Влез

View Full Version : бърз отговор

fire_magic
09-23-2010, 20:34
днес с приятелката ми правихме анален секс за 1 път и всичко беше наред докато преди малко не си погледнах пениса, сякаш бесше акто претъркан нз точно немога да ги опиша но нямам проблем с нито с ерекцията нито с уринирането просто се чудя дали ще мине нито ме боли нито нищо но изглежда като удраскан на някои места?
след колко време горе доло минава този по скоро козметичен проблем? и трябва ли да използвам някакви медикаменти?на лекар немисля да ходя :shock:

ПС и нее само на главичката а и на кожата на някои места е прожулен?>>>сякаш съм го търкал с шкурка баси

DarkTemplar
09-23-2010, 20:36
Макс. до 3-4 дни ще ти мине. Не мисля, че са нужни квито и да е медикаменти, редовното ползване на водата и сапуна/интимния гел ще оправи нещата.

FeelMyPain
09-23-2010, 20:37
тая вместо свинктер бодлива тел ли има

fire_magic
09-23-2010, 20:39
Макс. до 3-4 дни ще ти мине. Не мисля, че са нужни квито и да е медикаменти, редовното ползване на водата и сапуна/интимния гел ще оправи нещата.
мс. може да звучи тъпо но наистина ме успокои човек 8)

DarkTemplar
09-23-2010, 20:40
мс. може да звучи тъпо но наистина ме успокои човек 8)
Тва е целта пич. Не се филмирай. ;)

ilia_92
09-23-2010, 20:48
Цилиндъра е надран и прави проблеми. Нови сегменти, шлайф на цилиндър, глава, ново бутало и се оправя проблема ;) Не знам дори как е запалил без компресия

ilia_92
09-23-2010, 20:52
Май че обърках форума ама слагайте по-качествено масло да не става така!

0tka4enk0
09-23-2010, 20:58
Цилиндъра е надран и прави проблеми. Нови сегменти, шлайф на цилиндър, глава, ново бутало и се оправя проблема ;) Не знам дори как е запалил без компресия

Може предварително да я е натъпкал с финна смес от калиев нитрат, дървени въглища и сяра..Кой знае ..

Съвет - Преди да шлайфаш каквото и да е , сложи някое друго бутало и виж дали и при него прави такива проблеми ..Ако отговора е да - шлайфаш цилиндъра , но внимавай да не го пукнеш че после я намериш нов ,я не ..

xinfamous
09-23-2010, 21:02
да ве брато нормално е,може да не е била овлажнена мн просто и леко да си се претъркал,иначе споко всичко ти е наред :)

TykaSePisheNick
09-23-2010, 21:35
Хъъ, никъв слънчоглед за нея повече.

A_Loving_Girl
09-24-2010, 00:58

Може предварително да я е натъпкал с финна смес от калиев нитрат, дървени въглища и сяра..Кой знае ..

Съвет - Преди да шлайфаш каквото и да е , сложи някое друго бутало и виж дали и при него прави такива проблеми ..Ако отговора е да - шлайфаш цилиндъра , но внимавай да не го пукнеш че после я намериш нов ,я не ..

Никога ли няма да престанете с тъпите си изказвания..... :x