PDA

View Full Version : Въпрос директно към женската аудитория-Какъв подарък да зема

deadshadow13
09-25-2010, 19:05
Значи изкам да впечатля момиче с подарък.Искам да е огърлица обаче незнам каква тя е на 16 и всички ми казват вземи и нещо нежно.Е :Д немога и немога да избера ако можете да ми помогнете с линк към сайт или някоя идея ще сам ви много благодарен.

PyCoKoCkA93
09-25-2010, 20:47
Щом толкова иЗкаш да я впечатлиш първо се научи да пишеш ГРАМОТНО! :-x И щом ти сам "НЕМОЖЕШ",ние ли да можем без да я познаваме?Аман от неграмотни тийнейджъри...

w0lf
09-25-2010, 21:04
рейдж
пиши в гугъл -> "сребърна бижутерия на далавера" примерно и разглеждай

Aniiiii
09-25-2010, 21:19
Отиди в някоя бижутерия и разгледай...
Най-добре и земи нещо сребърно, не теникиените боклуци. Има семпли и красиви и не много скъпи .. За онлайн сайт не знам, но мога да ти дам идея - http://prikachi.com/images/725/2534725q.jpg

Ако не искаш сърце, може и някаква друга фигурка, но ако искаш да разбере че я харесваш, давай с нещо по така :)

a1a2b3v
09-26-2010, 08:09
Вземи и от ония сърцица сваровски на сребърна верижка. Мисля, че ще и хареса :)

Jessrabbit
09-26-2010, 08:14
Щом толкова иЗкаш да я впечатлиш първо се научи да пишеш ГРАМОТНО! :-x И щом ти сам "НЕМОЖЕШ",ние ли да можем без да я познаваме?Аман от неграмотни тийнейджъри...

Вие пък много грамотните дето се ревете по форумите ,че другите трябва да пишат грамотно,само дето маи си хвърляте комплексите ,защото вие самите не струвате нищо по Български Език .

dimitar_ak
09-26-2010, 08:44
Няма да я купиш с подарък, но опитай. Според мен опитай с голяма кошница цветя по куриер. По-добре е от огърлицата.

spopi
09-26-2010, 08:46
Няма да я купиш с подарък, но опитай. Според мен опитай с голяма кошница цветя по куриер. По-добре е от огърлицата.

Хубава идея оригинално е!!
+ \:D/

dimitar_ak
09-26-2010, 09:18
Другото, което знам, че със сигурност трогва е професионалната серенада. Към 90лв. е за изпълнение на 3 песни. Много е изпипано, но засега е само за София. Няма да ти дам линка тук за да не правя реклама. Ако те интересува ще ти го пратя на лично.

http://serenadebg.com/albumGeorgi2/serenade12.jpg

pavka7a
09-26-2010, 10:17

Вие пък много грамотните дето се ревете по форумите ,че другите трябва да пишат грамотно,само дето маи си хвърляте комплексите ,защото вие самите не струвате нищо по Български Език .

Евалата Jessrabbit !! +1

kikimora28
09-26-2010, 10:24
ее тва със серенадата е хубаво ама.... ако нещата не са мн сериозни не се знае как ще реагира... иначе наистина среброто като че ли е най добрият вариант .... цветята също си ги бива :-) аз много бих се впечатлила... но ако няма чувства към теб не те харесва и т.н. няма да я спечелиш просто ще и стане неудобно...

Lavender
09-26-2010, 10:25
Пич, не съм момиче , но ти препоръчвам нещо по-уникално
ботикови бонбони , ще я впечатлиш супер много аз така направих единия път :D 40 лева , ако не и повече , но си струваше ...

alba29
09-26-2010, 18:05
бижу

soul1199
09-26-2010, 18:43
google?

PyCoKoCkA93
09-26-2010, 19:00

Вярваш ли си,че маИ не струваме нищо по Български Език? :D Ако не ме биваше и не можех да пиша грамотно,нямаше да правя забележка на другите.И то по простата причина,че първо гледам собствените си възможности и,ако ги има,тогава критикувам другите :)

tuzaro
09-26-2010, 19:50
Най-добре и земи нещо сребърно, не теникиените боклуци. Има семпли и красиви и не много скъпи .. За онлайн сайт не знам, но мога да ти дам идея - http://prikachi.com/images/725/2534725q.jpg

Ако не искаш сърце, може и някаква друга фигурка, но ако искаш да разбере че я харесваш, давай с нещо по така :)тва сърце е много яко майна, някоя ако ми подари такова ше го носа 8-)

pilencaaa
09-26-2010, 21:06
Ами защо просто не и вземеш един букет от рози .. една картичка.. надписваш я и пращаш по куриер.. добра идея , но няма да я впечатлиш с бижута..

vakanciq123
10-04-2010, 20:37

Ако не искаш сърце, може и някаква друга фигурка, но ако искаш да разбере че я харесваш, давай с нещо по така :)
ммммм даа мн е сладичко, може ли да ми кажеш от кой сайт си го видяла :) :) :) :-P