Влез

View Full Version : Скарах се с майка ми .. молч ви помогнете

tonii
09-24-2010, 10:15
Преди малко се скарах с майка ми за нещо поне според мен дребно. Имах час на класа и трябваше да отида да се извиня на г-жата защото щяхме да попълваме бележниците а аз нямам снимка. Мислех че имам 2 снимки, но се оказа че имам една. И аз понеже знаех че ще се поплват бележниците който аз така да се каже нямам при положение че нямам снимка и не влязох. Казах на майка ми че не съм влязла и тя веднага ми се развика. Не обичам да се карам с нея и най- вероятно ви звучи смешно но наистина се чуствам много гадно. Моля ви, как да се сдобря с нея? :cry: :cry: :cry:

xNiKx
09-24-2010, 12:32
Ми говори с нея, ти кво мислиш, че можем ние да направим? Няма магически заклинания и ритуали, които да те сдобрят с майка ти. Пък и тъпо си направила - не си влязла в час щото нямаш снимка?? :shock:

darsit0
09-24-2010, 14:37
боже, как да се сдобри със собствената си майка пита :shock: тя сигурно вече е забравила, че сте се карали

sabaton94
09-24-2010, 19:06
Брех не ми дава мира твоя проблем! Кажи си адреса, утре идвам у вас и ви сдобрявам, че сега няма да мога да спа.

nefchi_bs
09-24-2010, 20:10
Ти пък просто и е станало тъпо като е разбрала,че бягаш от даскало...

N0_feAR
09-24-2010, 21:10
мен ако питаш ще й мине и без да е нужно да я молиш за извинение, но все пак ще е хубаво да й обещаеш че за напред няма да се повтаря тази грешка и разбираш, че не си била права. това е - нищо сложно ;)

znamdiagnozata
09-24-2010, 23:33
невероятни коментари.... някои хора просто трябва да спрат да пишат, поне докато не седнат и не помислят какво да напишат и къде.

относно темата : поговори с майка си, тя вече ти е простила, но е хубаво да кажеш защо си го направила.. сигурен съм, че ще разбере

xKiFlA
09-25-2010, 01:35
ми що си казала :?
аз всеки ден има по час в който не влизам ..и и не съм казвала до сега :razz:

sexa_na_kompleksa
09-25-2010, 12:36
Ако не друго, това ще ти е за урок да не бягаш от час. ; ) Пък и не е трябвало да си тръгваш, само защото нямаш снимка. Бягството никога не е решение на проблема. Обещай на майка ти, че няма да бягаш повече и й помогни с домакинската работа - със сигурност ще ти прости! :D

spexx
09-25-2010, 20:03
лапешки истории..

SmilezZz
09-27-2010, 07:47
Да ти имам проблемите,честно..
Тя майка ти наистина вече забрави,че ти
се е развикала..А пък ти тука питаш как
да се сдобриш с нея,със собствената си
майка..Отиваш и сядате да си говорите..
Ние с нищо друго не можем да ти помогнем..