View Full Version : Какво да правя ??
hateuinside
09-24-2010, 09:25
Всеки ден по десет пъти получавам обаждания или смс-и от непознато момче... обяснява ми се в любов... Гласът му ми е непознат и незнам откъде ми има номера... казва че учел в моето даскало, но нямам идея кой е ... вече ме турмози много ... Не знам какво да правя, на кого да се оплача ?? :x :(
dimitar_ak
09-24-2010, 09:28
Кажи му, че и ти го обичаш и му предложи да излезе от анонимност. Ебаси идиота дето го е страх да излее чувствата си лице в лице.
GregoryHouse
09-24-2010, 10:41
Ако си немаш гадже , що не предложиш да се запознаете?
Ако не ти се занимава кажи му да върви на майната си! Ако пак звъни просто не му вдигай.
Childish story...
Казваш му да те остави на мира и готово. Ако пък както предложиха по-горе ти се занимава, кажи му че искаш да се запознаете.
sasha_90
09-24-2010, 16:16
Като е досаден-кажи му да те остави намира,да не ти пише,да не ти се обажда.А в случай,че продължи-не му вдигай или си смени номера.Но ако го смениш не знам дали ще има полза,все пак не знаеш кой му го е дал.
Кажи му, че искаш да се видите, за да прецениш дали той е подходящ за теб, но го предупреди, че имаш много високи изисквания. След като дойде му кажи, че ще му зададеш въпрос, но ще приемеш отговор само по специален начин - за "не" да отговори с мълчание, а за "да" да отговори като пръдне. След това, преди да се е усетил, го питай дали иска да сте заедно. След това му кажи, че ти искаш да сте заедно, но явно той не иска, и че не искаш да го видиш повече, след това обърни гръб, и си тръгни. Опитай се да не се спъваш.
А ако успее да пръдне насила - изчакай 5-10 секунди, и му задай въпроса "преди малко излъга ли ме?", а ако пак успее да пръдне насила го питай пак същото (може да те е излъгал като ти е казал, че не те е излъгал), докато се провали.
Paramour
09-24-2010, 18:26
Това е ебавка. Някой твой съученик сигурно му е дал номера ти, за да те базика.
Съвет: Изключи си телефона.
е тва е айляк майна, нема да ти е скучно поне ше лафиш с някой по телефона
MaLkaTa_LaDy
09-24-2010, 18:48
е тва е айляк майна, нема да ти е скучно поне ше лафиш с някой по телефона
:-P
Иначе такова... Ти защо го приемаш насериозно? Като те дразни да те занимава по цял ден, не му вдигай. [бризко е до мозъка] Все някога ще се откаже, няма непоклатим инат... [колкото и да ми се иска да има]
базикай се и ти с него ...
PullMeCloser
09-24-2010, 21:08
Ако ти пречи,му блокирай номера.
drakon44
09-24-2010, 22:47
Кажи му, че искаш да се видите, за да прецениш дали той е подходящ за теб, но го предупреди, че имаш много високи изисквания. След като дойде му кажи, че ще му зададеш въпрос, но ще приемеш отговор само по специален начин - за "не" да отговори с мълчание, а за "да" да отговори като пръдне. След това, преди да се е усетил, го питай дали иска да сте заедно. След това му кажи, че ти искаш да сте заедно, но явно той не иска, и че не искаш да го видиш повече, след това обърни гръб, и си тръгни. Опитай се да не се спъваш.
А ако успее да пръдне насила - изчакай 5-10 секунди, и му задай въпроса "преди малко излъга ли ме?", а ако пак успее да пръдне насила го питай пак същото (може да те е излъгал като ти е казал, че не те е излъгал), докато се провали.
:razz: Незнам от къде го измисли но 100% ще стане. :D :lol: :lol: :razz: :razz:
soul1199
09-25-2010, 16:38
кажи му,че искаш да разбереш кой е и искаш да се видите и като се видите му кажи да престане да ти звъни