View Full Version : как да кажа на наще ?
n3razum3n
09-24-2010, 22:49
Знам,че е тъп въпроса за помощ,но искам да ми кажете как точно да кажа на наще за момичето с което съм вмомента ... в неделя правим един месец и мисля,че наще трябва да знаят вече,но ... имал съм две гаджета преди това,но наще не знаежа за тях и сега ми е малко странно ;d ;d
lubomirky
09-24-2010, 22:54
ако нещата са сериозни, направо ги запознай с нея, разбира се и тя трябва да е съгласна де.. така е най-добре ;>
n3razum3n
09-24-2010, 23:04
Ами да де аз питам начина по който да стане това :D :D не мисля,че още е нужно да се запознават ама поне родителите ни да знаят защото и тя е в същото положение и ми вика първи ти кажи :D аз много често говоря с нея по тази тема,а и ще ми е по добре като знаят наще :)
lubomirky
09-24-2010, 23:08
с ваш'те вечеряте ли заедно вечер? т'ва е добър момент да им го споделиш просто, пък и със сигурност и ще го обсъдите. после им кажи, че искаш да я запознаеш с тях и готово.
n3razum3n
09-24-2010, 23:11
да това е идея хах мерси :) :) ;)
Wednesday666
09-25-2010, 07:52
Да, на вечеря с тях е най-добре .. Успех :)
noname17
09-25-2010, 08:37
Според мен ако е ученическа връзка и ако мислиш че няма да излезе нещо сериозно...няма смисъл да им казваш.
Аз примерно не бих казал защото е временно в по големия случай.
пък по нататак след 18-19-20...
NoShTnO_iZkUsHeNiE
09-25-2010, 09:19
noname17,не си прав,аз съм на 16 гаджето ми също :) От една година сме заедно.Това,че моите родители го познават и неговите познават мен ни помага доста.Спим заедно в тях,спим в нас...аз си говоря с техните той с наще...много е хубаво...изгражда се съвсем различно ниво на самата връзка..
Към автора,смятам,че е добре да им кажеш,те ще се зарадват за теб,а дори не толкова за връзката Ви,колкото за това,че им имаш доверие и им споделяш.Дори може да искаш съвети от тях,които да ти помогнат да задържиш момичето
dimitar_ak
09-25-2010, 09:23
Един месец не е кой знае колко много за да трябва и да я запознаваш с родителите си. Може просто да им кажеш, че дружите.
noname17
09-25-2010, 10:31
noname17,не си прав,аз съм на 16 гаджето ми също :) От една година сме заедно.Това,че моите родители го познават и неговите познават мен ни помага доста.Спим заедно в тях,спим в нас...аз си говоря с техните той с наще...много е хубаво...изгражда се съвсем различно ниво на самата връзка...
Искам да кажа ,за несериозни връзки които са 1-2 седмици...твоето е вече друго
soul1199
09-25-2010, 16:24
и за6о трябва ва6е да знаят,много ми е интересно?!
xinfamous
09-25-2010, 16:37
на колко години си ?
Някой път, докато ядете заедно им кажи, че има момиче, което ти харесва. Излизате заедно от 1 месец, но не е сериозно все още. И ако те пожелаят я запознай.
ако си някво хлапе.. по-добре си дръж устата.. нищо сериозно няма да излезе.. но ако си голям и вече ти е време за сватба семейство и т.н. по-добре намери начин .. ;) :P
AutomatiC
09-25-2010, 18:51
като си отвориш устата и започнеш да говориш, примерно.
MaLkaTa_LaDy
09-25-2010, 19:17
Малък гений, пише се "нашите"!
Иначе не можеш да започнеш с това, че искаш да им кажеш нещо, което е важно за теб.. o.0
PyCoKoCkA93
09-25-2010, 19:32
C вашите не поддържате ли приятелски отношения?Седнете да си говорите някой път,било на вечеря,било просто ей така и им кажи,че от един месец си имаш приятелка и разкажи нещо за нея и така ще се развие разговора..Съмнявам се да ти направят проблем...Пък за запознанство още е рано,изчакай още няколко месеца,ако сте заедно дотогава и така им предложи да се запознаете,ако и тя е съгласна естествено :)
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :grin: :grin: :grin: :razz: :lol:
n3razum3n
09-25-2010, 20:54
PyCoKoCkA93 попринцип съм в добри отношения с нашите,но никога не сме говорили на такива теми и на мен точно това ми е странното как да подхвана темата :D :D
PyCoKoCkA93
09-25-2010, 20:58
Явно вече си достатъчно голям,за да започнете да говорите...Сам уцели момента,аз не мога да ти кажа точно и конкретно кога...Заговори ги примерно те как са се запознали и там като се размечтаят по хубавите спомени им кажи "Като заговорихме за любов и аз искам да ви кажа нещо.Имам си приятелка от един месец..." И вече разказваш за нея и разговорът потръгва :)
n3razum3n
09-26-2010, 18:33
мерси много ще пробвам :) :)
ЛИЧНО МОЙ СЪВЕТ е да караш направо , когато и майкати и баща ти са у вас , покани я и кажи направо : МАМО ТАТЕ ТОВА Е МОЯТА ПРИЯТЕЛКА !
djipsito
09-26-2010, 20:50
Вашите не са ли те бъзиквали,.. мен нашите чат пат ей така ме бъзикат кво става с гаджетата... По принцип рядко се случва де, щото аз сама им казвам, дори да не е гадже, а ако съм се запознала с някой който ме е впечатлил...
Тааа ако се случи да те бъзикнат е удобен момент да им кажеш, щом не можеш директно...
Paramour
09-27-2010, 11:52
Еми изчакай ги някой хубав ден да се съберат на едно място и двамата и кажи на твоето момиче. Хванете се за ръце и влезте заедно в стаята, където са ваще и им кажи, че това е приятелката ти.
Това е.
п.п. Съжалявам needar, обаче не бях видяла твоя коментар ... без да искам съм те доблирала. ;\
SisinkaS
09-27-2010, 12:26
Според мен не е зле вашите да са наясно, че излизаш с някое момиче и тяхните също.Не става въпрос затова дали ще е сериозна връзката ви или не просто заради родители - едно, че ще се зарадват, че им споделяш, друго, че ще са по-спокойни.Същото важии за нея. Аз на нашите им казах в първия месец за моята връзка, но то е друго.. казах им за да видя реакцията им понеже разликата ни с приятеля ми е 10 години. :D
enjoyth3lif3
09-27-2010, 13:34
Аз след като тръгнах с моето момче, майка ми веднага разбра още на първата седмица :-D Вече ходиме 2 месеца! А и мамйка ми е казала и на баща ми - приеха го нормално, само че майка ми е много любопитна :-D Аз мисля че вашите са се сетили това е 1 месец, според мен те знаят просто чакат ти да им споделиш и няма да има проблем! Успех :)
n3razum3n
09-27-2010, 19:58
И аз си мисля,че знаят и през ден някъде пуснат по един базик обаче аз попринцип викаги казвам естественно,че има и вчера баща ми като пита поне момиче има ли и аз викам ми ако нямаше щях ли да ходя и той замълча ;d какво си помисли дали го прие за ДА не знам :D
:-# И аз имам същия проблем и нз какво да правя толкова ли е лесно да споделиш че си имаш приятел :x :oops:Ако всичко в този живот беше така лесно живота щеше да бъде приказка :grin:
Според мен не е зле вашите да са наясно, че излизаш с някое момиче и тяхните също.Не става въпрос затова дали ще е сериозна връзката ви или не просто заради родители - едно, че ще се зарадват, че им споделяш, друго, че ще са по-спокойни.Същото важии за нея. Аз на нашите им казах в първия месец за моята връзка, но то е друго.. казах им за да видя реакцията им понеже разликата ни с приятеля ми е 10 години. :D
woow а аз си мислех че 6 години са ужасно много :smt026
n3razum3n
10-03-2010, 20:44
Благодаря на всички,но те вече знаят ;d ;d странното беше че от скандал отидохме да гаджета,но както и да е :-D :-D
NeZaPoznat
10-04-2010, 07:09
Кажи им:
" Ще ставате баба и дядо !"
Те ще се сетят за останалото 8)