View Full Version : Моля помощ!!!
skorpio458
09-25-2010, 20:58
Таа значи има едно момиче от нашия клас която някакси ми допада и я харесвам,но не е проблема в мен,а в нея.Проблема е това,че тя пуши (7 клас).И ако станем гаджета мисля,че ще ми се подиграват доста... затова моля за съвети!
кво кат пуши
децата го мислят за яко
skorpio458
09-25-2010, 21:02
кво кат пуши
децата го мислят за яконе всички обаче 8-)
PyCoKoCkA93
09-25-2010, 21:02
Да ти имам проблемите :D И аз пушех в 7-ми клас?И к'во от т'ва?Да не съм прокажена или отблъскваща,да не съм спинозна?Голяма работа,че пуши...Това не значи,че и ти трябва да почваш...От цигарите килипир няа :D Аз съжалявам,че ги почнах ама ся няма отказване :D Май много се отплеснах от темата :D Да не ти пука,че пуши,голяма работа...
еби го и без тва шсе разделите бързо
skorpio458
09-25-2010, 21:05
добре за цигарите разбрах.. обаче пречи ли че сме в 1 клас , или ще има разбити сърца и т.н.?
DanIto0ooo
09-25-2010, 21:05
Ще ти се подиграват, че Не пушиш ??? ;xxxx Божеее до къде стигнаха младото поколение.. пълни буклуци и то още от сега..
по скоро ще му се подиграват че ходи с няква дето пуши от много малка
иначе да, попринцип ако сте от 1 клас, тръгнете и очаквано след седмица две се разделите става тъпо
въпреки че нз дали важи кат сте 7ми клас
DanIto0ooo
09-25-2010, 21:11
Да си 7 клас и да пушиш в днешно време за никого не е необичайно, така че не се притеснявай.
PyCoKoCkA93
09-25-2010, 21:13
Да,тъпо е да ходиш с някой от класа или даскалото,защото плъзват слухове,клюки и т.н...Като се разделите става много неловко и тъпо,защото навсякъде пак клюки и разделяне на групички...Пък и се гледате тъпо и не смеете да си говорите и другите го правят и за вас зад гърба ви...Не си струва труда...
бе не е в чак такава степен
една от моя клас се събира и разделя с един, отново от моя клас, 2 пъти в различни години пък на никой не му пука - техна си работа
ефекта е същия като да сте заедно с някой, после да се разделите и да се опитвате да поддържате приятелски чувства - няма начин просто
skorpio458
09-25-2010, 21:33
Благодаря ви много!За 30 минути по разумни думи не бях чувал,но не мисля че нещо ще стане между нас,затова мисля и да не започвам.Fail after fail..Life continues
PyCoKoCkA93
09-25-2010, 21:38
Пак заповядай :) Радвам се,че си се вразумил и си разбрал за к'во иде реч :D
Принципно има и много по-малки дето пушат. Виждала съм детенце 4ти клас да пуши :D. Според мен щом мислиш, че нищо няма да се получи просто не се захващай :)
skorpio458
09-26-2010, 07:58
Принципно има и много по-малки дето пушат. Виждала съм детенце 4ти клас да пуши :D. Според мен щом мислиш, че нищо няма да се получи просто не се захващай :)Toва и правя
Ти май не си нормален.. И какво като е от твоя клас или училище пич ти губиш като се разделите какво клюки винаги ще има зависници винаги ама ако се съобразяващ с хората ти сам оставаш.
Живота е да рискуващ не да гледаш другите живей за мига. :)