Влез

View Full Version : старата тръпка ..

no0name3
09-24-2010, 14:54
не съм сигурна дали това е точният раздел, но все пак искам да споделя.. преди време бях разказала за бившият ми за това че все още имам чуства към него. сега 4 месеца след раздялата той се държи мн добре с мен зарибяваме се имаме си разни наши базици от както ходехме и т.н.. въпросът е че смени две сега ходи от 10тина дни с една а се държи с мен така сякаш сме заедно. и опря до секса така и не го направихме за 6te месеца в коuто бяхме заедно. имахме много планове и сега той един вид ме кани в тях да го направим.. аз искам ззащото си бяхме обещали да сме си първите.искам защото той все още ми харесва въпреки че осъзнах че не е стойностен човек.. но мамка му той има аверка.. и защо защо се държи така с мен като е с нея.. не искам да ходи с няква и аз да спя с него.. пфф ако някои изкаже мнение ще съм благодарна защото съм доста объркана..

PepSsSi
09-24-2010, 15:04
Иска те за секс, не за приятелка. Ако искаше САМО теб, щеше да си само ти...ама има друга на хоризонта ;) Не си заслужава секса с него, дори и да не опирашевъпроса до сефтето...

djstyle
09-24-2010, 15:13
Я марш в раздел " Боза " :D

dimitar_ak
09-24-2010, 15:53
Ще те чукне, но няма пак да сте двойка

no0name3
09-24-2010, 16:03
от това се страхувам.. въпреки че усещам че все още има чувства към мен.. всички неща които казва дори приятелите ни се обзалагат до кога ще се съберем. и всичко е така объркано. може би ми се иска да го направим защото го обичам и все пак не искам той да го знае или да се възползва.. и какъв човек е да иска да спи с бившата си за какъв чеп е с някоя която лъже и заблуждава :( :o

Hailie
09-24-2010, 16:38
Ако искаш той да ти е първия-отдай му се, но не се заблуждавай, че ще се съберете и ще бъдете щастливи до края на света. Трябва наистина да си наясно и да не се самозаблуждаваш или да позволяваш някой да те заблуди само заради розовите очила, които си сложила. Може и да го обичаш, но след това да не се оправдаваш с това и да рониш сълзи. Гледай по-философски на нещата (разбира се, ако възрастта ти позволява). Често има такива остатъчни чувства(желяния), когато нещо не е доведено до край.
Успех!

no0name3
09-24-2010, 16:52
искам да точно че искам и аз да съм му първата.. почти на 16 съм и затова ми е трудно смисъл не искам да съм от пикличките дето тръгват да правят секс ей така без да осъзнават. не знам дали си струва да го направя защото искам и защото не искам да го направи с друга а той пък да си остане с аверката на която явно въобще не държи :( :(

YouDontKnowMe
09-24-2010, 16:58
искам да точно че искам и аз да съм му първата.. почти на 16 съм и затова ми е трудно смисъл не искам да съм от пикличките дето тръгват да правят секс ей така без да осъзнават. не знам дали си струва да го направя защото искам и защото не искам да го направи с друга а той пък да си остане с аверката на която явно въобще не държи :( :(
Баш от тях си .. Няма нищо лошо де, чукай се, ама после да не ревеш ... А точно такаще стане, защото на него му е само през онази работа за теб.

П.П: Кажи на приятелката му, че той иска да спи с теб. Сплети някаква интрижка. :D Иначе е банално.

no0name3
09-24-2010, 19:01
мне точно защото не съм се карахме много а и реших не си заслужава останал си е същия само тва иска а и разбрах че го е получил така че затварям страницата.. искай само да споделя с вас :)

TwEEtyNkA
09-24-2010, 19:20

Ами,ако няма да си му първата? По-добре не го прави.Според мен ти си по готина от приятелката му и той затова иска да го направи с теб. Ще съжеляжаш :(

Hailie
09-24-2010, 19:37
no0name3, аз лично от моя опит бих те посъветвала, ако наистина много искаш да правиш секс с него, направи го! НО не искай да бъдеш с него, защото днес изневерява на нея, утре ще изневерява на теб! Аз в 7-ми клас ужасно много исках да правя секс с едно момче...е, не се случи тогава, остана обаче желанието и години по-късно го направихме. Така, че никога не е късно.

no0name3
09-24-2010, 19:47
уж така си казвахме,че искаме да сме си първите а сега разбирам от него че го е правил с тази която ходи лятото .. и къв е смисъла няма да съм една от многото нека да навива новата си сега ..

miss_anji
09-24-2010, 22:06
Аз лично те съветвам да изчакаш и да видиш дали нещо ще се получи,ако се съберете отново и след известно време го направите ще е по-добре,отколкото в момента.Иначе,ако намеренията му приключват до там да те изчука и той не е "стойностен човек" си прецени дали това те устройва.Пък и все пак си има гадже,ако толкова те иска да скъса с нея и да тръгне с теб.

Runnaway
09-24-2010, 23:23
Трябва да си отговориш на въпроса: Какво искам ?

Когато разбереш какво искаш - тогава ще знаеш как да постъпиш.

Давам пример: Какво искам ? Искам да правя секс. Не е нужно да е той . Но винаги съм искала да е с него.

Постъпка: Отиваш и правиш секс с него.

Следствие: После не съжаляваш, че не сте заедно, предвид факта, че той си има гадже или ти просто не искаш да сте заедно, защото си разбрала, че е боклук.

Cucko0
09-25-2010, 21:09
не го прави...после ще съжаляваш ,че си го направила ще се върнат чувствата ти към него и става.......мазало.Ако толкова искаш да го направиш се опитай да си изясниш,че това е просто секс и нищо повече ..не се надявай ,че ще стане нещо

ThisIsMe
09-26-2010, 05:54
уж така си казвахме,че искаме да сме си първите а сега разбирам от него че го е правил с тази която ходи лятото .. и къв е смисъла няма да съм една от многото нека да навива новата си сега ..

Щом той те е предал и е бил с друга преди теб,няма как да сте си първите.Тогава защо подяволите ти ще държиш на обещанието си,щом той не го е направил?Извинявай,но е ясно ,като ''бял ден'',че те иска за секса само.Излез от филма и мечтата ,в която живееш.Може би ти се иска всичко да е,както преди но разбери,че много неща са се променили.Според мен недей да спиш с него!Това ще е най-голямата ти грешка,а и щом не е стойностен човек,нима си заслужава да изживееш първия си път с такъв човек??Откажи се,остави миналото на страна и продължи с настоящето! :)

NeverTheSame
09-26-2010, 07:22
Само секс иска момчето.

no0name3
09-26-2010, 10:49
знам,че сте прави. може би се поддавам понеже имам чувства към него все още .. :( :cry:

serenityFX
09-26-2010, 11:19

Ами,ако няма да си му първата? По-добре не го прави.Според мен ти си по готина от приятелката му и той затова иска да го направи с теб. Ще съжеляжаш :(

Имаш ли си на представа колко грешен отговор е тва? Иска да прай секс с нея да не се изложи пред новата си приятелка...

no0name3
09-26-2010, 12:57
Имаш ли си на представа колко грешен отговор е тва? Иска да прай секс с нея да не се изложи пред новата си приятелка... не знам може и това да е .. но защо с мен защо не с други които ще се навият само докато ги попита.. за кво трябва да забърква и мен и да ми припомня отминали неща?! толкова нерви и сълзи ми костваше да се съвзема и сега нашият пак отначало започва :x

serenityFX
09-26-2010, 13:02
Айде няма да те затруднявам с по-сложен отговор направо ша ти кажа:

щото си му лесна , и колкото повече пишеш тука , толкова повече го доказваш , а само да ти кажа , че ти си девствена и той също , много по-комфортно ще му е с тебе отколкото да се изложи нали? Дано си ме разбрала по-директен немога да бъда :) , и да според мене той е девствен иначе няма причина да те търси тебе , освен факта , че си лесна ;)

no0name3
09-26-2010, 13:18
, освен факта , че си лесна Wink лесна ?! лесна ,защото през времето в което бяхме заедно не му пуснах ли ?? ако бях лесна щяхме още да сме заедно а не както преди се карахме че не съм искала

serenityFX
09-26-2010, 13:25
Леле колко си податлива , ДА ЛЕСНА СИ ПРИЕМИ ГО! Щом неможеш да кажеш "не" СИ ЛЕСНА! Айде опровергай ме , ОТКАЖИ МУ ДЕ , АЙДЕ?!

no0name3
09-26-2010, 15:31
Леле колко си податлива , ДА ЛЕСНА СИ ПРИЕМИ ГО! Щом неможеш да кажеш "не" СИ ЛЕСНА! Айде опровергай ме , ОТКАЖИ МУ ДЕ , АЙДЕ?! отказвала съм много пъти и този също ще е така. исках да споделя и някой да ми обясни защо не си стои с аверката ,а се занимава с мене. нямаше нужда от нападки и обиди. :? :?

SEXTRAVAGANTE
09-26-2010, 17:46
Може би ходи с тая брантия само за да я чука , а всъщност да желае теб. Питай го :)

SEXTRAVAGANTE
09-26-2010, 18:06
Има и друго......значи аз преди години ходех с две момичета едновременно. Харесвах много и двете и не можех да взема решение с коя да бъда. След време разбраха една за друга и се обединиха и ми извартяха някои номера и накрая се скарахме. Дет се вика "паднах от два стола" Както и да е......да минем на въпроса ти. Възможно е да харесва и тебе и нея. Според мен ако не му псунеш той винаги ще има силен интерес към тебе и по всяко време може да го имаш. Само трябва да изчакаш подходящия момент и да го оплетеш.....примерно изчакай ги да се скарат. Ако пък толкова много искаш да той да ти е првият и нямаш търпение да правиш секс с него може да го направиш без да се притесняваш. Има вариант да не те отрази след тва и да си остане с нея , но тая вероятност е по голяма ако не му пуснеш. И в двата случея може да го загубиш. Ти си преценяваш....но най-добре е да си поговориш с него за да се изясните. И да знаеш , че винаги може да те излъже , че те обича и че ще е до теб само и само за да му вържеш.

Liliqq
09-26-2010, 21:30
Ако толкова много искаш и толкова много го обичаш поне изчакаи малко, помъчи го, виж как ще се развят нещата с приятелката му и тогава реши , според мен : )