета от Интернет и повечето бяха свестни и май че само един ми беше вързал тенекия...Не е болка за умиране да излезнеш с някой от нета :D Даже е забавно да ги гледаш как спичат наживо и си гълтат граматиката :D

PullMeCloser
09-23-2010, 21:54
Аз не знам дали бих рискувала да се срещна с момче,с което съм се запознала в интернет,обаче.
Защо?Обявявате си една среща на пъпа на града, после сядате на някое оживено кафе, какво може да се случи?

Ако е на оживено-бих.Но ако ме вика в някой парк-няма да отида никога. :D Просто си имам причини.

ПС:Много як подпис. :D

djipsito
09-23-2010, 22:00
Аз съм се срещала с мнооого хора от интернет, с някои станахме добри приятели, с други добри познати, с трети се позабравихме.. Даже имах виртуална връзка 2 години и половина и 1 година след като го скъсах дойде чак до моя град за да се видим... не че аз исках, просто се довлече нахалника... ама аз не му обръщах внимание, седях си при мойте хора и така. А като отидохме на дискотека ме награби и не искаше да ме пуска.. каза че още ме обича и искал да го целуна ама го блъснах и излязох... Та тъй... :D
Аз те съветвам да се видите, няма от кво да се притесняваш щом ще ходите и компания... не разбирам какъв е проблема... аз ако бях хич нямаше да се замисля..

Sisi7u
09-24-2010, 14:44
срещнете се някъде на оживено място - кафене, примерно.
ако не потвърди очакванията ти - " извинявай, но трябва да тръгвам" 8-)

xNiKx
09-24-2010, 14:56
Той е на 23,а аз на почти 17!
Т`ва се нарича педофилия, нал` знаеш?

sasha_90
09-24-2010, 16:34
Аз попринцип съм против срещи с момчета от интернет,защото не знаеш какъв може да се изправи пред теб.Ти си реши все пак.

britzy
09-24-2010, 16:45
Той е на 23,а аз на почти 17!
Т`ва се нарича педофилия, нал` знаеш?
ОМГ-и кво ся да няма приятели на 23 ли?Познати и сякви?

Те не са тръгнали да се ****,че да е педофилия,дори не са гаджета,дейм.
Авторката да се види с него и да е с някоя фр,обаче гледай да не хареса приятелката ти или тя да те закриля твърде мн и да го ядоса-личен опит :razz:

anonymous708973
09-24-2010, 18:06
momichetobe, и кви са по Интернет? Ядат хора ли кво? Тва, че си попаднала на някой олигофрен и не си го преценила навреме, си е твой проблем. Не всички са такива. ;)

Именно. Ако си успяла да го прецениш правилно, няма да има проблем. Запознала съм се с двама човека по интернет - сегашният ми най-добър приятел (познаваме се от 2 години) и Влади (Валдес). И за двамата не съжалявам, чудесни хора са. Не може да ти се случи АБСОЛЮТНО нищо! Е, освен ако не се натряскаш като говедо или не се срещнете по нощите в някой шибан квартал, дето жива душа няма :) Във всички останали случаи печелиш.

valdesbg
09-24-2010, 18:17
Абе по интернет ядат хора... Инче кво лъжеш и мажеш тука.. я си признай като се видяхме кво отврат беше. ( :D )

Иначе нищо кой знае какво не може да ти се случи от среща уредена в интернет. Нищо, което не би могло да ти се случи при всяка друга среща уредена по какъвто и да било начин.

Айде да не очерняме несправедливо интернет срещите като единствените, където пъплят отрепки. И утре като се заприказваш с някой в парка/супермакета/автобуса/училище ква ти е гаранцията че не е психопат примерно? М? Шо тряя се крие зад някъв ник по форумите, като наживо ще му е 1000 пъти по лесно да си забере някоя жертва и после да прави квото иска..

ей филмирали сте се много. Интернет е просто още едно място да срещнеш нови хора, още един начин да се запознаеш с нови хора и да завържеш отношения. По нищо не се различава от другите :)

Wednesday666
09-24-2010, 18:17
Излез с него, аз имам опит и с излизанията с хора от нета и с момчетата доста по-голями от теб :D Давай, това че ще излезеш с него не значи, че се обвързваш с него до живот, просто излизаш с човек, който познаваш и искаш да опознаеш, това е :)

П.С. И аз съм на 17 и наистина е много забавно да ги гледаш как по нета са супер отворените, а на живо си гълтат граматиката :D :lol:

Sintya
09-24-2010, 18:25
Излизала съм с доста хора от интернет и съм оставала що годе приятно очарована. Да има шанс и да не ти хареса, но по добре опитай, нищо не губиш. :)

YouDontKnowMe
09-24-2010, 18:33
Ако ти кажем не- няма да отидеш .. ?

ronky
09-24-2010, 18:51
Благодаря на всички за мненията,определено ме насочихте в някаква посока,ще си помисля още малко,но предполагам,че ще се срещна с него,само дето ще ми е доста неудобно и аз се спичам така пред непознати... :D:D

britzy
09-24-2010, 21:00
Благодаря на всички за мненията,определено ме насочихте в някаква посока,ще си помисля още малко,но предполагам,че ще се срещна с него,само дето ще ми е доста неудобно и аз се спичам така пред непознати... :D:D

Зависи-ако се харесате и наживо-хич няма да спечеш дори и може да прекалиш с говоренето,но пък ако хлътнеш ще си глътнеш граматиката :lol:
успех

PullMeCloser
09-25-2010, 10:45
Айде да не очерняме несправедливо интернет срещите като единствените, където пъплят отрепки. И утре като се заприказваш с някой в парка/супермакета/автобуса/училище ква ти е гаранцията че не е психопат примерно? М? Шо тряя се крие зад някъв ник по форумите, като наживо ще му е 1000 пъти по лесно да си забере някоя жертва и после да прави квото иска..

ей филмирали сте се много. Интернет е просто още едно място да срещнеш нови хора, още един начин да се запознаеш с нови хора и да завържеш отношения. По нищо не се различава от другите :)

Попринцип съм съгласна.И аз съм се срещала с МНОГО хора,с които съм се запознала в интернет,до сега не съм си патила от това.Обаче съм страхлива и леко параноична на моменти.

Иначе съм сигурна,че си чувал за кофти случки,заради запознанства по интернет.Както и за изнасилвания,убийства и какво ли още не,които нямат нищо общо с интернета.Има си риск винаги според мен.Абе дали е по интернет или не е(запознанството),важното е да можеш да прецениш човека.

zority7
09-25-2010, 11:59
Ако му имаш доверие излезни с него, ако му нямаш вземи някоя приятелка и това е :)