View Full Version : старата тръпка ..
no0name3
09-24-2010, 14:54
не съм сигурна дали това е точният раздел, но все пак искам да споделя.. преди време бях разказала за бившият ми за това че все още имам чуства към него. сега 4 месеца след раздялата той се държи мн добре с мен зарибяваме се имаме си разни наши базици от както ходехме и т.н.. въпросът е че смени две сега ходи от 10тина дни с една а се държи с мен така сякаш сме заедно. и опря до секса така и не го направихме за 6te месеца в коuто бяхме заедно. имахме много планове и сега той един вид ме кани в тях да го направим.. аз искам ззащото си бяхме обещали да сме си първите.искам защото той все още ми харесва въпреки че осъзнах че не е стойностен човек.. но мамка му той има аверка.. и защо защо се държи така с мен като е с нея.. не искам да ходи с няква и аз да спя с него.. пфф ако някои изкаже мнение ще съм благодарна защото съм доста объркана..
Иска те за секс, не за приятелка. Ако искаше САМО теб, щеше да си само ти...ама има друга на хоризонта ;) Не си заслужава секса с него, дори и да не опирашевъпроса до сефтето...
Я марш в раздел " Боза " :D
dimitar_ak
09-24-2010, 15:53
Ще те чукне, но няма пак да сте двойка
no0name3
09-24-2010, 16:03
от това се страхувам.. въпреки че усещам че все още има чувства към мен.. всички неща които казва дори приятелите ни се обзалагат до кога ще се съберем. и всичко е така объркано. може би ми се иска да го направим защото го обичам и все пак не искам той да го знае или да се възползва.. и какъв човек е да иска да спи с бившата си за какъв чеп е с някоя която лъже и заблуждава :( :o
Ако искаш той да ти е първия-отдай му се, но не се заблуждавай, че ще се съберете и ще бъдете щастливи до края на света. Трябва наистина да си наясно и да не се самозаблуждаваш или да позволяваш някой да те заблуди само заради розовите очила, които си сложила. Може и да го обичаш, но след това да не се оправдаваш с това и да рониш сълзи. Гледай по-философски на нещата (разбира се, ако възрастта ти позволява). Често има такива остатъчни чувства(желяния), когато нещо не е доведено до край.
Успех!
no0name3
09-24-2010, 16:52
искам да точно че искам и аз да съм му първата.. почти на 16 съм и затова ми е трудно смисъл не искам да съм от пикличките дето тръгват да правят секс ей така без да осъзнават. не знам дали си струва да го направя защото искам и защото не искам да го направи с друга а той пък да си остане с аверката на която явно въобще не държи :( :(
YouDontKnowMe
09-24-2010, 16:58
искам да точно че искам и аз да съм му първата.. почти на 16 съм и затова ми е трудно смисъл не искам да съм от пикличките дето тръгват да правят секс ей така без да осъзнават. не знам дали си струва да го направя защото искам и защото не искам да го направи с друга а той пък да си остане с аверката на която явно въобще не държи :( :(
Баш от тях си .. Няма нищо лошо де, чукай се, ама после да не ревеш ... А точно такаще стане, защото на него му е само през онази работа за теб.
П.П: Кажи на приятелката му, че той иска да спи с теб. Сплети някаква интрижка. :D Иначе е банално.
no0name3
09-24-2010, 19:01
мне точно защото не съм се карахме много а и реших не си заслужава останал си е същия само тва иска а и разбрах че го е получил така че затварям страницата.. искай само да споделя с вас :)
TwEEtyNkA
09-24-2010, 19:20
Ами,ако няма да си му първата? По-добре не го прави.Според мен ти си по готина от приятелката му и той затова иска да го направи с теб. Ще съжеляжаш :(
no0name3, аз лично от моя опит бих те посъветвала, ако наистина много искаш да правиш секс с него, направи го! НО не искай да бъдеш с него, защото днес изневерява на нея, утре ще изневерява на теб! Аз в 7-ми клас ужасно много исках да правя секс с едно момче...е, не се случи тогава, остана обаче желанието и години по-късно го направихме. Така, че никога не е късно.
no0name3
09-24-2010, 19:47
уж така си казвахме,че искаме да сме си първите а сега разбирам от него че го е правил с тази която ходи лятото .. и къв е смисъла няма да съм една от многото нека да навива новата си сега ..
miss_anji
09-24-2010, 22:06
Аз лично те съветвам да изчакаш и да видиш дали нещо ще се получи,ако се съберете отново и след известно време го направите ще е по-добре,отколкото в момента.Иначе,ако намеренията му приключват до там да те изчука и той не е "стойностен човек" си прецени дали това те устройва.Пък и все пак си има гадже,ако толкова те иска да скъса с нея и да тръгне с теб.
Runnaway
09-24-2010, 23:23
Трябва да си отговориш на въпроса: Какво искам ?
Когато разбереш какво искаш - тогава ще знаеш как да постъпиш.
Давам пример: Какво искам ? Искам да правя секс. Не е нужно да е той . Но винаги съм искала да е с него.
Постъпка: Отиваш и правиш секс с него.
Следствие: После не съжаляваш, че не сте заедно, предвид факта, че той си има гадже или ти просто не искаш да сте заедно, защото си разбрала, че е боклук.
не го прави...после ще съжаляваш ,че си го направила ще се върнат чувствата ти към него и става.......мазало.Ако толкова искаш да го направиш се опитай да си изясниш,че това е просто секс и нищо повече ..не се надявай ,че ще стане нещо
ThisIsMe
09-26-2010, 05:54
уж така си казвахме,че искаме да сме си първите а сега разбирам от него че го е правил с тази която ходи лятото .. и къв е смисъла няма да съм една от многото нека да навива новата си сега ..
Щом той те е предал и е бил с друга преди теб,няма как да сте си първите.Тогава защо подяволите ти ще държиш на обещанието си,щом той не го е направил?Извинявай,но е ясно ,като ''бял ден'',че те иска за секса само.Излез от филма и мечтата ,в която живееш.Може би ти се иска всичко да е,както преди но разбери,че много неща са се променили.Според мен недей да спиш с него!Това ще е най-голямата ти грешка,а и щом не е стойностен човек,нима си заслужава да изживееш първия си път с такъв човек??Откажи се,остави миналото на страна и продължи с настоящето! :)
NeverTheSame
09-26-2010, 07:22
Само секс иска момчето.
no0name3
09-26-2010, 10:49
знам,че сте прави. може би се поддавам понеже имам чувства към него все още .. :( :cry:
serenityFX
09-26-2010, 11:19
Ами,ако няма да си му първата? По-добре не го прави.Според мен ти си по готина от приятелката му и той затова иска да го направи с теб. Ще съжеляжаш :(
Имаш ли си на представа колко грешен отговор е тва? Иска да прай секс с нея да не се изложи пред новата си приятелка...
no0name3
09-26-2010, 12:57
Имаш ли си на представа колко грешен отговор е тва? Иска да прай секс с нея да не се изложи пред новата си приятелка... не знам може и това да е .. но защо с мен защо не с други които ще се навият само докато ги попита.. за кво трябва да забърква и мен и да ми припомня отминали неща?! толкова нерви и сълзи ми костваше да се съвзема и сега нашият пак отначало започва :x
serenityFX
09-26-2010, 13:02
Айде няма да те затруднявам с по-сложен отговор направо ша ти кажа:
щото си му лесна , и колкото повече пишеш тука , толкова повече го доказваш , а само да ти кажа , че ти си девствена и той също , много по-комфортно ще му е с тебе отколкото да се изложи нали? Дано си ме разбрала по-директен немога да бъда :) , и да според мене той е девствен иначе няма причина да те търси тебе , освен факта , че си лесна ;)
no0name3
09-26-2010, 13:18
, освен факта , че си лесна Wink лесна ?! лесна ,защото през времето в което бяхме заедно не му пуснах ли ?? ако бях лесна щяхме още да сме заедно а не както преди се карахме че не съм искала
serenityFX
09-26-2010, 13:25
Леле колко си податлива , ДА ЛЕСНА СИ ПРИЕМИ ГО! Щом неможеш да кажеш "не" СИ ЛЕСНА! Айде опровергай ме , ОТКАЖИ МУ ДЕ , АЙДЕ?!
no0name3
09-26-2010, 15:31
Леле колко си податлива , ДА ЛЕСНА СИ ПРИЕМИ ГО! Щом неможеш да кажеш "не" СИ ЛЕСНА! Айде опровергай ме , ОТКАЖИ МУ ДЕ , АЙДЕ?! отказвала съм много пъти и този също ще е така. исках да споделя и някой да ми обясни защо не си стои с аверката ,а се занимава с мене. нямаше нужда от нападки и обиди. :? :?
SEXTRAVAGANTE
09-26-2010, 17:46
Може би ходи с тая брантия само за да я чука , а всъщност да желае теб. Питай го :)
SEXTRAVAGANTE
09-26-2010, 18:06
Има и друго......значи аз преди години ходех с две момичета едновременно. Харесвах много и двете и не можех да взема решение с коя да бъда. След време разбраха една за друга и се обединиха и ми извартяха някои номера и накрая се скарахме. Дет се вика "паднах от два стола" Както и да е......да минем на въпроса ти. Възможно е да харесва и тебе и нея. Според мен ако не му псунеш той винаги ще има силен интерес към тебе и по всяко време може да го имаш. Само трябва да изчакаш подходящия момент и да го оплетеш.....примерно изчакай ги да се скарат. Ако пък толкова много искаш да той да ти е првият и нямаш търпение да правиш секс с него може да го направиш без да се притесняваш. Има вариант да не те отрази след тва и да си остане с нея , но тая вероятност е по голяма ако не му пуснеш. И в двата случея може да го загубиш. Ти си преценяваш....но най-добре е да си поговориш с него за да се изясните. И да знаеш , че винаги може да те излъже , че те обича и че ще е до теб само и само за да му вържеш.
Ако толкова много искаш и толкова много го обичаш поне изчакаи малко, помъчи го, виж как ще се развят нещата с приятелката му и тогава реши , според мен : )