PDA

View Full Version : Какво да правя ??

hateuinside
09-24-2010, 09:25
Всеки ден по десет пъти получавам обаждания или смс-и от непознато момче... обяснява ми се в любов... Гласът му ми е непознат и незнам откъде ми има номера... казва че учел в моето даскало, но нямам идея кой е ... вече ме турмози много ... Не знам какво да правя, на кого да се оплача ?? :x :(

dimitar_ak
09-24-2010, 09:28
Кажи му, че и ти го обичаш и му предложи да излезе от анонимност. Ебаси идиота дето го е страх да излее чувствата си лице в лице.

GregoryHouse
09-24-2010, 10:41
Ако си немаш гадже , що не предложиш да се запознаете?
Ако не ти се занимава кажи му да върви на майната си! Ако пак звъни просто не му вдигай.

Childish story...

Crazytu
09-24-2010, 15:43
Казваш му да те остави на мира и готово. Ако пък както предложиха по-горе ти се занимава, кажи му че искаш да се запознаете.

sasha_90
09-24-2010, 16:16
Като е досаден-кажи му да те остави намира,да не ти пише,да не ти се обажда.А в случай,че продължи-не му вдигай или си смени номера.Но ако го смениш не знам дали ще има полза,все пак не знаеш кой му го е дал.

09-24-2010, 17:26
Кажи му, че искаш да се видите, за да прецениш дали той е подходящ за теб, но го предупреди, че имаш много високи изисквания. След като дойде му кажи, че ще му зададеш въпрос, но ще приемеш отговор само по специален начин - за "не" да отговори с мълчание, а за "да" да отговори като пръдне. След това, преди да се е усетил, го питай дали иска да сте заедно. След това му кажи, че ти искаш да сте заедно, но явно той не иска, и че не искаш да го видиш повече, след това обърни гръб, и си тръгни. Опитай се да не се спъваш.

А ако успее да пръдне насила - изчакай 5-10 секунди, и му задай въпроса "преди малко излъга ли ме?", а ако пак успее да пръдне насила го питай пак същото (може да те е излъгал като ти е казал, че не те е излъгал), докато се провали.

Paramour
09-24-2010, 18:26
Това е ебавка. Някой твой съученик сигурно му е дал номера ти, за да те базика.
Съвет: Изключи си телефона.

tuzaro
09-24-2010, 18:29
е тва е айляк майна, нема да ти е скучно поне ше лафиш с някой по телефона

MaLkaTa_LaDy
09-24-2010, 18:48
е тва е айляк майна, нема да ти е скучно поне ше лафиш с някой по телефона
:-P

Иначе такова... Ти защо го приемаш насериозно? Като те дразни да те занимава по цял ден, не му вдигай. [бризко е до мозъка] Все някога ще се откаже, няма непоклатим инат... [колкото и да ми се иска да има]

Wwwooow
09-24-2010, 20:41
базикай се и ти с него ...

PullMeCloser
09-24-2010, 21:08
Ако ти пречи,му блокирай номера.

drakon44
09-24-2010, 22:47
Кажи му, че искаш да се видите, за да прецениш дали той е подходящ за теб, но го предупреди, че имаш много високи изисквания. След като дойде му кажи, че ще му зададеш въпрос, но ще приемеш отговор само по специален начин - за "не" да отговори с мълчание, а за "да" да отговори като пръдне. След това, преди да се е усетил, го питай дали иска да сте заедно. След това му кажи, че ти искаш да сте заедно, но явно той не иска, и че не искаш да го видиш повече, след това обърни гръб, и си тръгни. Опитай се да не се спъваш.

А ако успее да пръдне насила - изчакай 5-10 секунди, и му задай въпроса "преди малко излъга ли ме?", а ако пак успее да пръдне насила го питай пак същото (може да те е излъгал като ти е казал, че не те е излъгал), докато се провали.
:razz: Незнам от къде го измисли но 100% ще стане. :D :lol: :lol: :razz: :razz:

soul1199
09-25-2010, 16:38
кажи му,че искаш да разбереш кой е и искаш да се видите и като се видите му кажи да престане да ти звъни