View Full Version : Психясала ли е,бе?!
HardGirl666
09-23-2010, 21:23
Имам чувството,че майка ми нещо изпушва тотално последно време.Споделям абсолютно всичко,което ме притеснява,което ми се случва и т.н. Понякога си спестявам неща,не е длъжна да знае пък до най-малката подробност.Историята-лятото си намерих приятелчета и заедно с момичета от класа започнахме да излизаме постоянно,по цял ден бяхме заедно до късно вечерта.Даже имаше момент,в който не се бях виждала с наще 3 дена-спах у една приятелка и после бяхме навънка,прибирах се вкъщи само да се изкъпя и да спя :D Казвах й какво става,че ми е забавно и се почна-ти ся харесваш ли си някой,сигурна ли си?,кой е?и кво правите толкова заедно?,как ше хойш сама с 3-4 момчета?,ми ако ти направят нещо?,те кви приятели са ти?,гадже имаш ли си?,имаш ли намерение да си хващаш?,как се държат към теб? и мнооого други..Всяка вечер като се прибера ме разпитва..А по-миналата вечер наще ме докараха до такава степен,че чак се разревах и почервенях от нерви,развиках им се-КАТО НЕ МИ ВЯРВАТЕ,ПОВЕЧЕ НИЩО НЯМА ДА ВИ СПОДЕЛЯМ.Отидох в банята малко на спокойствие,майка ми естествено довтаса и вика Микаела,добре ли си?Нещо станало ли ти е?Направили ли са ти нещо?Кажи,има ли нещо,което те притеснява?Пак и се развиках-ТИ СИ ЛУДА,КАКВО ИСКАШ ОТ МЕН,КАЗВАМ ТИ ВСИЧКО,КАК МОЖЕ ДА НЕ МИ ВЯРВАШ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ КАКВА СЪМ И ЧЕ НЕ ПРАВЯ ГЛУУПОСТИ..И НЕ,МАМО,ДОБРЕ СЪМ СИ,ДЕВСТВЕНА СЪМ,ОЩЕ СЪМ МАЛКА ЗА ТВА НЕЩО,РАЗУМНА СЪМ,ЗНАМ КАКВО ПРАВЯ,КВО ТОЛКОВА ИСКАШ ОТ МЕН,ЩЕ МЕ ПОДЛУДИТЕ И ... ОФ МАХАЙ СЕ..и тва беше,вече не знам сериозно какво да й казвам,опитвам се по ВСЯКАКЪВ начин да я убедя,че не върша глупости,казвам и всичко,тя не вярва и тва е.Питаха ме къде съм била-На Съединение бях,стояхме до една чешмичка. И пак се почна (този път баща ми) :Я,ква чешма,нещо ми намирисва,знаеш,че аз ги знам местата,така че обясни ми всичко подробно. Толкова ме дразнят вече,че направо искам да се изселя от вкъщи или по-скоро да изселя тях.Егатии психясалите,не ви пожелавам да живеете с такива индивиди!Дайте нещо тука..съвет или квото е писъмце,кво да правя, дявол го взел?!
unicorn_f
09-23-2010, 21:54
не ти прочетох темата, ама аватара и подписа ти са супер <333
HardGirl666
09-24-2010, 06:07
мхм .. мерси много :D
radeberger
09-24-2010, 08:27
Поговори с тях за това, че искаш малко лично пространство. Аз много рядко споделям с родителите ми :) .
Нормално е да се притесняват за теб. Най-вече защото си момиче и знаят какво става. ;)
purple00
09-24-2010, 11:00
на колко си
Съвсем нормално е да се притесняват за теб, ти си тийн, освен това си момиче. По новини, филми, вестници постоянно се говори за тийн наркомани, изнасилени, убийци и т.н. Не виждам какво толкова се побъркваш? Знам, че понякога могат да те подлудят, ама не го приемай толкова навътре. Сигурен съм, че не са те направили с едничката идея в главата като пораснеш да ти съсипват живота. Държиш се като типичен пубер, успокой се малко.
и аз съм в подобно положение :-D но те просто се притесняват за теб. и аз да ти бях майка също щях да искам да знам с кого дружиш, къде ходиш и така :) но чак пък да те разпитвам .... :D по-скоро като излизаш им казвай "отивам еди къде си с еди кой си" :wink:
Callisto
09-24-2010, 15:11
Знам как е. И моята баба е такава. На всяка манджа мерудия. Всичко трябва да знае. Ти се радвай, че поне ти дават да излизаш и даже понякога да не се прибираш. Така като те гледам си още малка (поправи ме ако греша). На тези години аз съм била от училище право в къщи над учебниците и нито ми даваха да излизам нито нищо, понеже наще знаеха, че веднага ще се видя с момчетата (моята компания) и веднага ще забркаме някоя каша. Преди 2 години, като бях на 16 родителите ми разбраха, че съм станала достатъчно отговорна. Един ден ми казаха, че са доволни от мен и, че съм заслужила доверието им. От тогава мога да ходя където си поискам, с който си поискам и да спя където си поискам.
разбери ги все пак-родители са ти. И ти един ден да имаш дете ще му трепериш дали е добре.
Съвсем нормално е да се притесняват за теб, ти си тийн, освен това си момиче. По новини, филми, вестници постоянно се говори за тийн наркомани, изнасилени, убийци и т.н. Не виждам какво толкова се побъркваш? Знам, че понякога могат да те подлудят, ама не го приемай толкова навътре. Сигурен съм, че не са те направили с едничката идея в главата като пораснеш да ти съсипват живота. Държиш се като типичен пубер, успокой се малко.
напълно съгласна : ))
Абе ти се радвай,че до сега не са те наказали и явно не са много строги родители.Ако си на 13-15 е нормално да те разпитват и т.н. Колкото до споделянето-не й казвай всичко,а само това,което на нея би й харесало...което иска да чуе.И не се дръж зле,те са ти родители и точно така трябва да се държат с теб.Покажи им,че си сериозна...свърши няква работа,помагай у вас или нещо такова и след това излизай.То не е само до доверието ами и до начина ти на поведение и как се отнасяш с тях.
освен това децата, чиито родители не се интересуват от тях обикновено свършват в някоя канавка със свръхдоза, така че се радвай, че ти обръщат внимание :)
sabaton94
09-24-2010, 19:04
освен това децата, чиито родители не се интересуват от тях обикновено свършват в някоя канавка със свръхдоза, така че се радвай, че ти обръщат внимание :)
+1
danibebi
09-24-2010, 19:34
Недей да говориш така за родителите си, много е грозно. Това, че се притесняват за теб и те разпитват по-скоро трябва да се радва, ти какво искаш? Да не им пука за теб ли? :? Къде къде по-лоши родители има. А пък можеш и да се опиташ да поговориш с тях, с викане нищо няма да стане. Поговори, обясни им ии успех. :)
HardGirl666
09-24-2010, 20:12
Говоря .. говоря,всяка вечер говоря с тях-съвсем като нормален човек.Те сами започват да ми викат и да се дървят.А иначе помагам вкъщи,правя каквото ми казват,уча си-добра ученичка съм,никакви проблеми нямам :( Мерси все пак на всички!
родителите ти просто се притесняват за теб нищо друго. Прекаляват, но не се усещат, защото за тях ти си малката им безценна, невинна дъщеричка. Не можеш нищо да направиш по въпроса, освен да се опиташ да не се впрягаш толкова ( повярвай ми, знам колко е трудно ) А и е за предпрочитане да се разминеш с малко мрънкане и въпросчета, отколкото да те наказват и да ти забраняват въобще да излизаш нали
Според мен трябва да си поговориш с тях сериозно. Момче съм и нашите са малко по-разбрани така като гледам и не мога да се оплача , но при мен факта идва от това че просто те знаят че и аз не съм света вода. Може би ще е в твоя полза като излизаш да им казваш къде отиваш или пък с кой си нещо от тоя сорт аз като им се обадя не ми правят проблеми. Все пак трябва да си поговорите и да им кажеш че след като им казваш всичко няма нужда да се притесняват (като гледам не си много малка и ако си отговорна не виждам защо е всичко това от тяхна страна) и че проблема не е в компанията а в тях и решението е да ти дадат малко лично пространство. Това е каквото мога да те посъветвам пък то ще си проличи ако говориш с тях и следващия път те мярна на пейката до чешмата като минавам през съединение значи е минал добре разговора :D
ааа.. тва е супер досадно мееен.. аз щях да лудна на твое място :Д .. еми просто спираш да им споделяш къде си и ко прай6.. и кат та питат що не им споделяш им казваш че те подлудяват кат им споделяш такива работи.. и за тва спираш .. ддз.. или пък да поговориш с тях и да ги убедиш че си добро момиче (уж :D ) : )))
ама пак се благодари че те разпитват.. щот се притесняват за теб.. ест малко в повечко .. но пак е по добре отколкото да ти забраняват ;]]
HardGirl666
09-26-2010, 14:57
Добре,благодаря на всички,прави сте и ще послушам съветите Ви,а относно Съединение-да..може съвсем скоро,например тези дни да съм там с компанията :D
HardGirl666
10-07-2010, 11:52
Говорихме си пак наскоро .. и й обясних,че щом ми няма вяра,значи няма смисъл да споделям с нея и др.неща (опитвах се да я убедя за 1 рожден ден,както и да е) и тя избухна.. ААА..тия неща за доверито на мене не ми минават,много си малка да мислиш и да се правиш,че разсъждаваш като зрял човек :lol:
TeenageDream
10-07-2010, 13:39
майка ми естествено довтаса и вика Микаела,добре ли си?Нещо станало ли ти е?Направили ли са ти нещо?Кажи,има ли нещо,което те притеснява?[/b]
И моята преди време го правеше същото и затова като го прочетох ме напуши смях. :-D :lol:
Просто се притеснява прекалено много. Може някоя приятелка да й е разказала нещо лошо за нейната дъщеря и затова да се държи така. Нашите като чуят няколко истории от техни познати и край. :lol:
А ти на колко си?
много зависи на колко си, дали вашите познават и се доверяват на приятелите ти и дали ти им казваш къде отиваш. а пък и не мисля, че това да не се виждаш с тях (родителите ти) е нормално. и все пак, благодари се, че поне са загрижени за теб.
Ами явно просто не си доказала, че си отговорна. И какво по-точно искаш, пускат те да не се пребираш по 3 дни и пак се оплакваш, много важно, че питали въпроси, вместо да си благодарна, че ги е грижа за теб, ти ходиш и се оплакваш по форумите
HardGirl666
10-20-2010, 11:29
И аз мисля така,нормално е да се дъргат така... проблемите намаляват чак към 18-19 годишни.
на колко си
GAAAAAAYYY!!!
на 15 съм
PoRcHeTaTa1
10-23-2010, 23:19
Поговори с тях за това, че искаш малко лично пространство. Аз много рядко споделям с родителите ми :) .
Нормално е да се притесняват за теб. Най-вече защото си момиче и знаят какво става. ;)
FuckedUp
10-23-2010, 23:36
родителите ти просто се притесняват за теб нищо друго. Прекаляват, но не се усещат, защото за тях ти си малката им безценна, невинна дъщеричка. Не можеш нищо да направиш по въпроса, освен да се опиташ да не се впрягаш толкова ( повярвай ми, знам колко е трудно ) А и е за предпрочитане да се разминеш с малко мрънкане и въпросчета, отколкото да те наказват и да ти забраняват въобще да излизаш нали
Взе ми думите :) Притесняват се хората - просто е :)
MiMcHeToOo
10-24-2010, 17:36
Както казаха всички - родителите ти се притесняват за теб, защото са наясно, че си в пубертета или навлизаш в него и хормоните ти играят ръченица. Друг е въпросът, че на теб ти идва в повечко цялата тая работа, но ще свикнеш, така ще е известно време. ;)
mimimito
10-26-2010, 09:40
wow... нямам думи ;П
st3finka
10-31-2010, 14:30
Радвай се,че са такива.Има някои родители,които въобще не се интересуват от децата си.И мама понякога е така ама пак си я обичкам xD Всичко и споделям :D :-)